Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
-
-
-
kabelmania27
félisten
5-2500Mhz-s műholdvételkor érdemes használni 1000Mhz-ig kb úgy csillapít mint a 5-1000Mhz, előfordul hogy az mmwo osztó meghibásodik, nézd meg mmwo nélkül javul-e, ha javul akkor cseréld ki kettes splitterre, nyáron lehet a csökkenő ds értékek miatt jól fog jönni a splitter, ha túlságosan leveszik a jelerősséget.
-
törölt tag
Nos nálam is ilyesmit ír, esetünkben nem kell vele foglalkozni, ettől még folyamatban van. Viszont ha nem magunkról beszélünk, hanem általánosságban akkor eléggé probléma, hogy nem ajánlja fel belépés után, hogy válthat nagyobb csomagra, mert a laikus efi nem fog tudni róla, hogy a pénzéért jelentősen gyorsabban is Internetezhetne:
tehát egyszer ott van gond, másodjára a 1288-as számon is kifogtam egy olyan ügyintézőt aki nem igazán volt képben. A dolgot én nem hagytam annyiban, mert tudtam, hogy amit mond, az maximum IPTV-re igaz, és egyébként magán az Invitel oldalán is ott virított, hogy 100 Mbps + 98 csatorna, és hívtam a 1443-as számot, ahol már egy felkészült ügyintézővel sikerült beszélnem, és megrendelnem a váltást. Viszont aki hétköznapi ember, az már egyszer a honlapnál elbukik, de ha ott még nem akkor a felvázolt szituációnál az értékesítő munkatársnál abban az esetben ha az sincs képben. Magyarán amikor két laikus találkozik tipikus esete, csak ugye a szolgáltató oldaláról nem ezt várná az ember, hogy olyan ember fogadja a hívást akinek lövése sincs a dolgokról. Persze Magyarországon mi már ezt megszoktuk egyéb szolgáltatóknál is.
Hétfőre vagy keddi napra várom, hogy aktív legyen a 100 Mbps + a Filmbox Live, ha minden jól megy, akkor sikerült legalább eléggé rákészülnöm legalább:
A Filmbox Live-hoz, hogy ne távirányítóval kelljen a filmeket keresnem, egy Rapoo E9050 billentyűzetet is beújítottam
Az Invitel DKTV szolgáltatással kapcsolatos videókat pedig FHD-ben tudom majd végre rögzíteni, és nem 360p-ben mint a Leon-nal
Egyébként ez az 5 munkanapos várakozás is érdekes... viszont az Invitelnél mindig ennyivel számolok minimum. Aztán még ott volt az Invitel pontban az ügyintéző, aki szentül állította, hogy az ingyenes egység a CA modulos egység lesz és nem az STB, és nem lehet megváltoztatni. Persze annyi kavarodás volt a dologban, hogy bár tényleg STB-okkal kezdtem, és a szolgáltatás megrendelése óta mindig volt legalább 1 STB a házban, de a kezdő két ARC-1011YR visszakerült a szolgáltatóhoz, és szeptemberben érkezett az Intek. Gondolom ez zavarta meg, de berögzítve az van, hogy áprilisban STB igényelt eszköz az első és ingyenes. A 1443-as számon pedig meg is erősítették, hogy az STB 0 Ft-os egység.
-
törölt tag
Amikor itt megjelenik: https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/
Naponta ránézel legalább 1x, és ha már a nagyobb csomag van, akkor mennie kell.
-
törölt tag
Megrendeltem a kábelnetet 2015-03-18-án, és bekötötték április 1-jén
-
törölt tag
Még nálunk is 2K-val olcsóbban kapod, szerintem is rendeld meg. Egyébként pont azon filóztam, hogy itt majd ha két év múlva lejárnak a szerződések a UPC miatt lesz ügyfélmegtartó opció, ezzel az a gond, hogy egyszer használható, tehát egyszer kap az ember egy speciális árat (most hasamra ütök 9K a 100-as csomag), rendben megkötöd, de ha jön egy újabb csomag az Invitelnél, ami gyorsabb és olcsóbb lesz nála, akkor sem tudsz átváltani rá, csak akkor ha új előfizető leszel, amihez ugye feltétel, hogy 90 napig ne legyen Invitelnél előfizetésed...
Szerk: Ma este láttam, hogy az utcánkban már fektetik az UPC kábelt... A nyomát láttam, és ismerős azt mondta, hogy "kábeltévét" vezetnek, mondtam neki, hogy az csak az lehet, mert az Invitelnek légkábeles hálózata van.
-
-
törölt tag
-
smiti
veterán
Bakker, most nézem, hogy a lényeget lehagytam. Igen, szemcsés és erőteljesen kásás a kép. De most nézegetem végig a csatornákat, mióta szétszedtem és újból összeraktam, már nem minden csatornának rossz a képe. A SuperTV2 a legrosszabb a jelen állás szerint. Az M1 érdekes mód kristály tiszta.
-
-
kabelmania27
félisten
Okés köszi a képet, ezt az osztót akkor kell cserélni splitterre ha -5alá csökken a modem ds szint.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest