Hirdetés
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
#41133696 #18698 üzenetére
Signal kettes van bekötve ez a max amit kilehetett hozni, 15volt a max ds érték páréve télen.
Jól tetted hogy letesztelted így kiderült a gyakorlatban hogy a kábelmodem nem szereti a védelmet.
Jó lesz ez az utp védelem csak a földelést be kell kötni.
Most látom, hogy sikerült 18700-as hsz-ot írni -
törölt tag
Elég sokáig teszteltem a Signal 4645F tip villámvédőt a kábelmodem előtt. Viszont azóta megnőtt az anomáliák száma, mint például kieső feltöltési csatorna, vagy nem jó telefon. Így rendeltem egy
APC ProtectNet önálló tranziens elleni védelem 10/100/1000 Base-T Ethernet vonalakhoz UTP védelmet helyette.
Szóval a harmadik Signal berendelésével jó ötlet volt várnom. A két Signal továbbra is ideális TV elé, de Cisco kábelmodem elé nem
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18696 üzenetére
Tudom, nem megoldás a problémádra, és mindent meg is tettél, hogy Nálad optimális legyen a jelszint, de szomszédomnál is negatív a DS, persze esetében tratec van.
Ha pedig már a szomszéd, megint rákérdeztem a jóváírásra és mondta a hölgy, hogy rendben van, csak elfelejtették berögzíteni a rendszerben az idei számlához, így majd januárban fogom megkapni
Alakul:
A váltás óta a sebesség kissé ingadozik.
-
madle
őstag
Sziasztok,
szeretném lemondani az Inviteles itthoni előfizetésemet, mert katasztrófa a minősége, meg már évek óta nem fejlesztettek semmit. Hűségidő is letelt már.
Kérdésem, hogy
-telefonon is el lehet intézni ezt vagy szükségszerű bemenni az irodába?
-Mennyi időt vesz igénybe illetve vissza kell vinnem ezt a sok boxot meg telefont amit hoztak a szolgáltatással?
-Valamint ha számlázási időszakot török meg, akkor tört számlát fogok kapni vagy egész hónapot fizettetnek?Köszönöm előre is a segítséget.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18692 üzenetére
Négy napig nem voltam itthon, fel is torlódtak a dolgok, de tegnap mikor hazaértem, felhívtam az Invitelt, hogy na mi a helyzet a FilmBox Live szolgáltatással... hát az még folyamatban van
Viszont megjött az új Nexus, így 5 GHz-es WiFi-n az Archer C5-tel rögtön:
Elég kellemes eredményt sikerült elérni
100-hoz közelibb mint 50-hez
-
headhunter
addikt
válasz
kabelmania27 #18692 üzenetére
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
kabelmania27 #18686 üzenetére
Sziasztok! Köszi a segitséget.
Közben azóta már jó a dolog. Az osztónál volt vmi gubanc, kihúzódott kissé egy kábel vagy hasonló.Mire utaltál arra hogy ha nem lesz net?
Invitel 30megás net+ telefon van bekötve jelenleg és okés minden. Erre jönnek még plusba rákötni az IPTV-t csütörtökön.
-
törölt tag
Na talán most
-
törölt tag
IP tv-t használókat kérdezném ,hogy erről az STB-ről milyen a véleménye akinek van/volt ilyene?
-
válasz
Intruder2k5 #18684 üzenetére
A T-s beírást már láttam.
-
válasz
Gubek-Einste #18683 üzenetére
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Bár nem ide tartozik de remélem tudok segiteni.Telekomos TV előfizetésem van, Eddig Analóg volt, de volt ez a digitális átállás melynek keretében kódolatlan digitális csatornák jöttek be az analóg helyébe, bár még pár analóg is megmaradt.
2 választás volt, vagy STB és akkor maradhat a régi CRT TV, vagy új TV és akkor nem kell Box.
Vettünk 2db H6400-at-
Összeszereltük mindkettőt, kezdőbeállítások elvégzése után, 33 digitális csatornát talált ami sokkal kevesebb mint amit a CRT TV az STB-vel talált amíg nem vettünk TV-t.
Emellett talált még 22 analóg csatornát is. És az a fura helyzet állt elő hogy ha analóg csatornáról váltok digitálisra, akkor a digitális csatorna kép csúnya, kockás, téglalapos lesz, a hang nyeklik nyaklik. TV kikapcs, TV bekapcs és a digitális adó képe, hangja jobb mint volt de nem tökéletes, bele bele hibádzik.. Ezután analóg csatornára lépek, majd vissza a digitálisra, és megint ugyan az a gond.
Fontos megjegyezni hogy az első pár alap digitális csatornánál nem jelentkezik a probléma: M1, M2, M4, DUNA...
A másik TV-n ( + másik szobában) ugyan ez a helyzet, csak ott kevesebb adót talál. Volt hogy 6 digitálisat, volt hogy 24- et, aztán a 24 ből eltűnt jópár mert gyenge volt a jel sztem.
Az analóg adóból mindig 22-t talál, ezzel nincs is gond.
Szerintetek a TV-kkel van gond vagy esetleg ez a digitális cuccos nem birja el azt hogy 3 felé van osztva a jel a szüleim szobájából indulva (ahol a több csatornát lehet fogni).Valami ilyesmi lehet az osztó:
Az analóg csatornákkal semmi baj nincs.
Képek:
Csütörtökön jön az inviteles szerelő és bekötik az IPTV-t. Ezt meg lemondjuk. Csak tudni szeretném hogy ez Telekomos vagy TV probléma. Remélem az IPTV nél nem fog fenn állni. Köszönöm.
Köszönöm
-
kabelmania27
félisten
-
huan
őstag
válasz
kabelmania27 #18679 üzenetére
Régi szűrővel és az újjal.
Amit én látok, az a power oszlopban a mínusz értékek pozitívra változtak, az SNR-ek nagyobbak picit. -
kabelmania27
félisten
A régi multimiás osztó lefelé többet csillapít galvanikus leválasztás és a tévés kimeneten van visszirányszűrő, a mostani osztó mindkét irányban egyformát csillapít ik kb+5dB-t kap a modem.
5-1000Mhz-s osztó elsődlegesen a kábel és földi vételre használatos, a 5-2500Mhz-s műholdvételre való.
Miután bekötötted nézd meg a modem értékeket. -
huan
őstag
válasz
kabelmania27 #18677 üzenetére
-
huan
őstag
válasz
kabelmania27 #18638 üzenetére
Szia
Ilyet találtam itt nálunk: KÉP
Ez is jó lesz? -
Elvis81
újonc
válasz
kabelmania27 #18655 üzenetére
Köszönöm, így sikerült
-
Sanders
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18671 üzenetére
Valószínűleg azt fogom tenni, de először ki szeretném próbálni, főleg a csatornaváltás sebessége miatt.
Az Invitel honlapján ezt találtam:"Amennyiben jelenleg is CA modult használok, akkor szükséges ezt Invitel CA modulra lecserélnem?"
"Igen, az Invitel digitális kábeltévé szolgáltatása 2013.06.02-től kizárólag az Invitel által biztosított CA modulokkal vehető igénybe."Korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy egyéb Conax modullal is megy, akkor most kinek van igaza?
-
kabelmania27
félisten
Frekiváltás előtt
Után: -
-
Sanders
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18669 üzenetére
De igen, havi 500 forintot, az új előfizetők persze ingyen kapják a CA modult.
-
-
Sanders
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18667 üzenetére
Kártyám van, saját CA modult szeretnék venni, nem akarok havidíjat fizetni az Invitel modulért.
-
-
Sanders
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18665 üzenetére
Ha nem kapok választ a kérdésemre akkor kénytelen leszek.
-
-
Sanders
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18663 üzenetére
Invitel Digitális Családi csomag. Koax kábel.
-
-
Sanders
csendes tag
válasz
kabelmania27 #18660 üzenetére
Az is havidíjas, amitől szeretnék megszabadulni.
-
Sanders
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18659 üzenetére
A meglevő Invitelt szeretném tovább használni a tévébe dugott CA modullal.
-
-
Sanders
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #18657 üzenetére
Szeretnék venni a tévémhez egy modult, mert a meglevő Inviteles KAON nem HD-s és egyszerűbb lenne a tévézés egy távval.
-
-
Sanders
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy MindigTV CA modullal [link] működik-e az Inviteles kártya? -
Elvis81
újonc
válasz
Gubek-Einste #18640 üzenetére
iptv és a színvilág L családi csomag a tv a netem pedi a 30M !!!! Ennyit tudok róla
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #18651 üzenetére
Azt megerősítették ismét, hogy Invitel pontban nincs már átvétel.
A szerelő hívni fog, hogy egyeztessünk a kiszállásról, mert a lakhelyemtől 35km-re dolgozok, s a feleségem sincs otthon napközben.
Rákérdezek még egyszer nála is a kiszállás költségére.Sajnos nálunk nincs még egy olyan kábelszolgáltató, aki ilyen internet csomagot kínál, emnnyi pénzért.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #18650 üzenetére
Igen sajnos ez a helyzet náluk legalább április óta, ami megdöbbentő, hogy egy ilyen általános kérdésben ilyen fejetlenség van. Ha biztosra akarsz menni,akkor marad a személyes átvétel. A futáros opciót szerintem el is lehet felejteni, szerelőtől kapod meg, ha a háznál akarod átvenni. A szerelő pedig alvállalkozó aki keményen számláz a kérdés, hogy végül az Invitel fizeti a kiszállási díjat vagy majd Neked jelenik meg a következő számládon. Háromból egyszer jött hozzám szerelő, a másik két alkalommal inkább bementem az Invitel Pontba Hajdúszoboszlón, így jött ki 0 forintosra a történet. Persze cserénél még olyan esetben elfogadható lenne a dolog ha valakinek CRT TV készüléken STB volt azután vett egy új LCD televíziót és most CA modul igénye lett, viszont új megrendelés esetén amikor a vállalat a n bérleti díj miatt extra bevételhez jut fura a 7K forintos díj.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #18649 üzenetére
Felhívtam akkor az Ügyfélszolgálatot, hogy igényeljek egy CA modult.
7000 Ft kiszállási költséget mondott a hölgy. Mondtam neki, hogy tegnap arról tájékoztattak telefonon, nincs ilyen költség, de Ő csak a 7000 Ft-ot hajtogatta.
Ezt követően felhívtam a Technikai segítséget, s kapcsoltak egy másik hölgyet, aki azt mondta, természetesen nincs kiszállási költség, s rögzítette az igényemet.
Érdekes egy helyzet volt. -
xyzikeee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18647 üzenetére
Köszönöm a segitséget.
-
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18645 üzenetére
Szia!
Most amíg nem volt IPTV egy fehér ZTE h168n modem volt/van ami 3 felé osztja a netet. Ezután +1 kütyü lép a képbe vagy a net szétosztásához PC-kre kelleni fog a routerem is amit akkor kötött ki a szerelő amikor a 30-as netet jött bekötni és nem tudta megoldani hogy a router is maradjon....
-
válasz
xyzikeee #18642 üzenetére
Szia!
IPTV-hez és az internethez van egy HGW (Home Gateway), amiből minden TV box-hoz fog menni egy-egy UTP kábel, amilyen a számítógéphez is megy a HGW-ből. A MindigTV ettől a rendszertől független, ott az antennától az STB-ig koax kábel megy, onnan a TV-be pedig lehet SCART, RCA, HDMI, vagy ami éppen van. Természetesen ha kéred 1-2 méter kábelt biztosan ráhagynak a későbbi rendezés végett, de a szerelő legjobb esetben is legfeljebb a falra rögzíti, de sokkal inkább csak simán áthúzzák ahova kell. Falba behúzni kábelcsatornába nem kötelesek, ez nem része az ingyenes szolgáltatásnak.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #18618 üzenetére
Este átraktam az STB-t az új TV-hez,szép lett a kép a digitális csatornák révén.
A fiam LCD TV-jén az analóg csatornák minősége elfogadható,de a másik képcsövesen sokkal szebb.
Nyilván bérelek egy másik kártyát,a 690Ft nem vészes.
Visszakapja a STB-t,az új kártya meg megy a mi tévénkhez.
Így most,hogy a 30-as NET helyett 100-as lett,s még egy kártyát bérelek, 1000Ft-al fizetek csak többet.
Úgy gondolom,hogy ez megéri a a többletért. -
xyzikeee
aktív tag
Megkötöttük a szerződést 30-as net+telefonra jött rá a családi IPTV + a MindigTV alap csomag mert a 4. tv re csak így lehet megoldani.
Az lenne a kérdésem hogy a kábelezés hogy fog működni? Most sima analóg TV kábel van bekötve a TVkhez, még minden TV régi CRT de a hetekben fogunk váltani 2 újra.
Ilyen kábel van most: [link]
Milyen kábelt kell majd a szerelőknek bekötniük? Ilyenkor csak odahányják vagy szépen elvezetik a szobák között? Esetleg hagynak pluszba 1-2 métert hogy utólag el lehessen igazitani?
-
-
-
huan
őstag
válasz
kabelmania27 #18638 üzenetére
Már többször újraidítottam, de nem lett jobb. Tegnap vettem a második routert, mert arra gyanakodtam, de annak a webes felületén valamiért a jó és rossz kapcsolat váltakozik néhány percenként. (néha pirosra vált pár másodpercre)
KÉP -
kabelmania27
félisten
Ha akad a net érdemes bejelenteni hátha segít a modemcsere.
Modem és rotuer újraindítás nem segít?
Lehet sok a modemnek a 10dB csillapítás és a galvanikus leválasztást sem szeretik+ez egy régi tipusú osztó.
Összefoglalóba levan írva a lényeg.
Kettes osztó.
HPF szűrő a tévé elé. -
huan
őstag
válasz
kabelmania27 #18636 üzenetére
Miből gondolod? Tudsz képet esetleg linkelni egy ilyenről?
-
huan
őstag
válasz
kabelmania27 #18634 üzenetére
-
huan
őstag
válasz
kabelmania27 #18627 üzenetére
Ez vajon jó működés?
KÉP -
Elvis81
újonc
Sziasztok!
Új előfizető vagyok az invitelnél! 3 tv-re kötöttték be, kérdés: jól érzékelem, hogy külön nem lehet beállítani,mindhárom tvre különböző csati sorrendet???? -
kabelmania27
félisten
válasz
ScomComputer #18630 üzenetére
Semmi gond, rendben vannak az értékek.
-
ScomComputer
veterán
30/4 most.....a múltkor rosszul írtam a sebességet sorry......
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kabelmania27 #18626 üzenetére
Goodspeed 18615-os hozzászólásában beszúrta a hivatkozást a modem értékeimről:"ezen poszt alapján".
ASUS RT-N18U routert vettem a 100-as nethez. Jól dolgozik.
Pár hónapja vettem egy TP-LINK 841ND-t, amikor a korábbi elromlott. Akkor még nem hittem, hogy a mi kis városunkban, Bács-Kiskun déli részén 60-nál lesz nagyobb net.
Amikor megjött a szerződés módosítás a 60-as netre, a postaládában ott volt egy hírlevél, hogy a településen fejlesztések történtek-történnek, s elérhető a 100-as net.
200 Ft volt a különbség a kettő között, s mindjárt váltottam is.
A 841ND most pihen a szekrényben, vésztartaléknak jó. -
kabelmania27
félisten
válasz
GEPESZ66 #18614 üzenetére
Szerintem nem probléma, mert ha mmwo vagy splitterrel kötik be akkor nincs védelem, ettől független ha szeretnéd beteheted aztán vagy szeretni fogja a modem vagy nem, nálam nincs bent.
Amúgy szolgáltató modemét nem kell védeni elég sok havidíjat fizetünk ha elromlik cseréljék ki.
Technikus nekem azt mondta hogy nem mindegyik tipus szereti még ha ránézésre működik sem biztos hogy jó neki, ugye az ussnr értékét nem látjuk, ha az leesik akkor nem biztos hogy menni fog a négy us freki.
Ha megmagyarázhatatlan jelenségek lesznek pl négy us nincs meg akkor vedd ki, szerintem jobban járnál ha hagynád a tévés ágban a védelmet és külön rendelnél a modemhez, mert ha akad akkor egyszerűen kiveszed. -
huan
őstag
Sziasztok!
Balassagyarmaton most vezetik be a lakótömbökbe az optikai kábeleket. Ezek majd új sebességű csomagokat fog jelenteni? Pár hete meg szakadozik a net itthon, pedig routert is cseréltem már és anélkül is próbáltam. Thomson márkájú modem van, lehet azzal lehet valami? Cserét lehet kérni? -
törölt tag
válasz
#41133696 #18620 üzenetére
Lefelejtettem egy fontos dolgot. Szóval lehet, hogy tényleg változott azóta a dolog, de lehet az is, hogy nem kellően felkészült ügyintézőt kaptál.
A kiszállítással kapcsolatban pedig nekem az volt a tapasztalatom, hogy több ügyintézővel is konzultáltam, és a korábbi hozzászólásomban már leírt variációkat adták elő.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #18619 üzenetére
Az ügyfélszolgálattal az a baj, hogy sokszor félrebeszélnek.
Az egyik ARC-1011YR-t helyszínen cserélte a szerelő Invitel Neotion CA modulra 0 Ft-ért. Mondjuk ehhez panasz kell a termékre, hát nekem volt.
Az Intek HD C63CX-et átvételi elismervénnyel a hajdúszoboszlói Invitel pontban kaptam meg, még a képek is ott készültek előtte.
Aztán a másik ARC-1011YR-t szintén az Invitel pontban cserélték ki nekem Invitel Smit CA modulra, ingyen.
Egyébként a 4000 Ft-ot és a 7000 Ft emlegetik, de kavarják összevissza, mert olyan is van, hogy 4K-ért szerelő hozza, vagy DHL, illetve 7K-ért szerelő, sőt olyan is, hogy csak az utóbbi van, és a DHL opcióról nem is tud az adott ügyintéző
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #18617 üzenetére
"A fiam LCD TV-jétől átviszem hozzánk, a másik LED TV-hez a set top box-ot, hogy a digitális csatornakiosztást tudjuk nézni."
Az a kérdés merült fel bennem, hogy miért nem cseréled az STB-t CA modulra? Ha bemész az Invitel pontba, akkor ingyenesen cserélik. A havidíja mivel így is-úgy is csak az az egy egység van Nálatok, 0 Ft/ hó, a tévéteken pedig ha van PCMCIA Card Slot, akkor egyrészt sokkal kényelmesebb használni, mert nem kell külön távirányító, másrészt olyan mint a régi kábeltévés időkben, hogy a tévén végezhetted el a hangolást, csak most sokkal jobb minőségben teheted, harmadrészt nem fogyaszt áramot sem, és negyedrészt nem merül fel extra helyigény.
Egyébként örülök, hogy segíthettem
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #18615 üzenetére
Köszönet a segítőkészségedért!
Akkor felmegyek a padlásra, s a villámvédőt beteszem a bejövő ágba, a kettes elosztó elé.
A TV ágban marad a szűrő, ahonnan a kábel még megy egy négyes elosztóba, ahonnan a kábelek mennek a többi TV-hez.
A fiam LCD TV-jétől átviszem hozzánk, a másik LED TV-hez a set top box-ot, hogy a digitális csatornakiosztást tudjuk nézni.
Fiam általában csak 2 csatornát néz, s így az analóg csatornáknál nem gond neki, ha esetleg a képernyő arányt kell változtatnia.
Inkább netezik.
Nem akarok még egy kártyát bérelni az Inviteltől. -
törölt tag
válasz
#41133696 #18615 üzenetére
Egyébként úgy volt, hogy hozzám is kiszállnak:
De időben lezárattam a hibajegyet, mert megjavult.
Mostani:
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #18614 üzenetére
"Jó pár hónapja javaslatotoknak megfelelően kicseréltem ai Invitel által felrakott multimédiás elosztót síma elosztóra, a TV ágba szűrőt, villámvédőt berakva."
Amennyiben a SIGNAL 4645F tip. villámvédő -t helyezted be a TV-s ágra akkor az védve van. Viszont jobb lenne ha a kettes osztó bejövő ágára tennéd, és akkor védené az Internet ágát is.
Szerk: Megnéztem a jelszintedet ezen posztod alapján, nyugodtan tedd be a kettes osztó bejövő ágára, azaz a légkábel végére.
"Ha lenne valami műszaki problémám, s kijönne az inviteles szerelő, akkor előtte rakjam vissza az általuk korábban felszerelt elosztót?"
Amennyiben nem gond a padlásra mászkálás akkor az a legjobb, mert nem köthet bele. A másik megoldás, hogy mondod neki, hogy nem kell felmennie, mert fent minden rendben, de felém például Cowboy csapat jár, akikből simán kinézném, ha nem engedném fel, akkor beikszeli, hogy nálam volt a hiba és elköszön
"Az Ő általuk szerelt elosztó , ha jól emlékszem,védi az internetes ágat is valamiképpen."
Védené, csak feltételes módban. Az egyetlen előnye ez lenne, csak mivel NEM földeli egyik szerelő sem hazánkban, így kb semmit sem ér.
"Nem probléma, ha az általam felszerelt egységben, az internetes ágban nincs védelem (pl. villám ellen)?"
Bár villámvédőnek hívják, de én inkább túlfeszültségvédőnek hívnám, a teljes biztonságú villámvédelem az ha kihúzod. Viszont ha jön egy jelentősebb túlfeszültség és nincs védelem az Internetes ágon, akkor első körben a kábelmodemet teszi tönkre - ami mondjuk elég baj, mert ha Cisco-d van már nem biztos, hogy legközelebb is az lesz -, és jó esetben itt megáll, de rossz esetben mehet utána az új ASUS routered, sőt a számítógéped is.
(#18613) kabelmania27 & (#18607) kabelmania27 : Ja tényleg nem is néztem, hogy átléptük azt a számot
-
GEPESZ66
veterán
Jó pár hónapja javaslatotoknak megfelelően kicseréltem ai Invitel által felrakott multimédiás elosztót síma elosztóra, a TV ágba szűrőt, villámvédőt berakva.
Ha lenne valami műszaki problémám, s kijönne az inviteles szerelő, akkor előtte rakjam vissza az általuk korábban felszerelt elosztót?
Az Ő általuk szerelt elosztó , ha jól emlékszem,védi az internetes ágat is valamiképpen.
Nem probléma, ha az általam felszerelt egységben, az internetes ágban nincs védelem (pl. villám ellen)?
Ha lenne, ajkkor gondolom jelveszteséget okozna.
Vettem a 100Mbit-es nethez egy ASUS routert, s jó lenne, ha sokáig bírná. -
HeyTchiki
csendes tag
válasz
kabelmania27 #18609 üzenetére
3 hónapig 1.190 Ft volt, ennyi.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18603 üzenetére
-
HeyTchiki
csendes tag
válasz
HeyTchiki #18606 üzenetére
A számlázási rendszerük szerintem a béka segge alatt van.
Kiszámlázták a 15.000 Ft-os belépési díjat szeptemberben, a javított számla 1 hónap múlva érkezett meg, és még volt pár apró baki.
Ma akartam befizetni a novemberi számlám az online felületen, de meglepődtem, amikor látom mínuszt, az összeg előtt.
A befizetés dátumára december 5-öt ír.
Azért felhívtam őket, megkérdeztem óvatosan, hogy van-e tartozásom, de a hölgy azt mondta nincs.Vagy tényleg ajándék, vagy megint egy újabb baki, de inkább az utolsó.
-
HeyTchiki
csendes tag
Történt már valakivel olyan, hogy a számlája be lett fizetve, úgy, hogy nem fizette be?
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18603 üzenetére
Igen, annyi még belefér, de duplán bízom benne, hogy nem szállnak ki, mert akkor a Signal-t nem kell idelent lecsavarnom, illetve mióta lecseréltem a Technetix-et még nem voltak fent, én meg nem akarok felmenni előttük, de azt sem akarom, hogy az IQ harcos hadosztály azt írja be, hogy nálam volt a hiba pl a fenti kettes osztóban
Legalább egy 7K-s kiszállást már megúsztam (STB csere). Mert akik itt járnak azok eléggé érdekes arcok, szomszédomnál is erőltette a Tratec-et, igen oda még a régebbit pakolta fel, annak ellenére, hogy csak kábelmodemes Internete van Cisco EPC3008-cal, mondván az Invitelnél így van beszintezve és az kell
Persze akkor mondtam, hogy nálam kettes osztó van + HPF, és nincs gond, és erre nem is nagyon tudott reagálni, de lehet még eszében van, és itt a revans ideje
Ja igen, egyszer meg ugye akkor úsztam meg 7K-t amikor a 1445-ön az éjszakai műszak azt mondta, hogy efi hibát jelentett a szerelő
Szerk: közben megjavult:
Szóval gyorsan le is záratom a hibajegyet
-
kabelmania27
félisten
válasz
#41133696 #18602 üzenetére
Pár dB-t azért csillapít a védelem.
Lehetne pozitív a ds.
Majd ha lesz időd és van kedved/türelmed csinálhatnál egy olyan videót ahol muxok között látszik a jelerősség/minőség.kabelmania27 kérésére egy elírás javítva.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18601 üzenetére
Gyorsan lecsavartam a SIGNAL 4645F tip. villámvédő -t, de nem az okozza. Mert anélkül is kiesik:
Viszont ha helyszíni kiszállásra kerül sor, előtte ha hívnak, lecsavarom megint, mert ismervén a környékbeli Cowboy csapatokat, jobb az úgy, ha anélkül látják
Szerk:Kérdezte, hogy van e router, mondtam, hogy igen, de mondta, hogy ez csak rután kérdés, mert látja a központból is a gondot.
Aktív témák
Hirdetés
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest