Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
HoriBali
csendes tag
(#19093) kigyi_23:
A bekötés elég gyors. Én augusztusban rendeltem meg a Színvilág XL csomagot a 1288-on, és másnap délután jött is a szerelő.Szeretnék februárban vásárolni részletre Huawei G8-as mobiltelefont, de nem teljesen világos:
"Meglévő ügyfelekre abban az esetben érvényes az ajánlat, ha legalább 6 hónapja meglévő szolgáltatásuk mellett új internet vagy TV szolgáltatáselemet is tartalmazó Színvilág csomagra váltanak 24 hónapos határozott időtartamú szerződéssel."
Vagyis váltanom kell a legnagyobb Színvilág XXL csomagra?
De ha még le sem járt a 24 hónap?
És ha csak a 100 megás netet akarom? -
törölt tag
válasz
Neil Watts #19096 üzenetére
"Úgy okoskodtam, hogy a határozatlan idejű szerződés nevéből adódóan bármikor bontható/újraköthető"
Igen, de akkor fizetni kell belépési/ telepítési díjat.
-
Sziasztok!
Ismerős kérdi, hogy van-e arra valami lehetőség hogy mondjuk 4-6 hónapra köttessen az ember netet, tévét, telefont az évben (s annyit is fizessen). Mivel ilyen speciális igényem sosem volt, így passzoltam neki, de érdekelne a véleményetek:
Úgy okoskodtam, hogy a határozatlan idejű szerződés nevéből adódóan bármikor bontható/újraköthető, illetve ha fél évig nem engednek újrakötni, akkor az a bontás utáni fél éves időszakban "kipörög".
Köszi!
Üdv. core2
-
törölt tag
válasz
Ace Ventura #19092 üzenetére
Helló, nos ebbe most olvastam bele:
"Milyen időtartamon belül gyakorolhatjuk elállási jogunkat?
A termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésétől számított 14 napon (naptári nap!) belül élhetünk elállási jogunkkal. Az általános szabályok szerint a határidőbe a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele."
Szóval így ez is jól ki lett találva...
-
tennis
tag
válasz
Én is ezt a tájékoztatást kaptam, ami ugye azért vicces, mert lehet olyan szitu, hogy még ki sem tudtad próbálni
-
kigyi_23
addikt
válasz
Ennyi idő alatt be sem kötik
-
tennis
tag
válasz
#41133696 #19083 üzenetére
Akkor először kipróbálom majd azt az 5 adót amit alpból adnak, aztán majd eldöntöm.
A legszebb a csomagváltásnál, hogy a váltás egyből életbe lép, ahogy én az ügyintézővel lebeszélem.
De a szerelő lehet, hogy csak egy hónapon belül jön cserélni a routert, mert sok a munkájuk.
Mondom az ügyintézőnek, hogy akkor miként tudom kipróbálni az új szolgáltatást, és ha nem tetszik 14 napon belül elállni a szerződéstől.
Hát ő azt nem tudja, tavaly óta így működik a rendszer. Elég vicces ez is. -
törölt tag
válasz
HoriBali #19085 üzenetére
Nem ugyanazon szolgáltató esetében vagy az egyik vagy a másik. A DVB-C a jobb mert IPTV - vel ellentétben nem vesz le a sávszélességből egyáltalán.
Nekem úgy van meg a 100 Mbps, hogy megy egyszerre 3 Full HD adás. További előnye,hogy nem feltétlen kell STB, használható CA modul is.
-
HoriBali
csendes tag
Az IPTV és a digitális kábeltévé közt mi a lényeges különbség?
Az IPTV is mindenhol elérhető, ahol a digitális kábeltévé? -
kigyi_23
addikt
Jó lenne egy összehasonlítás mondjuk a mindigtv adásaival összehasonlítva milyen lehet (youtube videók semmire sem jók, mert ott is veszít a minőség terén). Szóval valaki akinek elérhető mindkettő egy platformon (ugyanazon tv-n) vajon mi különbséget lát? Ez érdekes lenne, mert az ingyenes adásokat tudom fogni azon látom, hogy megfelel a minőség a mindig tv HD streameknél.
-
törölt tag
válasz
tennis #19082 üzenetére
Platform függő is lehet a dolog, én nem IPTV-n nézem az a csatornákat hanem DVB-C (Euro DOCSIS 3.0; kábel tévén). A minőség szerintem rendben van, de itt van egy videó róla :Youtube , az adás 1080i formátumú, viszont érdemes megnézni a vizes jeleneteket ott azért vannak arra mutató jelek, hogy nem eget verő bitráta van a Sport adóknál.
-
-
törölt tag
válasz
AttyVin #19079 üzenetére
Csak itt ez nem bevett gyakorlat. Ameddig egyik szolgáltató sem tesz ebbe az irányba lépéseket, addig nincs választási lehetőség, hogy átléphess, ha a jelenlegi nem halad a korral. Viszont a korszak majd akkor kezdődik el, amikor az első megteszi ezt a várva várt lépést. Azért az látható, hogy az elmúlt 1,5 évtizedben alakultak a trendek, de ez egy lassú folyamat.
Egyébként én is amiből lehet HD csatornát igényelnék, ahogyan tettem is. Az is elég vicces, hogy az SD HBO csomag ugyanannyiba kerül mint a HD
Tennis: ADSL és VDSL IPTV között az a különbség, hogy előbbire nem adnak ki HD Stream-et utóbbira viszont igen. Az SD Stream minősége nem fog változni, mert ugyanolyan bitrátával fogod kapni, mint eddig.
-
tennis
tag
válasz
AttyVin #19075 üzenetére
Nyilván az ügyintézőknek kell valamit mondani az ügyfélnek, hogy miért éppen ezt a csatornát vették el.
Ha valóban lett volna közvélemény kutatás, akkor nem a Life Network került volna ki pl. a családi csomagból.
Bettték egy jó drága mini csomagba, így akinek nagyon hiányzik megveszi úgy.
Nem igazán ügyfélbarát gondolkodás manapság!
Arra tud valaki válaszolni, hogy vdsl-en jobb lesz az adások minősége, ill. megéri HD csomagot pluszban rendelni?
-
törölt tag
válasz
AttyVin #19077 üzenetére
Volt egy indexes cikk, hogy a havidíjból melyik csatorna mennyit kap. Tematikusan eltérő, az ismeretterjesztő, a zenei, a Sport, film adók díja, és valószínűleg külön többé kerülnek ezek között a HD adók is. Szóval mindenkinek egyedi havidíja lenne. Azért tetszik nekem a FilmBox Live, és a HBO GO féle megoldás, mert ott van egyfajta választási lehetőség, nincs reklám, akkor nézem és ott amikor, és azt amit akarok a kínálat erejéig, és még a sávszélesség egy részét is használom. Az ilyen szolgáltatásoknak van jövője, de messze van az, hogy csatornákat egyébként így össze lehessen válogatni teljes mértékben, pedig anno azt vizionálták, hogy a tévézés így maradhat fent. Az M3-mal kapcsolatban egyébként igazad van, ráadásul másik szolgáltatónknál
IPTV alapcsomagban is benne van. -
AttyVin
aktív tag
válasz
#41133696 #19076 üzenetére
Az M3-nak már az alapcsomagokban is benne kellene lenni.
A műsorok nagy része eleve közpénzből készült (még az "átkosban"), tehát egyfajta audiovizuális "közkincs"...Bezzeg mennyit "küzdöttek" anno a HírTV meg később az M4 Sport "helye" miatt (előbbinél "tudjuk" miért, az utóbbi meg tele kemény jogdíjas sportközvetítéssel)...
Amúgy az igazi az lenne, ha teljesen "szabadon" lehetne válogatni. Na, az lenne csak a "közvéleménykutatás"...
-
törölt tag
válasz
AttyVin #19075 üzenetére
Van egyébként egy ilyen csomagjuk: Invitel Mixer
990 Ft/hó 24 hó esetén
1 290 Ft/hó12 hó esetén
1 490 Ft/hóHűségidő nélkül"Micsoda Mix! Szeretne egy olyan csatorna-összeállítást, amelyben csak a kedvencei szerepelnek? Válogassa össze 30 csatornából az Ön által legjobban kedvelt 5 csatornát!"
A LifeNetwork, és a Discovery World benne van ugyan, de a többi adó, vagy nekem már megvan, vagy pedig nem érdekel... tehát megint ott tartunk, hogy 2 adó miatt...
Szerk: bár ha a 3Generációt kicserélném erre akkor az M3 (az nálunk nagyon fontos adó, és tényleg!), ebben is benne lenne, meg még beválogatnám az Ab Moteurs-t ami határeset, de még ekkor is 4 adó van 5 helyett
-
AttyVin
aktív tag
válasz
tennis #19067 üzenetére
Hm, közvéleménykutatás...
Meg talán egy jó adag üzleti érdek, ami mögötte áll, egyrészt a csatornák tulajdonosaival, másrészt a saját "csomagok" összeállításánál.
Akkor is az egyedi, előfizető által "összeválogatott" csomag lenne az igazi megoldás (persze emellett, aki akar vegyen "előregyártott" csomagot).
Már többen elmagyarázták, hogy technikailag ez nem megy az autentikációs rendszer miatt. (Meg vélhetően ebben is vannak üzleti megfontolások.)
Elég furcsa, hogy a XXI. század első harmadában nem lenne erre normális lehetőség a kor informatikai fejlettségén.. -
törölt tag
Mai:
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 3.5 dBmV 41.9 dB
Channel 2: 3.9 dBmV 41.9 dB
Channel 3: 4.4 dBmV 41.9 dB
Channel 4: 4.5 dBmV 41.4 dB
Channel 5: 4.9 dBmV 41.4 dB
Channel 6: 5.1 dBmV 41.5 dB
Channel 7: 5.3 dBmV 41.5 dB
Channel 8: 5.3 dBmV 41.4 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 43.5 dBmV
Channel 2: 43.0 dBmV
Channel 3: 42.7 dBmV
Channel 4: 44.0 dBmV -
törölt tag
válasz
tennis #19070 üzenetére
Föld körül, hát igen én sem fogom megrendelni szerintem, de az LF-ön kívül a Discovery World sincs egyik csomagomban sem, ezek viszont SD-ben vannak a föld körül csomagban, ahogy a többi is, viszont utóbbiak nekem HD-ben nézhetőek a HD mindentudó csomagban.
-
tennis
tag
Nálunk most lett elérhető a vdsl szolgáltatás. Gyorsabb net, HD adók. A nem hd adások minősége jobb lesz, mint az adsl-en?
-
tennis
tag
válasz
headhunter #19062 üzenetére
Én is a Life Network-ön mérgelődök. Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, hogy volt közvélemény kutatás, és az alapján változtatták a csatornákat.
Mondtam, hogy ez elég érdekes, mert sok ember pont emiatt van kiakadva.
790 Ft-ért lehet rendelni a Föld körül nevű csomagban, amiből már a családi csomagban is vannak adók. -
törölt tag
válasz
headhunter #19062 üzenetére
Valami egyéb csomagot említett, hogy átkerült.
Egyébként most megnéztem a HD Super kínálatát, és azt tapasztaltam, hogy a HD mindentudó + HD színes + Az Extrában lévő közszolgálati HD csatornáim együtt mindent tartalmaznak ami nekem kellene Superből, két adó nincs benne a DigiSport 1 &2 de azok meg megvannak SD-ben.
Sőt helyette van más extra HD adó, Sundance HD, MTV Live HD, Nickelodeon HD.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #19007 üzenetére
A megoldás mindennél egyszerűbbre és olcsóbbra sikeredett.
Egyszerűen rendesen vissza kellett illeszteni a PC oldal-burkolatát...
Egy-két csatornánál így is jelez némi bithibát a TV, de amúgy rendben van.
Úgy látszik a Chieftec egy kicsit erősebben "sugároz" a kelleténél...
-
törölt tag
-
lucky07
aktív tag
válasz
#41133696 #19058 üzenetére
Ezek vannak a monitoron:
Specifikáció
Képernyő átló: 23"
Ívelt kijelző : Nem
Panel tipusa: IPS
Felbontás: 1920 x 1080
Képarány: 16:9
Kontrasztarány: 1000:1
Fényerő: 300
Válaszidő: 8 ms
VGA/D-SUB : Igen
DVI: Igen
DisplayPort csatlakozó: 1 db
Mini DisplayPort : Nem
TV tuner : NemÉs ahogy figyelem ezen van mármint az Inviteles cuccom Optikai hang kimenet
és akkor valamelyik csatlakozóval meg mókuskodom az akkor a monitornak le adja a képet?
Mert akkor a hangot az erősítőbe kiviszem optikai szálon keresztül -
törölt tag
válasz
lucky07 #19056 üzenetére
Igen, az menni fog, de a monitorodra van hangszóró?
Madboy: Picit felületes voltam, a nincs Coax mondatát úgy értettem, hogy az STB-ba nem jön ki
IPTV STB, vagy közvetlenül kösse rá, hiszen az STB lényege, hogy nem kell tuner, ha van a monitoron HDMI bemenet és hangszóró, vagy okostévére köti, az STB elvégzi a dekódolást, és videójelet ad ki.
-
törölt tag
válasz
lucky07 #19054 üzenetére
Igen, csak VGA be és kimenet van rajta, az a 9-esen volt, amelyiken már DVI
Szóval a D-sub kábellel kötöd össze. HD csatornát azt persze nem lesz módod nézni rajta.
Nálam [link]így jött össze a dolog. Viszont az megoldások abban tér el, hogy én csak a hangot vezettem ki rajta, mert nekem egy Philips 237E3QPHSU00 23"-os HDMI bemenettel rendelkező monitorra kellett az Intek HD-C63CX képét kiküldenem, de mivel hangszóróval nincs a monitoromnak, így a hangot a Composite segítségével oldottuk meg, és nem éppen a legegyszerűbb módon, de ezek a cuccok voltak kéznél a boltban.
-
törölt tag
válasz
lucky07 #19052 üzenetére
http://www.albistechnologies.com/en/set-top-box/Products/OTT_set-top_boxes.php
Itt van a PDF-ben, hogy elvileg van rajta composite. Az Intek HD-C63CX esetében is ilyen az egyik csatlakozó a HDMI mellett, szóval ez így működik, de pill, még keresem Neked azt a hozzászólásomat, ahogyan én oldottam meg. A lényeg, hogy az AverMedia TV Box 7 elején van RCA bemenet. A Composite - RCA kábellel összekötöd az Inviteltől kapott STB-ot és az AverMedia-t. A Coax pedig megy az STB-ba. Az AverMedia pedig hátul vagy a DVI vagy a D-sub segítségével kapcsolódik rá a Dell monitorodra.
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok az lenne a kérdésem nekem ma kötötték be az Invitel egyik csomagját tv telefon minden a csomagban.
De igen ám nekem egy Aver Mediam van amivel szoktam a monitoron tv-ni és az Coax nem pedig HDMI vagy SCART létezik vmi megoldás hogy ez mégis valahogy Coax legyen? -
törölt tag
válasz
#41133696 #19045 üzenetére
Igaz októberben ott a helyszínen a fickó az STB-t akarta mindenáron 990 Ft-ért belőni második egységnek. Lehet nem kellett volna most ütnöm a vasat, mert a végén még megcserélik itt nekem
(#19040) Gubek-Einste: Akkor úgy mondom, hogy a torrent betyárok sem hagyják a gépüket jellemzően tölteni ilyenkor - ott ugye van fel és le is.
(#19044) GoodSpeed: Csak a TV szolgáltatásnál lévő kedvezményeket írtam. Egyébként van ingyen telefon, amit aztán felfejlesztettem 1200 Ft /hó-ért Start Max-ra, hogy vezetékes irányban korlátlan legyen, plusz mobil15 opcióval, hogy mobilra is kedvezményes legyen a díj.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #19043 üzenetére
Csak a HD csomagból van 3, van még mellette FilmBox csomag külön, és 3 Generáció az M3 miatt. A HD színes csomagra, és a FilmBox-ra vállaltam két év hűséget, tehát azok nem mondhatom le kötbér nélkül, de nem is akarom. A többi csomag esetében az a helyzet, hogy ott meg az alap szolgáltatást hosszabbítottam meg mindig két évvel.
Természetesen kaptam kedvezményeket. A HD színes 990 Ft havonta 2290 Ft helyett, a HD Mindentudó szintén 990 Ft havonta 2290 helyett, a 3 Generáció 390 Ft havonta 1690 Ft helyett, a FilmBox 890 Ft havonta 1390 Ft helyett.
Az STB ingyen van, a CA modulok pedig kedvezményesek.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
#41133696 #19042 üzenetére
Tehát akkor ez 3 csomag, ha jól értem:
- Extra ("alap")
- HD Mindentudó
- HD SzínesÉs így a háromra adnak valami kedvezményfélét vagy mind "listaáron" van?
Nálam volt korábban olyan, hogy a Családi mellé kért "idegennyelvű" csomag 0 Ft-os volt, így kaptam egy Extra csomagot.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #19039 üzenetére
Van ugye a sima HD Extra ahogy írtad, plusz: HD Mindentudó ami ezeket tartalmazza:
- Animal Planet HD
- Discovery Science HD
- Discovery Showcase HD
- HISTORY HD
- ID Xtra HD
- Nat Geo Wild HD
- National Geographic Channel HD
- OzoneNetwork HD
- Spektrum HD
- Travel Channel HDPlusz HD Színes
- FilmBox Extra HD
- MTV Live HD
- Nickelodeon HD
- Sundance Channel HD
- Super TV2 HD
- TV2 HDJó, hogy megnéztem, mert így bővült a HD listám, ez utóbbi csomagot is birtokolom
-
AttyVin
aktív tag
válasz
Még egy kérdés.
Nem volna-e jobb egy komolyabb túlfeszültség-védős elosztó vagy UPS beállítása, mert azok is megszakítják a közvetlen kapcsolatot a TV és a PC között, illetve valamiféle zajszűrést-csillapítást is végeznek, ha jól tudom?
Persze ezek már kicsit drágábbak, mint egy-egy ferrit gyűrű... -
-
törölt tag
Vége az ünnepi időszaknak, a sebesség is rendben van.
Azért jó, hogy nem általános az, hogy amikor elmennek az emberek otthonról dolgozni, nem hagyják bekapcsolva a gépet, és nem töltenek ész nélkül, mert akkor 8 lenne, hogy ünnepi időszak vagy sem...
Szerk: Igaz ilyen sebességű Internetnél nincs is nagyon rászorulva, hogy járjon el, hiszen 100 Mbps az 12.5 MB/s ami óránként 43.94531 GB, ha 8 órás műszakja van, akkor: 351,56248 GB, ami 0.34332 TB. Nap mint nap, azért ehhez ötlet kell, hogy mindig értelmes dologra fordítsa
Persze nem mindenkinek van otthon az én városomban sem 100 Mbps-os Invitel Internete.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #19036 üzenetére
Ha nem számoltam el, akkor a 97 sorrendbe állított csatornából 17 HD minőségben fogható, úgy, hogy nincs HD szuper csomagom. A 97-nél egyébként több adót tudok fogni, de minek rendezzem be a Spektrum SD-t ha van HD is, és úgyis az utóbbit nézem nyilván. Mondjuk vicces, hogy vannak olyan adók, amelyeknek az SD verziójáról nincs jogosultságom, de a HD verzióhóz meg igen
Mondjuk ez a HD mindentudó csomag adóra igaz
-
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #19032 üzenetére
Az még megvan, csak meglepetés volt, hogy ez kikerült, mert pont átrendeztem, aztán most itt-ott módosítottam. emiatt.
-
törölt tag
A LifeNetwork kikerült az Extra csomagból is
-
törölt tag
Érdekes, hogy nem a HGW-ből jön ki az RJ-11..., mert így nem állítható a dolog FW-ből. Másik szolgáltatónál a Speedport VDSL2-nél a HGW-be ment be az RJ11, és abból is jött ki, splitter sem kellett.
Hívd fel az Invitel ügyfélszolgálatát, és mond el nekik, hogy szeretnél hívószámkijelzést oda-vissza.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #19017 üzenetére
No el is készítettem, ennyibe került volna, de mivel nyertem így ez is 0 Ft-ra jön ki
-
r0by
addikt
A telefonnál a hívószámkijelzés az hogy működik Invitelnél? Mármint pénzes dolog? 0 infót találtam erről a weboldalon.
Ma reggel beüzemeltem a telefont. Költözés után vagyunk 1 éve, és eléggé nehezen találtam meg a panasonic dect-es telót..., de meglett.
Csak éppen eléggé szíven ütött, hogy se fogadáskor, se híváskor nem látható a saját számom, illetve aki keres -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #19020 üzenetére
Házzal szemközti oszlopon van. Olyan 20- 25 méter kb
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #19018 üzenetére
Köszi
Jelenleg nálam közepes a DS ahhoz képest, hogy -3 fok van kint, és nyáron is volt olyan időszak amikor ennyi volt, csak mondjuk +20C fok .
Downstream Channels
Channel 1: 3.9 dBmV 41.9 dB
Channel 2: 4.3 dBmV 41.9 dB
Channel 3: 4.8 dBmV 41.9 dB
Channel 4: 5.0 dBmV 41.4 dB
Channel 5: 5.4 dBmV 41.3 dB
Channel 6: 5.5 dBmV 41.4 dB
Channel 7: 5.7 dBmV 41.4 dB
Channel 8: 5.7 dBmV 41.4 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 43.0 dBmV
Channel 2: 42.7 dBmV
Channel 3: 43.2 dBmV
Channel 4: 43.2 dBmV -
törölt tag
Nyertem egy egyedi inviteles naptárat
"Örömmel értesítjük, hogy sikeresen bekerült az 500 leggyorsabb jelentkező közé, így Öné a saját fotóival díszített, 2016. évi A4-es falinaptár, ingyenes belföldi kiszállítással. "
-
törölt tag
válasz
AttyVin #19015 üzenetére
Ez pedig még újabb, de ez sem jelenlegit tartalmazza.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
#41133696 #19012 üzenetére
A DigiSport3 már elsején "bejött".
A Sport M-et eddig nem is találta.
Ez melyik frekvenciasávban van, mert ezeket az "újabbakat" kézi keresésben csinálom, hogy ne kelljen mindent újraszerkeszteni a csatornalistában.Illetve az Invitelnek nincs valahol egy letölthető aktualizált (2016) csatornakiosztása minden paraméterrel?
Még tavaly nyáron találtam egy korábbi változatot, de a sok módosítás miatt mára nem teljesen használható. -
AttyVin
aktív tag
válasz
Köszönet a válaszért.
Valami ilyesmire gyanakodtam, de annyira nem értek hozzá.
Van már régóta egy Könczöl-féle "ground-isolator" (5-1000 MHz-es), ami eddig egy PC TV-kártyáját szolgálta.
Akkor ez most megy a TV antenna-bemenetéhez.
A ferritgyűrűnek majd utánanézek.
-
AttyVin
aktív tag
A következőkre keresek választ.
1. Néhány hete a nappaliban lévő PC-ben tápegységet cseréltünk. Azóta a 118 és 142 MHz-es csatornák (M1 HD, M2 HD, DTV1 HD) minősége elfogadhatatlan, a kép szétesik vagy sötét, stb.
A jelerősség maximális, de a bithibaarány is a legnagyobb mindegyiknél (Samsung TV).
A PC kikapcsolása után a hibajelenség megszűnik.
Még annyi, hogy minden fogyasztó azonos hálózatból kapja az áramot, mert ilyen a helység kiépítése.
Mi lenne a teendő?2. Január 1-jétől a ViaSat Explore elméletileg benne van a kínálatban (Családi/Extra csomag). A keresés megtalálja, de "No access Not activated (status code 5) - Kódolt jel" üzenet jön csak. A többi "csere" (pl. AMC, stb.) működik. Akkor most mi van?
Ja, a szolgáltatás helye Kecskemét.
Köszönettel,
-
törölt tag
válasz
#41133696 #19004 üzenetére
Éppen most hívtak az Inviteltől, hogy tudok e már regisztrálni a FilmBox Live szolgáltatásra? A hölgy elmondta, hogy utána néztek, és elküldték a FilmBox-nak az adataimat, most ismét megnéztem, és még mindig nem megy sajnos, így azt mondta, hogy ők is megnoszogtatják őket megint, és hívnak ha van valami fejlemény.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #19003 üzenetére
Csak sikerült megoldaniuk azért a dolgot
Downstream Channels
Channel 1: 6.1 dBmV 41.9 dB
Channel 2: 6.7 dBmV 41.9 dB
Channel 3: 7.1 dBmV 42.0 dB
Channel 4: 7.4 dBmV 41.4 dB
Channel 5: 7.8 dBmV 41.3 dB
Channel 6: 7.9 dBmV 41.4 dB
Channel 7: 8.0 dBmV 41.4 dB
Channel 8: 8.0 dBmV 41.4 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 43.0 dBmV
Channel 2: 42.7 dBmV
Channel 3: 43.2 dBmV
Channel 4: 43.2 dBmVÉjjel küldtem egy levelet a FilmBox-nak ketten együtt az Invitellel hátha sikerül megoldaniuk ezt a rendkívül szívós adminisztratív hibát
-
törölt tag
válasz
HoriBali #19001 üzenetére
Nos ez meglepő, ha már az elsőért is pénzt kérnek havonta újabban, akkor az durva azért. Anno nekem még 0 Ft-ért rögzítették be a CA modult is és később az STB -t is.
Viszont érdemes emailben is rákérdezni, hogy írásban is meglegyen, mert az ügyfélszolgálatnál szinte mindenben, mindenki mást mond.
A 19000. hsz is az enyém lett
Aktív témák
Hirdetés
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung UE32N4302AK 82-cm, led okos tv. Okos funkciokkal: Netflix, Disney+, Youtube, stb....
- Új HP PN 672647-213 Magyar Billentyűzet.
- Zbook/860/850/840/30 G10/G9/G8/G7/G6/T15/T14/14S/T590/T490/T580/T480/T570/470S/T560/Legion 5/X1yoga3
- SAMSUNG 50" Neo QLED 4K QN90A Smart TV eladó
- ACER SWIFT 3 - RYZEN 7 / 16 GB / 512 GB
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest