- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
fila
senior tag
válasz
#41133696 #24839 üzenetére
UPC nincs sajna, de körbenézek a piacon.
Invitel elmehet a p-be.
Egyébként jellemző rájuk, hogy 3 ügyintéző is hívott már az ügyben, de a hívás előtt nem nézték meg, hogy felhívott-e már valaki tőlük.
Az egyik azután hívott ajánlattal két nappal, hogy a másiknál felmondtam a szerződést. -
Roland-87
aktív tag
válasz
#41133696 #24640 üzenetére
Nekem az a wifis mérési eredmény annyira nem tetszene, mitől lesz 100 felett a ping? A 105mbit még oké de kérdéses hogy a tablet melyik szabványon csatlakozik és hol mérted vele de AC-n ennél többet kellene tudnia főleg ha a router közelében voltál, a ping viszont semmiképpen se lehetne ennyire magas. Nálam egy Asus N18U dolgozik Tomatoval, ez sajnos nem AC-s de a ping pont ugyanannyi mint kábelen és akkor se több sokkal ha egyszerre sok eszköz lóg rajta és ezek forgalmaznak is, ilyenkor +5-10 ms rakódik rá.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
#41133696 #24458 üzenetére
Lehet, hogy most még nem.
Esetleg majd az egész nagy falatot (DiGi+Invitel) együtt...
(Volt más szektorokban hasonló példa ilyesmire.)Teljesen OFF
Egyelőre kiskereskedelmi lánc sincs a palettán.
Kíváncsian várom, mikor indul a "beszerzés".
Ha Tesco-s sztrájk bejön (ugyan ki szervezheti ilyen példásan?), lehet, hogy belendül a gépezet.
Amúgy a cég gazdaságilag nem áll otthon sem valami fényesen.
Azzal a valószínűleg a sztrájkolók sincsenek teljesen tisztában, hogy ezzel maguk alatt is vágják a fát.... -
M@Db0Y
senior tag
válasz
#41133696 #24418 üzenetére
Egyébként meg régen én is mindig figyeltem ,hogy minden a lehető legjobb legyen de mostanában már annyira nem érdekel a dolog.. Ha rossz felhívom őket oldják meg mert én 1 fillért nem vagyok hajlandó saját pénzemből költeni arra ,hogy én javítsam ki a szolgáltatást amiért fizetek. Ennyi.
Ez a történet után untam meg ,hogy én bármit is csináljak
Ha Ők nem csinálják akkor én sem és majd jön az újabb kötbér
-
kabelmania27
félisten
-
törölt tag
-
-
kisapa
senior tag
válasz
#41133696 #24080 üzenetére
A 2 év hűséggel nincs semmi gond.A probléma ott van,hogy a hosszabbításkor szinte mindig drágábban kapom meg ugyanazt és az egyoldalú módosítása a csatorna kiosztásnak a másik lényeges baj. Ha ezt szabályozzák úgy ahogy a tervezetben le van írva az kifejezetten tetszene.
-
válasz
#41133696 #24065 üzenetére
Nagyjabol 20 ezer forint lenne ez a modem, talaltam annal az eladonal h168-at is, csak kicsit fura, nem teljesen ugy nez ki mint az enyem. Bar a 368 sem, mert az ebayes termeken meg van pstn led es dugalj is, gondolom kulonbozo igenyekre keszitik oket. Valoszinu inkabb majd irok az invitelnek, hogy nalam milyen annexet hasznalnak es az alapjan valasztok egy tplinket, mondjuk egy Archer VR600-at.
-
válasz
#41133696 #24059 üzenetére
Itt nalam szinte biztosan nem lesz vdsl2-nel jobb, csaladi hazas kornyek, ilyen helyekre nem huz az invitel optikat, meg lakotelepekre is nagyon ritkan. Upc es digi kabel abszolute nincs a varosban. Tplinkben mondjuk elobb megvennem, de abban azt hiszem nincs ilyen, hogy mindket annexre jo, bar ki lehetne deriteni itt melyik annex mukodik. Valahol olvastam felhasznalotol, hogy az asus lefekudt a torrent alatt, amit a gyengebb tplink siman vitt, ezt nem tudom mennyire kellene komolyan venni, sosem volt meg asus halozati dolgom.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #24037 üzenetére
A Tarr. Kft-ről egészen jókat hallok, de TV reklámban még nem találkoztam velük közvetlenük, csak közvetve, amikor valamelyik TV kábel csatornát reklámozzák, és fel vannak sorolva a végén a szolgáltatók, hogy melyeknél fogható,, és itt a fórumon is eléggé masszív a topicjuk.
-
kabelmania27
félisten
válasz
#41133696 #24022 üzenetére
Koax terület nagy részén egybetűs ADSL van, utcában 10/0,5Mbit a max amit kiadnak, ennél a d2 kábelnet jobb, mikrós szolgáltatótól is többen váltottak, primer területen sok településen nincs koax szolgáltatás.
Múlt heti karbantartás óta javult a tv adások minősége, több csatornán sztereó lett a hang.
kigyi_23: Köszi az infót. -
J.C.G.
aktív tag
válasz
Érdekes felvetés. Nálunk 24-es körzetben a PR (ed3) és a Telekom (optika) a konkurense. Én a PR-tól jöttem el ahol állandóan ki és be kellett kapcsolgatni a modemet, Invitel stabil optikán. Mikor lejárt a hűségem bementem a Telekomhoz érdeklődni. Se nem olcsóbb ajánlatuk, se nem jobb (net) nem volt számomra. Pedig tényleg nyitott voltam, de többet nem akarok fizetni egy lassabb netért.
-
válasz
Az a baj, hogy a rézérpáras hálózattal nehéz versenyképesnek maradni, mert egyrészt erősek a jelenlegi technológiai korlátok, másrészt az üzemeltetési költsége sem kicsi. Márpedig az Invitel hálózatának döntő többsége ilyen, így ahol van is konkurencia, az minden bizonnyal korszerűbb rendszert is használ, vagy ED3 koaxot, vagy optikát, tehát élből előnnyel indulnak a versenybe az Invitel-lel szemben. Illetőleg ilyenkor szokott jönni még például az ügyfélszolgálat minősége, a szervizháttér, ami az Invitel-nél kétségtelenül jó, legalábbis amikor én az ügyfelük voltam, elég gyors volt a hibaelhárításuk. Hardveres (modem) hibákat néha órákon belül javították (cserélték), szoftveres problémákat pedig rögtön orvosoltak, miközben vonalban voltam még a hibabejelentővel. Amúgy mivel nemsokára lejár a UPC-s hűségem, nézegettem az Invitel ajánlatait (nem, nem akarok váltani, csak fel kell készülni a konkurencia ajánlatából az ártárgyalásokra), és sokat javult a pozíciójuk a korábbihoz képest, de hát egyrészt a hideg kiráz az IPTV gondolatától, másrészt még a hálózatkorszerűsítés után is csak 30Mbps-t tudnak kínálni nekem VDSL-en, ami kevés, így aztán a lehetősége sem merül fel bennem, hogy szolgáltatót váltsak.
-
-
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #23687 üzenetére
Az LG-ben lévőre csak Conax van ráírva, a Samsungban van a Smit Conax.
Az LG-ben lévőt hoztam ki legutóbb az ügyfélszolgálattól, a Samsungban lévőt korábban a szerelő.
Az LG-ben lévő modulra CI+ van ráírva, a Samsungban lévőre CI, viszont a menüben nézve ott is CI+ szerepel. -
zzola
titán
-
-
Linem
senior tag
válasz
#41133696 #23570 üzenetére
Igaz, lehetne külön is előfizetni, de a szolgáltatók megoldják, hogy csak együtt legyen érdemes a kedvezmények miatt. Ezért többségben tv-internet-telefon csomagban fizetik elő. Ha így veszed, akkor már nem annyira egyszerű és szabad a váltás, mert a többi szolgáltatással kötve van az előfizető.
(#23569) AttyVin: Pontosan nem tudom, csak saccoltam a nézettségi adatok alapján. Az utóbbi felmérések szerint a discovery csatornákat 0,9% nézte. Sajnos a Vajna csatornáknak (tv2, supertv2, mozi+) 10% feletti a nézettségük. Ebből vontam le következtetést, de bármi lehet.
(#23571) DUB Inc. Az invitel face oldalán írta pár előfizető, hogy az invitel éppen felméri az elégedetlen előfizetői számokat és rögzítik az adatokat. Ha elegen lesznek, talán még módosítanak.
-
Linem
senior tag
válasz
#41133696 #23546 üzenetére
Azért ez a rengeteg kínlódás enyhe túlzás. Nem?
Pár perc alatt megoldható a sorrendezés. Én már alapból egy kedvenc listát csinálok, amit elmentek a tv-n, és később az új csatornákat csak hozzápakolom az elmentett listához. Illetve szoftveresen is gyorsan megoldható, ahogy korábban Te is mutattad itt a fórumon.
A CA modulnak pedig nincs ellenfele. Szerintem ez az elsődleges szempont, hogy olyan szolgáltatót kell választani, akinél van CA modul lehetőség. Ha nincs, akkor jó az STB is, de sok hátránnyal jár. -
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #23300 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket!
22"-os Full HD lesz,Samsung.
Az apósomnak is pont ilyen méretű Samsung-ja van az ebédlőben, az előbb megnéztem a pontos típusát.
Nekünk is pont jó lesz az ebédlőben.
A feleségem délutánonként ott készül az óráira, néha belenéz egy-egy sorozatba.
Üdv! -
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #23290 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Akkor talán maradok a Samsung 22"-os full HD nál.
Igaz, hogy ez 15 ezerrel drágább, mint a 24"-os HD Ready-s.
Ha eddig elég volt a 37cm-es képátlója az analóg tévének, akkor ez bőven elég lesz.
Pont akkora lesz a képernyő mérete, mint a mostanináél a teljes külső méret. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #23140 üzenetére
Vagy nem, nincsen ingyen ebéd mikuláskor sem
Az ügyintéző ugyanaz volt
Mondjuk azt nem írta, hogy ő követte el az adminisztrációs hibát. Mivel az első levelükben is 7269 Ft volt megállapítva, meg én is úgy számoltam utólag a napokban, hogy ott körül van, és egyébként sincs kedvem már forszírozni a dolgot így ennyiben marad
Ez a kimutatás több szempontból is érdekes
Egyrészt lényegesen több információt tartalmaz mint a korábbi számlák, másrészt az összes megadott telefonszámom fel volt tüntetve 2003-tól kezdve
-
-
loki11
csendes tag
válasz
#41133696 #23167 üzenetére
Közben utánajártam, tehát a pontosítás kedvéért szerződéslemondáskor lehet postázni ill. leadni a modemet, leadáskor sem kell személyesen megjelenni, elég ha aki leadja, egy számlát is visz magával, amiről bevihetik az ügyféladatokat.
Érdekes az elszámolás is, a 8 napot ugye ki kell fizetni, mivel nekünk nov.26-án járt le és a nov. már fizetve van csak a dec. 5 napját kell fizetni, ennek ellenére azt mondták fizessük be a decemberi teljes számlát, majd januárban jön az elszámoló és akkor majd nekünk kell külön kérvényezni-utánjárni a visszafizetésnek. Erre közöltem, hogy akkor inkább nem fizetjük be a decemberit, csak a januári elszámolót, mert az mindenkinek egyszerűbb, érződött, hogy egyetért az üfis, de persze hivatalból ezt nem javasolhatta -
DUB Inc.
aktív tag
válasz
#41133696 #23211 üzenetére
A típusszámát már nem tudom megmondani, mert elvitték. Igen, a HD adások minősége sem olyan jó, mint azzal.
Arra gondolok, hogy eleve csak 576i/25Hz-t ír ki SD adások esetében a tévé, míg az STB esetében 1080i-t. Nem beszélve a HDMI-n való felkonvertálásról, vagy egyebekről.
-
S e t h
nagyúr
-
loki11
csendes tag
válasz
#41133696 #23171 üzenetére
Igen, még itt a világvégi falunkban sem gond a tv, korábban digisek voltuk, sportrajongóként nem is jöhetne más szóba, mert csak nekik teljes a választékuk.
A gond a net, a legolcsóbbak is 2-3x annyiba kerülnek - és lassabbak - mint amit most "pánikban" ajánlottak, elég fejvakarós is a dolog, hogy mégis megtartsam.
De hogy jobban ON legyek talán hasznos infó a lemondás menete: a felmondás napja is beleszámít a 8 napba, ugyanis ma mondtam fel és hétfőn kapcsolják le, de csütörtök estig, azaz a 4. napig még elfogadhatom valamelyik ajánlatukat és akkor törlik a lemondást. A modem leadási határideje a lekapcsolástól - és nem a felmondástól - számított 30 nap. -
loki11
csendes tag
válasz
#41133696 #23169 üzenetére
Mindig csak egy éves hűséget kötöttem - jellemzőleg jobb kondikkal mint amit eredetileg a kétévesre ajánlottak, mert ha valamit megtanultam az invitelnél, az az hogy sokat és keményen kell alkudni - és olyan mákom van, hogy szombaton járt le
Reménykedtem azért, hogy talán ők is visszakoznak mint a telekom, de nincs jele... Akkor üt meg a majd a guta, ha netán mégis visszakerülnek a váltásom után a sportadók...
-
loki11
csendes tag
válasz
#41133696 #23167 üzenetére
Köszi, én is ettől tartottam...
Eurosport nélkül számomra értéktelen a tv-csomagjuk, így maradt a lemondás. Mondjuk, ha tudtam volna, hogy ilyen brutál kedvezményekkel próbálnak megtartani lemondás esetén, évente belengetemMost viszont nem árengedmény, hanem az elvett csatornák kellettek volna.
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #23142 üzenetére
No, mivel csak fejből tippeltem mennyi volt az utolsó havi számlám amit befizettem nekik, illetve amit túl is fizettem, így a díjneten előkerestem, és ha már ott voltam akkor kilistáztattam, a majdnem 1,5 évnyi Invitelnek befizetett összeset:
Utolsónak ezt fizettem be 12784 Ft
és akkor a többi, időrendben visszafelé:
Összesen:
Ilyen ügyfelet vesztettek a műsordíj miatt, és adtak volna 900 Ft kedvezményt - amiből ha levonom az 590 Ft-os STB díjat, akkor csak 310 Ft - és amint olvasom a friss kommenteket, most még lassú is lenne. Igaz mielőtt váltottam volna, már voltak arra mutató jelek, hogy gond lesz velük. Tavaly már a sávszélességemből időközönként 40+ Mbps-ot vesztettem.
-
kirket
csendes tag
válasz
#41133696 #23126 üzenetére
Na ez az, már megint a politika.
Amúgy egyetértek de azért mégis csak dühítő. A családban többen is ezeket a csatornákat nézik főleg, hiányolni fogják őket.
Egyszer azért megpróbálom személyesen is hátha, aztán ha nem akkor kénytelen leszek két előfizetést fenntartani amíg le nem jár az Inviteles
-
kirket
csendes tag
válasz
#41133696 #23121 üzenetére
Az oké hogy módosíthat na de azért igazán megkérdezhetne engem is hogy oké-e a dolog, vagy valami opciót felkínálhatna. Vagy a levett csatornák helyet tartalomban vagy témában azonos csatornákat raktak volna be. Én mikkor megkötöttem a szerződést az akkor éppen adott csatorna lista szerint kötöttem meg abban a tudatban hogy ezek a szerződés időtartama alatt elérhetőek lesznek vagy ha nem akkor hasonló tartalmú adókkal cserélik.
Jól mondja kabelmania27 hogy érték csökkent az előfizetésem emiatt. Majd a héten bemegyek egy ügyfélpontba mert telefonon mindig terelnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged