Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Micro Four Thirds
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
r0by
addikt
Én január óta vagyok Inviteles, VDSL2-vel Szeged külvárosában. 30/5-ös csomag. Csak net.
Szoktam online is játszani, főleg este 18-19 után. Mondjuk nem CS-vel, hanem tableten Vaingloryval.
Sosem volt még szakadásom vagy laggolásom, mindig megvan a sebesség és a ping is.
Bár lehet, ha nem felejtem el, akkor mérek én is este Speedtestet amerre a lassulást tapsztaljátok. Bár van egy olyan érzésem, hogy oda nekem is lassú lesz. -
törölt tag
válasz
HopeckoR #17395 üzenetére
Az IPTV szolgáltatás és az Internet, együtt vehető igénybe azt hiszem.
Olyasmi a helyzet, mint amikor mi lemondtuk a Telekom VDSL2-t, aztán lekapcsolták a VoIP telefont is, és bekötötték az analógot, mondván ha nincs net akkor VoIP sincs.
Más.
Ma volt legalább két kábelmodem újraindítás, így autentikus értékeknek tűnnek:
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 13.4 dBmV 43.3 dB
Channel 2: 13.0 dBmV 43.9 dB
Channel 3: 13.2 dBmV 43.9 dB
Channel 4: 12.8 dBmV 44.4 dB
Channel 5: 13.7 dBmV 43.2 dB
Channel 6: 13.9 dBmV 43.9 dB
Channel 7: 14.0 dBmV 43.8 dB
Channel 8: 14.0 dBmV 43.8 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 42.5 dBmV
Channel 2: 41.7 dBmV
Channel 3: 42.2 dBmV
Channel 4: 41.7 dBmV -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #17387 üzenetére
Esetünkben az lenne még a jobbik eset szerintem, mert legalább nem arról lenne szó, hogy nincs $ karbantartásra, illetve a régi cserére érett eszközök újra cserélésére.
Amint ügyintéző gárda felkészültségét illeti - a telefonos csapatra gondolok -, kb ugyanaz a helyzet mint a másik szolgáltatónál. Műszaki segítségnyújtásra rendben vannak, de egyéb téren vannak hiányosságok. Jó példa erre a CA modul esete - a topicban erre vonatkozóan többször is íródott posztom, vissza is lehet keresni -, pár dolog variálni náluk.
1. Csak futárral szállítják ki (mindig a DHL - t mondják) 4000 Ft-ért
2. Szerelő viszi ki 7000 Ft-ért
3. DHL szállítja ki 7000 Ft-ért (tegnapi információ)
4. Nincs DHL opció
5. Invitel Pontban vehető át (ez bejött tegnap)Na most az a helyzet, hogy amennyiben nem keringene folyamatosan a DHL neve - vagy néha megneveznének más futárszolgálatot is - akkor azt mondanám, hogy jó eséllyel alaptalan a dolog. De amikor nem azt mondják, hogy nincs ilyen kiszállítás, akkor mindig a DHL emlegetik , tehát szerintem lehet alapja. Egyszer nekem felvették, hogy 4000 Ft-ért szállítják ki, természetesen a DHL segítségével, ültem napokig, majd rákérdeztem, és jött a válasz, hogy nincs is ilyen lehetőség
Aztán az elsőt szerelő hozta ki. Tegnap az volt az egyik kedvenc részem, amikor telefonban azt mondták, hogy lehet kétszer kell érte mennem, egyszer megigényelni egyszer még átvenni, mert nem mindig van az Invitel Pontban. Szerencsére most volt.
Aztán az Invitel Pontban lévő telefonszámokon titkossága is érdekes, hiszen a honlapon nem szerepel, sőt mi több telefonos Ügyfélszolgálat sem tudta megadni, végül kaptam az Invitel Pontban egy ügyintézőtől egy névjegykártyát és így lett egy számom. Ami azért is érdekes, mert nem egy viszonteladói lerakatról van szó, hanem hivatalos Invitel Pontról.
-
westcoastog
veterán
Van net.
-
HopeckoR
aktív tag
Hát úgy néz ki, hogy ilyen marad. Nekem azt mondta az Inviteles Hibakezelője, hogy vegyem fel a kapcsolatot a külföldi server üzemeltetőjével, de sajnos akkor hirtelen nem jutott eszembe hogy mégis mennyivel? Az összessel ami 2 hónapja szar?
Amit kedves "spici" felhasználónk írt VPN-t azt fogom ma este próbálgatni. Tegnap már nézegetettem igaz csúcs időn kívül a ping rosszabb volt de nem volt pocket loss így laggot sem tapasztaltam.
De ma dől el hogy jól működik e -
-
zachary
tag
válasz
Intruder2k5 #17355 üzenetére
Tegnap délután nyitottam ticeketet, ma meg már ki is jöttek és kicseréltél. Kb öt percet vett igénybe az egész, megszabadultam a rusnya besárgult Thomsontól és kaptam egy jó kis robusztus Cisco-t. Ha csak fele olyan jó, mint a telefonok meg egyéb cuccok, amiket a cégnél használunk, akkor örök élet meg egy nap.
-
törölt tag
válasz
kigyi_23 #17381 üzenetére
Az országos problémákat illetően, ez tényleg kérdés, de az én városomban van még egy tényező, amit sejtek , esetlegesen lehetséges okként, a kimaradások mögött:
Vágányzári menetrend Püspökladány és Biharkeresztes között 2015. október 12-től 2015. október 15-ig
A szerelő múltkor azt mondta, hogy a vasútállomás környékén vágták át az optikát, akkor 1,5 napos kiesés volt.
Vágányzári menetrend Püspökladány és Biharkeresztes 2015. november 17-ig
Talán nem túlzok ha azt mondom, hogy szerintem jó esély van arra, hogy eddig legalább annyi, de inkább több kiesésem volt április óta, mint az azt megelőző telekomos éveimben. Viszont amikor működik a szolgáltatás, akkor többet kapok itt a pénzemért, mint ott kaptam, akár le és feltöltés i sebességet nézek, akár a csatornák számát és minőségét, akár a telefon havidíját, ami nemhogy nem 3600 Ft, de még a 2700 Ft-tal sincs a közelében sem a maga 1200 Ft-os havidíjával.
Persze, amikor nincs vezetékes Internet, akkor én is aa mobilinternetet használom áthidalásra.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #17382 üzenetére
Azt sajnos nem mondja, de eléggé úgy néz ki, hogy a karbantartás és a fejlesztés terén is lehet a probléma oka.... $ hiány?
-
kigyi_23
addikt
Vagy 10 évig jó volt, csak most az elmúlt hetekben van vele probléma. Az a gond, hogy szerintem lövésük sincs mi okozza és hogyan oldják meg ezért hárítanak mindenkit. Vagy élből elutasítja mindegyik ügyfélszolgálatos és nem veszik fel hibára vagyis a műszakisok nem is tudnak róla.
-
westcoastog
veterán
-
törölt tag
válasz
#41133696 #17369 üzenetére
Tegnap este volt egy hívásom, amikor amikor a Penny Marketing voltam , hogy nálam van e Internet?! Mondom, most nem vagyok éppen otthon, mire hazáértem volt Internet. Reggel szóltak, hogy nézzem már meg, mert nincs telefon... Most megint nincs, Internet sem így megint a Huawei E5776 Mobile Hotspot-ot használom, a Net & Roll S csomagommal. Felhívtam a 1445-öt, automata egyből mondja, hogy Balassagyarmat településen kábel internet szolgáltatáskiesés van, pluszban bónuszként országosan Internet alapú telefonszolgáltatás is hibaelhárítás alatt áll. Ami érdekessége még külön a dolognak, hogy a Cisco EPC3208 LEDjei szerint minden rendben van.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
kabelmania27 #17377 üzenetére
Nekem is van olyan ahova rendben van.
Pl: NEXT Layer GMBH használhatatlan..
NESSUS Gmbh a ping szar a sévszél rendben van.
UPC: ping és sávszél is jó
De van egy olyan sejtésem hogy a VDSL és az ADSL más útvonalat használ. -
HopeckoR
aktív tag
válasz
kigyi_23 #17374 üzenetére
Eddig nem néztem és nem is akartam.. De mivel kérdezted megtettem.
Hát csodálatos
Csodálatos 2 -
kigyi_23
addikt
Na külföldi sávszéllel mi a helyzet nézte valaki? Én most nem tudom, mert windows 10-et töltök a microsoft-tól és így nem lenne hiteles (ez megy teljes sávszél közelében).
-
westcoastog
veterán
válasz
kabelmania27 #17372 üzenetére
Vettem észre, mindig nincs netem.
Online villog, aztán megunja majd kezdi megint ds, us és megint online villogása, tegnap este 9 óta. -
kabelmania27
félisten
válasz
westcoastog #17371 üzenetére
Sajnos ami elromolhat az el is romlik, ettől független lehetnének gyorsabbak.
Ha nem világít az online akkor a cmts esett le, ugyan ez volt tegnap.
Az email rendszer sem volt jó. -
westcoastog
veterán
Milyen gyorsan dolgoznak az invitelnél? Tegnap este óta nincs netem, online ledig jut a modem ottt villog, délben bejelentettem a hibát még mindig semmi. Sajnos internet nélkül el vagyok veszve itthon.
Kábelnet.Elvileg voltak valami karbantartások, csak persze hogy nálam nem jó.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #17367 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #17360 üzenetére
Nem érdeklődtél a dolog után, hogy nem e volt valami karbantartás?
-
törölt tag
válasz
#41133696 #17357 üzenetére
Voltam bent az Invitel Pontban, vissza is vették az ARC-1011YR STB-ot, és volt CA moduljuk is.
Adott egy névjegykártyát az ügyintéző, és azt is mondta legközelebb nem feltétlen szükséges időpontot kérni, mert kb 5 percet kell várni anélkül. Azt is mondta, hogy az STB marad a 990 Ft - os havidíjjal a többedleges, 0 Ft lesz az egyik CA modul, de most akció van és a másik csupán 490 Ft per hó.
Szerk majd ha haza érek konkrétan rákérdezek.
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27 #17362 üzenetére
Hát ez az akkor képzeld el mennyi lenne, ha splitterrel tolnám
Ki sem merem próbálni
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27 #17360 üzenetére
Nekem tegnap +8.7 volt már szóval lassan sok lesz.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #17358 üzenetére
Helyreállt, az új értékek :
Channel 1: 10.2 dBmV 43.9 dB
Channel 2: 10.1 dBmV 43.9 dB
Channel 3: 9.7 dBmV 43.8 dB
Channel 4: 10.4 dBmV 43.1 dB
Channel 5: 10.4 dBmV 42.6 dB
Channel 6: 10.7 dBmV 43.2 dB
Channel 7: 11.0 dBmV 43.9 dB
Channel 8: 10.9 dBmV 43.0 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 42.3 dBmV
Channel 2: 42.4 dBmV
Channel 3: 41.5 dBmV
Channel 4: 41.7 dBmV -
törölt tag
válasz
#41133696 #17335 üzenetére
Valaki nem tudja véletlen az Invitel pont Hajdúszoboszlói számát? Viccesen hangzik, de nem vicc! Felhívtam a 1443-as számot, és elmondtam, hogy van időpontom, de nem tudom az Invitel pontban van e CA modul... erre a válasz, hogy Invitel Pontban nem lehet CA modult felvenni, helyette rendelhetem házhoz a DHL szállítja ki 7000 Ft-ért. Mondom neki, hogy STB-o t vettem már fel Invitel Pontban, de olyanról is tuok, aki CA modullal tette ugyanezt. Erre utána kérdezett, kiderült, hogy mégis lehet CA modult felvenni, de lehet személyesen kell bemenet kétszer, egyszer megigényelni egyszer pedig átvenni. Erre feltettem azt a kérdést, amivel nyitottam jelen hozzászólásomat. Mire a válasz, hogy sajnos ő nem látja a telefonszámukat, de ha rákeresek a Google - ben, akkor tuti a siker. Nos, hát nem az.. nemhogy a Google nem találja meg, de magán az Invitel Honlapján sincs, sőt a visszaigazolás emailben sem. Felhívtam a 1288-at is, ott azt mondták, hogy az Invitel Pontot az ügyfelek nem tudják felhívni, csak fordítva működik a dolog...
Egyébként lehet jobban járok, ha az ARC-1011YR - t lejelentem hibára, és ha szerencsém van a szerelő vel lebeszélhetem, hogy már CA modult hozzon helyette... csak itt ugye a két probléma, hogy produkálja e azt amit tegnap is megtett, illetve lehet e STB helyett hiba esetén CA modult kérni, kapásból?!
Akkor mennem sem kellene, és még ingyen is lenne.
-
spici
tag
Ez a külföldre való packetloss / lassú down stb stb nem egyedi probléma, nekem Telekomos netem van és hajtottam pár tesztet végre.
Ugyebár van egy szolgáltató ami cloud alapú szolgáltatásokat ad elég olcsón, de ez nem a reklám helye.
Szóval több adatközpontjuk is van különböző országokban és a nyugati régióban este (Németország , Olaszország, Francia stb) a ping időm 55-70 között mozgott és a loss 1 és 7% között volt.DE van Csehországban is adatközpontjuk és ott napközben a pingidő 37-40 között mozog és este max 43-45 között van, szóval ott megfelelő a szolgáltatás, a 30/5 ös netem ott is 30/5.
Csináltam egy VPN szolgáltatást és én ha úgy van esténként azon keresztül nézem a Twitchet illetve egyéb online játékokkal is játszom mert max 10-20 közötti ping növekedés van (kb 60) ami bőven jó.
Koaxos neten van így, valószínüleg ADSL , VDSL technológiánál magasabb lesz, de optikán Csehországi szerverre is 15 ös ping van
Ja igen, ez a szolgáltatás nekem havonta 300Ft + áfába fáj és kapok 1procit, 1GB ramot és linuxot, 20GB SSDvel.
Ha igény van rá én biztosítok tesztlehetőséget nektek hogy nálatok megszűnik-e a probléma és így kikerülhetőek a hibás csomópontok stb stb.
Net elérés a csehországi szerveren: -
-
Light527
csendes tag
Thx Invitel ezt a csodálatos minőséget a TWD premierekor... :/// Nem elég, hogy nem volt internet, még ez is??!? (Tószeg, analóg ktv)[link]
-
zachary
tag
válasz
Intruder2k5 #17348 üzenetére
Na jó, ez teljesen meghalt. Bejelentem és remélem, hogy nem három hét lesz mire kijönnek.
-
-
zachary
tag
válasz
Intruder2k5 #17344 üzenetére
Thomson TGH571, maga a net 30/5, a csomag nevét nem tudom. Ha teljesen meghalt annak kellett volna előjele legyen nem? Mióta kicseréltem a routert azóta stabilan hozza amit kell. Amikor ki meg bekapcsolom felvillan rajta minden, csak utána nem csinál semmit. Meglátjuk mi lesz vele reggel, aztán ha olyan bejelentem. Kigyulladni táncsak nem fog... :/
-
A Facebook oldaluk szerint a kábellel lefedett területeken szolgáltatáskiesés van jelenleg net és telefon terén (egy órás a poszt kb.), dolgoznak rajta, legyünk türelemmel. Kíváncsi vagyok, meddig...a modem probálkozik, US/DS egy csatornán van, de nem tud online lenni, kb. öt perc után kezdi elölről a csatlakozást.
-
-
-
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
Kecskemét belvárosában ez a második este hogy nincs netem, napközben mikor hazaérünk minden ok, most meg semmi, fogyaszthatom a mobiladatforgalmam.
Elvileg ez az utca nincs felsorolva a karbantartásos utcák köze.
A modem felületeDown
Channel1: 11.8 dBmV / 42 dB
Cannel2-8: 0 dBmV / 0 dBUp:
Channel1: 39.3 dBmV
Channel2-4: 0 dBmVEz mit jelent? Nálam van a hiba vagy inviéknél?
-
törölt tag
No az ARC-1011YR mostanában egészen jól teljesített. Este jelezték nekem, hogy a kép szét van esve rajta. Kikapcsoltam, 2 perc áramtalanítottam stb... utána be, és ugyanúgy rossz volt a Sony LCD tévén. A dolognak több érdekesség is van. Egyrészt olyan mintha gyenge lenne a jel. Megjegyzem, hogy az egyik érv a sok között az Intek HD-C63CX STB mellett, hogy annak jó a jelerősség s jelminőség mérőmodulja is, ennek viszont sosem volt. Az ARC-nél ez széria hiba lehet, mert az eddig nálam járt kettőből, pont kettő volt ebből a szempontból is defektes. A másik része a dolognak, hogy a Sony TV CA modul képes. Aztán ott van az is, hogy továbbra is csak a SIGNAL 4645F tip. villámvédő van közte és a lenti kettes osztó között, aminél kitűnő mind a két jelszint. Szóval Az ARC-1011YR - t szépen összecsomagoltam, HDMI kábelestől mindenestől és benyújtottam a régen érő igényemet, egy kicsit korábban az előre tervezettnél, a második CA modulra.
Egészen kedvezményes lesz így, egy STB marad, annak 0 Ft-os havidíja + 2x690 Ft a két CA modul után.
kabelmania27: ja, engem meg is lepett a mostani eredményed. Nálunk 8C fok van kint.
-
-
@rglaaf
veterán
válasz
Gubek-Einste #17329 üzenetére
cmd-be mit kell ehhez? köszi
-
-
@rglaaf
veterán
válasz
Gubek-Einste #17327 üzenetére
Nem semmi nem fut, a routerből is utp kábel megy a pc-be
-
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Az miért lehet hogy optikai kábelen a dos-bol pingelem a bix-t és 28-30ms-t dob állandóan, ahhoz képest hogy 10 évvel ezelőtt sima kábelen 5-10ms tudott erre van valami okosság hogy csökkentsem?
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #17322 üzenetére
Táblagépről írok még mindig, szóval képvágás még nincs...
Channel 1: 9.6 dBmV 43.9 dB
Channel 2: 9.5 dBmV 43.9 dB
Channel 3: 9.2 dBmV 43.9 dB
Channel 4: 9.7 dBmV 43.7 dB
Channel 5: 10.0 dBmV 42.5 dB
Channel 6: 10.3 dBmV 43.2 dB
Channel 7: 10.3 dBmV 43.9 dB
Channel 8: 10.4 dBmV 43.1 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 42.5 dBmV
Channel 2: 42.7 dBmV
Channel 3: 43.2 dBmV
Channel 4: 42.4 dBmV -
kigyi_23
addikt
válasz
tepenzed #17319 üzenetére
Ez egy hasznos dolog már csak a pluginre lesz szükségünk
Más gondom nincs a játékok nálam nem lossolnak. A külföldi irányból való letöltések meg nem zavarnak, mert nem töltögetek max steam-en, de az meg megy az origin és uplay is gond nélkül megy szal már csak a twitch kell és akkor kánaán -
tepenzed
őstag
válasz
HopeckoR #17294 üzenetére
kb 1 hétig nekem is ez volt, 70mbit letöltéssel a mobilos verzió is bufferelt, azóta szerencsére magától megjavult, amúgy akkor leszedtem valami böngésző addont amivel meg tudtam változtatni,hogy melyik twitch szerverről töltse a streamet és ott találtam olyat amivel nem volt gondja az invitelnek.
-
kigyi_23
addikt
válasz
HoaryFox #17316 üzenetére
Modem értékeket rakd be légyszíves abból többet tudunk talán megállapítani.
Esténként külföldről befelé jó néhány szerverről van probléma. Nálam tegnap este twitch-en 600-750Kbit volt a letöltési sávszél ezzel még a low profil mellett sem tudok stream-et nézniSajnos még felvételről sem tudtam visszanézni egészen este 11-ig ott aztán mint ami megtáltosodik megy 15Mbit-el lol.
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van mostanában, hogy elég brutálisan lecsökken a netem letöltési sebessége. Érdekes, hogy felfelé nincs semmi gond.
Kábelnet + digitális TV van otthon, elméleti 30/4 Mbps-ből szokott lenni durván 200-300 kbps lefelé, felfelé megvan a 4 Mbps.
Hiába indítom újra a modemet, kötöm le a routert, semmi változás.
+ még 1 dolog: Modem restart után igen lassan jön be az internet, az IP-t gyorsan megkapja a router, de legalább egy 5 perc kell a hálózatnak, amire észhez tér, persze a modem semmi hibát nem jelez, a LED-ek azt mutatják, hogy minden OK, van net, down-/upstream, stbstb.
A legutolsó dolog lenne kiuszítani az Inviteleseket, ha valaki járt már ebben a cipőben és talált megoldást rá, ne tartsa magában!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Az imént egy olyan hibajelenségbe sikerült belefutnom, ami annyira speciális, hogy egyfelől nem tartom túlságosan valószínűnek, hogy itt sokakat érintene, másfelől ha leadom hibára nagy eséllyel a szerelő sem jön rá, harmadrészt pedig csak azért nem tettem meg, és vizsgáltam ki mert pont az új kedvenc Intek HD-C63CX STB-szal volt a gond, és ezt nem akartam cseréltetni, mivel kb ARC jött volna helyette, és nem azért költöttem tegnap rá pénzt, hogy ma feleslegessé váljon. A jelenség abban merült ki, hogy a Intek HD-C63CX nem reagált a távirányító utasításaira. Megjegyzem, hogy korábban is volt már hasonló, de mivel pár nappal ezelőtt ment tönkre a régi Samsung CRT tévé, addig az ARC-1011YR volt végig helyette, az Intekre pedig a korábbi helyein nem volt panasz, illetve akkor sikerült gyorsan kihozni a mélyrepülésből, hát laza eleganciával nem foglalkoztam vele. Most viszont stabilan kitartott a dolog, és mivel mamámnak csatornát kellett volna váltani, hát nem hagyhattam annyiban, még az is felmerült, hogy cserélni kell az ARC re. Abban biztos voltam, hogy a távirányító jó, a visszajelző LED azt mutatta, hogy elküldte az utasítást. A kérdés az volt, hogy mi az ami más itt mint a másik szobában? Aztán támadt egy ötletem... Az Intek HD-C63CX egy Philips 237E3QPHSU00 23"-os monitorra kapcsolódik, közvetlenül, HDMI-n keresztül. Ennek a készüléknek van egy PowerSensor nevű modulja, ami arra hivatott, hogy egy olyan infrajelet bocsásson ki bizonyos időszakonként a felhasználó irányába, amilyet a távirányító egységek is szoktak. Talán ha a kettő keresztezi egymást, akkor a Philips 237E3QPHSU lényegében ellehetetleníti a Intek jelét? A válasz az, hogy IGEN! A megoldás pedig az, hogy úgy kell elhelyezés az STB-t, hogy egymást ne zavarják, vagy a Power Sándort ki kell kapcsolni!
7K megint megtakarítás
-
tbw
aktív tag
válasz
HopeckoR #17309 üzenetére
Na elvittem a gépem anyámékhoz. 1 faluval arrébb.
Ugyanolyan Invitel terület, ugyanaz a net VDSL 30 mbit.
Teszteltem CSGO-ban ugyanúgy lossol külföldi szervereken.
Szóval akinek ilyen baja van ne hívjon szerelőt, mert a kábellel minden ok.
Valamelyik szerverükkel van a gond.
2 ugyanolyan modemet is teszteltem, ugyanúgy lossol.Reggeli órákban olyan 9 fél 10-ig nem volt és éjjel sincs olyan 22-tól.
Nem értem mit basztak el, 3 hónapig jó volt.
-
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #17284 üzenetére
A lakásban a legtávolabbi ponton mért eredmény, ahol a többi itthoni router WiFi-je nem játszik szerepet, és LAN kábelen keresztül érkezik a jel, a TP-Link Archer C5-ből, a D-Link DIR-600-on keresztül, a D-Link GO-RT-N300-ba:
L7 II-n mért sebesség a D-Link GO-RT-N300-on keresztül.
A lakás egy másik pontján az Archer C5-esetében .
Ami azért érdekes, mert sehol sem éri el a 60-at egyik eszközről sem WiFi-n keresztül, pedig vezetékesen megvan. Még az sem lehet, hogy egy routerem lenne, és azzal van valami gond, mert van itthon 3+1. Mondjuk a 22-30 Mbps bőven elég Stream nézéshez
-
tbw
aktív tag
Na a modem kizárva.
Ugyanúgy lossol.
Most elviszem a gépemet anyámékhoz, ott ugyanolyan Inviteles VDSL van, csak egy faluval arrébb.
Ha ott is van loss, akkor ez Invitel globális probléma a mi körzetünkben. -
HopeckoR
aktív tag
Nekem is van csomó hely ahol jó..
pl. Diablo 3, Eve online tökéletes mindig
De a LoL használhatatlan illetve az online stream is twtich-en (youtube-on ez is jól működik...)
Szóval sehogy szerintem várunk hátha előbb utóbb valaki rájön, hogy hol van a hiba és megcsinálják..
Invitel ugye lepasszolt.. Felvettem a LoL supportal is a kapcsolatot ők folyamatosan azzal akarnak megetetni, hogy a gond nálam van.. kapcsoljam ki a vírusírtót tűzfalat stb... és képtelen vagyok ezen túllépni náluk.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- CPU léghűtés kibeszélő
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Mac Mini M4 16/256GB bontatlan 1 év Apple jótállás
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest