Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Keskenyebb házba keresel hűtőt? Lehet, hogy megtaláltad
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nekem is szarakodás volt, nem megy ez a 125-ös strap, meg mondom nálam 3250-re teszi a ramot, az meg megfexik tőle...
3000-en meg nem hajtanám... egyébként mindent hagytam fixen, nem jo ez az offset...eist off...cstate is.Maradok a 44/42-nél azt kész.
Neked milyen fesszel megy a Core 44, 45 és 46 ?

Az idegesítő, hogyha megfagy a tuningtol, mert sok, nem tudom a billentyűt használni, nem hittem el xD egérrel kellett szarakodjak.
szerk.:
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
3000-en meg nem hajtanám... egyébként mindent hagytam fixen, nem jo ez az offset...eist off...cstate is.