- SSD kibeszélő
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Akciókamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
uj 2011-v3 tulaj vagyok.
ASRock X99 Taichi-t hajtok 1.4-es BIOS-szal egy 6800K-val. Nagyon szolid, 4GHz-es tuningot celoztam meg, Vcore Auto 1,25-tel stabil is, örülünk, Vincent. Viszont nem biztos, hogy kell ez a fesz neki, lehet, hogy menne kevesebbel is.
Ellenben a Vcore-t vagy hagyom auto-n, es akkor szabalyozza magat ahogy gondolja, vagy atrakom override-modra, de akkor csak orajelet vesz vissza, feszultseget nem, vagy adaptiv modra allitom, viszont itt MINDEGY, mit allitok be, 1,254V Vcore lesz es kesz.
Kerdes 1: hogyan lehet elerni, hogy terheles alatt az altalam meghatarozott frekvenciara ES feszultsegre ugorjon, de terheles nelkul vegye szepen vissza a frekvenciat ES a feszultseget is?
Kerdes 2: Noctua D15-tel hutom a procit, mogotte es a haz elejeben is 1-1 12 centis venti. FPU Stress eseten (eddig ugy latom, ez futi a legjobban) a magok 70-72 fokig a package 80 fok kornyekere megy fel 4GHz 1,254V beallitassal, mikozben idle a magok 28-33 fokosak, package 40. Ha elkezdem terhelni, AZONNAL megugrik 30 fokot minden. Nem sok ez? Megnezzem, hogy nem b@sztam-e el a pasztazast?
Kerdes 3: Regen tuningoltam, mivel erdemes a processzor stabilitasat vizsgalni mostansag?
A segitseget elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Akciókamerák
- HBO Max
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest