- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
uj 2011-v3 tulaj vagyok.
ASRock X99 Taichi-t hajtok 1.4-es BIOS-szal egy 6800K-val. Nagyon szolid, 4GHz-es tuningot celoztam meg, Vcore Auto 1,25-tel stabil is, örülünk, Vincent. Viszont nem biztos, hogy kell ez a fesz neki, lehet, hogy menne kevesebbel is.
Ellenben a Vcore-t vagy hagyom auto-n, es akkor szabalyozza magat ahogy gondolja, vagy atrakom override-modra, de akkor csak orajelet vesz vissza, feszultseget nem, vagy adaptiv modra allitom, viszont itt MINDEGY, mit allitok be, 1,254V Vcore lesz es kesz.
Kerdes 1: hogyan lehet elerni, hogy terheles alatt az altalam meghatarozott frekvenciara ES feszultsegre ugorjon, de terheles nelkul vegye szepen vissza a frekvenciat ES a feszultseget is?
Kerdes 2: Noctua D15-tel hutom a procit, mogotte es a haz elejeben is 1-1 12 centis venti. FPU Stress eseten (eddig ugy latom, ez futi a legjobban) a magok 70-72 fokig a package 80 fok kornyekere megy fel 4GHz 1,254V beallitassal, mikozben idle a magok 28-33 fokosak, package 40. Ha elkezdem terhelni, AZONNAL megugrik 30 fokot minden. Nem sok ez? Megnezzem, hogy nem b@sztam-e el a pasztazast?
Kerdes 3: Regen tuningoltam, mivel erdemes a processzor stabilitasat vizsgalni mostansag?
A segitseget elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő