- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
#64791808 #5201 üzenetére
Megnyugtatlak, nekem is ugyan ez a bajom. Azaz nem teljesen, mert nem mindig csinalja, eszrevettem, ha lehuzom a monitort a videokartyarol, akkor tobbnyire elindul elsore. De volt amikor csak a cmos reset segitett. Es ez annak ellenere van, hogy minden alapon megy, se freki, se fesz sincs allitva, leven, hogy xeon.
De az is vicces, hogy a biosban a ventik allitasakor elfagy a bios.
-
mpierre
veterán
válasz
#64791808 #5196 üzenetére
Nem értem mi a gond vele?
Amióta áttértem vízhűtésre, nincs semmi gondom a géppel. Előtte is csak annyi , hogy elég fehér folt volt a tuning, míg a 1366-on egész jól ment.
Alulfeszelt xeon 3,8GHz-n, ram 2400-on 1T-ben (1,25V-n). Nincs eldobált usb 2 / 3 port, sata para sincs.
Az tény, hogy a laphoz van össz-vissz 4 bios a deszkámhoz, amiből 2 béta állapotú. Aztán kalap kabát. Vagyis nincs, amivel elszórakoztassam magam.
Majd meglátom, hogy füstszimuláció alatt megmakkan-e a gép... Oda lehet, hogy kell majd a 32-64GB ram, hogy ne egy hétig fusson. Majd kiderül.
-
-
Olajka02
aktív tag
válasz
#64791808 #5069 üzenetére
Szia!
Én AIDA64-et használok tesztelésre.
Az mutatja az esetleges throtlingot amit nem biztos hogy ki lehet szúrni, ha pár pillanatig tart.
Mutatja a magonkénti fokokat és a lap hőfokát is, ha jól tudom, akkor a foglalati hőfokot.
Ha ott lemegy 1 óra gond nélkül, akkor minden rendben a tunninggal.Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Az NB frequency-nek mennyinek kell lenni terheletlenül?
Ez az órajel mitől függ?Üdv: Olaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox tulajok OFF topicja
- C++ programozás
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest