Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fujifilm X
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
ma volt egy kis időm, elkezdtem az 5820k-mat tuningolni, de valahogy nem akart menni, főleg a ramok azok megakadtak 2666-on..
már szinte mindent kipróbáltam, mikor eszembe jutott, hogy a korábbi procim eladása előtt beflasheltem az akkori legfrissebb biost, ami már tudja a Broadwell-E-ket, nehogy úgy járjak mint anno R4E-vel meg az IvyE-vel..
ez itt a 3.1-es volt (asrock_ex4_3.1) , visszaraktam az azt megelőzőt az 1.3-ast és simán pöcc-röff 3200-on mennek a ramok..ha már van egy kiforrott bios, akkor miért változtatnak rajta úgy, hogy a korábbi működő dolgokat elrontják?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest