Új hozzászólás Aktív témák

• N.Laca64

csendes tag

Sziasztok.
    Összeállt végre a gépem.A proci batch: J604B422 vid:1,036v. Elöször mikor összeraktam okozott a lap egy kis meglepetést, ugyanis mikor elkezdtem benne húzni a procit akkor 73-as hibakódot írt ki és nem volt hajlandó kikapcsolni.Majd össze...tam magam mérgemben hogy küldhetem vissza angliába. Utána jutott eszembe hogy a nagy sietségben elfelejtettem biost frissíteni. F20 volt rajta ami pedig már 2016 januári szóval nem olyan régi. Frissítettem F22h-ra és megjavult minden.Lehetséges hogy gyárilag rossz biost raktak rá? Kicseréltem a fehér csövezésem narancssárgára hogy menjen a laphoz.Ez a színösszeállítás (fekete,narancssárga) a munkahelyemen levö gépekre emlékeztet(Mazak) egy kicsit. :D Nem volt idöm még sokat foglalkozni vele mert túlóráztam.Annyit csináltam hogy fixáltam a feszt 1.25v-on és mentem felfele.4.6GHz-en feláll a rendszer de aida stabilitás teszt egy perc után hibázik.4.7-en be sem bootol,kékhalál.4.5-on aidával nincs hiba de IBT veri high két kör után kidob. Most 4.4-en használom bekapcsolt X.M.P. mellett így atomstabil 24/7. Az uncore freki kb. hány százalékot dobna a teljesítményen ha megpróbálnám feltolni 4 GHz környékére?
    Beszúrok egy képet a 4.6-ról:

Üdv. mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák