- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Továbbra sincs minden rendben. Azt hittem a tápegység cserével letudtam a dolgot, de ma 2-3 alkalommal megint lefagyott a gép: BIOS-ban, Windows frissítések keresésekor, játék telepítés közben. Az utolsó fagyás után amikor újraindítottam, a BIOS azt írta ki, hogy nem sikerült a tuning, ezért lépjek be a BIOS-ba és ellenőrizzem a beállításokat. Csak tudnám mire gondolt. Egyedül a memóriakezelést állítottam be XMP-re. Ez már tuningnak számít?
A biztonság kedvéért most áttettem Auto-ra. Kíváncsi vagyok így is lesz-e fagyás.
Írtam az Iponnak a RAM miatt, hogy mit lehet tenni, erre jött egy standard válaszüzenet, hogy hiánytalan csomagolásban juttassam el, hozzájuk, mellékeljek hibaleírást. 15 nap az átfutási idő. Nem tudom mit csináljak, mert addig nem tudom használni a gépet, hirtelen venni másik memóriát meg most nem tudok, mert kimerült a kassza.
Más. Az utolsó 4 SATA csatlakozón (fekete színűek) nem megy a Hot Plug funkció. Legalábbis nekem nem sikerült működésre bírnom. A BIOS-ban bekapcsoltam az Aggressive Link Power Management-et, ami kell a Hot Plug-hoz. Konklúzió: ezek a SATA portok csak fixen bekötött merevlemezekhez használhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest