Új hozzászólás Aktív témák

• Ðávid

aktív tag

Továbbra sincs minden rendben. Azt hittem a tápegység cserével letudtam a dolgot, de ma 2-3 alkalommal megint lefagyott a gép: BIOS-ban, Windows frissítések keresésekor, játék telepítés közben. Az utolsó fagyás után amikor újraindítottam, a BIOS azt írta ki, hogy nem sikerült a tuning, ezért lépjek be a BIOS-ba és ellenőrizzem a beállításokat. Csak tudnám mire gondolt. Egyedül a memóriakezelést állítottam be XMP-re. Ez már tuningnak számít? :F A biztonság kedvéért most áttettem Auto-ra. Kíváncsi vagyok így is lesz-e fagyás.

Írtam az Iponnak a RAM miatt, hogy mit lehet tenni, erre jött egy standard válaszüzenet, hogy hiánytalan csomagolásban juttassam el, hozzájuk, mellékeljek hibaleírást. 15 nap az átfutási idő. Nem tudom mit csináljak, mert addig nem tudom használni a gépet, hirtelen venni másik memóriát meg most nem tudok, mert kimerült a kassza. :(

Más. Az utolsó 4 SATA csatlakozón (fekete színűek) nem megy a Hot Plug funkció. Legalábbis nekem nem sikerült működésre bírnom. A BIOS-ban bekapcsoltam az Aggressive Link Power Management-et, ami kell a Hot Plug-hoz. Konklúzió: ezek a SATA portok csak fixen bekötött merevlemezekhez használhatóak. :U

Új hozzászólás Aktív témák