- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- HP notebook topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
válasz
Achill3uS #2265 üzenetére
Simán alapon használtam, oc meg semmi nem volt, összeraktam magától pukkant egyet 1-2 napon belül. A 3. cseredarab amit kaptam 1 hétig bírta, utánna elkezdett füstölni és szétégett a vrm, szerencse hogy itt voltam pont és nem égett le az egész ház. A lapban 5960x volt 16gv 2400as ddr4-el. Még az xmp se volt berakva a ramoknak, annyira alapon volt minden, csak egybedobtam bekapcs és úgy ment az említett ideig. Táp is normális volt hálózat is. Tápokból volt silverstone sx 600g ez el is szállt első lappal együtt, aztán volt corsair ax1200 is, az már bírta, tehát ere se lehet mondani hogy gagyi. Konnektor földelt, jó az elosztó és mégis ez volt. 4 hónapot szenvedtem vele, utánna kiszálltam belőle és másik lapot kértem helyette, sajnos az itx tervem ezzel füstbe szállt, szó szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- HP notebook topic
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest