- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
Nálam is 2db Akasa van!
csak én megnéztem mit tud ez a Raijintek (az elsőnél szivárgott a viz a pumpánál)
ezzel semmi baj nem is hangos!de X79-nél a Foxconn nem tudta rendesen leszabályozni és nagyon hangos volt!X99-nél "nem is hallani" =D800 ház és van benne pár venti..,de 4.5Ghz a strssztesztnél max 65C volt a legmelegebb mag!(és nem a 2perces tesztnélezt csak azért írtam,mert rengeteget számít,h milyen lapra van kötve!(az ASUS-nál a ventivezérlőt is imádtam ott se hallotta az ember)de a Foxconnál majdnem vettem egy ventivezrlőt,mert alapból durvább hangja volt,mint most a stresszteszt végén)
a feszültséget nem merem csesztetni és már nincs is pofám vkit megkérni,h segítsen!(soha életembe nem mertem hozzányúlni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest