- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #1362 üzenetére
"Tiszta szerencse,hogy a te procidnál szinte semennyi szórás nincsen batch ügyileg,ahhoz képest hogy írtad elég nagy a szórás azonos batch szám esetén is."
Tiedbol ezt a konzekvenciat sikerult levonnom... A felsz az ennek megfeleloen megvolt, mert ezek szerint az 1.12v -bol siman lehet 1.22v. Vagy nem, passz. Ezt csak akkor lehetne megmondani, ha kapnal 10 procit azonos BATCH -al, ami lehetetlen. A logika azt diktalja, hogy ami a wafer kozepen van, az a legerosebb, ami a szelen, az a leggyengebb.
Akkor a procit viszem, es azt rakod bele az Asus lapba.
mod: a masodik reszt nem ertem, amit hozza biggyesztettel.
Nekem semmi gondom, hogy valaki annyi penzert arulta azt a cpu-t, mert biztosan van ennek is vevokore. En nem annyiert akarom feldobni, de nem azert, mert olcson jutottam hozza(mert az mellekes...), hanem mert csak. Nekem az is jo, ha kapok cserebe egy masik cpu-t, meg kp.-t.
Nem tudom mikor valok meg tole, az is lehet, hogy par honapot most itt lesz nalam. Mert miert ne? Addig hirdethetem, hatha valaki horogra akad. Ez olyan mint a pecazas...
Egyebkent Te is megjegyezted, hogy a Tied sem lesz olcso. Ezt irtad pontosan: "Ha ezt eladom arról mindenki tudni fog,de nem lesz olcsó. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest