- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz kristof123 #2997 üzenetére
Igen (RAM-ot Auto-ról visszavettem 100-ra) a BCLK-t 125-re de így se megy. 107-el se megy.
-
-
synthattik
aktív tag
-
válasz Erdei88 #2991 üzenetére
Nincs VGA-m. Hacsak a CPU-ba integrált nem számít annak..
De a lényeg hogy 100 helyett 105-öt beírva már nem indul, igaz mást nem változtattam (pl.: fesz, VRfaults)
A lépcsős beállítási lehetőséget (100-125-167) nem találtam meg hol van, pedig mintha már találkoztam volna vele. -
-
"legalább lássuk milyen lapod van!"
bios, cpu, beállítások még alapon.
Jelenleg a bios beállításnév+help részét másolgatom ki pendrivra hogy futó win mellett is tudjam keresni hogy mi micsoda. (nem akarok vaktában átírni ismeretlen dolgokat)Neked pedig gratulálok a szép méréshez.
Félreértés ne essék: NEM akartam leszólni senkit! kérdeztem, érdeklődök.. -
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Még annyi kérdésem lenne mielött megjönnek az uj cuccok hogy a mugen3-ról azt hallottam a 1155-ös lefogatóval fel lehet tenni.... Ez igaz lenne? -
aktív tag
-
senior tag
-
ST05
őstag
2 ik, (offset) beállításnál természetesen balanced-ra tettem a power options-t direkt, hogy ilyen Vcore -okat kapjak( 0,6V közelit) ugye..
Doky586: Cpu input voltage, sejtésem szerint az a 1,7V-1,8V körüli érték, melyet a teljes proci kap, nem szoktuk piszkálni.... ezt a prciba lévő FIVR fesz szabályzó beosztja a CPU core tehát magfeszültsége! ( talán ezzel keverheted), valamint beosztja a memóvezérlőnek, igp--nek, stb..
töltsd ki a cuccaid! profil beállitásnál legalább lássuk milyen lapod van! ha már leszólod kristofot amikor konkrétan 2 beállitást is csontra leirt már neked .. -
ST05
őstag
fix 1,12V .... 4200GHz: Idle 32,5W-34,5W ( átlagot fogok írni ) tehát 33Watt,
offset70mV..4200GH Idle 31,5-32W terhelve 80w helyett 77w, ez is azért, mert 1,096 ot kap, nem 1,12, tehát
Idle 1-2W jobb az offset mint a fix ezen a 20%-os kis tuningon, terhelve 80-77 : 3 watt diffi
mindebbe, hogy mennyire befolyásol a :digi vrm, vagy az intelspeedStep stb,,azt nemtudom , de h itt nincs külömbség offset vs fix között az tisztán látszik, ergo zero core technology teszi a dolgát fixálva is,
ez bios beállitásokban, és más alaplapokon eltérhet!
C6 és barátai annál érdekesebbek, míg alapórajel: 27w idle eszik a gryphon, takarékossági funkciókat kilőve ez 50w körül volt korábbi 3dmarkozgatásokkor észlelve Idle szinténDoky586: fix-el fix, hogy fix feszültséget kap, és akkor fixre tudjuk tesztelni, hogy fix stabil-e majd
aztután ,mehet az offset, vagy méginkább az adaptiv, ha megvan mi a fixed, ahhoz igazitod, hogy szépen Vdropoljon kiküszöbölve azt a kevéske maradék néhány wattot is, ha a lap mégse foglalkozna a dologgal, mint fentebb láthatod nekem ... -
válasz kristof123 #2968 üzenetére
Ahogy látom Te is és MM is (a többiek titkolóznak) a CPU_input _voltage esetén a Fixed módot választottátok az Offset mód helyett. Vajon miért?
Szerintem ez azt jelenti hogy amikor lejjebbkapcsol a proci mert nincs feladata, akkor is kénytelen erősen fűteni - feleslegesen.. auto beállítással (tuning nélkül) is kapcsolgatja a feszültséget."Teljesen más a BIOSunk"
Ez lényegtelen. Mindenkinél ugyanazt a Z87 chipsetet (a butább verziók esetén legfeljebb hiányzik ilyen-olyan beállítás) és ugyanaz a 4xxx proci és arhitektúra, még a gyártók közt sincs különbség ebből a szempontból, legfeljebb hogy egy-egy funkciót minek neveznek és mely almenüben állítható, azaz apróságokban.
Ezért jobb(lenne) az együtműködés mint hogy csak a végeredményt (windows screenshot) közölni egymással..[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz FrozenThrone #2971 üzenetére
azért, mert pasztával is veri a többi procit, ha forasztottat akarsz ott az extreme ivy !
FrozenThrone: ez nem hiba, szándékos tuning limit, meg olcsósítás, mert forrasztástol egy részük elhal, meg drága folyamat is.. -
Trailblazer
veterán
válasz FrozenThrone #2973 üzenetére
Már a Haswell bemutatása idején reménykedtem benne, de csalatkozni kellett. Voltak mellényúlásai az Intelnek eddig is (pl. az emlékezetes bug a Pentium I-ben), ám mindig korrigáltak, ezúttal ez elmaradt.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
aktív tag
válasz Trailblazer #2972 üzenetére
Pontosan, csak remélni tudom hogy a következő generációnál ezt a hatalmas hibát korrigálni fogják.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
Trailblazer
veterán
válasz FrozenThrone #2971 üzenetére
Főleg annak fényében, hogy már az Ivy-kkal is elkövették ugyanezt a gikszert.
-
aktív tag
válasz kristof123 #2970 üzenetére
Ugyan ezt írtam én is, csak más szavakkal Azért még mindig böki a csőrömet hogy miért nem lehetett ráforrasztani azt a fránya kupakot a magra
-
kristof123
őstag
válasz FrozenThrone #2969 üzenetére
Azért írtam így, mert túlzásnak éreztem az írásodat. De .
Szvsz nem kell temetni a haswell-t! Tesztprogramok alatt forrófejű, de átlag használat alatt nincs vele gond. -
aktív tag
válasz kristof123 #2966 üzenetére
Azért az enyhe túlzás hogy azt állítottam hogy hogy a processzor kiolvad az alaplapból Inkább olvasd át még egyszer hogy mit írtam
-
kristof123
őstag
válasz Doky586 #2967 üzenetére
Szia!
Teljesen más a BIOSunk, de itt egy kis segítség.
Az Én beállításaim:
Ai Overlock Tuner: Manual
CPU Core Ratio: Sync All Core
1 - Core Ratio Limit: 45
2 - ....
Min CPU Cache Ratio: 45
Max CPU Cache Ratio: 45
DIGI+ Power Controll / CPU LLC: Level 8
DIGI+ Power Controll / CPU Current Capability: 140 %
CPU Core Voltage: 1.19 VSzerk.: Az alapján meg kell tudnod csinálni. Mivel minden processzor más, így neked kell kitapasztalni mekkora feszültség kell adott órajelhez. Mi csak tippelni tudunk.
[ Szerkesztve ]
-
@FrozenThrone
@kristof123
@bárkimásNem osztanátok meg velünk a tuningotok bios-screenshotjait ?
(persze csak ha nem titkos..)Eddig csak MM volt aki közzétette a saját beállításait régebben.
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz FrozenThrone #2965 üzenetére
1.19 V. Játék.
"És igen is egy Sandy -hoz képest sokat romlott a hőátadás."
Ezzel tisztában vagyok. De nem kell úgy beállítani a dolgot, hogy a processzor kiolvad az alaplapból egy mugen 3-al a tetején... Még a végén elijeszted szegényt és visszapártol a piros oldalra. : D[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz kristof123 #2962 üzenetére
Ebben amit írsz semmi érdemi infó nincs. (Üresjáratba? Játék alatt? LinX alatt? Mekkora feszen?) Játékok alatt nekem is megáll 60-65 körül. És igen is egy Sandy -hoz képest sokat romlott a hőátadás.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma23
aktív tag
válasz kristof123 #2962 üzenetére
killer. Bocsánat nem értek hozzá Intelem még nem volt mi a különbség a kettő között?
-
kristof123
őstag
-
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok egy I5-4670k-val illetve egy asrock fatalyti lappal z87-es. Most rendeltem meg jövő héten szállitják ki. Kérdésem az volna hogy tényleg ennyire melegszik a proci mint amiket olvastam a neten? Mugen3-2ventivel létezik hogy nem lesz elég hozzá ha kicsit tuningolni szeretném? -
aktív tag
Mindenképp az I5 mellé tenném le a voksomat, ahogy nézem az I5 az 2,6GHZ -ig emeli az órajelét, míg az I3 az 1,7 -en ketyeg. Észrevehető lesz a különbség, főleg ha az I5 -őt választod, mert ott már bőven van teljesítmény növekedés a régihez képest.
-
Smogus
őstag
Sziasztok!
Notbook vásárlás előtt állok, és érdekelne, hogy mennyivel jobb az i5 4200u mint az i3 4010u?
A laptopot CAD (ArchiCad, AutoCad) alkalmazásokra használnám, mellette irodai dolgokra (de gondolom nem az lesz szűk keresztmetszet)A jelenlegi notimban egy Intel Core 2 Duo SU9400 (1,4Ghz 800Mhz FSB) pörög.
Van asztali gépem is a munkára, de sokszor elkerülhetetlen, hogy a notbook-on is dolgozzak.
Megéri az i5-ös gépet vennem, vagy nem nyújt észrevehetően többet?Előre is köszönöm a segítséget!
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Shokkolo
addikt
mire van állítva az LLC (Load Line Calibration)?!
Ezt ne hagyd auton, ha azt szeretnéd h. fellője maxra ha kell a kakaó.Állítsd extreme -re max-ra, esetleg 1el alá (láttam már olyan BIOS Bug -ot, hogy Extrem-en nem volt jó, very high -on meg hibátlan).
Igaz ezek Z77es elnevezések, Most a sabertooth -on ez level1 és level 8 között állítható. Level 7-8 körül fel kell lője a turbo órajelre.Szerk:
Asrockban ha jól gugliztam level 1-2-3 van?! Akkor legaláb 2 legyen de inkább 3 !
Ha megy valamennyire az inglis, akkor ITT egy kis OC segítség[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
zaja8
aktív tag
válasz kristof123 #2954 üzenetére
szia! de 3,8ghz lenne a turbo orajel?
bios resetet már csináltam és akkorvis csak 3,6 ghzre megy max loadon... -
kristof123
őstag
Szia!
Valami nem stimmel nálad! Ilyenkor próbáld meg a BIOS-t default-ra tenni és újrapróbálni. Esetleg másik programmal tesztelni.
Léghűtővel már bőven abban a szegmensben vagy, hogy nem kéne több feszültséget adnod. Engem 100°C felett lekapcsolt. Szóval addig mehetsz, (de jobb a békesség és ne érd el inkább...).Szerk.: Szvsz 280x alá bőven elég 4.0 - 4.2 Ghz is...
[ Szerkesztve ]
-
zaja8
aktív tag
sziasztok!
Alapon járatva a cpu-t (i5 4670k uefiben minden auton) cpu-z szerint a szorzóm 8-38 között lehet, mégis 100% load alatt is 3,6ghz-ig megy fel. ennyi lenne a turbo órajel vagy valami nálam nem stimmel?
még egy kérdés: egyenlőre 1,23v és 4,3ghz (92fok max maghő linx alatt) amit elértem, meddig mehetek még a fesszel? a 4,5ghz-et szeretném elérni.
segitségeket köszönöm!
-
Paulo81
aktív tag
válasz Paulo81 #2950 üzenetére
Bocs, már lejárt a szerkezszés. Ezt találtam:
http://ipon.hu/hir/megkotesekkel_de_minden_haswell_tuningolhato_lesz/24876
"három előre definiált órajelet kínál a BIOS, amelyikből kiválaszthatjuk, melyiket szeretnénk. Ez a 100 MHz, 125 MHz és a 166 MHz. Hogy miért nem jár ez instabilitással? Az Intel különféle osztókat alkalmaz, a magon kívüli frekvencia aránnyal (uncore frequency ratios) a komponensek saját magukat szabályozzák és kompenzálják a megfelelő értékre, így azok stabilak maradnak, és nem dől össze a rendszer."
"Mivel a 125 MHz-es és a 166 MHz BCLK érték semmilyen mértékben nem okoz instabilitást, arra továbbra is nyitva áll az ajtó, hogy kihasználjuk a nagyobb értékekre is a megszokott 5-7 százalékos többletet. Ha minden stimmel, akkor az eredetileg 100 MHz-es alapfrekvenciával ketyegő Haswell pikk-pakk egy 173 MHz-es értékre tehet szert, ami bizony már egy jelentős növekedés az üzemfrekvenciában is, anélkül, hogy a szorzóhoz kellett volna nyúlnunk. Az Intel javaslata szerint ettől a 7 százalék körüli határtól továbbra sem ajánlott eltérni, mert a túl magas érték miatt könnyedén instabillá válhat pl. a PCI-Express vezérlő. "Szerintetek?
-
Fail3D!
addikt
válasz Howkeddlee #2933 üzenetére
Amugy nemtudom mivel hutod a procit, de ha szigoruan nezzuk ez 3770k eseten kb 4.8 ghz nek felel meg. Szoval Nemigazan ertem miert fontos kimondottan linxre alapozni, hogy kell a kupaktalanitas, mert egyebb felhasznalas eseten ez kb 70 fokot jelent. Masreszt sli-cf eseten is boven eleg ennyi mhz Persze, ha cel egy rekord vagy benchmark, akkor mindent a celert
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Paulo81 #2946 üzenetére
elméletileg igazad van,
viszont ha jól tudom az FSB már BLCLK, és csak óvatosan, mert amennyire tudom visz magával rengeteg mindent, mint pl a PCI beállítások és társai.
Azért tettem offba, mert nem hiánytalan a tudásom sajnos"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon rég fejlesztettem gépet, eléggé le vagyok maradva tuning témában, most van alakulóban egy gép és tanácsra lenne szükségem:
Már megvettem a lapot, msi z87-g43, és a ramot, amit egy gyárilag már tuningolt g-skill, 2400 Mhz-es.
Olyan alkalmazásokat fogok futtatni, ahol az memória és a cpu közötti sebesség fontos, illetve a ram elérés.
Van ugye a sima és a k-s széria.
Szerény tudásom szerint a k szorzózár mentes, de nekem az valószínűleg nem is kell (??)
Mert az fsb állítja tulajdonképpen a cpu-ram kommunikáció sebességét, jól tudom? És azt a k-mentes szérián is lehet állítani?
Egy i7-esen gondolkozom, de a 4770k-t már sokallom pénzben, bár tudom, nem sokkal drágább.
De főleg TDP-ben sok, szeretném ha nem melegedne nagyon, tudom jó hűtő, de szimpi a 64W TDP a pénztárcámnak is, mert sokat menne. ( Tudom az se sok, de akkor is. )
Ezek szerint egy 4770s is megfelelne, ha jó a feltételezésem (?)Előre is köszönöm a segítséget!
-
Nekem is ugyanez lenne a kérésem: vmi eszméletlen sok paramétert lehet állítgatni és gőzöm sincs mi kellene a tuinghoz
Nem konkrét értékek kellenek, csak legalább az hogy TI melyik paramétert tekergettétek.
Sok tucat oldal, egy hónapra visszamenőleg 1-2 emberke csatolt de ők is csak fotókat.
Manapság az uefi-bios közvetlen pendrive-ra menti a képernyőt. (nem kell fényképezőgép se!) Nálam ASRock-nál ezek vannak (F12). Mit tuningoljunk?Ezek csak a CPU-hoz valók, a memóriánál szintén van 40paraméter, de az másik topic..
[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
Legyen nekem szives vki segiteni,akinek Asus Maximus VI formula lapja van,mert vmi eszmeletlen sok parametert lehet allitani es gozom nincs mit kellene a tuingnal...
-
OK kösz.
Tehát a K-sok tuningolhatóbbak.Jelenleg 4430-am van (most nem futotta többre a keretből), e felett már csak K-sak vannak. Majd ha lejjebb megy az áruk upgradelek idővel..
Most a szorzó automatikus 8-32 ig kapcsolgat terheléstől függően.
K esetén akkor ezt csak fix-en lehet beállítani ezért kevésbé energiatakarékos?[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
-
Gery15
addikt
válasz Matisz77 #2938 üzenetére
Igen, ha fagy vagy kékhalál akkor egy kis plusz cpu vcore. A többi beállításhoz csak "extreme" tuning mellet kell nyúlni.
(#2939) Doky586: Persze, ezek szorzózármentesek és sokkal több tuning potenciál van bennük, mint a simákban. Ha nem akarsz tuningolni akkor felesleges K-t venni illetve a lap árán is tudsz megtakarítani ezáltal.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Sziasztok! Van valami előnye a 4xxxK-ra végződő prociknak?
a nem K-ra végződőekhez képest? (funkció stb)[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
LOL
-
senior tag
válasz MPowerPH #2932 üzenetére
Az enyém is Costa Rica,és az egyik legjobb ami járt nálam! (4db volt,abból ez az egy Costa Rica,a többi mind Malay volt) Nagyon húzok a kupaktalanítás felé,és ennek szerintem lenne is értelme nála,de ez látszik is a tesztképen...
-
Dyingsoul
veterán
válasz Bacusuz #2927 üzenetére
Szerintem a Neckermannál több infót kaphatsz Costa Ricáról és Malaysiaról.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
4770k vásárlás előtt állok
costa rica vs malay -ról szeretnék kérni egy kis felvilágosítást.(előnyök , + - )
és hogy a costa rica t merre lehet kapni ,és mennyiért?köszi előre is
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Trailblazer
veterán
Nekem sem megy offsettel és adaptive-val sem rendesen (Asus Z87-K), +0.020 van adva, és így ír a VID fesznek a HWMonitor 1.235-öt Prime95 alatt 4.2 ghz-en, ami azért szerintem kicsit sok. Nincs más hátra, mint a fix feszkó?
-
Gery15
addikt
válasz FrozenThrone #2922 üzenetére
Ok.
(#2923) miklosss2012: Biztos vagyok benne, hogy ez valami bug, mert nem veszi vissza nekem sem most.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
aktív tag
-
Gery15
addikt
válasz Shokkolo #2920 üzenetére
Offsettel tuningolsz vagy fix fesszel?
Ui.: Az offsettes dolog elég kula... Beállítom faszányosan, hogy elvegye a feszt vagy éppen hozzáadjon, amit már fix feszen kiteszteltem és IBT alatt meg Prime95 alatt is stimmel minden, aztán Aida stabilitás teszt alatt pedig jóval több feszt ad neki, más találkozott már ezzel?
HyperX
-
Shokkolo
addikt
Sajnos valamennyire így is-úgy is a becsületesség faktorra vagyunk bízva.
Nekem ugyebár 1,22-n megy a 4,5.Az IBT lefutott 2,15 -ön is, de abba pl a Ventage sajna belefagyott. (illetve azon az 5 századon 1 GFloppal többet hozott a proci, szóvalé ott az "igazi")
De akkor majd én is csinálok srceent a 10. körről ahogy illik"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
drdr
senior tag
Jól gondolom, hogy egy nem "K"-s i5 mellé felesleges Z87 chipset-es alaplapot venni, hiszen a szorzó fix?
Illetve 1600MHz-nél nagyobb órajelű ram-ot ki lehet hajtani egy H87-tel és van értelme 1600-nál nagyobbat venni, érezhető a különbség?Köszi.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Shokkolo #2915 üzenetére
Szerintem a memóriát hagyjuk ki a buliból, ugyanis most haswell tuningról beszélünk, nem memória tuningról. Akármennyire szorosan is kapcsolódik a kettő egymáshoz, a végén még a táplázat 2 km széles lesz és tele lesz felesleges infóval. Aki kíváncsi arra, hogy a memóriát hogy húzta egyik-másik user a procival, az rákattol a user linkre és egy privátban megkérdi....
Felvittem egy új oszlopot.
Arra gondoltam oda beleírja a user hogy milyen tesztképeket csinál és egy darab linket rátesz.
például:
Linx, CPU-Z, Aida64, Coretemp.
Verziószámot felesleges írni az látszik a képen úgy is. Aki a sajátját hiányosan/gyanúsan tölti ki, attól megvonjuk a szerkesztési jogot és nem kerülhet fel a listára többé.Szóval aki szeretné magát beírni az kérjen jogot a spreadsheet szerkesztéséhez és adok neki! (vagy a spreadsheeten keresztül kérsz vagy privátban küldesz egy email címet)
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Shokkolo
addikt
válasz kristof123 #2914 üzenetére
tesztek közzül én is az IBT -re voksolok.
Jobban szeretem mint a Linx -et, és egy fokkal sem fűt sem jobban sem roszabbul. szinte ezredre ugyanaz az érték IBT Very-High -on, mint LinX -el...ez tökéletesen kiderül, amikor eladtam a 3770k -mat. (IBT Teasztet tettem fel, és ment a trollkodás a linxért... lefutottam h. csend legyen és kocc ugyanaz volt csak más soft adta ki...).
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Gery15
addikt
válasz Howkeddlee #2910 üzenetére
Valami ilyesmire.
Ui.: Szerinteme akkor, ahogy Miklós is írta 10 kör IBT, RealTemp hőfoknak vagy esetleg HW64 infó is jó lehetne, CPU-Z egy CPU fül, plusz Memory fül vagy Aida64 is jó lenne.
HyperX
-
Trailblazer
veterán
Szerintem teszteredmények feleslegesek, elvégre mindenkinek magának kell tudnia saját próbálgatás eredményeképp, mit bír a holmija és a táblázatba már a summázatként kapott, bevált értékek kerülnek be.
-
senior tag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Dyingsoul #2902 üzenetére
Tesztprogramnak mefelelne szvsz ehy 10 koros IBT very high-on. Fotoval linkelve az utolso kort, a foton latszodjon a cpu fesz, hofokok, orajel, alaplap, memoriak.
A tablazatba jo volna ha bekerulne a memoria tipus, fesz es orajel.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
válasz Dyingsoul #2902 üzenetére
Ezen méág csiszolok, menni kell 4,5 fölé
Tesztprogram:
nem tudom, őszintén szólva a LinX szerintem max főzésre jó
Ha valaki nagyon extrém eredményt tesz közzé, akkor az úgyis vágó (szerintem...),
meg amúgyis csalni mi értelme?! Virtuális e-pen*sz növelés?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
aktív tag
-
Dyingsoul
veterán
válasz Shokkolo #2900 üzenetére
Az elrettentő példa...
Nah elkészütl a Prohardveres táblázat (bocsi csak melóban vagyok aztán közben elhívtak).
Ha van javaslat/ötlet akkor írjátok és módosítok. Ha valakinek kell szerkesztési jog, akkor küldjön kérést vagy privátban emailt és adok hozzá jogot.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Home server / házi szerver építése
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Garanciális AMD Ryzen 5 8600G
- ÚJ, OEM, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD A8-5600K Quad Core FM2 processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest