- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bagira01 #19146 üzenetére
Üdv! Én nem tudom de azt igen h nálam valami közel sem úgy működik mint másoknál, mert a tuning elején már a gép bekapcsolása is gondot okozott, fogtam és egy itteni kedves segítőkész kolegának a beállításait lemásoltam cpu core nélkül! El is kezdtem a tuningot ment is de hiba itt ott amott! Most épp ott tartok h a proci és a ram feszen kívül csak az MCH core-t emelem meg icipicit és 3.4-en stabil 3 óra 17 perce! Én nem tom akkor minek ennyi fesz ha elég 3-at állítani azt is épphogy? nekem 3.4-en épp h vid felett van a core! Mármint a terhelt állapotában! viszont melegszik nagyon amint a cpu corehoz nyúlok! (relatív mi számít melegnek a core 2 után, én még ott tartok a fokokban
Ált ilyenkor koppanok és lesz instabil, blend megvolt jön a többi prime teszt minimum 3 órában! HA nincs hiba csökkentem az amúgy is alig emelt feszeket, kérdem én magamtól hova csökkentsem? a cpu magon már (bios szerint) 0.05-öt csökkentettem és igy is jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest