- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Nem tudom, hogy épp ezt próbáltam-e a számos verzió közül, de szerintem igen - és nem működött nálam.
Igazából nekem csak valamilyen Live Linux verzió lenne jó, mert eszem ágában sincs szétcseszni a hibátlanul működő Win10-et az SSD-n. A többi verzió vagy mindenáron telepíteni akarta a linuxot, vagy nem volt hajlandó telepíteni egy másik USB-re azt, vagy nem indult, vagy hasonlók.
Miután csak kíváncsiságból akartam megnézni, hogy hogyan fut a linux a Pipo-n, egy idő után feladtam a próbálkozást, hiszen amire nekem kell - torrent, hibátlan filmnézés 1080p-n, Facebook és emailezés a kanapéról 50 collon - arra számomra tökéletes a windows is.
Ha majd egyszer lesz egy könnyedén kipróbálható verzió, akkor talán újra nekifekszek - csupán a kihívás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Formula-1
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő