- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
#79335424 #3142 üzenetére
Így gondoltam én is, hiszen a mennyiségére nem is lehet hatással.
"Hiába van sok RAM-od, ha nem tudsz elég gyorsan hozzáférni."
Ezt behelyettesíthetem úgy is, hogy: Hiába van 4 GB RAM-od, ha Z8300-as a procid, nem tudsz elég gyorsan hozzáférni. A kérdésem is arra irányult, hogy ennél lehet, hogy jobb kombináció egy Z8500-as processzor 2 GB RAM-mal? Mert ilyenhez jóval olcsóbban hozzá lehet jutni.
Hivatalosan még a Z8300-as sem tudná kezelni a 4 GB-ot, mégis tudja: [link] Azt is írják, hogy a Z8500-as már 8 GB memóriát is tud kezelni. Sokat érünk ugyan vele, amikor még 4 GB-ot sem raknak mellé a mini PC-kbe! Talán már nem is fognak soha ilyet csinálni, hiszen nem gyártanak többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest