-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
porpi007
tag
Sziasztok!
Thinkpad Edge E320-ra telepítettem WIN10-et de sajnos a WLAN kártyához (centrino N1000) nincs már támogatás. Szereztem egy másik WLAN kártáyt (Broadcom DHXB-81), de sajnos jött a 1802 unauthorized network card üzenet. Mit tudok ebben a helyzetben csinálni?
Köszi előre is!
-
válasz
Willanyasz #95494 üzenetére
Privi akart lenni
-
Tim82
félisten
válasz
Willanyasz #95494 üzenetére
Én így kerestem rá: [link]
-
Tim82
félisten
válasz
Willanyasz #95491 üzenetére
Gyári akkut legfeljebb használtan Hardverapróról, ha épp van, mert újonnan már nem lesz, biztosan normálisnak mondható utángyártottra már nem tudunk forrást (régen kapható volt Patona), tehát az lutri lesz.
Zsanérlógás normális, de ki lehet cserélni, bontott alkatrész vagy eBay. Idővel az új is lógni fog, de a 3 centi azért nekem soknak tűnik.
Ráférne egy takarítás vagy újrapasztázas.
Dokkolót szerintem 4-5 ezerért már kapsz itthoni használtpiacon is, 2504-es típust érdemesebb a 2505 helyett (2505-ön nincs DVI, 2504-en van).
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Vásároltam 1 lenovo t61-es 15,7-es gépet amihez akkumulátort szeretnék venni mert teljesen nulla ami most van.Honnan tudnék normális utángyártott vagy gyári akkut venni ami lehet a nagyobb is csak a dokkolóba belemenjen. A zsanér lóg vagy 3 centit de simán megtartja magát.Ez normális vagy lehet kezdeni vele valamit /alkatrészt lehet kapni hozzá?A processzor víruskeresés közben 88 fok CPU 80% környéke,ez normális vagy kikellene takarítani és újrazsírozni?
Rendelési linkeket megköszönném meg a tanácsokat is!
Dokkoló ha van valakinek eladó szívesen megvenném!
Köszönöm! -
törölt tag
Igazad van, félreérthető voltam. Mindenkinek az adott géphez való akksit kell vennie, ez az akku formai kialakítása és a vezérlő elektronika miatt is fontos.
Ugyanakkor ezekben az akkukban annyi a közös, hogy ugyanazokkal a cellákkal készülnek, vagyis a 6 cellás akkuktól ténylegesen kb 44 Wh-át, a 9 cellásoktól pedig kb 70 Wh-át lehet várni, bármit is hazudnak az eladók.
X220, T410i, T420, T430, T520, W510 a családban, innen a tapasztalat. -
törölt tag
A fogyasztás relatív:
- milyen gépen használod,
- milyen processzorral,
- milyen videokártyával,
- milyen fényerősségű és milyen típusú kijelzővel,
- milyen energiasémával (power managerben),
- mire használod: böngészésre, játékra, bitcoin bányászatra...Egyszerűbb, ha belépsz a Power manerbe és megnézed, mennyire elhasznált, jelenleg hány Wh-át tud az akksid. Mivel nagyjából tudod, hogy a jelenlegi akkuval mennyit megy a géped, ezért kiszámolhatod, hogy 1 óra alatt kb. hány Wh-át fogyaszt.
Ebből nagyon gyorsan kiderül, hogy egy utángyártott 44 vagy 70 Wh-ás akksival kb. mennyit fog menni a géped. -
törölt tag
válasz
einstein #95482 üzenetére
Nem szabad hinni a gyermekmeséknek, gyári akkut nem kapsz ilyen áron.
Ezek nem eredeti, de korrekt minőségű, utángyártott akkuk.
A 6 cellások a gyári 57 helyett 44 Wh-át,
a 9 cellások pedig a gyári 94 helyett 71Wh-át tudnak.
A család több gépében is használunk ilyen akkukat is, bírják rendesen, nincs durva elhasználódás.Hátrányok:
A szállítás hosszú 25-45 nap,
négy közül egy nem működött (pénzt visszakaptuk),
illetve az egyiket megvámolták (+27% ÁFA). -
einstein
senior tag
Sziasztok.
Ebay-es akksikról van pozitív tapasztalat is? Itt pl azt írja eredeti, tesztelt stb stb... -
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #95479 üzenetére
Az EliteBook-os lámpácskával két gond van emlékeim szerint: rosszabb az elhelyezése (bénább szögből ad így világítást), másrészt meg szeret meghalni a kapcsoló - pl. pár évvel ezelőtti munkahelyemen az akkori főnököm 8570p-jén így állandóan világított, mert nem lehetett kikapcsolni.
-
Tim82
félisten
Jól értelmezed.
A T430/T430i és a T430s/T430si FRU listája szerint ugyanazon billentyűzetek valók mind a T430-ba, mind a T430s-be. (Valószínűleg az X230-ba, T530-ba, L430-ba, L530-ba és W530-ba is - csak az L szériás gépek nem kezelik a billentyűzetvilágítást.)
-
Tim82
félisten
válasz
HellGreg #95469 üzenetére
Gazdasági szempontból a második lesz az, amelyik kíméletesebb a pénztárcádnak.
Alaplapot tudsz áttenni, a hozzá való hűtéssel együtt tedd.
(Személy szerint én amúgy az első lehetőséget választanám, ha a helyedben lennék, de az én vagyok.
)
Bármelyik opció mellett döntesz, a T430/T430i Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra megnyílik/letöltődik) tanulmányozása erősen ajánlott.
-
HSM
félisten
Örülök, hogy meglett a probléma forrása.
Billentyűzetből többféle van, T430-ban nekünk kétféle volt, amivel vettük világítós US sokkal simább felületű volt (ilyen "csúszós"), mint amit vettünk bele nem világítós UK, az inkább ilyen finoman érdes.
Gépelni mondjuk nekem mindkettőn jó volt, és határozottan jobb, mint a T420-amon, leszámítva a degenerált elrendezést, pl. del, home, printscreen gombok. Ugyanakkor a T420-ason is bizonyosan többféle billentyűzet van, szval bármi lehet. -
carr
őstag
Köszi Srácok!
Végül meguntam, megjelentem az eladónál, hogy ittt vagyok, nézzük már meg azt a szoftverhibát.... keresett egy samsungot a kölcsön samsungom mellé (4Gb modul), és voilá... a memória teszt biosból hibátlanul lefutott. Megszűntek az anomáliák, a windows 8.1 felment rinya nélkül, majd ráküldtem a 10 pro-t, hogy legyen jó instabil..nem lett.
mi több, mindent amit a win7RTM-el (2009 asszem) elértem, azt most a 10el is tudom.
S azóta kezdek megbarátkozni a win10pro-val.edit:
a billentyűzet csak nekem ilyen sikamlós, vagy gyárilag ilyen? Nem megszokhatatlan amúgy, de tény, hogy a T420 előtte sokkal jobban kézre esett gépelni. -
lacz_hu
csendes tag
válasz
Madara-san #95467 üzenetére
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. A következő lenne a kérdésem. Van nekem egy T430-am 4Gb memóriával, amiben van egy NVS 5400 VGA. Maga a gép teljesen rozoga állapotban van de működik. A borítások szétváltak, zümmög, az optikai meghajtó tropa, a billentyűzetet kigyomlálták a gyerekek.
Jó áron sikerült szereznem egy céges T430-at, amiben 8Gb Ram van és nincs VGA. Viszont pöpec állapotban van.
Két lehetőség lenne. Mivel imádom ezeket a gépeket, azon gondolkodtam, hogy felújítom az elsőt, már amennyire tudom, még sose csináltam ilyet, de nem tűnik ördöngősségnek.
A másik lehetőség, hogy a kettőből összerakni egy jót. Itt a VGA a kérdés, át lehet tenni a másikba, vagy az az alaplapba van integrálva? Ha alaplapon van, akkor az egész alaplapot át lehet tenni a jó állapotú házba?
Vagy mi lenne a legjobb megoldás? Leginkább annak örülnék ha mindkettő megmaradna. -
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérek. Egy R500-m van. Fan errort írt ki bootolásnál. belefújtama ventillátorhoz és elindult. Ventillátort először szétszedtem, kitakarítottam, zsíroztam a csapágyat. Újra csinálta. Kicseréltem egy másikra, azzal is ugyanez a hiba. Ami érdekes, hogy csak akkor írja ki a Fan errort amikor teljesen ki volt kapcsolva. Ha készenlétiből indul, akkor nem. És igazából észrevettem, hogy a ventillátor elindul magától. Már nem tudom mi okozza. Valakinek van ötlete? A második ventillátor is rossz lenne? Vagy valami más?
Zoli -
Madara-san
aktív tag
Windows 10-ben megoldható valahogy, hogy a trackpoint scroll ikonja ne jelenjen meg? Az "UseScrollCursor" registry hack sajnos nem működik Win10 alatt.
-
lacz_hu
csendes tag
válasz
NonPiskóta #95465 üzenetére
Igen, erre gondolok én is, de win alá nincs más megoldás - vagy a win saját energiagazdálkodási sémája, vagy a lenovo vantage ami szóbajöhet.
A drivercserék megvoltak, mindkét akku gyári, win eseménynaplóban egyedül DCOM hiba van - ezt eddig nem tudtam kipucolni - regedittel próbáltam, eddig eredméyntelenül, de nemhiszem hogy köze van a problémához.
Mindezek mellett köszönöm a segíteni próbáló hsz-eket
-
NonPiskóta
csendes tag
válasz
lacz_hu #95463 üzenetére
Nekem is pont ilyen problémám volt, mint neked, csak éppen Debian 9 alatt. Hiába kapcsoltam ki minden wake-up feature-t, wifi-t, allways-on-usb portot, kb. 12 óra kikapcsolt állapot alatt több mint 10%-ot merült a cserélhető és a belső akkumulátor is az X250-emben. A tlp, tlp-rdw telepítése megoldotta a problémát. Szerintem nálad is valami szoftveres power management probléma lehet.
-
lacz_hu
csendes tag
válasz
jani0114 #95459 üzenetére
lehet hogy gáz de nekem a Linux totál ismeretlen
power manager: kb mindent letiltottam már és mindegyiknél külön ment a 2-3 órás teszt is
BIOSBAN tiltva: wan, lan, WOL, WiMAX, PCI, fingerprint, always USB,
win-ben tiltva: kapcsolók mind kikapcsolásra állítva, hibernálás tiltva, magic pocket,
driver downgrade intel management interface 9.5 és 11-el is teszelve, eszközök nem ébreszthetik a gépet, hibrid sleep kikapcsolva, regedit: fastboot disabled....battery report-ban semmi (powercfg /batteryreport - csak az látszik hogy az active után suspend jön és merül x %-ot, hybernate, vagy sleepet sehol nem ír.
fizikailag airplane (wifi/lan) mód kapcsoló kikapcsolva
akkuk: bekapcsolva, max performance-ra állítva a kicsi kb 3 órát bír, a nagyobb ~8at, tehát alapvetően nem rosszak.
-
-
KFORboy
senior tag
Halihó
W500-ba a legerősebb proci mi berakható az a T9900?
Nincs már fölötte? -
törölt tag
válasz
Fenyo12 #95451 üzenetére
Ugyanígy jártam, mint te.
A Microsoft nem fogadta el a szériaszámomat, nem tudtam letölteni hivatalos Win 7-et.
NCore-ról töltöttem le módosítás nélküli Win 7 Pro 64bit ISO lemezképet, majd az aktiváció simán ment azzal a szériaszámommal, amit letöltésnél nem fogadtak el... Nem értem a Microsoftot. -
Fenyo12
tag
válasz
Papooo #95453 üzenetére
Kb. ezt próbáltam meg, csak nem warez oldalról, hanem Microsoft-tól, na ott nem hagyta, amikor megadtam a kulcsot elhajtott, hogy gyártói licensz, keressem meg Lenovo-nál az elérhetőségét.
Nem is értem mi a bajuk, ha van legális kulcsom, miért nem mindegy nekik, hogy honnan húzom le az iso-t? -
Fenyo12
tag
Sziasztok!
T540p-hez keresek Win7 64 pro telepítőcsomagot.
A Windows kulcs megvan, de az install nincs.
Microsoft weboldala szeirnt nem tudom onnan letölteni, mert Lenovo-tól kéne, ahol meg egyszerűen nem találom... (a termék letöltéseinél és elérhető szoftvereinél nincs)
Valami ötlet..? -
törölt tag
válasz
levente88 #95444 üzenetére
T410i-hez ezek valók:
- 6 cellás 55+
- 9 cellás 55++9 cellás nagyot érdemes venni.
- 55++ gyári, új több, mint 20ezer Ft, 94 Wh teljestmény
- 55++ gyári, használt, 10ezer Ft (jófogás), kb 90 Wh teljesítmény (van ilyenem is)
- 55++ gyári, új, 8-10ezer Ft (ebay), kb 70 Wh (van ilyenem is, működik rendesen),
- 55++ utángyártott, új, 6-8ezer Ft (ebay) - nincs tapasztalom -
lacz_hu
csendes tag
válasz
donjohnson #95446 üzenetére
Igen, bőven elolvastam sokmindent ezzel kapcsolatban már - köztük ezt is. Sajnos ezken már végigmentem jó párszor - a tesztelése sem egyszerű, mert legalább 3-4 óra kell, hogy kiderüljön, hogy nem merül.
Azért írtam, mert már nincs nagyon ötletem.
Az meg nem megoldás, hogy minden kikapcs után lehúzom az akkut ( vagy szerkesztek rá egy kapcsolót hogy le lehessen választani az akkut) vagy várok arra, hogy egyszercsak megoldódjon
-
lacz_hu
csendes tag
Üdv Urak!
T430 - akku merüléssel van gondom kikapcsolt állapotban.
Kikapcsolás után, 10 órával kb 30-40% hiányzik az akkuból. Tápot nem hagyom rajta. 2 akkuval is tudom tesztelni, az egyik egy 70++ (gyakorlatilag új - 24 ciklus)) a másik kisebb 70+ (ez jó állapotú, 50% csökkent tárolókapacitással) - mindkettővel produkálja.Bios update megvolt, win10, hibernálás, spleep off - WOL-off (biosban és eszközkezelőben is), gombok beállítása rendben.
Ha lehúzom az akkut kikapcsolás után és pár másodperc után visszarakom, akkor nem merít tovább.
Merre tovább szerintetek? -
levente88
csendes tag
Sziasztok,
abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy T410i-hez milyen aksit érdemes venni? Utángyártott, eredeti +-os, sima?
Előre is köszi!
Üdv
Levente -
HSM
félisten
Nem tudok elmenni a tény felett, hogy az eladónak mik az érdekei...
Amúgy itthon sima T430 pl. perfektül működik a 16.04-es Ubuntu LTS-el, és ha jól rémlik, egy win7 64bit is van rajta, igaz, gyárilag is azzal adták. Az Ubuntut kipróbálhatnád, kizárandó a "szoftveres gondot".
(#95441) Tikakukac: +1.
-
hito
nagyúr
válasz
fattyu #95438 üzenetére
Ha a hangszóró is fontos, felejtsd el! Életemben olyan gyalázatot még nem láttam, mint amit abba tettek. A Windows hangok megszólaltatására is tökéletesen alkalmatlan. Akksi elég vékony, billentyűzet világítás nincs. Egyébként nem rossz gép, ha ezektől el tudsz tekinteni. Ja, és ha melózik, akkor van ám rendesen hangja, főleg ha a dokkolóban van, mert abba is van két venti ha jól emlékszem.
-
fattyu
veterán
helix1 el mik a tapasztaltok. gondolkodom egy i7 8gb kombón.
köszi
-
Tubi2
senior tag
Tim82 és azbest: köszi, majd jelzek!
-
azbest
félisten
ha a fiókban föl-le liftezik, akkor a csavar hiányzik
Az, amivel a gépben a fém fiókba volt rögzítve. A caddy-hez is szoktak adni vagy csavart vagy műanyag dugaszokat a csavarok helyére - ez látszik az egyik képemen.
Neten láttam már olyan más géphez való caddy-t is, ahol a caddy alján volt 4 lyuk, amivel alulról lehetett belecsavarozni a lemezt (apple gépnél volt).Persze valsz hasonlóan stabilan tudja fogni a gumi is, csak nem tudom odafér-e a caddy bütykeihez, belefér-e úgy egyáltalán.
-
chab7
addikt
válasz
azbest #95425 üzenetére
Hmm, lehet, hogy enyém is olyan. Még azt meg sem figyeltem. Viszont jelenleg a 7mm-es hdd az kotyog benne ha viszem a gépet. Ezért kellene a gumi, hogy ne mozogjon. De ha csavarral megoldható az is jó lenne. Ha nem, és nem kapok valakitől innen, akkor amit linkeltél az jó lesz. Igaz, drágább - de mégis olcsóbb mint 10db ami nem kell. Köszi a linket és a tippet!
-
hito
nagyúr
Pontosan ezekről van szó! Ha lehet, inkább megoldanám gépen belül.
-
-
hito
nagyúr
Kicsit komolyabban nekimennék ennek a Thinkpad Yoga S1 WWAN-osításnak.
Adott egy M.2 szabad slot. Mivel nem igazán találtam olyan M.2 LTE modemet, amin sim kártyaolvasó is van, ezért kéne valami konverter, aminek a segítségével az M.2 slot-ból mini-PCIe vagy USB foglalatot csinálok.
Már csak azt nem tudom, hogy ez az M.2 slot pontosan milyen (B,E, stb., nem tudom milyenek vannak még). Milyen e-bayes átalakítót tudnátok ajánlani, amivel az említett egyéb foglalatok egyikére át tudom alakítani az M.2 foglalatot?
-
-
Tubi2
senior tag
Sziasztok!
Egy dedikált VGA nélküli 1200*800-as T410-be bele tudnék tenni egy dedikált VGA-s gépből származó 1400x900-as panelt?
Ezt a hibát akarom eltűntetni végre. -
HSM
félisten
válasz
Donki Hóte #95423 üzenetére
Azért az nem mindegy, hogy a laptopot használja, miközben a 8db gumirúd teljesen értelmetlenül generált szemét lenne.
-
-
Frawly
veterán
Ha esetleg nem lesz más opció, rendeld meg a 10-es pakkot. Szerintem nem sokkal drágább, mint egy darab, a szállítás is ugyanannyi. Egy párat beteszel a gépbe, egy párat elteszel tartalékba (nem foglal sok helyet), a másik 8-at kidobod. Tudom, pazarlás, de ne ez tartson vissza.
-
chab7
addikt
Sziasztok! Ilyen gumira lenne szükségem amivel Caddy-be tudnám tenni a vinyót, de amit a neten találok azok 10darabosak. Annyit nem használok el és nincs is kinek adnom. Nincs valakinek elfekvőbe aki megszánna vele (netán levélben postázná is), ne kelljen 9 darabot feleslegesen tárolnom/kidobnom?
-
carr
őstag
Sziasztok!
T430s 2536 verzió a témához kapcsolódik? BIOS: 2.69 (legfrissebb)
A gyári konfighoz képest csak a háttértárban tér el: Intel Series 710 SSD 300GB (279.45GB)
4GB hynix DDR3 van benne.
Nos, a probléma a következő:
SSD üres, törölve diskparttal.
Először próbáltam 4 féle win7x64-et, az RTM verzió fel sem akart menni, az SP1 kínkeservesen felment, de telepítés után ha jobb egérrel kattintottam, akkor Explorer.exe leállt. A gép működött, de nem így tudom, hogy helyesen.
Win 10 x64 volt a következő, de ahogy a többi,az sem akart felmenni. Ez 0x80070570 hibákkal állt le. Volt official letöltés is. 30 napos próbaverzió.
Win 7 1 féle DVD-ről, win 10 1 másik féle DVDről szintén megállt. 10% körül. fatal error, suicide. akármi...
USB rufus-al formázva, akár GPT, akár MBR-el volt, akár fat32. akár ntfs volt a fájlrendszer. mindenhogy elszállt.
Win 8.1 Pro különféle verziói szintén nem mentek fel. ezek ncore-osak voltak.
Gyári win 8.1pro most felment, de frissítések olyan nyögve mennek fel, hogy sírok. Kb 5 napja ezzel a fossal kínlódok. Eladó azt mondja szoftveres a para. Memóriateszt failkodott. (képet később küldök), másik féle 1GB modul szépen átment ugyanazzal a teszttel.
Most .net keretrendszer nyelvi csomagja 4,4MB ezzel a hibával száll el:
800F0922
Teljes tanácstalanság. Szerintetek?
Valahogy rossz érzésem van ezzel az egésszel kapcsolatban.
edit:
firefox x64 legfrissebb, random elszáll. Pl lenovo service bridge állandóan problémázik rajta.
HELP! -
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #95414 üzenetére
Azt nem tudom komolyan venni, hogy egy Thinkpag Yoga S1-be nem lehetett volna megoldani az LTE opciót. Még a 10"-os Thinkpad 10 2nd tabletemben (amit egyébként imádtam) is volt LTE modem, nemhogy ebben a monstrumban (hozzá képest). Szartak rá! Persze a 2 generációval későbbi Thinkpad Yoga 260-ba már jutott, csak hogy el lehessen azt is valamivel adni majd. Aka Surface. Egészen az 5. generációig nem volt a Pro változatban LTE verzió. Lehetett volna beletenni, mégsem tették. Marketing stratégia része.
-
hito
nagyúr
Köszönöm! Bár nem megfelelően és tökéletesen, de most működik úgy tűnik.
Más: mindig visszatérő kérdés nálam ez a WWAN bővítés, előkészítés. Rendben van, hogy nincs sim foglalat, sem antenna. De ha veszek egy olyan modemet, ami lemegy a bios torkán is és van rajta sim foglalat, és beantennázom, mert mondjuk találok neki helyet és el tudom vezetni, akkor lehet bővíteni WWAN-nal az olyan gépet is, amiben nincs előkészítés, nem? Csak mert mindenhol ezt az antenna mizériát olvasom. Annak valahova csatlakoznia kéne az alaplapra? Mert legjobb tudomásom szerint nem. A main és az aux megy a modembe, a másik vége meg csak el van vezetve a leginkább alkalmas helyeken, ahol hely is van neki és nem árnyékolja le annyira a gép. Vagy valamit rosszul gondolok?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #95411 üzenetére
Offba tettem, de ha igény van rá, lehet kérni a linkesítést a modkerben.
-
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #95409 üzenetére
Megrendeltem az Amazonosat, végülis az is cél, hogy metron és az aluljáróban ne lopják ki a kezemből
Posta többe került mint a sleeve -
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #95407 üzenetére
-
válasz
#74018560 #95406 üzenetére
Az elsőt néztem én is, mert az azért jó, mert azt lehet párosítani egy ilyen táskával. A kettő együtt eléggé elegáns kombó lenne.
Csak aztán nem szántam 40 dollárt a dologra...
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #95405 üzenetére
-
válasz
#74018560 #95404 üzenetére
Nekem 4. gen-es X1 Carbonom van. Egyszerű kis tokból ilyet vettem (13 collos méretű a jó az enyémhez), kicsit elegánsabb hordtáskából pedig ilyet vettem (ebből is a 13 collos méretű a jó).
-
törölt tag
X1 Carbonhoz tudtok ajánlani valami jóminőségá sleeve-et?
-
Dhampir
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged