- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- UHD filmek lejátszása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor tegyél vele egy próbát. Fog találni mindenféle más programot is (pl. Access Connections), szerintem felesleges mindent felpakolni. Koncentrálj a driverekre
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
válasz ^Clown #12598 üzenetére
Még csak most ismerkedek az IBM/Lenovo géppel.
A System Update-t még nem tettem fel. A Modemet látom. Mármint azt, hogy nincs telepítve a driver.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
válasz radamsky #12596 üzenetére
Ez elő szokott fordulni. Ha garis még a gép, tegyél egy próbát, és írj egy levelet az IBM szerviznek, hátha cserélik. A ciripelésről bővebb ifnót a thinkwiki-n találsz, pl.: [link]
HaZse: System Update nevű programot feltetted? Ennek elvileg automatikusan meg kéne találnia a hiányzó drivert, majd letölti és telepíti. Eszközkezelőben, vagy az AIDA / Everest-ben látszik egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Szasztok.
A minap vettem egy Thinkpad SL200-ast. Van benne egy 3G modem is, de sajnos drivert nem találok róla.
A WWAN karin a következő van: QUALCOMM 3G WDCNA Model:00201
A neten hiába kerestem rá, amit az optic.com oldalán találtam drivert, azokkal sajnos valamiért nem megy. Ha ráerőszakolom a drivert, akkor a modem "kicsimagolja" magát és megtalálja a különböző komponenseket, amiket fel is telepít, de viszont az opti communication progi viszont nem talál eszközt.
Valamit esetleg rosszul csinálok?
Aki tud pls. segítsen.
Köszi.
Ui.: Előtte egy Dell volt, ott mindent frankón a service tag alapján megtaláltam. Ott nem szívtam ennyit. Itt elméletileg gyárilag van benne a 3G.
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
radamsky
senior tag
Lassan összehaverkodom a gépemmel T400-al. Nehéz szülés volt, de végre minden müködik. Dellről váltottam, hááát szivtam is a fogam eleinte hogy mi a turoért kellett nekem ez a gép, mivel csak szenvedés van
Ami negativ még és ezen nem tudok segiteni hogy a kamera képe pocsék, rendesen utánahuzása van a képnek a Dellnél ez magasan jobb
Ezen nem tudok segiteni
illetve a fingerprint szoftvere hát eléggé fapados. Windows bejelentkezésre szupi meg egyes weblapokra de korántsem tud annyi funkciot mint a dell
Ami érdekes volt hogy ua. a sensor van a T400-ba mint az én dell-be volt de a szoftvert nem birtam beüzemelni a Dell-ét. Kár
Ami nagyon jo hogy a képernyő az szupi, az akksiidő előtt le a kalappal, a wifije erös. A billenytüzete jobb sokkal, és a tacsipadja is sokkal jobb és nincs hangja
Egy picit nagyob felbontásnak örültem volna 1280x800 helyett, de ez van x pénzért ezt kap az ember
Illetve a tápja picit ciripel, néha hallom. Nem tudom jobban leirni olyan ciripelés szerü, elég halkan de most hogy felfigyeltem rá ugye hallom. A halk gép átka hogy ugye hallani ezt
ez természetes ennél a gépnél??
-
Gondwana
addikt
válasz SAIKON #12592 üzenetére
Motorola H350-nel a T60 működik - amióta megtaláltam, hogy programonként át kell váltani külön a Recording Sound Device-t meg a Playback Device-t is a BT headsetre a beépített hangkártyáról.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
SAIKON
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a Lenovo T410-et NOKIA headset-tel?
Nekem nem akar működni a mikrofon, mármint a headset-é.
Állítólag az Iphone headset-tel működik... -
baliii
senior tag
Esetleg valakinek valami okossága ERRE?
-
vikcsi
senior tag
válasz Malacath #12585 üzenetére
Nézd meg mekkora a max felbontása a vga-nak... ha egyszerre akarod monitort s kijelzőt is használni, akkor nem tudom, de önmagában biztosan elég a fullhd-nek
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Tim82
félisten
válasz BobMaster #12584 üzenetére
Már nem először akartam megkérdezni, hogy szakmai fórumokban elvileg ugye nem szabad hirdetni. Ez a szabály ugye mindenkire vonatkozik?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Malacath
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy R61i-m (T5450(1.66GHz), 2GB RAM, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M). Ha ehhez a géphez csatlakoztatnék egy 22-23"-os monitort, akkor szerintetek a gép képes lenne Full HD filmeket gond nélkül futtatni a külső monitoron? Illetve ha ezt nem is, akkor képes lenne a gép Full HD felbontásban gond nélkül kihasználni a monitort?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
BobMaster
senior tag
Ha már SSD:
http://takforsys.hu/akciok/lenovo_thinkpad-ek_ssd-re_fel
Bár ez csak SATA-s notebookokra érvényes.
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
TOZ
addikt
válasz ^Clown #12581 üzenetére
SPSS-t en megprobalnam a helyedben megprobalnam Crossoverrel. Jo esellyel mennie kell (sosem probaltam, de egy joval regebbi verzioval biztato eredmenyeket ert el egy arc.
Ha meg gyorsan kell a Kingspec SSD, akkor egy munka nap alatt 126 EUR-ert (tudom, draga (AFA-t nem uszod meg), de gyors) DHL hozza Irorszagbol.
[ Szerkesztve ]
-
válasz adnoctum18 #12580 üzenetére
Kínából ezt 3-4K-val olcsóbban megúszod - ha már így is úgy is késő... Nem kell semmiféle átalakító, ugyan olyan a csatlakozója, mint a gyári HDD-nk. Kiveszed a régit, beteszed az újat, és kész.
Ubi témában várd meg lapa-t vagy TOZ-t, ebben nem tudok segíteni sajnos.
-
adnoctum18
senior tag
válasz ^Clown #12579 üzenetére
Köszi, közben rájöttem.
Ez egész jónak látszik, és UKből elég hamar itt van, lehet, hogy megjátszom. Igaz a mostani dolgomhoz ez már későn érkezik.
Ezekhez nem kell semmiféle átalakító igaz? Kiveszem a HDDt, beteszem az SSDt és kész?
Nem tudja valaki, hogy lehet SPSS Statisticset futtatni ubuntun? Wineal megy? Hátha valaki vágja...
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
válasz adnoctum18 #12578 üzenetére
Nem jó, mert SATA2-es, neked pedig IDE/PATA SSD kell. Sürgősen nagyon nehéz lesz felhajtani, Kínából 2 hét, mire ideér egy 32Gb-os KingSpec 110 dollárért.
-
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #12577 üzenetére
Gyanús, hogy nem.
-
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #12563 üzenetére
Hello!
Egy ilyen SSD
TRANSCEND 32GB SATA2 MLC SSD 1.8" TS32GSSD18M-MJó lenne X40be, mindenféle átalakítás nélkül? 26k lenne Iponból, és sürgősen kellene, mert dolgoznom kéne a gépen, de a linuxon nem fut, amivel szeretnék és a LIVEusb így is csigalassú.
-
vikcsi
senior tag
válasz ^Clown #12573 üzenetére
Már olvastam és nézegetetm is.. de a tapizós élményt majd írd le
Használtban akarok venni egyet, de még nem tudom mi lesz belőle
Ha összejön, akkor T23 valszeg elmegy apróba , pedig az aztán nagyon jó kis gépELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
törölt tag
ezeknél a 12,1 még 4:3-as pöcökegeresgombos, dualmagvaskórós tp holmiknál használhatóbb és strapabíróbb mobileszközt még nem alkottak. csak próbálkoztak vele mások. mondjuk nekem a dell és a hp is megfelel, de a pöcökegérük felejtős. igazából lv procival lenne a legjobb, de majd alufeszelem a fenébe, meg adok neki egy szorzótiltás, és csinálok belőle egy lv 1,6-os procit.
de teljesen elborult az agyam, mert épp egy 128-as kingston ssd-vel szemezek, ha már lúd, akkor vágjuk le az utolsót is. pedig vannak egyéb nem várt kiadásaim.
pedig az elsődleges szempont eredetileg az volt, h ne legyen drága, ha meglovasítják, agyonverek vele valakit, stb. aztán utánaszámolva rambővítéssel, a samu vinyóval, új akkuval 80 felett fájt a végére. most meg elég sokat dolgozok rajta, és ugye a másik notin nagyon hozzá vagyok szokva a gyors procihoz meg az ssd-hez. meg lassan szerintem kihalnak az elfogadható példányok ebből is. -
-
vikcsi
senior tag
válasz JAckass6 #12560 üzenetére
Próbálj meg vmi hullámos alátét szerűt a csavar alá rakni, mivel ha feszül a feje kicsit, akkor nem csavarodik. Lehet nincs hely neki, de hasonló elven más is jó
Clown: várom a beszámolót
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
rauschie
senior tag
Sziasztok!
Volt valakinek olyan problémája, hogy a t61 beépített mikrofonja csak egy monoton sercegést vesz? -
-
Gondwana
addikt
Honnan lehet letölteni olyant, hogy
ThinkVantage Status Gadget?
Kezdem belakni a Kín7-et, de jól jönne ez a feature.
Google barátom persze csak spammel, addig jutottam, hogy a csomag cimkéje 7TVG027WW... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
-
adnoctum18
senior tag
X40 be kellene nekem egy vinyo vagy egy SSD surgosen, mert meghalt...
Hs valaki tud, PM!---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
JAckass6
tag
Sziasztok!
3 éves T60-asomon a bal zsanér elkezdett lazulni, azaz nyitás-csukásnál a fém rész picit mozog.. egyszer már volt ilyen, akkor szétszedtem addig, amíg a felső, bill-et körülölelő felső keretet is leszedtem, és alatta volt egy csavar, ami rögzítette a zsanért. ezt most is meghúztam, de már nem olyan stabil.. valaki találkozott már ilyennel, mit tudott vele kezdeni? esetleg a csavart beragasztani? attól tartok, hogy ha lazán marad, egy idő után kikopik valami és egyáltalán nem fog már tartani... segítségeteket köszönöm!! -
törölt tag
urak, úgy tűnik cserélek x61-re (holnap jön meg, ha minden igaz, vagy holnapután), szóval, akit esetleg érdekel egy jó állapotú x31, 1,4-es pentium m (elég kellemesen alulfeszelhető) 1 db 1 gigás modullal, b wifivel (csak bios hekkel bővíthető g-sre), egy darab alig látható fehéres folttal (kb. 1 hét után szúrtam ki, első ránézésre alig látszik), meg egy piros subpixellel a bal felső sarokban, az keressen pm. van hozzá gyári 40 gigás vinya, halállassú, de én most egy 160 gigás samuval használom. ez kellemes. gyári akku 1,5 órás meg, illetve egy utángyártott van benne (dárenbézertől vettem), elmegy vele 3 órát max alatt kettővel fényerőn, wifivel, alulfeszelve. ha megtalálom, akkor a g-s modult is melléadom, amit nem mertem végül belerakni.
még nem hirdettem meg.[ Szerkesztve ]
-
baliii
senior tag
Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy az Advanced mini dock DVI portja működik a 14"-os intel 945-ös T60-assal? Valahol azt hallottam, hogy nem, de a táblázat szerint vizsont igen. Valakinek van tapasztalata ezen a téren? csak a dvi miatt kéne egy advanced mini dock, de nem szeretnék zsákbamacskázni.
Üdv! -
mazsonpopo
tag
válasz paja_falcon #12556 üzenetére
Nekem hasonló problémám volt R51-en, szintén Windows 7. Abban nem volt Bluetooth, csak Wi-Fi, de nem lehetett kapcsolni Fn+F5-el. Végül visszakerült rá XP és jó lett.
-
paja_falcon
csendes tag
sziasztok!
tudnátok segíteni? R61-esemre win7-et raktam, és nem tudom bekapcsolni a bluetooth-t (wifi műxik). Fn+F5-re nem reagál (többi fn-esre igen). Fenn van az Access Connection, Hotkeys.
előre is köszönöm
-
Ringman
nagyúr
T61 6 cellás akku 52%-os töltöttség alatt hibernál, felébresztve 5%-os töltöttséget jelez, battery gauge reset nem használ, csináljam meg újra?
Valami ötlet, hogy normálisan jelezze ki az akkuállapotot?
Elvileg 53%-os a wear level, gyakorlatilag kb 77%-os (412 ciklussal)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
vikcsi
senior tag
SL510-ről van valakinek tapasztalata vagy olvasott róla valami érdekeset?
-
mazsonpopo
tag
Kicsit megszaporodtak az X-s modellek az apróban! Van néhány jó ajánlat, remélem lesz X200 is...
-
atus72
őstag
válasz CPT.Pirk #12545 üzenetére
sziasztok,
folytatódik a lenovo szívás sorozatom....
Kezdődött egy t410-el ami idegesítően hangos volt, visszavittem...
vettem egí x201-t ami pixelhibás lett, azt is visszavittem...
mivel úgy döntöttem hogy az x201 mellett maradok ezért rendeltem egy ugyanolyat, időközben elutaztam de az elutazás előtt mindent elrendeztem, megrendeltem, visszaigazolták, előleg bekérő, utalás stb.. megvolt és jeleztem hogy akkor a kiszállítást 1 héttel később kérem mivel nem leszek itthon... ma értem haza erre fogad az email hogy sorry de rossz volt a készletnyilvántartás és nincs az a konfig amit rendeltem és kifizettem... csodás, most lehet más konfigot nézni, talán lesz olyan ami majdnem ugyanaz amit akartam de a hsdpa-t utólag kell beletenni...
slussz poén: a visszavitt pixelhibás x201-t árulják a neten, újként feltüntetve (de pixelhibásként), ~80e-el olcsóbban.. ))))))
kezd a t***m telelenni..[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Meglett a T60, nagyon príma!
Viszont OSX Leopard van rajta, amit szívesen megtartanék, de a használat miatt kell nekem egy Debian alapú linux a gépre, mondjuk a mint, meg egy XP is. Ezek pont elférnek, de nem lesz egyszerű ezt a 3 dolgot összehozni. Lehet törölnöm kell majd az OSX-et, majd megnézem mit tehetek.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bwoay
nagyúr
válasz Gondwana #12533 üzenetére
x200t-n egyik sem powered, a 201-es szérián volt először ilyen a 12"-esek közt, ott is sárgával jelölik, mint a T-knél. Nálam meg úgy működik a T400s-en, hogy csak akkor van feszültség alatt, ha a gép töltőn van, akkor lehet kikapcsolt állapotban használni, töltő nélkül viszont csak hibernálva, vagy sleepben. Nem tudom, azóta változtattak-e rajta, mert az igazi az lenne, ha powerbank módjára lehetne tölteni vele az eszközöket.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
brd
nagyúr
válasz audi100td #12534 üzenetére
Én még olyan, tömegben gyártott terméket nem láttam (gyanítom, nincs is, mert akkor ki venné meg a következőt...?), ahol ne lennének apróbb faszságok. Az ésszerűség csak korlátozottan érvényesül sajnos még a TP-féle termékeknél is.
The only real valuable thing is intuition.
-
dev89
tag
Sziasztok
Nem tudjátok miért csinálja rendszeresen egy T410-es gép, hogy visszaveszi 60-ról 50-re a frissítési frekit?? Ez jellemzően akkor szokott lenni amikor visszatér "fekete" képernyőből, tehát alvásból, de inkább képernyőkímélő, lekapcsolt képernyőnél jelentkezik. A szoftverében tudom hogy lehet piszkálni, de ott be van állítva neki hogy soha ne állítsa..
-
Shadowfax
addikt
Ma reggel egyébként azt hittem, infarktust kapok. Duduka (A31p) nem indult el, csak a ledek felvillantak, se venti, se semmi egyéb életjel. Fú, mondom klassz, egy alaplaphiba most nagyon kell. Párszor próbálkoztam még, semmi. Aztán eszembe jutott, kiszedem a pcmcia usb bővítőkártyát. Erre elindult. Huhh...
-
audi100td
nagyúr
X41-en kivül nem volt meg szerencsem ThinkPad-hez, minden esetre ezen irto hangos a csipogo, egy kinai (?) forumban talaltam 2 darab hackelt BIOS-t, viszont az egyik hibas volt, igy nem ment fel, a masikat meg mar töröltek a fajlmegoszto oldalrol, de vegülis mindegy, ha lenemitom nem csipog. Egyebkent nem ertem ezeket az IBM mernököket, összeraknak egy ilyen tuti gepet es apro baromsagok miatt bosszankodik az ember, bonyolult lett volna belerakni a BIOS-ba egy olyan funkciot, amivel ki lehet kapcsolni az egesz csipogot?
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
X200T, mind a hàrom USB-ről tölthetem a HD2-t kikapcsolt gépen, akkor itt mind a 3 powered?
(ùgy is hasznàltam, hogy egyszerre töltöttem az eneloop mobile boostert és a HD2-t kikapcsolt gèpről és működött a dolog)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
bwoay
nagyúr
válasz Terminus_ #12530 üzenetére
még 3 hónap, és fel fog tűnni, hogy a 4 USB port közül a sárga az powered
audi100td:
de most komolyan, nincs erre semmiféle BIOS hack, csak az, hogy a legrégebbi verziót rakja fel az ember? mondjuk nem tudom, hogyan pittyeg, ha úgy, mint az x200s, mikor merül az akku (és BIOSban aktív a low batt alarm), akkor meg tudlak érteni, sőt, én szorgalmazom legjobban, hogy CSINÁÁÁÁLD![ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Terminus_
aktív tag
Lassan 3 hónapja van nálam a T510, de csak ma este jöttem rá, hogy nem 3, hanem 4 USB port van rajta. A 4. az eSATA port közepe.
-
-
audi100td
nagyúr
Akkor emiatt nem csipogott a regi gepem, folyton le volt nemitva, gyorsan feldobtam megint a friss BIOS-t, müködik, köszi szepen.
CPT.Pirk: Igy erthetö a dolog, bar a 12-es kijelzö sem olyan kicsi mint amilyennek elsöre gondolna az ember, jelenleg ezt hasznalom asztali gepkent is es szerintem ez igy is fog maradni, föleg hogy sikerült talalnom egy nagyon megkimelt peldanyt.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz audi100td #12526 üzenetére
Igen, nem is akartam nehéz gépet venni, de a szükség törvényt bont. Ez ilyen félig közös gép lesz, család is böngészni fog rajta, így kicsit engednem kellett pl. a képernyőméretből, stb.
Meg nem találtam jó áron hibátlan X40,41,32... gépet. Nem iszok előre a medvére, mert megint befürdök, de talán holnap már Thinkpad tulaj leszek.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, az X40 nem lesz, most nem részletezem miért, helyette egy T60-at veszek, imádkozzatok, hogy odaérjek holnap érte, és ne legyen semmi gond!!!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
bizsuka
csendes tag
válasz fordfairlane #28 üzenetére
tudja valaki hogy ezt a szar emailos értesítést hogy lehet megszüntetni amit ezek küldenek? mert már naon unom h ezzel van tele a postafiokom:S kösi
brigi
-
Magnat
veterán
De akkor gondolom mind Win driveres volt ... és azt meg tudod csinálni, h az egérrel 1 időben mondjuk egy telefonnal is összekapcsolódik a gép? (1ébként xp alatt ha akarsz BT-s headsetet használni, akkor pl nem jó a beépített driver ... de lehet, h Pista meg 7 alatt sem, nemtom pontosan)
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Jag
senior tag
Én nagyrészt töltőröl nyomom - melóban is - másrészt fél napja használom a cumót, i'gy sajnos erre nem tudok választ adni.
Magnat
Nincs semmi külön szoftver és kütyü sem. Csak az egér...
Nálam nincs fenn a lenovo-s BT driver. Kipróbáltam még egy HP notin, meg egy 0,2 centér vett mini USB BT vevővel asztali pc-n. Mindegyikel gond nélkül megy.Ja és működik a lepedőn, sőt még a hepe-hupás takarón is.
-
Magnat
veterán
válasz audi100td #12513 üzenetére
És az érdekli, h a notin milyen driverrel használod? Win sajátja/Bluesoleil/Widcomm (a thinkpadok drivere az utóbbi)... csak mert vmiért úgy rémlik nekem, h nekem nem sikerült 1szerre több eszközzel összelőni, de lehet, h rosszul emléxem.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Jag
senior tag
válasz audi100td #12414 üzenetére
Na, hát kézhezkaptam ezt a csodát. Sokkal rosszabbra számi'tottam. Nem mondom, hogy egy Microsoft, vagy Logitech minőség, de teljesen használható. Felismeréssel nem volt gond. Működik. Nem zavar be Wlan, router, sőt, másik BT eszköz sem. A lakásban nem tudtam olyan messzire menni, ahol ne működne. Kb. 10 méter simán átvisz.
-
audi100td
nagyúr
Talaltam neten egy megoldast amivel X41-nel nem jelentkezik a 2010 error, fel kell dobni a legelsö BIOS-t, abba meg nem raktak bele ezt a baromsagot, persze elöfordulhat, hogy különbözö bugokba fut az ember, de eddig stabilnak tünik a rendszer.
-
-
Mivel érdemes eltávolítani a Power Managert? Revo Uninstallerrel szedtem le az X40-ről, utána meg persze nem tudtam visszatenni az 1.85-öt, hibaüzenettel 3%-nál elszáll...
A T43-nál már jobban kéne kivitelezni a műveletet Sima Programok telepítése és törlése opciót válasszam a Vezérlőpultban?
-
S.Y.S.
aktív tag
Szivesen! Ami megfordult a kezeim között, mindegyik csinálta, most is van pár db, azok is. Ha rangsorolni kéne akkor Fuji<Seagate=Toshiba<Samsung=WD A Fujitsu-ból 160-as volt a legnagyobb, ami nálam járt, nagyobbal nincs tapasztalatom. Az utánna következő széria már Toshiba(azaz Fujiba vagy Toshitsu).
Nem is a kattogás zavart a WD-nél hanem a tetű lassúság, így lett Intel 80 G2, azt nem hogy eszi, egyenesen zabálja.Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mobil flották
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest