- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dev89
tag
válasz audi100td #15476 üzenetére
Igen abban az ablakban nem látom csak a speakert.
Igen valószínüleg driver gond lesz, mert megnéztem windows alatt everesttel a gépet és ott látszódik a HD-s kimenet. Aztán fogtam magam és felbootoltam ubuntuval és ott ment tökéletesen a hang a TV-n Mármint megjelent a hardwarek szekcióban majd átkapcsoltam és ment szépen. Bár szerintem csak stereo jött ki rajta, de már legalább forró nyomon vagyok -
dev89
tag
válasz audi100td #15447 üzenetére
Szia, nos vettem kábelt amiről beszéltünk néhány napja, de hang az ohne.. Amit írnak külföldi fórumon, hogy a hang beállításánál kell átkapcsolni na én ott nem látok semmit a noti speakerén kívül. Kábel és kábel között is lenne különbség, hogy ezen esetleg vmiért nem megy a hang?
-
dev89
tag
válasz audi100td #15443 üzenetére
Ja elolvastam csak reméltem találok itt egy tagot aki szintén kipróbálta. A kábelt nem lenne rossz ha megrendelnéd, na jó nem kell Inkább kössz még egyszer remélem nem hiába veszem meg a kábelt
^Clown: Az lesz belőle, ha nem jó eladom legfeljebb, már mást nem tudok csinálni
-
dev89
tag
Sziasztok,
Meg szeretném tudni, hogy a T410-es masinám képes-e a video-n kívül az audio-t is átküldeni displayport hdmi átalakítós kábelen keresztül a TV-nek. Utána olvastam, de vhol azt írják hogy tökéletesen működik máshol meg nem. Mi az igazság?
A másik kérdés ami foglalkoztat, hogy ha a gépbe tennék egy ssd-t és a gyári hdd-t szintén megtartanám akkor továbbra is megmaradna nekem az airbag a hdd-n vagy az ssd miatt inaktiválódna az egész. Illetve hogy az optimálisabb elrendezés, hdd marad a helyén és a dvd helyére az ssd vagy fordítva?
-
dev89
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a laptopom(T410) állandó jelleggel, de csak bizonyos időközönként változtatja a kijelző fényerejét és van amikor ráadásul még ilyenkor fakók is lesznek a színek.
Kijelzőhibás lenne? -
dev89
tag
Sziasztok
Nem tudjátok miért csinálja rendszeresen egy T410-es gép, hogy visszaveszi 60-ról 50-re a frissítési frekit?? Ez jellemzően akkor szokott lenni amikor visszatér "fekete" képernyőből, tehát alvásból, de inkább képernyőkímélő, lekapcsolt képernyőnél jelentkezik. A szoftverében tudom hogy lehet piszkálni, de ott be van állítva neki hogy soha ne állítsa..
-
dev89
tag
válasz atus72 #11187 üzenetére
Megnéztem közben a BIOS leírásokat és összekevertem az e-sata-val, hogy az újabb BIOS-nál már az is rendelkezésre áll!
Látom a legújabb BIOS-od van, ha a beállításainál nem találsz ilyen opciót, hogy arról bootoljon a gép akkor nem lehet. Ráadásul próbáltad is ahogy látom és nem ment... -
dev89
tag
Sziasztok
Hogy van az, hogy a thinkvantage toolbox rinyál nekem, hogy nincs mentés az adataimról, mikor meg elindítom a rescue and recovery-t amit kér, kettőből kétszer kifagy mint az állat mentés folyamán.. Ráadásul az első mentés folyamán, mert még egy sincs megjelent egy külön ~1 gigás partíció is egy pillanatra ami már eltűnt.
Ez ennyire nehezen és köhögve működik nállatok is?? Mert nállam sehogy. -
dev89
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy normális az, hogy van a gépbe ez a dvd leválasztós dolog ha nincs használatban. Ez mind szuper lenne mivel tényleg ritkán használja az ember akkor meg minek fogyasszon, de a baj vele hogy néha úgy marad nekem...
Hiába nyitom ki vagy kézzel power on-ra állítom semmi... Tálcán ott van hogy le lehetne választani de semmi(szürke az egész). Win 7 ki is írja hogy hibaelhárítás kell az eszköznek, mondom ok menjen, erre közli velem hogy válasszam le, de hát nem tudom mivel nem enged semmit. A fájó pont meg ott jön amikor fogom magam és újraindítom de ott homokozik nekem és csak áll hiába írja ki hogy újraindítás...A másik érdekes dolog amibe belefutottam, hogy egyszer készíthetek másolatot a recovery partícióról, ez is milyen amatőr megoldás már, hogy lekorlátoznak.
Persze elég lenne nekem 1 mentés is csak előtte még nem tudtam hány dvd is kell neki, mondom akkor a data részt én nem rakom 2 lemezre, hanem megcsinálom egy DL lemezre, erre meg közölte velem, hogy no-no csak 1 mentés...Egyébként egy T410 gépről van szó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- JavaScript topic
- Asszociációs játék. :)
- Minecraft
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- eMag 2027-ig garis MSI GF63 gamer i7 11800H 16GB 1.5TB SSD RTX 2050 Win 11 pro laptop
- HP 250 G3 N2840. 4gb ddr3 500gb Hdd (Bill. Gombhianyos) töltő nincs
- Dell Precision M6700 17" kijelző i7-3632QM, 16Gb, Firepro M6000 2Gb "barkácsolóknak" - olvass
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest