- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti75
senior tag
Bejöttem nyalni egy fagyit, gondoltam beolvasok ide, hát mik nem történtek itt
.
Tikakukac kolégának teljesen igaza van abban, hogy ami most üzleti az pár éve a konzumernek hívták. Ami most a Thinkpad P, annak kéne lenni a T-nek is felépítésben merevségben, csak sajnos nem te és nem is én döntök. Az hogy nem veszem meg megoldás lehet, de a többi sem jobb. Ismerem, van L15 és T15, hajlik mint a rosseb, az egyik L megy is szervízbe, gondolom valami alaplapi forrasz engedett benne. Ezért is jogos a kritika.
Viszont el kell fogadni, hogy kialakult egy új nemzedék gyárban döntéshozó, de user szinten is, akik számára más a prioritás.
Egyik oldalon a fillérbaszás, a másik oldalon a legyen könnyű vékony és trendi. Érdemes végigolvasni netes teszteket, hogy a múltban mikbe kötöttek bele a tesztelők és a userek. Ez az igény, vékony könnyű gép, vékony kávával, usb-c és még sorolhatnám.
Ez van, ismétlem, nem mi fogjuk megváltani a világot, csak feleslegesen mérgelődünk a tendenciákat látva.
Béke legyen veletek, én szeretem a Thinkpad P-met!
Na megyek tolom a fűnyírót
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4 ujjolv IR kam gar
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Fotó állvány eladó
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged