-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bejöttem nyalni egy fagyit, gondoltam beolvasok ide, hát mik nem történtek itt
.
Tikakukac kolégának teljesen igaza van abban, hogy ami most üzleti az pár éve a konzumernek hívták. Ami most a Thinkpad P, annak kéne lenni a T-nek is felépítésben merevségben, csak sajnos nem te és nem is én döntök. Az hogy nem veszem meg megoldás lehet, de a többi sem jobb. Ismerem, van L15 és T15, hajlik mint a rosseb, az egyik L megy is szervízbe, gondolom valami alaplapi forrasz engedett benne. Ezért is jogos a kritika.
Viszont el kell fogadni, hogy kialakult egy új nemzedék gyárban döntéshozó, de user szinten is, akik számára más a prioritás.
Egyik oldalon a fillérbaszás, a másik oldalon a legyen könnyű vékony és trendi. Érdemes végigolvasni netes teszteket, hogy a múltban mikbe kötöttek bele a tesztelők és a userek. Ez az igény, vékony könnyű gép, vékony kávával, usb-c és még sorolhatnám.
Ez van, ismétlem, nem mi fogjuk megváltani a világot, csak feleslegesen mérgelődünk a tendenciákat látva.
Béke legyen veletek, én szeretem a Thinkpad P-met!
Na megyek tolom a fűnyírót
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.