- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tikakukac #119179 üzenetére
El lehet lenni 8 GB-on is valóban, csak minek.
Szeretnék pártatlan maradni a vitában, azonban megjegyezném, hogy azért a 8 giga igenis ki tud fogyni enduserként is, nálam már sikerült túllépni (még jó, hogy több van).
Nem éppen Thinkpad specifikus, de ott is meg asztali gépen is ugyanaz a full minimál, asztali környezet nélküli void linuxom van, induláskor párszáz MB a RAM használat. Nem ördögtől való steamet, meg discordot használni enduser gépen, plusz 2 böngésző, egyikben ez, másikban az. Ezeken kívül amúgy bolhafingnyi erőforrást használó terminálos programok, és azért a grafikus progik bizony igencsak fel tudják zabálni a RAM-ot. Nem kell 5 gigás weblap, elég csak pár youtube fület nyitni, plusz hasonló oldalakat. Nem tudom észrevetted-e, de akár csak pár évvel ezelőtthöz képest is eléggé bloatware lett az internet. Már egy csökött wikipediának is sokszor van valami kínja, nem véletlen van arra is instance: [link] És akkor én nem is használok faxbúkot meg ilyen szarokat. Így is pikk-pakk tele lesz az a 8 giga. Mi van, ha Mancika is megnyit 10-20 új fület faxbúkon az épp szembe jövő leghelyesebb pasikról?Bár nem tudom, a lányok taboznak-e, kéne erről is statisztika.
-
moleculez
veterán
válasz
Tikakukac #119189 üzenetére
Bizony, nullára gyalultam az ssd-t friss win rá aztán onnan indul a buli. Most így ahogy van használgatom, aztán majd eldől kit merre fejlesztek, probalom minél kevesebbszer megbontani. Találtam egy 1tb ssd-t itthon az mehet is bele, a RAM meg kérdéses (bár most láttam bontott 32gb-t 60£
), rendelek pasztát ujrapasztázom. Aztán belakom Linux - Win dual boot rendszerre.
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Most vettem újonnan egy T14 gen2-t. Innolux panel van benne, de olyan sárga, mint egy New York-i taxi
Megfűszerezve egy kis zölddel. Nem igen tudom finomhangolni.
Van amit nem veszek észre és azért ennyire szar, vagy ez ilyen? Szemkímélő mód nincs bekapcsolva.
Szerintem visszaküldöm 14 naposba, mert ez így egy vicc.
Számítottam arra, hogy oké, alap 45% NTSC panel, de erre azért nem... -
moleculez
veterán
Azt már látom hogy egy pasztázás - takarítás esedékes, CPU 76C HWINFO alapján pedig csak a Storebol telepítettem
-
Tikakukac
titán
válasz
Reggie0 #119184 üzenetére
Nem tudsz elvonatkoztatni, már az alap irodai környezet is nálad köbre van emelve a magyar valódi irodákhoz képest
Innen indult a sztori, hogy panaszkodás nincs, 5 gigás weboldal nincs, gépeket bedöntő excel sincs. Ezek létező dolgok, a felső 5-10%-ban maximum. Alatta nem
-
Reggie0
félisten
válasz
Tikakukac #119183 üzenetére
Tokeletesen el tudok vonatkoztatni tole, nekem a 16 se lenne eleg, pont ezzel kezdtem, csak en mar lattam megnyitott excel tablat is par makroval, ami egy alap irodai kornyezetben is elofordul. Normalis cegeknel van +5000 forint egy alkalmazott felszerszamozasara, mert ha egyszer panaszkodik mar tobbe kerult. Felteve h nem laptopos biztonsagi orokrol beszelunk
-
Tikakukac
titán
válasz
Reggie0 #119182 üzenetére
Hogyne lenne értelme gépet venni. Egy esetben nem, ha forrasztva van. Minden más esetben évekig még semmi, de semmi baj nem lesz a 8-al sem. Utána még jön a 16. Na és utána jön a 32. Érezzük azért a léptékeket
A gond, hogy nem tudsz elvonatkoztatni a te felhasználási köreidtől. Mint aki értékesítésben és szervizben is mozgott nem kevés évet, hidd el nekem, nagyon messze vagy az átlag usertől.
-
Tikakukac
titán
válasz
Reggie0 #119180 üzenetére
Lassan negyedik éve húzom itt ilyen formában az igát, nem, nem jutnak ilyen oldalakra az emberek, erről tudnék ha gond lenne hidd el
A 8 giga az olyan embernek mobiltelefon szint, mint te. Mondjuk már nekem is totál felesleges, most van 6 és balra-jobbra elvagyok ezzel is. A munkadíjam 150 gép körül pont annyi, hogy amíg nem kell több, addig nem állok neki flottát buzerálni
-
Reggie0
félisten
válasz
Tikakukac #119179 üzenetére
Ja, de nem kell, hogy fogalma legyen barmirol is ahhoz, hogy olyan oldalra jusson, ami baromi sok objektumot tolt be. A peldat csak azert hoztam, hogy szemleltessem mennyire is optiimalisak ezek a bongeszok
8gb az olyan mobiltelefon szint, gyakorlatilag a munkadijad kerul annyiba, mint +8gb rammal tovabb boviteni, nem eri meg kisporolni par ezresert.
-
Tikakukac
titán
válasz
Reggie0 #119178 üzenetére
Hát igen, mikrotik webadmin az tud ilyen lenni, a gond, hogy a mikrotik, a webadmin, a dns static mind-mind olyan szó, amiről fogalma sincs egy olyan embernek aki nem üzemeltet mondjuk irodai hálózatot. Márpedig a nép elsöprő többsége nem ilyen
Nincs ilyen oldal, ha van, akkor régen lesz ott nagyobb gond is. A 16 giga pedig messze nem a belépő. Az irodai gépeink 8 gigásak, ahol forrasztott, oda rakok 16-osakat. A 8 giga akkor fogy el, amikor valaki nettó idióta. Értsd, volt aki megnyitott 200 PDF-et. Egyszerre.
-
Reggie0
félisten
válasz
Tikakukac #119177 üzenetére
Attol fugg mit csinal. A bongeszok eleg viccesek tudnak lenni. Pl. megnyitom mikrotik webadminjat dns static oldalon 51ezer entry-t betolt es rogton 4 giga ramot felzabal, pedig csak szaros text objektumokat tolt be, nagyjabol itemenkent <60 bajt adattartalommal.
En el tudom kepzleni, hogy egy atlag juzer is eltevedhet siman egy olyan oldalra ami felzabalja a ram negyedet. Mamar 16gb a belepo kategoria.
-
Reggie0
félisten
válasz
Tikakukac #119174 üzenetére
Azert annyira veszesen sok nem kell. Nalam ha van szabad ram, akkor azert 3-4 giga cache-kent funkcional helybol, aztan bongeszok rohogve elesznek 4-8 gigat. Ha 16g ramod van, akkor kb. helybol csak a fele van szabadon. Ha el akarsz inditani egy nyamvadt virtualgepet is melle, akkor annak 8g a javasolt, 4g minimum kell manapsag. Szoval 16g keves, kovetkezo lepcso a 32, mivel 24-gyel nincs ertelme bohockodni.
-
moleculez
veterán
-
HSM
félisten
válasz
Balinov #119155 üzenetére
A PM981 bőven jó bele, a kényes ízlésemnek is megfelelő SSD. FW legyen rajta friss, ha jött ki javítás, kb. ennyire kell figyelni vele.
A billentyűzetét én is nagyon szeretem, én is írtam, hogy bár a 6 soros elrendezés némi visszalépés T420 és előttiekhez képest, de a használati, gépelési élmény nálam ezeken lényegesen jobb. 300-as nettel, erős AX routerrel én sem érzem kevésnek a 8265-ös gyári WiFi kártyát az itthoni AX200 és AX210-hez képest.
Melyik kijelző került bele? [link]
#119163 Tim82 : Igen. A nagy ugrás a 8. generáció a 4c/8t-vel. Mondjuk sokat segít a 7. generációban a feljavított VP9 gyorsítás.
Mondjuk az extra órajel is jól tud jönni, néha lekapcsoltam az i7-6600U-mon a turbót, hogy halkabb legyen a hűtő, és bizony érezhető volt, hogy akkor csak 2.6Ghz-en járt a szokásos ~3Ghz környéke helyett. -
Tim82
félisten
válasz
moleculez #119162 üzenetére
Kevésbé, mint gondolnád: mindkettő ULV, 2c/4t CPU. Csak szembejött egy 7. gen i5-ösnek hirdetett X270 alaplap, nagyon olcsón és úgy gondoltam, a jobb IGP miatt beruházok rá. Aztán i5 helyett i7-es volt a valóságban, de nem panaszkodom.
2021-2022 fordulóján itthon azért még ez az alap X270 nem sokkal, de drágább volt egy 32 GB-os RAM modulnál (talán 55k és 40k, ha emlékezetem nem csal).
-
Tim82
félisten
válasz
moleculez #119159 üzenetére
Max 16 GB RAM-ot meg azért írnak, mert amikor kijött az X270, még híre-hamva se volt a 32 GB-os SO-DIMM DDR4 moduloknak, így a gyártói specifikációkba az akkor elérhető legnagyobb és tesztelt RAM mennyiség került. A Lenovo meg híres arról, hogy utólag ilyen speckókat nem frissít.
-
moleculez
veterán
Nem gyengén kimaxolta a x270-t. Mindenhol max 16GB RAM-ot írnak, gond nélkül fut neki 32-vel.
-
Balinov
titán
válasz
donjohnson #119156 üzenetére
koszi, ezt mar felraktam, szoval akkor TB rakfene fixalva
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #119154 üzenetére
bocsi, elment a hsz kep nelkul. Szoval ezeket vagy en kezzel, vagy a Vantage feltettem.
Amugy a masina nem a vart 20L7001PUK,hanem vantage szerint , hanem 20L8S1VD00. 865U-val (ha jol kodolom az Intel ark-ot, akkor ez 100mhzel gyorsab es van vpro) Adobe cuccoknal ez picit jol fog jonni
A 256GB SSD helyett egy SAMSUNG MZVLB512HAJQ-000L7 /512GB kerult, ami jol latom a PM981 kodneve, egyenlore tokeletesen megfelel.
Bios is frano, nincs lejelszavazva es frissitett 1.53-ra.
Erdekes, amit linkeltetek psref oldalt az a Vantage altal jelzett 20L8S1VD00-t nem ismeri fel. SN alapjan meg nem talom hirtelen, hol lehet keresni.
UK Backlit egy alom, mondom 1-2 eve T420, nemi 15" rMBP, ceges Lati 5480 ill. ott dokkon hasznalt kozepkategorias MS billzet utan. Abszolute kenyelmes, es a touchpadot se nyomogatom feletlen.
AX-es Asussal 5Ghz SSID-n lott 500/50-es net a gyari 8265-el 100%-ban atjon, lakas legtavolabbi pontjan is max ilyen 10-15% drop van, szoval most AX-es adapter hanyagolva, nem tudom, milyen elonyet tudnam az ujabb wifi adapternek a kozeljovoben kihasznalni.
Ami kicsit faj, az hogy 3rd party 65W-os toltot adtak hozza, nem gyari lenovo-t. Sajna az Oppo VOOC tolto nem jo hozza (koszonom a tanacsot itt is, amit adtatok 2hete)
Sajnos volt a Lenovo ir oldalan egy akcio, ez volt megjobban, valami 30egypar eurora leakciozva, csak nem akartam megvenni, mig nem jon meg a vas.
Akksi szerintem jol birja, tegnap max 20percet, azelott, meg mikor megjott 1.5 orat porgettem, rendszerfrissites, win10 update, vantage, es ma este is mar vagy 1.5 oraja pufolom, es meg mindig 1 orat jelez 75% brigthnessel, ugy, hogy most better performance-on van.
Szumma szummarum, idaig nagyon elegedett vagyok, es orulok, hogy ujra TP tulaj lettem.
udv
B -
peti_s
addikt
Köszi az USB-C válaszokat is, kár, hogy nem lehet csak egy jobb irányba "fejlődni".
-
vicze
félisten
válasz
Balinov #119150 üzenetére
Ezt keresd a change logban:
- (New) Intel NVM version update to 20 to prevent TBT ROM issue.
Vagy bármi, ami legalább 20-as verzióra frissíti az NVM-et.Személy szerinte nem mennél 20.22 alá az elég csúnya sérülékenységek miatt, de az NVM 20 a minimum, ahol a hülyeségüket javították.
Szerk:
@donjohnson:Akkor javítom úgy, hogy bármelyik másik gyártó change logjában ezt érdemes keresni. Sajnos a NVM verzió vezérlő függő, így amit írtam "15BF"-re vonatkozik elsősorban, "15D9"-hez 43-as kell.
-
donjohnson
addikt
-
Balinov
titán
Hamár tb fw, t480snel mi az a fw verzió ami már a javított?
-
Tim82
félisten
Akkor úgy néz ki, hogy sikerült az aktuális roncsvadász prodzsektet, egy TB kontroller hibás T480-at feltámasztanom. Jöjjön tehát a #Thunderbolt kontroller EEPROM flash T480-nál Linux alól, CH341A és SOIC8 csipesz alkalmazásával.
Ez a nem rossz guide volt a kiindulópont Reddit-ről: [link] csak én nem Raspberry Pi-ről toltam végig, hanem egy USB-s CH341A flasher segítségével egy Linux Mint-tel telepített T470-ről.
A flashelendő EEPROM lokációjában ez a kép volt segítségemre: [link]
A CH341A alkalmazásának megfelelően picit mások voltak a parancsok:
1. először is teszteltem, hogy olvassa-e a chipet, annak tartalmáról backup-ot készítve (azt backup_test.bin-nek nevezve):
flashrom --programmer ch341a_spi -r backup_test.bin
2. másodszor a biztonság kedvéért egy pontosan 1 MiB méretű, csak nullákkal teli fájllal írtam felül a TB EEPROM chipet:
flashrom --programmer ch341a_spi -w null.bin
3. harmadik lépésként utána csipesz le, CH341A kihúz, T480 újraindít... beboot-ol, majd kikapcsol...
4. negyedik lépésként pedig újra csiptetés, CH341A Linuxos gép USB portjába be, ezúttal az aktuális, Lenovo oldaláról letöltött TB firmware-rel (kiegészítve nullákkal, hogy az is 1 MiB méretű legyen pontosan) írtam a chipet:
flashrom --programmer ch341a_spi -w TBT.bin
Ha minden jól megy, nagyjából ez a kimenet:flashrom v1.2 on Linux 5.15.0-71-generic (x86_64)
flashrom is free software, get the source code at https://flashrom.org
Using clock_gettime for delay loops (clk_id: 1, resolution: 1ns).
Found Winbond flash chip "W25Q80.V" (1024 kB, SPI) on ch341a_spi.
Reading old flash chip contents... done.
Erasing and writing flash chip... Erase/write done.
Verifying flash... VERIFIED.
Utána leválasztás, T480 meg hirtelen elkezdett töltőről is működni az újabb bekapcsolással.
Na, ez a rövid verzió.
Buktatók:
- a guide-ban lévő előre elkészített null.bin fájl működik, a szerző előkészített TBT.bin-je nem (valamiért nem ismeri fel 1 MiB-osnak a flashrom), szóval kellett letöltenem, kicsomagolnom a Lenovo oldaláról a legutóbbi Thunderbolt Firmware Utility-t, abból kicsomagolnom a TBT.bin-t és magamnak, kézzel, mint a mezők állatai gyártanom belőle egy biztosan 1 MiB méretű változatot (az egyik kommentben is írják erre a parancsot, szóval ez nem megoldhatatlan: dd if=/dev/null of=TBT.bin bs=1 seek=1048576 ). Ha valakinek esetleg kell, akkor innen letöltheti az én TBT.bin változatomat, saját felelősségre (csak és kizárólag T480-hoz lesz jó biztosan).
- az idő nagy részét nem a parancsok kiadása és a flashelés veszi el, hanem a SOIC8 klipsznek az EEPROM chipre történő helyes felhelyezése, hogy lássa a CH341A-n keresztül a gép azt.
- ebből következik olyan, hogy volt pont a TBT.bin felírásakor egy olyan pillanat is, amikor a látszólag jól felhelyezett klipsz és olvasásteszt (újabb backup_teszt.bin sikeres készítése) után azért úgy alakult, hogy elhasalt a folyamat, de nagyon csúnyán. Káromkodás, újabb nyűglődés a helyes felhelyezéssel, újabb olvasásteszt, ezután másodszorra sikeres írás.
*
Amiben nem vagyok biztos, hogy a második lépés (a nullákkal felülírás) és a harmadik lépés (a nullákkal felülírás utáni beboot-olás) tényleg szükséges-e, de nem akartam kockáztatni.
Köszönet ath fórumtársnak az inspirációért.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #119142 üzenetére
Igen, ezek a sima tápcsatival egybeöntött Type-C-k is megérnének egy külön történetet.
Más gyártónak is sikerült persze megcsinálni... [link]
Szerencsére a T480S és T14 vidáman elmegy egy sima 20V 3A-es tápos egy vezetékes USB-C dokkolóról is, legalább emiatt nem kellett fájjon a fejem. De azért néha csapott kis cirkuszt a régi BIOS, a T14-en hogy gyengébb, mint a gyári töltője (20V, 3.25A)...
Persze, tökéletesen és teljes sebeséggel üzemelt így is.
-
-
Tikakukac
titán
Mind a két oldalról telipofon a feladatra
Most kell éppen P52 alá dokk. Bevallom, eddig nem mentem ennyire mélyre, hogy nagy vasak mit esznek ilyen téren. Well, levonóék feltalálták a sajtban a lyukat: azért kérnek el egy tonna pénzt, de tényleg, tehát komoly laptopokat veszek dokkoló árban, mert a tápkábelt és a type-c kábelt úgy összeöntik egy kis műanyaggal, hogy egyben be tudd dugni a kettőt. Tehát továbbra is adat type-c, töltőcsati meg töltés, de kvázi egy dupla dugó.
Hirtelen kezdtem rajta pörögni, hogy 3D printerrel ez 20 percnél komolyabb munka lenne-e itthon és 40 forintba kerülne-e. Tippre ja, ennyi az egész.
Botrány.
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #119140 üzenetére
Gondolom, megvan, hogy úgy két éve nem.
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #119130 üzenetére
Amióta nem vagyok topikgazda, nem igazán érdekel, kik hogyan próbálják egymást meggyilkolni a topikban.
-
HSM
félisten
válasz
Dr. Akula #119135 üzenetére
Az Apple-félében meg a kopó részek vannak a csatlakozóban, annak is megvan a maga hátránya. Ami a törést illeti, ha csak a belső pöcök törik ki engem nem nagyon zavar, akkor van baj, ha a csatlakozó alatt a PCB sérül, mert akkor ugrott a könnyű javíthatóság.
Abból gondolom, hogy a Type-A-nak minimum 1500 csatlakozási ciklust írnak elő, míg a Type-C-nek 10 000-et: [link] .
A középső lap letörésének megelőzése is viszonylag egyszerű, ne ejtsd el a kütyüt.Az esésnél általában törnek a dolgok, ha nem a csatlakozó, akkor alatta a PCB, stb... Egyébként ezért hiányoltam a Type-C-s Thinkpadokból a régi, 3 dollárból könnyen cserélhető, az alaplaphoz vezetéken csatlakozó tápcsatlakozót.
-
Dr. Akula
félisten
Az hogy fizikailag gyenge, sérülékeny. Mint írtam, simán letörik középen a pöcök, aztán annyi. Jobb lett volna fordítva, mint az Apple TB-nél, hogy a kábel végződik lapban, nem a csatlakozó (koppinthatták volna). Azt könnyebb pótolni.
"A Type-A elméletileg lényegesen kevesebb csatlakozást bír ki."
Ezt miből gondolod? A középső letörős lap nem fogja sokáig húzni.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
peti_s #119131 üzenetére
Van egy Type-C billentyűzetem, egyszer leesett az ágyról, és kitörte a csatlakozó közepén lévő vékony lapot, azóta félre van téve, hogy hátha egyszer lesz kedvem venni valahol egy csatit és ráforrasztani. Mondjuk azóta sincs, és reálisan nézve ez már így is marad.
Én jobban örülnék ha maradnánk a Type-A-nál. Még telefonra is ráfér, kamu hogy nincs neki hely. Ezt a Type-C-t pedig addig kéne átdizájnolni értelmesebbre, amíg még nincs elterjedve. Jó, telefonon már van, de ott a legkönnyebb a csere, úgyis csak tápnak kell.
-
peti_s
addikt
válasz
donjohnson #119126 üzenetére
Az USB-C nem bírja a napi többszöri csatlakoztatást, leválasztást?
(Mobilnál tudom, hogy nem bírja, de itt sem jobb?) -
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #119124 üzenetére
hol van Tim82?
kaphatnál tőle valami béke nobel-díjat a témaváltásért. -
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #119126 üzenetére
Az kell a csudinak, ha nem pörög a kijelző szék alá se jó.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #119124 üzenetére
Ok. Kell egy X41 tablet. Mert csak.
-
Lassan elég lesz szerintem, beszélgessünk Thinkpadekről.
-
Reggie0
félisten
válasz
vicze #119117 üzenetére
Ugyanazt irod le, mint amit irtam, csak van egy elore tolt papirod is, amit certification-nak nevezel amire lehet mutogatni, tudod, hogy ne kelljen feleloseget vallalni
Értem, hogy a többség a mutyihoz...
Hulyeseg. Egy jo mernok eleve fel labbal mindig a bortonben van, csak le tudja vezetni, hogy miert jo az amit es ahogy csinal. A nem olyan jok meg kovetik a jo mernokok altal kialakitott szabvanyokat. Koze sincs ennek a mutyihoz. -
vicze
félisten
válasz
Reggie0 #119116 üzenetére
Mint írtam el vagy tévedve.
Én azért felelek, hogy mikor kijön az auditor és fizikailag levizsgálja a gépeket(véletlenszerűen kiválasztott userek live gépeit...), akkor azok paraméterei a certification-ben meghatározottakon belül legyen(aminek része a patchelt BIOS), amit én előtte tanúsítottam, hogy azon belül vannak. Az én felelősségem továbbra is az hogy a gépek olyan állapotban legyenek (lehetőleg nem csak a vizsgálatkor), ahogy azt tanúsítottam a nyilatkozatban.Értem, hogy a többség a mutyihoz szokott és felelősség tologatás a cél, de nem mindenhol mutyi van...
-
Reggie0
félisten
válasz
vicze #119115 üzenetére
Dehogynem. Ha csak a tied lenne a feleloseg, akkor megallapithatnad, hogy egy frissites biztonsagi szempontbol elonyt jelent-e es ez alapjan szukseges-e. Neked azert kell a legfrissebb firmware, hogy letold magadrol azt a feleloseget, amit egy esetleges tenyleg biztonsagot novelo frissites kihagyasa miatt terhelne. Azaz onnantol, hogy mindig legfrissebben tartod a firmwaret azzal lepasszolod a feleloseget a gyartonak es ezzel elkerulod azt, hogy te dontesz, amiert feleloseggel tartozol.
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #119111 üzenetére
Jogos felvetés.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest