Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #121195 üzenetére
Ja, de hol lehet beállítani? Van rajta Microsoft Store-ból letöltött Commercial Vantage. Ez nem jó? Ebben nem találtam ilyet. Power mode amúgy balanced, átállítva bármi másra nem áll le a venti (monjduk nem vártam sokat). Van valami Intelligent Cooling, a BIOS-ban, de ez hozott változást.
-
válasz
lezso6 #121194 üzenetére
Én felraktam a tpfc-t és csak 48foknál indul el.
majd átküldöm mindjárt neked.
Igen 6bit+frc a 4K panel az ami 8bit+frc. Az G2-ben a QHD 165hz is már valódi 8bit. Lehet felszabadul egy ilyen panelom.
Egyébként a régebbi gépeknél is így volt, hogy csak a 4K volt ami valóban jó, az olcsóbb kategóriában valahogy nem erőltetik meg magukat a panelgyártók. -
válasz
zsolti75 #121189 üzenetére
Valószínűleg BIOS, úgy tudom nem tette fel a legújabbat.
Egyelőre még nem sokat használtam a P16-ot, még mindig másolom rá az adataim.
De eddigi tapasztalatok alapján összességében nagyon tetszik, jó hogy nem T16-ot vettem. Nagyon egyszerű szerelni is, az SSD cseréje pikk-pakk megvolt. Két problémám volt eddig csak vele:
Ami most a legnagyobb bajom, hogy a hűtés akkor is megy, ha 30 fokos a proci, itt valami nem stimmel, és még nem jöttem rá, hogy mi. Legalábbis szerintem nem kéne ilyennek lennie.
A másik, kisebb probléma, vagy inkább csalódás, hogy nincs benne igazi 8 bites LCD panel: ITT jól láthatóan van banding, mászkáló vonalkódos a színátmenet. Pedig ezt leszámítva nagyon jó ez a fapados WUXGA (1920x1200) kijelző is, gyári sRGB kalibrációval egy álom. És lamazonia szerint a WQXGA (2560x1600) se igazi 8 bit, ami engem már jobban meglepett. Persze ez gyakorlatilag csak grafikai munkánál mondható valódi problémának. De akkor sem értem miért ilyen, lehet energiatakarékosság miatt? Kíváncsi lennék, hogy az 4K verzió is ilyen-e. Talán az AdobeRGB az csak rendes 8 bites, az mégiscsak grafikára van kitalálva.
-
moleculez
veterán
válasz
FoxiestFox #121192 üzenetére
nálunk (UK)meg üresen pang az iroda, heti 2x van élet, az emeletet ki is ürítettük már. Nekünk (service desk 1-2-3 level) jobb bejárni mert személyesen jobban megy a teamwork es gyorsabbak vagyunk. Péntek nekunk is HO.
-
-
ricsip
addikt
válasz
Bogyi007 #121190 üzenetére
Jó neked, nálunk a fillérbaszó külföldi anyacég még a juttatasokat is elkezdte csökkenteni. Sajnos itt a sok hülye rabszolga szónélkül eltűr minden szart a vezetőségtől (2,5 év full home offisz után tavasz óta mindenkit parancsolnak vissza az kurva irodába, lesik a beléptetőrendszer kártyalogokat és személyszerint megy a lebaszás a melósnak meg a közvetlen főnökének is, igazi fasiszta szar hely), így mehet tovább a költségek lefaragása, nem lesznek tömeges felmondások. Vagy lehet mindenki januárig vár, remélem...
-
Bogyi007
veterán
Munkahelyemnek hála, kaptam némi hóvégi prémiumot amit a kicsi X260-as noti bővítésére fordítanák. Fontossági sorrendben SSD, Ram és külső akkumulátor bővítés lenne terítéken.
Mire kell hogy figyeljek? Vannak ajánlottabb márkák valamint például Ram esetében milyen órajel ajánlott?
Dual oprendszeres a gép Lubuntu Linux és Win 10 Proval és jelenleg 500 GB Hdd és 4GB DDR4-2133 és Core i5-6300U proci van benne.
-
válasz
lamazonia #120934 üzenetére
Frissíts BIOS-t 1.23-ra, nekem az van a P16-on, most október 19-ei. Vagy a VMD kavar be nálad, bár nem tudom hogy tudna. Esetleg magas az egyéni szopóállandód.
Nálam szintén 16.1.25.1991-es Intel Management Engine Firmware van. És Samsung 990 Pro-val megvan a 900k / 600k IOPS. Igaz, nem 1500k, de nem is 200k. Nincs VMD, se BitLocker. Szóval biztos nem az Intel ME a ludas. Ja és CrytalDiskInfo a Transfer Mode-nál kiírja, hogy PCIe 4.0 x4 | PCIe 4.0 x4. Tehát jól ír ki mindent.
De amikor a gépben az eredeti SSD volt (és azon az OS), akkor valami 200k / 60k volt a Samsung IOPS, nonszensz, valami nagyon el volt kúródva. Mondjuk BitLocker aktív volt mindegyik meghajtón, lehet ez is probléma. A Samsungra Rufusszal csinált Win telepítő ment, az összes pipát belőve.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, nem tudom, volt-e már téma, t480s elviszi a 8 + 32 = 40Gb ramot? Hivatalosan nem, de német fórumokat olvasgatva sokaknak sikerült. Illetve mindenkinek, aki próbálta. Emlékszem, minden szériával így volt, a hivatalosnál egyel nagyobb méretet simán lekezelt. Nekem a T420s-ben is 2 x 8gb van és megy.
Ha igen - és ha nem -, milyen ramot ajánlotok bele? Olvastam, hogy gyárilag 2400 MHz-re van korlátozva, a beforrasztott is ennyit tud, gondolom gyorsabbat venni felesleges pénzkidobás.
Találtam is 2400MHz-es modult (Patriot Viper Steel 32 DDR4 2400MHz ), ami CL15. Ha gyorsabb ramot teszek bele, de a frekvenciáját visszaveszi a gép, akkor a CL érték javul? Tehát egy 3200MHz CL25 ram 2400 MHz-en lehet, hogy CL 15 lesz? Erre már nem emlékszem, ezer éve "fejlesztettem" ramot...
Ez pl milyen vétel? A márka nekem teljesen ismeretlen. Árukaresőn ezeket találtam. Esetleg más tipp...?
-
moleculez
veterán
válasz
Balinov #121171 üzenetére
Nekem ilyenem van, én ebayen vettem újonnan 25£-ért. (Igaz erre nem jött szállítás mert itt élek)
Jó kis cucc, teszi a dolgát, semmi bajom vele. Igazából tényleg csak azért vettem hogy “mert TP” és szettben legyen🤷🏼♂️, van itthon vagy 5-6 sokkal jobb egerem. De meglepően kellemes. Ha nagy lapát kezed van akkor viszont lehet kicsi lesz, ez kb kozepes meretu. -
-
vicze
félisten
válasz
zsolti75 #121176 üzenetére
Maga Lenovo amúgy mivel azért elég angolszász, így a BF hétvégén vannak jó akciók, tavaly a mostani gépem akkor vettem és néztem az árakat előtte utána.
Ha most összerakom az a T14s G3-at, amit tavaly vettem £600-zal több épp... És azt hiszem pont ilyen 30+% körül volt rá az akció, de év közben se láttam olcsóbban szerintem.Az Z-k elég jó áron vannak most.
(Vajon miért?
)
-
Balinov
titán
válasz
FoxiestFox #121172 üzenetére
Ez lenne az [link]
-
válasz
vicze #121175 üzenetére
Az USA-ban meg esetleg Angliában igen, nekem is küldözgetnek leveleket, már egy hete.
De a kontinensen nem szokás.
A németeknél pl az iskolakezdéskor szoktak jó vételek lenni, illetve késő tavasszal, mikor ki akarják szórni a beragadt készletet, mert jön az új típus. Inkább én azt tapasztaltam, hogy így év vége közeledtével szépen emelnek, egészen karácsonyig.
Egyébként tényleg azt hittem, hogy viccelsz -
vicze
félisten
-
DeFranco
nagyúr
válasz
zsolti75 #121173 üzenetére
nekem egy lenovo essential szettem van, az egér abban teljesen OK (tartóssága még kérdés lesz, de már lassan két éve használom) a bill az a használható minimumot tudja, határozott nyomásra néha beragad az 'A' (játéknál inkább, gépelésnél nem) viszont ezen kívül baj azzal sincs (még)
-
-
Balinov
titán
Hamár bf, vásárlás, várható hogy a 30 eurós bt lenovo egér olcsóbb lesz? Annyira kis aranyos és kéne egy a munkás géphez ami bts, mert a teknet patkány kiderult hogy 1xre csak egy eszközhöz képes parosodni
-
Tikakukac
titán
válasz
ricsip #121166 üzenetére
Első körben pengető. 0.5-ös. Abból kell pár darab. Innen felfelé mehetsz 1mm-ig.
Egy jó tucatot kiraksz belőlük és siker lesz. A sima régi bankkarikkal a gond a vastagság meg az ormótlanság, otthon barkácsolni lehet vele, de mivel tapasztalat sincs a kézben ezért halmozottan fognak törni a patentek. Az meg nem jó.
-
donjohnson
addikt
válasz
ricsip #121166 üzenetére
egy régi bankkártyát vagy bármilyen plasztik kártyát húzz végig a szélein, oldalain hogy pattogjon szét mielőtt nekiállsz feszegetni. a plasztik kártyát be tudod dugni a 2 műanyag közé a csatlakozóknál indítva és úgy haladsz vele körbe. én így szoktam.
ha valahol elakadsz akkor ne feszegesd nagyon. olyankor másik irányból kell, vagy más technikával mozgatni. ha minden pöcök kiakadt, akkor viszonylag könnyen szétjön.
szóval ha valami nem jön szét mondjuk fölfelé mozgatva, akkor ne erőltesd hanem próbáld másik irányból gyengébben mozgatni. -
ricsip
addikt
T490: szét kellene szerelnem, 1x már megtettem, yt videó alapján. Sikerült 2 pöcköt le is törnöm. Most egy másikat is szét kell szednem, de szeretném a pöcök letöréseket elkerülni. Hol tilos feszegetni h. ez ne történjen meg? A hátulján kezdi a felnyitást sok videó, és úgy haladnak 2 oldalra, elől meg elvileg már magától feljön ha az oldala is kész van, ergo akkor csak szmiplán ne elölről kezdjek neki?
-
válasz
zsolti75 #121158 üzenetére
Amit szeretnék:
- 14" képernyő
- nem kell dedikált VGA, de néha régebbi (5+ éves) játékokkal játszanék
- CPU-ból igazából elég nekem 4 mag / 8 szál is, de ha jobb IGP-t akarok akkor valószínűleg erősebb CPU kell
- 16GB ram elég, ha van slot; ha forrasztott akkor 32GB
- nagyobb akku, amennyiben bővíthető
- RJ45
- 2x SSD nem lenne rossz, de tudom, hogy ez manapság már nem divat
- ugyancsak nem hátrány, ha cserélhető a wifi, bár lásd előző pont
- ujjlenyomat olvasóLinux menne rajta ezért Win licensz nem feltétlenül kell.
Árban 1000€ körülire lőném be, de tudok feljebb vagy lejjebb menni. Lenovo német oldalán van 20%-os kuponom, ezért ott nézegettem a konfigurációkat.Igazából ezeknek a kritériumoknak egy E14 G5 AMD tökéletesen megfelelne, de abba csak Zen3 procik vannak jelenleg... Ha Zen4-et akarok, akkor T vagy P széria kell.
2-3 évig biztos megtartanám, ezért nem akarok kifutó hardvert venni. -
válasz
barnam_ #121157 üzenetére
A gyári oldalon igen, ennyi az árkülönbség, de hivatalos kereskedőknél (nem itthon)10eFt alatti szokott lenni. Ők nem annyiért kapják az ilyen-olyan opciókat mint a halandók. Valamint vannak nagyon jó áron előre konfigolt gépeik.
Lődd be nagyjából mit szeretnél és mennyiért, aztán nézünk neked valamit! -
válasz
FoxiestFox #121148 üzenetére
Hehe
1-2 évente mindig kipróbálok egy-egy Ubuntu verziót, de eddig mindig gondom volt valamivel, úgyhogy visszakerült a Win10. Viszont most a T430-on a 22.04 LTS-t használom kb. 3 hete és egyáltalán nem hiányzik a Windows. Igaz nincs is szükségem semmi specifikus programra.
Az Nvidia Optimus persze más tészta, azzal sok helyen olvasom hogy szívás van. A 22.04 LTS nekem is bugos volt W530-on, de majd a 20.04 LTS-el kiderül hosszabb távon.Bár hozzáteszem Linux esetén inkább "lelkes felhasználó" vagyok mintsem pro user.
-
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #121148 üzenetére
Tökéletesen működnek nálam a T420, T430, T480s, T14 G1a T14 G2a, mindegyiken, ami nálam járt. És nem 2142-ben, hanem már 8-10 évvel ezelőtt is.
Sima Ubuntu, főleg LTS verziók.
Kevesebb bajom volt vele, mint az alternatív OS-en, ami néha még azt is elfelejtette, hogy az én tulajdonomon ki is a főnök... -
-
válasz
barnam_ #121065 üzenetére
Update ebben a Linux témában:
- a Manjaro addig volt hajlandó normálisan működni, amíg az open source driver volt fenn, az Nvidia 390-el csak a monitoron hajlandó képet adni. Ezt a disztrót kipróbáltam 3 különböző kernellel (6.5, 6.1, 5.15), egyik sem ment rendesen
- raktam fel egy Suse Leap 15.5-t, a driver telepítése után fel sem ismerte a monitortViszont gondoltam kipróbálom egy régebbi kiadással, Kubuntu 20.04 LTS-t tettem fel és ezzel bios Nvidia Optimus (*) beállítással van fényerő és DP audio is a monitoron. Olvastam, hogy a 6-os kernelben valami audio rendszer változás is volt, vélhetően ez kavarja meg a dolgokat.
*: igazi hibrid grafika nincs ezen, régi a hardver, de a GPU-k közötti váltáshoz így elég csak kijelentkezni.
-
válasz
vicze #121144 üzenetére
Volt már nekem nem egy db Premier garis gépem.
Régebben emlékeim szerint csak a telefonos support-al és a távdiagnosztikával volt bővebb, mint a sima helyszíni. Most úgy tűnik alapból jár vele a baleset biztosítás? A TICRU, Keep my Drive és ezeknek a nemzetközi támogatása az szerintem most is további fizetős opció a Premier Plus felett. A 3Y Battery meg tuti.
Nálam nem járt alapból a baleseti az üveges gépekre, a P53 oled és a P15 oled-emhez is csak sima 3Y helyszíni van/volt.
Régebben ilyen premier supportos gépeim voltak: -
vicze
félisten
válasz
zsoltip #121143 üzenetére
A gari idő végéig van javítás, nyilván. A formája már más kérdés. Egy 5éves gép esetében elég könnyen meglehet, hogy nem lesz alkatrész, vagy jelentősen tovább tart mert Kínából kell hozatni. Így megeshet, hogy cserét vagy visszafizetést ajánlanak fel, de fogalmam sincs az M.o. helyzetről etéren.
5év a általános support idő vége, ami után nem garantálja a gyártó az alkatrész ellátást és az SW támogatást. Eleve az adott HW-k gyártása nagyjából 1-2éven belül megszűnik és onnantól csak rákárkészlet erejéig tart kb. a támogatás. És csak gépcsere vagy pénz vissza a gari.
Illetve ha veszel egy 2019-es gépet újonnan 2021-ben nem lesz semmilyen opciód 5év gari bővítésre.
Jelenleg vannak törvények készülőben, ami talán kitolja ezt pár évvel, de nem reális ilyen mennyiségű SKU-t olyan hosszú ideig tartani.
-
vicze
félisten
válasz
zsolti75 #121137 üzenetére
A Plus-ben benne van minden alapból, azért van így(lásd pipák). A nagyobb P-khez aszem elég olcsón adják az upgradet. X1-ekhez szoktam rakni a Premiert mert vagy jön vele alapból(az épp az akció), vagy olcsó az upgrade.
Nem emlékszek, hogy vettem volna Plus-t, vagy adtak volna bármihez, de a fene tudja(talán P620-hoz). ADP volt minden üveges gépre(míg azt nem mondtam, hogy akkor ebből elég volt kösz...) + halmozottan hátrányos helyzetű userekre(ebből még van pár), Int van, mert mennek ide oda országok között. Érdekes módon az aku gari jön az int garival ().
Mivel csak on-site van, így drive megtartás ugye nem játszik(eleve egy gyári tiszta Win-t kapnak szerviz időre), a CRU meg hát már kimerül a RAM-ban kb...
-
válasz
vargas0502 #121141 üzenetére
Igen, ugyanez van az autóknál is. Az alap gar szinte semmire nem jó, viszont sok milláért kapsz olyat, hogy 10év/200eKm és benne van minden alkatrész és szervizköltség ezen időtartamon belül. (service+repair inclusive)
Legutóbb még az ablakmosót is feltöltötték ingyen, pedig az nem járna, elvileg.
Ja, és kb ugyanúgy a garancia lejártával (vagy előbb) erősen ajánlott cserélni mind a laptopot, mind az autót. -
válasz
FoxiestFox #121138 üzenetére
P16 G2
Én is csak kamilláztam. Ez a neve: Premier Support Plus NB
-
vargas0502
tag
válasz
FoxiestFox #121138 üzenetére
-
-
válasz
vargas0502 #121136 üzenetére
Ikszelgettek szorgalmasan
Nem én kértem, csak így sikerült. -
vicze
félisten
válasz
zsoltip #121132 üzenetére
P53 2019-es, így az 5év 2024-ben lejár(SW support+alkatrész ellátás) tehát max. 1évet tudsz rá venni, vagy legalábbis annyit van értelme.
Akció elsősorban akkor van mikor veszed, utólag inkább már pénzkisajtolásról szól a dolog, minél közelebb a lejárathoz annál drágább. Az új gépes akciók és a kedvezmények elég rendszeresek, láttam warranty extension akciót is, de az régiója válogatja és nem olyan gyakori.
Nem minden hosszabbítást lehet megvenni 90nappal a vásárlás után. Azt ellenőrizd le, hogy egyáltalán milyen opció elérhető az adott sorozatszámra. Rengeteg mindentől függ, hogy mi lesz elérhető és lehet hogy azt mondja a rendszer, hogy nincs upgrade opció, ilyenkor lehet menni a supporthoz...
Pl. egy 2021-es gépre épp most a Premier +1év az 300GBP, +2év az 700GBP. Akciósban a +1év (sima on-site) volt ~35GBP körül(akkor 150 körül volt a teljes ár), de ez jó pár éve volt és még a 90napon belül(ha jól emlékszek).
Ez csak viszonyítási alapnak, még egyszer régiónként nagyon más lehet és borzasztó kaotikus néha. -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Lenovo ThinkPad P53 gépem Premier Support garija szűk 1 éven belül lejár.
Gondolkozom, hogy veszek még hozzá.Mi a tapasztalat? Van valami promóció, kedvezmény, amivel meglegyinti a Lenovo a usert, ha már teszem azt az utolsó hónpban van a gari? Ha igen, szívesen kivárnék vele.
Vagy egyéb ötlet, tapasztalat, hogy kedvezőbben lehessen gari bővítést igényelni?
-
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #121129 üzenetére
Igaza van Tikakukacnak, de nekem eddig pl. csak jó tapasztalatom volt mindegyik utángyártott aksival. Most kb. 15db-nál járok különböző gépekbe. Eddig greencell és patona volt a nyerő nálam.
Néha még belehet itt szerezni régebbi gépekhez egy-két jó original aksit hardveraprón, de hát tudjuk, hogy azokra kb. hányan repülnek rá egyszerre.
Eddig egy rossz tapasztalatom volt anno, T61p-be rendeltem ebay-ről original bontatlan aksit, de az meg sem akart "moccani" annyira rottyon volt már. De normális volt a forma mert visszautalta a lovettámat mindenféle hercehurca nélkül.
De pl. mostanában belefutottam két magyar cégnek is a honlapján false hirdetésbe.
Ez egyik W701-hez árult utángyártott aksit a másik pedig W700-hoz.
Ez elsőnél még kaptam visszaigazolást, hogy sikeres volt a rendelés stb., igaz, hogy az is bele volt írva, hogy 3 hónap mire ideér. Még fel is hívtak rendelés után, hogy lattam mennyi idő mire megjön..? :O mondtam, hogy persze nekem nem gond kitudom várni. Aztán 2 hét múlva hívtak újra, hogy nem tudnak szállítani.
A másik egyből hívott, hogy sajnos az a termék már nem kapható, én meg mondtam, hogy akkor sürgősen le kellene venni a webshopból... picit már elkanyarodtam a témától, sorry. -
válasz
vargas0502 #121127 üzenetére
Hát nyilván ha lenne eredeti, az a legjobb, nehéz mellé lőni vele. De szerintem már nem nagyon kapok sehol..
Utángyártott a B opció, köszi a linket, néztem Laptopszakinál is van.
Múltkor ott olyan külső akksit adtak (eredetinek árulva) amivel el sem indult a gép.. de ahogy nézem már le is vették a kínálatból, csak az arany árú gyári külső van.
PlugOn márkát nem nagyon ismerem.. -
Sziasztok!
Lenovo T580-ba szeretnék belső akkut venni. Hol érdemes nézelődni? Vannak bevált márkák, webshopok?
Köszi! -
Surfym@n
senior tag
Új Thinkpad workstation vásárlásán gondolkozom, hiába a kimaxolt P51 (64 GB RAM, 2x2TB NVMe + 8TB SSD) sajnos a Quadro M1200 nem kapott helyjegyet a mAI vonatra
Az új Lightroom-ban az AI-supported tool-ok csúnyán belassulnak, hiába az erős proci és a sok RAM.
Az a kérdés, hogy az újabb Quadro/RTX-k közül mi az, ami már esetleg támogatja ezeket az új fícsöröket (aki ismeri a LR-t annak esetleg mond valamit az új Denoise funkció, vagy a friss Lens Blur, de csak bármelyik intelligens maszkoló opciót nézzük)
A Quadro T2000 már elég lehet (P1 gen3), vagy inkább az újabb RTX A2000 (P17 gen2) legyen a cél?
Sajnos a GPU-kat nem lethet bővíteni, mint a RAM-ot SSD-t
-
Na, akartam egy webes hibabejelentést tenni, ez lett a végeredmény:
"Electronic Service Request Submission Is Not SupportedUnfortunately, Electronic Service Request submission is not supported for this product in the country you selected. For alternate contact options, please visit Contact Us."
-
carr
őstag
skacok. Ez nekem tűnik csak úgy, hogy singleben megy? vagy ez dual?
vagy mennyek azt ássam el magam a yoga topicban?
ja, és nálatok is ilyen homályos a kép? -
Kront
tag
Sziasztok! Újonnan vásárolt és most telepítendő (W 11) Lenovo laptopnál van valami gyártó specifikus beállítás, amit érdemes megtenni telepítés előtt/telepítéskor? Valami ki- vagy bekapcsolnivaló a BIOS-ban, felrakandó a Windowsban, ami közismert hibaforrás, probléma vagy javítás a márka gépeinél? (Mint pl. Asusnál az RST driver telepítés)
-
carr
őstag
ez belemegy. bakker.
https://www.arukereso.hu/halozati-kartya-c3658/intel/ax210-ngwg-nv-p749791725/
-
-
Milyen modern(ebb) ThinkPad van 14" kijelzővel, ami 2 SSD-t fogad?
Esetleg olyan ami 2,5"-al is bővíthető? Gondolom nem nagyon, talán az E/L szériákban.
Van egy 4TB SATA SSD-m, nem lenne rossz tovább használni.Azon kezdtem gondolkodni mostanában hogy lassan ideje lenne nyugdíjba küldeni a W530-at és valami kisebb, vékonyabb gépet venni. Ha ugyanaz a CPU/GPU teljesítmény meglenne 14"-ban, már elégedett lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest