Hirdetés
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Léghűtés topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Szerintem a legtobb felhasznalo elgondolkozik most, hogyan tovabb, most, hogy a chrome es az edge tiltani kezdte a reklamblokkolokat. Ertem, hogy meg lehet oldani, letezik manifest v3 blokkolo, de itt most nem ez a lenyeg, hanem a trukkozes nelkuli, nyugodt bongeszes. Ebbol a szempontbol marad a Firefox es a Brave. Viszont Firefox haza táján gondok vannak, jonnek a bongeszobe epitett reklámok, a felhasználók adataival valo uzleteles es igy tovabb, ami rossz fenyt vet rajuk. Nalam a Firefox az utobbi idoben produkalt fura dolgokat youtube alatt, ami Brave alatt egyaltalan nincs( sima beletekeres, felbontas megtartasa). Nekem ez a 2 bongeszo, ami bejott, de most elsődlegesnek a Brave van teszteles alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs