Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Acer notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Szerintem a legtobb felhasznalo elgondolkozik most, hogyan tovabb, most, hogy a chrome es az edge tiltani kezdte a reklamblokkolokat. Ertem, hogy meg lehet oldani, letezik manifest v3 blokkolo, de itt most nem ez a lenyeg, hanem a trukkozes nelkuli, nyugodt bongeszes. Ebbol a szempontbol marad a Firefox es a Brave. Viszont Firefox haza táján gondok vannak, jonnek a bongeszobe epitett reklámok, a felhasználók adataival valo uzleteles es igy tovabb, ami rossz fenyt vet rajuk. Nalam a Firefox az utobbi idoben produkalt fura dolgokat youtube alatt, ami Brave alatt egyaltalan nincs( sima beletekeres, felbontas megtartasa). Nekem ez a 2 bongeszo, ami bejott, de most elsődlegesnek a Brave van teszteles alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- S22 Ultra 512/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest