Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
-
Jack Oneill
veterán
Nem hinnem, hogy sz...ban lennenk. Hidd el, hogy ugyanugy kitalalnak majd valamit, ahogy eddig is. Ez olyan,,mint a masolasvedelem. Ugyanugy torik a programokat, jatekokat. A reklamok miatt a Brave, Firefox+ublock origin nem fog felhasznalo tabor vesztest megengedni maganak. Mndig lesz megoldas, csak nem azonnal.
-
makoss
veterán
Ez a verzió is sz@r, Verzió: 1.71.114 Chromium: 130.0.6723.58 (Hivatalos verzió) (64 bites)
fagy ugyanúgy, mint ha megállna a videó betöltésbe, az egér "nyíl" kisebb lesz, lefagy. A képernyő elsötétül utána visszaáll, csak látszólag jön helyre, hogy utána kitudja mikor lefagyjon
-
-
makoss
veterán
Mindig a legfrissebb win 10 frissítés van fent, aut szokott frissülni
Minden más böngésző simán visz mindent, csak a Brave fagy.
Azért tettem fel csak, mert mindenhol tilt a youtube mostanában, ha meg reklámot akarok nézni bekapcsolom a tévét
-
citkar
addikt
Ha elinditom a Brave-t nem indul el minden ablakban, csak ha az ablakra klikkelek. Ez régen is így volt. A baj, hogy ha lejár az elindított klip, akkor elkezd valamit folytatásaként játszani. Automatikus folytatást kikapcsolom, nem folytatja, de ahogy ujrainditom a Brave-t megint ki kell kapcsolni, vagy egy klipnel nem áll meg, hanem folytatja az idők végezetéig.
-
Petya XT
senior tag
Én már elengedtem a telemetriát(Waterfoxot megnézted már LM-en?), már a KDE-be is befigyel
(Mondjuk ott kikapcsolható,alapból nincs is bekapcsolva)
A telemetriára azért gondoltam, hogy elméletileg kapják a fejlesztők a diagnosztikai adatokat a böngészőből, valószínűleg nem csak nálam fordul elő, a fél világ Huawei telefonnal rohangál, de már hónapok óta fenn áll a hiba. Akkó meg minek küldjem
. A pajzsokat sem bántottam, standard módban vannak. A teló elég erős hozzá, az nem lehet probléma. Úgyhogy passz. zizidor :
Megnézem a kacsát addig, köszönöm! -
Petya XT
senior tag
..Azt már le, gondolkodom a FF-on addig, de az kicsit nehézkes, akárcsak az asztali. Reméljük megjavul hamar. Azt figyeltem meg ma, hogy nem csak a hozzászólás írásnál akad mag, hanem böngészés közben is. Pajzs beállítás lehet? Megy a telemetria a fejlesztőknek alapjáraton, de azt nem tudom összeomlásnak minősül e vajon?
-
Petya XT
senior tag
Az a bajom, hogy folyamatosan frissít minden, nekem Huawei telóm van, a Play és az AppGallery is bekavarhat, bár csak az egyiket használom(Play). Visszalépni nem akarok, külső forrásból semmit nem telepítek szívesen.
A másik billentyű progi az MS Swiftkey, de azt nem szeretem, de kipróbálom azzal is. Az a lényeg, hogy másnál rendben van, akkor itt lesz valami gubanc
trance89
....ez minden becsukódásnál megtörténik, így van beállítva, viszonylag keveset használom a mobilt. -
Kobe
veterán
én meg sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy X hetet vagy hónapot várjak a kedves fejlesztőkre napi szinten masszívan és sokszor használt alapfunkció javításra (perpillanat jelenleg iOS mobilon nálam _teljesen használhatatlan_ a böngésző, 1 siteot sem lehet rendesen megnyitni)
úgyhogy tegnap este 5 perc alatt zökkenőmentesen átköltöztem FF-re....
PS: a Brave community fórumon az androidnál is írnak egy ilyen bugról, hogy a block all cookies gomb mindig átugrál magától, az is már hosszabb ideje nyitva.....
-
Bubee82
őstag
FF van csak. De ritkan hasznalom. Telon nekem is Brave van. Win update akkoriban nem volt, amikor elkezdodott. De a Win verzio is olyan, ami csak a legfontosabbakat engedi feltenni, semmi kolonc update nem lett telepitve.
Egyebkent multkor kitakaritottam a cache-t, amikor irtad. Kb. nehany video erejeig jo volt, aztan osszeszakadt megint.
-
headhunter
addikt
Ez volt beállítva, de mindig újra feljön a "menü". [link] , [link]
Jobb oldalt a beállításoknál kattintok a "fordítás kikapcsolás ezen a webhelyen"-re, következő oldal letöltésnél megint megjelenik.
Mobilarena.hu, itcafe.hu, prohardver.hu, logout.hu, gamepod.hu, fototrend.hu oldalaknál nem jön elő csak a hardverapro.hu-nál.
Brave "rejtett" beállításainál lehet olyan rész ahol elmenti valahová egyes oldalak fordítási igényét? (brave://flags/)
Egyszer lehet véletlenül rákattintottam a fordításra (hardverapro.hu), de magyarról-magyarra nincs is mit fordítani.
pl.: Aliexpress, orosz fórumoknál használtam már ezt a funkciót.
-
Patrick
addikt
win10 pro, origi.
Amikor megnyitom, frankón éles, aztán elhomályosul ...a youtubon is a videó címe pl...
Valami DPI-s dolog lesz itt, de minden alapon van, minden tűéles, csak a brave nem...
Próbáltam kompatibilitással, meg a DPi beállításokkal szarakodtam, de semmi. Talán majd jön egy frissebb verzió és az jó lesz... -
ledgeri
nagyúr
-
straightedge
tag
Valami ilyesmi donate rendszer van, csak én nem akarok nézegetni semmit ezért nem is ástam bele magam, szerintem felesleges

Szívesen
Alapból bekapcsolva van a webtorrent, viszont nem működik (vagy is nálam nem), így nem értem, hogy miért alapértelmezett... ez van, ők tudják.ui.: Pont most olvasgatom a Linux Minte-es topicot és ott is hozzá szóltál, hirtelen azt hittem nem jöttem át a Brave-re
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Mondjuk ott kikapcsolható,alapból nincs is bekapcsolva)