Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akelaus
    senior tag

Szerintem a legtobb felhasznalo elgondolkozik most, hogyan tovabb, most, hogy a chrome es az edge tiltani kezdte a reklamblokkolokat. Ertem, hogy meg lehet oldani, letezik manifest v3 blokkolo, de itt most nem ez a lenyeg, hanem a trukkozes nelkuli, nyugodt bongeszes. Ebbol a szempontbol marad a Firefox es a Brave. Viszont Firefox haza táján gondok vannak, jonnek a bongeszobe epitett reklámok, a felhasználók adataival valo uzleteles es igy tovabb, ami rossz fenyt vet rajuk. Nalam a Firefox az utobbi idoben produkalt fura dolgokat youtube alatt, ami Brave alatt egyaltalan nincs( sima beletekeres, felbontas megtartasa). Nekem ez a 2 bongeszo, ami bejott, de most elsődlegesnek a Brave van teszteles alatt.

Szép jövő, mert a melóhelyen Chrome amibe mindent is integrált az informatika ami kell a munkához, de akkor a weboldalakon majd ömlik a reklám. Edge van, én azt használom 99%-ban, de ha ott is repülnek a reklám blokkolók, akkor még fent van a Firefox, csak időtlen idők óta nem használtam :F
    Brave-t nem teszik fel, próbálkoztam már náluk. Csak, mert..nem. :(((

Új hozzászólás Aktív témák