- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
Pyttawrx #52397 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a pendrive nem teljesen 100%-os, mert most megcsináltam a külső ssd-t.Rufus Gtp-vel is és creation toolal készítve is bebootol, viszont amikor odaérek, hogy melyik partícióra telepítsem a windowst egyik esetben sem látja a telepítő a belső SSD-t.
Mingyárt agyfaszt kapok ettől....
-
válasz
KRoy19 #52394 üzenetére
Szia.
Hátha segít:
Rufus beállítások:
Rufus-t így állítsd: (ha lhet a friss rufussal csináld, és 20H2 isot szedj le)
1. lehetőség (Ez akkor kell ha a géped, vagy a bios beállítás nem uefi szerint van)
fat32/mbr/bios vagy Uefi
2. lehetőség (Ez akkor kellha Uefi-s a géped, és a bios beállítások is.)
fat32/GPT/uefi nem CSM
Illetve:
[link]Secure boot-ot kapcsold be a biosban, és a legacy opciókat tiltsd.
Ha van kedved nézd még meg, hátha csak vmi apróság lesz -
KRoy19
őstag
válasz
SeniorTilla #52391 üzenetére
Először azzal csináltam, de semmi. Utána csináltam rufus-al.
Egyébként mintha egyszer láttam volna, hogy kiírta, hogy "firmware failed to load usb driver", úgy meg nehéz lesz usb-ről bootoltatni.
-
-
KRoy19
őstag
válasz
SeniorTilla #52380 üzenetére
Mégiscsak Ips paneles a gép, így el is hoztam, viszont az Istenért nem tudom rávenni, hogy bootoljon usb-ről.
-Megcsináltam a rufussal egy UEFI-s boot drive-ot.
-biosban kilőve a secure boot (alapból szürke és disabled)
-boot választásnál nem lehet kiválasztani, csak a belső ssd-tmikor újraindítom akkor kidobál egy csomó üzenetet, hogy "Acpi bios error (bug)", meg hogy failed to load intel firmware
-
-
dewill79
tag
válasz
Remekelek28 #52387 üzenetére
Azt sem, rá van forrasztva az alaplapra.
-
dewill79
tag
válasz
Remekelek28 #52385 üzenetére
Max.Memory 16384 MB , DDR4-2133, Dual-Channel, soldered, no RAM slot
-
dewill79
tag
válasz
Remekelek28 #52383 üzenetére
Szia!
Alaplapra forrasztott, nem bővíthető!
üdv -
Remekelek28
őstag
Üdv Nem tudjátok a Hp elitebook folio 1040 G3-ba ha most 8 gb ram van,bővithető? és pontosan milyen kell bele? Olvastam DDR3-at és DDR4-et is.. Illetve hány mhz?
-
KRoy19
őstag
válasz
SeniorTilla #52380 üzenetére
Sejtettem, köszi.
-
vimes
senior tag
Ha valaki hasonló helyzetbe kerülne, akkor ez a megoldás - a notebook ugye win10-zel telepítve jön, de valamelyik okos HP-s segédprogram egy olyan verziót talál a 8822BE-hez (2023.x.x.x), ezeket a hibákat produkálja.
Újratelepítettem a gépet, de a saját Win10-zel, ami persze nem tartalmazott egy HP-s segédprogramot sem. A Windows pedig már egy másik (2024.x.x.x) verziót talált, amivel már nem jelnetkezett egyik említett gond sem. Persze bekapcsolt Bluetooth-al még mindig nem az igazi (talán jön majd még egy olyan verzió, ahol ezt is javítják), de ha ki van kapcsolva, nincs már gond a pinggel hál' Istennek (legalábbis az utóbbi 3 napban nem volt). -
-
KRoy19
őstag
válasz
SeniorTilla #52378 üzenetére
Igen, olvastam a leírást, viszont sem a gyártó oldalán sem másik webshop-ban ahol árulják ezt a típust nincs feltüntetve, hogy Ips paneles lenne ez a modell.
-
-
KRoy19
őstag
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #52375 üzenetére
A régebbi ProBookok viszont egész jól bírták a játékot.
-
-
sssirius
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy HP Zbook 14u G6-ot. Még tesztelgetem, de egyelőre azt a jelenséget észleltem, hogy ha elindítok rajta egy játékot (24"-os monitorra kötve HP UltraSlim dokkolóval), akkor idővel az USB eszközök elkezdenek nem működni vagy be-be akadnak. Pl. egér megáll és ki-be kell dugnom, hogy menjen vagy billentyűzeten gépelek és le akarom írni, hogy pl "körte", de "körtttttttttttttttttttttttttttttttt" lesz belőle - hiába nyomom le az e betűt írja tovább a t betűket.
Adott a notebook, ahogy írtam dokkolóra van csatlakoztatva, amin keresztük a monitor csatlakozik, illetve az összes USB portja fullon van.
(a játék maga nem egy hiperszuper extra dolog - meg amúgy is... ha nem bírja kezdjen el akadozni vagy amit akar, de ne dobálja le az usb-s eszközöket)Találkozott már valaki ilyesmivel? Jótanács?
-
gebro
aktív tag
Üdv.
Egy HP 8440p-hez keresnék egy új akkumulátort. Van valamilyen bevált és ajánlott beszerzési forrás, ahonnan érdemes megrendelni? -
kisazzab
csendes tag
válasz
SeniorTilla #52371 üzenetére
Azért mert egy webshopban sincs, nem árulják. Tudsz esetleg helyet ahol kapható?
-
-
kisazzab
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék 2in1 laptopot es a HP x360-at néztem ki. Viszont 15.6-os kellene. Sehol nem talalok, elkepzelheto hogy mar nincs? Numerikus bill. miatt is a nagyobb kellene. Ha nincs mar ez a tipus van ra alternativa?
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
van egy HP Gaming Pavilion - 15-cx0999nl típusú gépem, benne egy Realtek RTL8822BE ac wifi adapter. Olvastam hp fórumon néhány thread-et (meg itt is láttam, hogy voltak akik panaszkodtak korábbról), hogy vannak gondok ezzel a kártyával... nálam is problémás sajnos a kicsike - gond van a pinggel:
- Vagy azt csinálja, hogy a legtöbb csomag 10-20 ms-on belül visszajön, és percenként egy alkalommal lesz egy csomag amihez ~2000 ms válaszidő tartozik
- Tegnap pedig volt olyan is, hogy folyamat 300 ms felett volt a ping, kb. fél óráig, aztán "lenyugodott", és azt produkálta, amit az előző pontban írtam
5 Ghz-es hálót használok, nincsen interferencia a szomszédok wifi-jével (kb. az enyém az egyetlen 5 GHz-es háló amit lát a gép), a routert most cseréltem emiatt egy zsír újra, de úgy néz ki ez nem volt elég.
Két kérdésem van, hátha most is van itt valaki, aki korábban belefutott ilyen gondba ezzel a kártyával, van van vele valamilyen tapasztalata:
- Drivier gond lehet? Érdemes próbálkozni valamelyik (régebbi?) driver verzióval, vagy esélytelen?
- Vagy a kártya cseréje nélkül nem úszom meg? Valami olyat olvastam, egy ezzel kapcsolatos HP fórum thread-en (a link nincs meg sajna), hogy a HP-nál erre valami whitelist van, hogy milyen kártyákat lehet használni, nem elég az, hogy ugyanaz az interfész (jelen esetben PCIe). Erről tud valaki valamit esetleg?
Előre is köszi -
válasz
Szt_eltviz #52365 üzenetére
Olcsóbbat nem nagyon találsz, úgyhogy megveheted nyugodtan.
-
Szt_eltviz
csendes tag
HP 17-ca1001nh 17,3" FHD AG IPS, Ryzen 3 3200U, 8GB, 512GB SSD, Win 10, fehér
Idős szüleimnek lenne, ezért nagy képernyő, ezen kívül ez a legolcsóbb árukeresőn
Van valami ok, hogy ne vegyem meg? Ismert hibák esetleg? -
Karcsi1001
tag
válasz
Karcsi1001 #52363 üzenetére
Végre megtaláltam a Google-n keresztül, a HP súgója segítségével.
Az F5-ös gomb a billentyű világítás ki-be kapcsolója. -
Karcsi1001
tag
Üdv Mindenkinek.
Szeretnék segítséget kérni. Éjszakai bagoly vagyok, ezért vettem egy világító billentyűs HP 15-dw0029nh laptopot. De pár napja nem világít, és nem tudom mit kell ki-vagy be kapcsolni, vagy netán elromlott? Eddig jó volt.
Ha valaki tud tanácsot adni, azt előre is nagyon köszönöm (csak használom, de nem értek a számítástechnikához).
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok. Vettem egy HP 250 g7est, azt szeretném kérdezni. Kell e valamit intézni , hogy a 3 év garancia érvényes legyen. E..G 3 év garival árulja. Köszönöm.
-
válasz
kakuk.tamas #52359 üzenetére
Ha a í betűre gondolsz, ez már egy ideje így van. Meg szokni csak.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
SeniorTilla #52353 üzenetére
Igen, majd az lesz.
-
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Egy HP Probook 640 G8 (250F3EA) notebookot rendeltem. Van ahol azt írják van benne WWAN kártya, de a legtöbb helyen azt, hogy nincs, szóval majd kiderül. Ha nincs benne akkor milyen típust érdemes venni? A HP utragagyi, hulladék weboldalán semmit nem lehet megtalálni
, remélem maga a gép jobb lesz, mint a weboldaluk. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest