- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Persze, lehet használni hosszabb záridőt, de akkor is kell egy direktebb fényforrás, különben élettelen, sík lesz a végeredmény. Most megnéztem a képeidet, és látom remekül kihasználtad az ablakon beérkező napsugarakat, neked az volt a fényforrásod.
A lámpákat meg teljesen komolyan gondoltam, sokkal könnyebb azokat helyezgetni, mint a gépet, és nem kell megvárnod a naplementét sem, hogy fényhez jussál.
Ezeknél a képeknél egy rendszervakut és egy villanyjkörtét használtam fényforrásként, nyilván nincs mindenkinek vakuja, ilyen fotózáshoz jó lehet hagyományos izzó is.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Hát szvsz ezek a kompakt cpu hűtések nem hűtenek jobban, mint egy ninja vagy egy hr-01, viszont sokkal drágábbak. Vizezésnél inkább egy rendszert érdemes építeni, azok már hatékonyabbak, viszont igen drága mulatság. Meglátásom szerint ez inkább hobby, mivel az asztali rendszerek 99%-át elbírja a léghűtés (halkan is). Esetleg kisebb mATX-es házba zsúfolt kazán konfignál lehet rá szükség, ahol nem kielégítő a ház szellőzése.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz MmDorian #8609 üzenetére
Igen, alul van a táp, ráadásul elöl, és egy külön kábellel van hátulról előre vezetve a villany. Így akkora a ház, mint egy mATX-es, csak ugye rendes ATX-es lap is elfér benne a kialakítás miatt. Kicsit aggódtam a melegedés miatt, de a vga kb ugyanannyi, mint a cm-690-ben volt, a cpu hűvösebb, mivel hátulról előre megy a légáram, ezért hideg levegőt kap, egyedül az NB melegebb kb 4-5 fokkal. Maga az alu burkolat is elég jó hővezető.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Ha szemből rávakuzol, úgy tényleg nem lesz profi eredmény, sajnos ehhez már komolyabb felszerelés kellene, ugye ekinek van fotós ismerőse az előnyben. Te annyit tudsz csinálni, ha külső vakud van, visszavered a fényét, valami nagyobb fehér felületről (pl. fal), hogy homogén fényt kapjál.
Ha már fekete a divat, és mindenki feketét akar, akkor az enyém csakazértis ezüst marad kívül-belül/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz Nyugdíjas #8578 üzenetére
Hát igen, a matt a legideálisabb. Akkor lehet trükközni, home-made softbox, photoshop.
Én is szeretnék valami igényesebb képeket az új házról, elhatároztam, szerzek fekete bársonyt háttérnek (amúgy is kellene más témákhoz is), de sajnos a Siker kft. csak jan 7-én nyit, ilyenkor amúgy is megáll a kereskedelmi élet./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Én egy ilyen háznak nem mernék plexit vágatni oldalra, túl szép ahhoz, hogy megtörjem azt a szép homogén fémfelületet. Egy acél kommersz háznál még szépít rajta, de szerintem egy lian-nál bűn. Persze nem tagadom szép igényesen is kinézhet, de a magam részéről én nem plexiznék.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Jó kis ház a cm690, de régóta vágyom egy szép álumínium házra, de sajnos elég drágák, és még nem találtam számomra megfelelőt. Egy lian-li-t elfogadnék
Igen D50-el lőttem a képeket + 1 sb600-as vakut egyensúlyoztam ki a gép mellettt (a kábellel néha elrántottam)
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest