Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mihione
őstag
Nekem rev a. (Bw) van de a foszold fajta felfogatasu a venti.Ugyhogy nem igazan ertem
Ja es befer az s340-be is!A venti meg pont tok jo ami rajta van ugyhogy nem cseres darab -
radi8tor
MODERÁTOR
Térjetek vissza a topik tárgyához!
Köszi! -
makoss
veterán
Én eredetileg nem a mostani Phanteks házat néztem ki, hanem egy kisebbet, 2 jelölt is volt, az egyik a mostanában agyon ajnározott NZXT S340, de akkor passzolnom kellett volna a régi Thermalright HR-02 Macho Rev.A (BW) hűtőm, nem fért volna bele, de mivel már 4 éves, így a Thermalright TY 147A ventit cseréltem rajta, nehogy zajosodjon.
Amúgy tudja valaki, hogyan kell házhűtőre használni a Speedfan nevű progit? Lenne 3 darab Alpenföhn ventik, amik szerintem maxon járnak, le kéne vinni 50%-ra -
-
makoss
veterán
Üdv!
Kérésre én is beteszem idei gépfejlesztésem eredményét:
I7 3770K proci, Thermalright HR-02 Macho Rev.A (BW) /venti új rajta/
ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme /új/
CORSAIR 16GB Vengeance LP DDR3 1600MHz CL10 KIT /új/
Asrock Z77 Extreme 4,
ENERMAX Pro82+II 525W-os táp,
Samsung 250 SSD 850 EVO /új/
1 db LG DVD író
+ 3 darab Alpenföhn Wing-Boost 2 Royal Blue Plus 2 140 házventi /új/
PHANTEKS ENTHOO PRO M MIDI-TOWER - FEKETE AKRIL ABLAKOS /új/ -
DR|FTK|NG
veterán
Sziasztok.
Kicsit off-topik, de ehhez a topikhoz is kapcsolódik.
Honnan érdemes feketére harisnyázott SATA kábelt venni, ami mondjuk 40-60cm-es, és nem L végű? Ne legyen csillagászati árú, de azért ne nézzen ki úgy, mint amit a kínai piacon is leselejteznének. -
lacus83
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #61162 üzenetére
Szabályosan rákívánkoztam a hűtőre
Grat -
GeneraL_XTX
veterán
Nah gyerekek jó sokáig tartott, de úgy érzem most van kész a "műalkotás". Ez a víz kellett még bele
-
lanw
aktív tag
válasz
AXisBOLD #61160 üzenetére
A hátsó ventilátorra van rászerelve,azért tűnik ilyen nagynak. Máshova a csövek miatt nem tudom felrakni.
Btw. lótúrót nem ér,csak az sli miatt gondoltam felrakom,mert elég komolyan belehet fűteni vele egy egész családi házat,és cm 212 alatt 80ig szaladt a proci. Ezzel kb nyertem 12 fokot.
-
Laraxior
titán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hűtéssel kapcsolatban ez a topik tud segíteni neked.
-
erkxt
tag
Köszi, annyira szép idő volt, hogy muszáj volt így megörökíteni.
-
erkxt
tag
Sziasztok,
Még nem 100%-os, de a lényeg benne van.
ASRock Z170 Gaming K4, I5 6500, 4x4GB GEIL SUPER LUCE, MSI RX 470 4GB GAMING, KINGSTON UV400 240GB, 2TB HDD, NZXT HUE+, és jelenleg 1 db gyári venti és 1 darab Corsair HD120 rgb, amiből jön még két darab az egyik vezérlővel, ezek lesznek felül a gyári pedig sehova, mivel hangos és felesleges. Alulra nem tudom, hogy milyen ventiket tegyek még, de ott is lesz 3 db 12cm-es.
Tápnak egy EVGA Supernova 650G szolgál.
A házikó pedig egy INWIN 303 és nagyon szeretem.Természetesen amikor minden összetevő meglesz, akkor teljes kábelmenedzselést hajtok végre.
-
Laccoss
addikt
válasz
GoldhandRent #61148 üzenetére
És ha fejjel lefele fordítod? Az optikai meghajtót úgy még bele is lehet rakni.
Bocs, nem neked akart menni.
-
GoldhandRent
őstag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
süttyő #61140 üzenetére
hőfokoknak nem tesz túl jót ez az elrendezés sajnos, bár blower stílusú VGA-val gondolom ez is vállalható, az kifelé tolja a levegőt, nem kavarja. egyébként akkor lehet jó, ha csak bal oldalra tudod rakni az asztalon a házat valamilyen okból, de látni szeretnéd a belsejét. amúgy a Be Quiet Dark Base 900-ban is meg lehet fordítani a deszkát, de az se árban, se méretben nem ez a kategória.
-
maniacc93
tag
OFF
Sziasztok! Milyen szeket vegyek topik nincs? Hol lehet errol beszelni?
-
süttyő
tag
válasz
LLKobe #61139 üzenetére
Igen, gondolom ha nem felul lenne a tap, es felul lenne 2 kifujo azert sokat jelentene. Azthiszem az uj corsair haznak van ilyesmi elrendezese, (ha nem tevedek) de az meg olyan mint egy karacsonyfa izzo. Nem bejovos
Egebkent grat hozza nagyon tetszetos kis gepet epitettel! -
LLKobe
veterán
válasz
süttyő #61138 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez az elrendezés, de szellőzésben pont hogy hátrány...
A meleg levegő felfelé száll, itt pedig pont alul van a kifele fújó venti. Nagyobb TDP-s kártyát nem könnyű halkan hűteni benne... Többek közt ezért is került bele víz.Tényleg, jó ötletet adtál, lehet hogy megfordítom a tápot, hogy a házból szívja ki a meleget... Túl meleg úgy sincs benne a víz miatt, de valamit hátha segít még.
-
Ispy
nagyúr
válasz
hszilard666 #61129 üzenetére
(#61135) LLKobe
Megtömted rendesen
-
imibogyo
veterán
válasz
Askformore #61127 üzenetére
Kontaktspray-vel adjál neki (akár WD40 is jó), az legtöbbször helyreteszi. Ha nem, akkor vagy egy számítógéphez való nyomógomb lesz a barátod (nagyon sok házban ez a fajta van a díszes gomb mögött). Vagy ha nem ilyen kell, akkor a nyákon lévő gombnak leveszed a méreteit és keresel egy ugyanolyat, vagy hasonlót, a lényeg, hogy bármilyen nyomógomb megfelelő, amit mögé tudsz rakni a gyári mechanikának. Ha nem szorítanak a nyák méretei, akkor akár még egy ilyen is működhet (kb. 2 cm hosszú csak) és egy kis pöttynyi olvasztott ragasztó szépen oda is tudja fogni, akár a gyári nyákhoz is. Én már végeztem ilyen beavatkozást is anno...
-
gianni85
veterán
válasz
hegegabi80 #61130 üzenetére
Fractal define mini c
-
válasz
hegegabi80 #61130 üzenetére
Pont ezt nem értem én sem... Egyáltalán minek az elejére a kivágás? CD/DVD ROM úgysem kell, opciósan kihagyhatnák. Úgy lenne igazán jó kis minimál...
-
Ispy
nagyúr
válasz
Askformore #61127 üzenetére
Nagyon off, itt próbáld meg.
-
Askformore
senior tag
Kicsit off, de a H440-em bekapcsoló gombja rakoncátlankodik..negyedik-ötödik lenyomásra kapcsol csak be a gép.. mi lehet a baja? Amit megnéztem, hogy a kábelek rendesen rá vannak-e dugva az alaplapra..és igen. Más ötlet esetleg?
-
Irodai gép lett:
ASROCK B250M Pro4, INTEL Core i5-7500 3.40GHz, BE QUIET! Pure Rock, HyperX 8GB FURY DDR4, SAMSUNG 850 M2 SSD 500GB, GIGABYTE GTX 1050 Ti 4GB, FSP Hexa+ 500W, CORSAIR Carbide Series 200R FeketeSzervizben nagyon szépen összerakták és kimondottan jól néz ki a ház. Semmi csicsa, de jól szerelhető és kényelmes a felső gombok, USB miatt.
-
Gyerekek, kinél tudok venni 4 PIN ventilátor elosztókat?
feketére húzottra van szükségem és az sem baj ha nem 2 cm, hanem kicsit hosszabb
köszönöm
-
törölt tag
Az enyém most:
Plextor M8PeG SSD meghajtó (PX-256M8PeG) az ASUS Z170-A alaplapban, mellette a 3 WD merevlemez felett pedig másik két SSD, a régi Corsair Force GT és az új ADATA XPG SX930 SSD 480GB SATA-III Termékkód: ASX930SS3-480GM-C
-
VTom
veterán
válasz
DeckardCain #61113 üzenetére
Mérés alapján 3mm-es
-
DeckardCain
senior tag
Sziasztok.
Bitfenix harisnyázott kábelekhez 3 vagy 4mm-es kábelfésű kell?
Köszönöm. -
mihione
őstag
Szerintem itt a pasztazas nem lett az igazi,egyik haverom segitett felrakni de benazott a csavarral es fel kellett szedni a hutot.A paszta ugye mar szet lett kenve es utana ismet ra lett rakva szerintem igy levegos lett :/.Elfogyott az mx 4 is de van valami ipari cucc,szurke es elvileg surubb kicsit.Lehet majd ujrarakom mert kicsit sokallom jatek alatt a 68 fokot a legmelegebb magnal.Igaz mondjuk hogy 4,8 ghzen megy de talan ennel jobbat is el lehetne erni.Annyira nem volt macera a felrakas se,pedig nem szedtem ki az alaplapot.
-
mihione
őstag
Bent van az új hűtő,jelentem befér a 161 mm-nél magasabb cpu hűtő is az S340-be,van aki drak rock pro 3-at is betett
Ekkora képeket ne linkelj direktben!
[ Módosította: radi8tor ]
-
mihione
őstag
válasz
GoldhandRent #61108 üzenetére
Meg nagyfaterom gepebe is ilyen van
Gyari hutohoz.Amugy az otlet maga nem rossz es biztos meg lehetne oldani szepen,viszont sokat nem nyernenk vele,annyi faradozast meg nem er szvsz
Ha leveszed az oldalat a gepnek majdnem ugyanitt vagy szerintem. -
GoldhandRent
őstag
válasz
mihione #61107 üzenetére
A minap láttam egy őslelet CPU coolert, amin volt ilyen "terelő" (nem ez volt az, most hírtelen csak ezt találtam) ezzel friss levegőt juttatva a procra. Elgondolkoztam, hogy az én esetemben mennyit számítana, ha egy hasonló, de előrefele néző megoldással nem a VGA által felmelegített levegő kerülne a bordákra, hanem friss, kintről. Pár fokot tuti nyernék vele, de semmi értelme nincsen
-
mihione
őstag
válasz
GoldhandRent #61104 üzenetére
Koszi!Bar eleg hihetetlen,heavenen kivul a procira is kuldott valami terhelest?mert ha nem akkor nem igazan realis a teszt.en azt veszem alapul hogy a 120as radirol is eleg meleg levegot fujt kifele a venti,meg ha valamivel huvosebb is egy 240-es ami hot elvon azt a hazba fogja befujni.Bar az a 71 fok eleg magas sztem csak heavenhez.mondjuk nem ismerem a kaby laket,ilyen oc-nal meg plane nem
En amigy egy nexus 5el fenykepeztem azt a kepet,es annyi a trukk hogy kicsit tudni kell fotozni.Ha lehet allitani a zaridot azt ki kell tolni az isot pedig alacsonyabbra venni,vagy hdr modban kiprobalni ugy hogy egy egy vilagos reszre fokuszalsz.Mostani telommal trukkozes nelkul sikerult ennel sokkal jobb minosegu kepeket csinalni automatan,ugyhogy sokat szamit a kamera is onmagaban.
-
maniacc93
tag
válasz
GoldhandRent #61104 üzenetére
-
GoldhandRent
őstag
válasz
mihione #61094 üzenetére
Ha előre rakod a radit, az a VGA-t nem fűti "egyáltalán", ha felülre rakod, akkor viszont pár fokkal feljebb csúszuk a proci hőmérséklete (ha nem blower típusú a VGA-d). Fentebb volt már róla szó, videót is linkeltek, nagyon hasznos
(#61102) EVL2
Nem tudom milyen kamera app van a telefonon, én a fényerő "szintekkel" szoktam játszani. Fókuszt berakom a legsötétebb pontra, ott nagyjából csinál egy szar fénymérést, és onnan adok, vagy veszek el fényerőt, ahogy szebb a szememnek
Éles képekért a visszatartott levegő felelEgész addig mozdulatlan vagyok, míg meg nem jelenik miniatűrben a "galéria" ikonnál az éppen lőtt fotó. Plusz jobb, ha nem a kijelzőn lövöd el a képet, hanem mondjuk hangerő gombon, vagy sonynál dedikálan (ha van még neki ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest