- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Askformore #60598 üzenetére
A Dell-nek és az LG-nek is van hasonló keskeny kávás, de ha tippelnem kellene, ez lesz az, csak fekete kerettel: Acer G277HU
Szerk.: A G-t legalább eltaláltam...
-
Because
őstag
válasz
Askformore #60598 üzenetére
ez egy Acer G247HYLbidx LED IPS Monitor.
nem tetszenek ezek a fehér lábak megpróbálom majd lefóliázni őket
-
bebe159
aktív tag
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Még pár éve összeraktam életem első normális gépét.
Most úgy gondoltam, kicsit változtatok rajta. Tervben van még hamarosan előlapi ventiszabályzó, meg még plusz ventilátor bele pl. alulra.
Alap összerakás
Ráncfelvarrás
Vettem fekete szúnyoghálót porszűrőnek és "kábelharisnyának", mindenképp jobban néz ki mint a színes kábelek össze-vissza szerintem. -
fogtunder
nagyúr
+1, a design és a fehér fényezés együtt nagyon durva, nem is csicsa, de nem is annyira full minimál, mint a Fractal házak, ők néha már kicsit túlzásba is viszik. a fehér miatt nagyon jól világítható a belseje, és sajnos ritka, hogy a fehér házak belsejét is fehérre fújják a gyártók. szerettem a Phanteks P400-amat is, de ez sokkal jobb.
-
G4ga
őstag
Igyekeztem
Az alkatrészek eleve egy helyről jöttek, így nem volt nehéz.
A memóriát modoltuk egy kicsit...
Valószinüleg a kék takarokat is átfujjom pirosra és úgy lesz az igazi -
kungzi
veterán
Nekem nagyon tetszik. Nagyon jó az összkép. Le a kalappal.
-
G4ga
őstag
Hosszú idő után úgy döntöttem feldobom picit a régi CM690-et.
Első komolyabban összevállogatott gépem még a egy 775-ös deszkára épült...
Rég jártam erre felé
Azóta több összeállítás járt már ebben az öreg CM690-ben, de most érzem úgy, hogy megint sikerült valami olyat összedobni ami jól néz ki.A Vga-án még gondolkodom, vagy maradunk az MSI márkánál és akkor kap egy GTX Gaming-et csak hogy passzoljon minden, vagy ha aprón sikerül elcsípni egy faja Kaf kártyát akkor...
A legvége pedig, mikor azt mondom, hogy minden olyan amilyen aminek lennie kell..
Ha vége a karácsonyi hajtásnak és lesz ideje BaluC kollegámnak, kap egy plexi oldallapot és egy kis led villágitást -
válasz
Askformore #60583 üzenetére
Ja, bocs. Akkor hűtőtáska.
-
Laraxior
titán
NZXT Phantom házam, oldalán a MO-RA2 radi, ventikkel.
Vendégektől a kérdés:
Mit keres a szobában a klíma kültérije. -
seniman
veterán
válasz
Askformore #60583 üzenetére
A bárhűtő az a Carbide 540-es.
-
Outblast
tag
válasz
SoulReaver #60577 üzenetére
HAMA Full Motion 108779, rajta meg egy LG 50UH635v
-
válasz
Askformore #60573 üzenetére
Első ránézésre ablakos mosógép... Amúgy fasza.
-
Grózi
veterán
válasz
Askformore #60573 üzenetére
Korrekt játszósarok!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Askformore #60571 üzenetére
de a legtöbbnek alapból ott a ragasztó a hátoldalán, nekem a házhoz teljesen jól rögzült a sima 5050-es szalag.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
dime27 #60569 üzenetére
bármelyik LED szaküzletből, van belőle jó pár, kb. mindegyik ugyanazt árulja. veszel RGB LED szalagot, tetszőleges folyómétert, hozzá egy vezérlőt, kábelt, adsz neki valahonnan 12V betápot (föntebb voltak alternatívák, de a gépből is megoldható a kivezetése), kis forrasztás, aztán kész. én mágnesest nem találtam, csak a PC kiegészítő gyártóknak van aranyárban, alapból öntapadósak, de lehet kapni öntapadós mágneses szalagot, azt ráragasztod a hátuljára, el kellene bírnia.
-
dime27
őstag
válasz
soneec #60529 üzenetére
Szia!
Honnan lehet rendelni Magyarországon ilyen ledsort asztal mögé hogy ilyen hatást érjek el én is?!
Esetleg más színekben is elérhető ill létezik olyan ami mágneses és felpattinthatom az asztalom hátsó fémes részeire?!
Ha másvki is tudna ilyen téren ötletekkel szolgálni ne fogja vissza magát!
Előre is köszöntem!
-
Krogoth
senior tag
Köszi, azt hiszem hanyagolom az előre-hátra mozgós dolgot
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Lehet kicsit off, de olyan monitortartó állványt keresek, amit plafonra lehet rögzíteni. Ezen felül 90fokban elforgatható legyen és előre-hátra is mozgatható kb. 1 métert. Jah igen a plafontól 1,5-2 méterre lenne.
Létezik egyáltalán ilyen vagy ne is erőlködjek ilyen bezerzésében? -
Picco
addikt
válasz
fogtunder #60562 üzenetére
igen, a plusz asztalfelulet felszabadulasa abszolut kellemes extrakent ert amikor osszeraktam igy az egeszet(ket 20as monics meg a karok egyszerre jottek).
nekem az volt az extra hogy igy elfordithattam az asztalt parhuzamosan az agy-al es a monitort 180ba ha filmeztem. 30" ilyen tavolsagbol mar kivaltja nekem a tv-t siman. -
fogtunder
nagyúr
nekem kétkaros van, nem is akartam venni eredetileg, merthogy minek, csak a nemrég beszerzett Dell-nek akkora volt a talpa, hogy nem fért el rendesen az asztalon, kellett valamit csinálni, és rohadt jó, bár az enyém elég egyszerű, vertikálisan nem lehet egymáshoz képest állítani a két kijelzőt, de az, hogy a kábeleket el tudom vezetni rajta és felszabadul a teljes asztallap, simán megéri.
-
Picco
addikt
válasz
sszemtelen #60559 üzenetére
3 asztalra fogathatos ergotron LX, ingyen volt a cegtol ahol meloztam.
a hangeroszabalyzo meg egy kis bose 2.1-es rendszerrol van... -
Picco
addikt
válasz
SoulReaver #60556 üzenetére
DIY zod malac mindent megold. ami a levegobe log az meg atrendezes elott volt hivatott a headset-emet tartani
mod: amugy ezek a monitorkarok rohadt jok, ajanlom mindenkinek aki ra tudja tenni a mancsat olcson.
mod2: amugy ha lesz idom/penzem epitek valamit egy neon-zold core p5-re, amiota meglattam van egy 7/10-es merevedesem, muszaj lesz -
demmer123
őstag
Végre kész lett a gépem nekem is.
Ez az In Win 303 gépház gyönyörű.
Sokkal jobbak a Hőfokok mint a Phanteks Enthoo Pro géházba.
[ Módosította: radi8tor ]
-
razor84
csendes tag
Nállam ma asztal készítés megy. Faltol falig 4 méter lesz kb
-
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver #60540 üzenetére
-
Grózi
veterán
válasz
SoulReaver #60540 üzenetére
Egy 12V-s régi Nokia töltő vagy lapos töltő megteszi!
-
SoulReaver
veterán
Ez már lehet modding és gányolás, de most szerkesztettem ezt a kis esti / billentyű világítást..
Majd elrendezem a vezetékeket, csak nem volt már itthon zsugorcsövem, amibe húzhattam volna a vezetékeket.
Kapcsolót is pont jó helyre tudtam befaragni. Talán még az áramforrást lehetne megváltoztani, mert most a gépből van kivezetve egy molex csati.
-
razor84
csendes tag
Ha hangos is egyszerűbb egy ventit cserélni.nekemis azlett a tt evo-val és némán üzemel 2 éve már
-
fogtunder
nagyúr
sikerült lecsapnom régi vágyamra, egy fehér H440-re nagyon baráti áron, úgyhogy kedden átdobáltam bele a dolgokat, tegnap pedig kapott egy szép RGB LED szettet, ezzel már közelebb vagyok ahhoz a végeredményhez, amit a P400-zal szerettem volna elérni, de a fekete belső egyszerűen nem adta ki, kellett a fehér belső. sajnos nem nagyon tudtam rávenni a telót, hogy a megfelelő színeket adja vissza, de talán a sötétben készült kép majdnem olyan.
-
Acsi
aktív tag
Köszi olyanokat Én is szoktam látni.
Volt olyan is hogy harisnyáztam de soha többet.. Az a gépem amibe komplett tápot harisnyáztam az 8 hónap alatt állt össze.
Értelme nincs hiszen mire összeáll addigra elavult lesz
(#60505) KAMELOT: Ahogy (#60507) seniman mondja jó ha van tartalék.
(#60508) mclaren-d:Nekem tetszik a hátsó radiátor megoldás, egy időben Nekem is nagy vágyam volt ez a fajta vízhűtés kivitelezés de nem vettem rá magam a vizezésre a mai napig sem. -
mclaren-d
aktív tag
(#60511) jones965, Köszi szépen,tőled ez főleg jól esik
amúgy Dual Chanelt ír a biosba
#60512) KAMELOT: Köszi
(#60513) rup1u5: Köszi szépen,igen az a tervem hogy kimaxolom hyperx ramokkal mindenképpen
Most még csak egy 7970, de majd most szeretnék kártyát venni -
-
Atke
senior tag
válasz
LLKobe #60500 üzenetére
Ez a "Hogy is néznek ki a gépeink?" , nem a Modding topic, szóval nem értem a "kézi" munka hiányát...
Igényesen össze van válogatva,és összeépítve. Nem egy gépet láttam már amibe legalább ennyi vagy több pénzt pumpáltak és vicc ahogy kinéz.
acsi90:Szerintem jó lett és igényes szóval részemről is gratula
Amúgy emlékszem hogy vitt tőlem 150 méter harisnyát és egy AX1200-t húzott be tetőtől-talpig, amiben annyi munka van mint sok komplett moddingba. szóval nem sajnálja az időt és a kézimunkát sem -
Acsi
aktív tag
válasz
gabriel26 #60497 üzenetére
Az sajnos nem tud 2 úton kommunikálni amin így van az elrendezés, úgyhogy olyanom nem lesz
Köszi mindenkinek.
(#60499) lacus83: Csak játékra, de Én is néha elgondolkodom ezen.
(#60500) LLKobe: Fórumtársak vagyunk és örülünk a másik örömének talán ennyi, vagy amit (#60501) Grózi mond talán a cuccok összeállítása miatt, vagy a hasonló ízlés miatt gratulál, aki gratulál.
De valóban csak a pénzt kellett megkeresni rá. Összerakáshoz semmiképp mert ha mindezt egy talicskába berakom és kellő ideig rázom talán összeáll magától ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest