- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Nos... lecseréltem az Enthoo pro házamat, ugyanis túl nagy volt nekem :/ tudni kell, hogy nem találkoztam még olyan jó házzal minőség és anyaghasználat szempontjából, de mivel nem fértem mellette így mennie kellett. Nem is találtam a helyébe másik házat, nem is tetszett semmi,. úgy voltam vele jó lesz az az asztalon
Azután rátaláltam a Phanteks Eclipse-re ami nem igazán fogott meg, de mondom a márkába eddig nem csalódtam és az ára is tetszett. Majd tovább keresgélve rátaláltam a Corsair 400C-re. Nagyon megfogott a kinézete, a mérete pont ideális volt, úgymond a legkisebb ATX háznak tűnt, az ára épp, hogy elment, de Corsairre még panaszt nem hallottam és a név biztosíték volt a minőségre, így meg is rendeltem. Megjött kicsomagolás, csodálkozás, megvizsgálás. Elég vegyesek lettek a tapasztalatok. Ami a legjobban, úgymond fájt, hogy nem valami vastag az anyag, kicsit hiányzik a súlya. Beletörődtem ugyanis piszok jól néz ki. A másik ami szembetűnt, hogy a táptakaró műanyagon, (igen műanyag) volt 2 kisebb karc, de a polír paszta megoldotta. Mondjuk nem is baj, hogy műanyagból van, kevésbé sérülékeny, mint a fényezett fém. Összeraktam, nagyon meg voltam vele elégedve, a kinézete mindenért kárpótolt. Véletlen fordítva dugtam fel az újraindító gomb kábelét, megcseréltem ám de a vezeték kicsúszott a csatlakozóból
visszadugdostam, működik, majd megcsinálom rendesen csak egy kicsit felb*szott. Nem akarom emiatt garanciába visszaküldeni. Ami a lényeg, összeraktam, működik, nagyon tetszik, de az előbb említett dolgok miatt nem olyan nagy az örömöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest