Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• csumpa93

tag

Sziasztok!

Nos... lecseréltem az Enthoo pro házamat, ugyanis túl nagy volt nekem :/ tudni kell, hogy nem találkoztam még olyan jó házzal minőség és anyaghasználat szempontjából, de mivel nem fértem mellette így mennie kellett. Nem is találtam a helyébe másik házat, nem is tetszett semmi,. úgy voltam vele jó lesz az az asztalon :D Azután rátaláltam a Phanteks Eclipse-re ami nem igazán fogott meg, de mondom a márkába eddig nem csalódtam és az ára is tetszett. Majd tovább keresgélve rátaláltam a Corsair 400C-re. Nagyon megfogott a kinézete, a mérete pont ideális volt, úgymond a legkisebb ATX háznak tűnt, az ára épp, hogy elment, de Corsairre még panaszt nem hallottam és a név biztosíték volt a minőségre, így meg is rendeltem. Megjött kicsomagolás, csodálkozás, megvizsgálás. Elég vegyesek lettek a tapasztalatok. Ami a legjobban, úgymond fájt, hogy nem valami vastag az anyag, kicsit hiányzik a súlya. Beletörődtem ugyanis piszok jól néz ki. A másik ami szembetűnt, hogy a táptakaró műanyagon, (igen műanyag) volt 2 kisebb karc, de a polír paszta megoldotta. Mondjuk nem is baj, hogy műanyagból van, kevésbé sérülékeny, mint a fényezett fém. Összeraktam, nagyon meg voltam vele elégedve, a kinézete mindenért kárpótolt. Véletlen fordítva dugtam fel az újraindító gomb kábelét, megcseréltem ám de a vezeték kicsúszott a csatlakozóból :( visszadugdostam, működik, majd megcsinálom rendesen csak egy kicsit felb*szott. Nem akarom emiatt garanciába visszaküldeni. Ami a lényeg, összeraktam, működik, nagyon tetszik, de az előbb említett dolgok miatt nem olyan nagy az örömöm.

Új hozzászólás Aktív témák