Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
No bekoltoztem, a haz nagyon korrekt, sokkal kisebbnek tunik a Fractalhoz kepest, megis kenyelmesen elfer benne a minden, osszerakni is konnyu volt, egyedul a kabeleket voltam lusta jobban elrendezni, ugyhogy ilyen csunya lett.
De hogy valami rosszat is mondjak, mivel hasznaltan vettem, hianyzik nehany csavar (ezert nincs a HDD-k elott egy harmadik ventilator), szoval rendelnem kellene egy 5$-os accessory kitet a Corsairtol, amit termeszetesen nem szallitanak ki Magyarorszagra, mert miert is szallitanak ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged