- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsák
tag
Hi!
Gondoltam, már én is berakom ide a vasam, bár nincs még teljesen kész, de gyúrok rá. Hiányzik még egy Scythe Quiet Drive, Sata-s DVD író, és egy új Vga, de még azzal várok, amíg ki nem jön minden lényeges darab ezen a felgyorsult piacon.
[link]Előlap
[link]Nyári cfg
[link]Téli cfg
Ha esetleg kellene hőteszt van, csak nem akartam sokat írni, majd ha kérik leírom.
CFG:
LAP:GA P35DS3
CPU:Q6600 /not oc/
RAMingmax 800MHz
VGA:GA x1600pro /oc/
...
/Turpisság van a képekbe, mert nincs bent az IDE cable, mert nagyon rontja az öszképet, de úgyis Sata-s lesz a DVD, mindenki képzelje oda. / -
zsák
tag
válasz TESCO-Zsömle #6261 üzenetére
Elég jól hűti a Q6600-ost, amiről tudjuk, hogy nagyon forró fejű.
Alapon --> Lihegve
1.MAG: 44 °C --> 52 °C
2.MAG: 38 °C --> 49 °C
3.MAG: 39 °C --> 48 °C
4.MAG: 44 °C --> 52 °C
Bár melette a venti befelé fúj, 1600rpm-en.Amúgy milyen ház az a képen szétkapva?
Nagyon a kicsire mentél.[ Szerkesztve ]
-
zsák
tag
válasz TESCO-Zsömle #7446 üzenetére
Tervezéstől függ, mert ha csak össze vissza rakod a legokat, akkor szétesik könnyen.
De ha okosan csinálod, akkor masszívabb, mint egy fa ház. /Tapasztalat/
Valamikor le akarom mérni a lego olvadáspontját,mert kíváncsi vagyok, hogy bírni fogja-e házam a meleget. -
zsák
tag
válasz TESCO-Zsömle #7835 üzenetére
Alátámasztom!
Szintén Scythe Ninja-CU tulaj vagyok, szállításnál nekem se volt eddig probléma, inkább a kocsi nem bírja a "krátereket". Kizárólag fektetve szállítom a gépet!
És nem ölbe vagy melletted kell szállítani a gépet, hanem a csomagtérbe, meg kell próbálni elszakadni arra az időre tőle, és a megpróbáltatás után megint mehet a kockulás.[ Szerkesztve ]
-
zsák
tag
válasz TESCO-Zsömle #7837 üzenetére
Nem is neked szántam a dolgot, hanem általánosságba beszéltem.
-
zsák
tag
válasz TazLeacher #11727 üzenetére
Ha napi szinten nézed a topikot, akkor nincs ilyen probléma szerintem, de ha nem akkor tényleg átláthatatlan. Szóval nem rosz elgondolás, de szerintem a 2. topik elhalna, mert van más topik is ahol hasonlót lehet beszélgetni.
-
zsák
tag
Végre megjött a Lian Li A05NB kuckóm, már csak a kompresszort, meg a sidolt kell hazahozni telekről, és hamarosan lesznek képek a költöztetés után.
-
zsák
tag
Csináltam 3 gyors képet.
A hardver benne van a profilomba, és a 2. kép alatt is.
Véleményeket szívesen várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest