- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Asztrofotózás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
jaja1981 #18238 üzenetére
Majd a fényező eldönti mit rak még rá én csak nagyjából elintézem amihez értek majd ő finomít meg lefesti ahogy szeretné
Amúgy nem sima gitt azokban a lyukakban, az előző tulaj valami mással tömhette ki mert egészen érdekes anyag, mint a purhab és a gitt keveréke. Eszem ágában sincs sorozatban gyártani őket, ma körülbelül 4 helyem vágtam el az ujjamat miközben lemezelgettem
A másodikat esetleg nyáron megcsinálom valakinek de semmi extra csak alap átalakításokkal
Amúgy a mai munka ismét itt tekinthető meg. Semmi extra csak begitteltem az első felet, és a hátsót belülről is majd lecsiszoltam. Ma a doki, fogdoki, fodrász, kozmetikus négyes után csak ennyire futotta
Ja és a csomagokat jól megkutyulták szóval a 14-es és 12-es ventik leghamarabb január eleje
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- BestBuy topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Milyen légkondit a lakásba?
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest