Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- HTPC (házimozi PC) topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
hotkar #96577 üzenetére
nekem egy braun borotvam van, abban is 1 db akku volt. elgyengult szetszedtem, mint kiderult valojaban 2 db akku megy bele csak a masik nincs benne de a helye priman ott van csak bele kellett tenni es bekotni. igy most ujszeru es dupla kapacitasu mint volt.
az enyemben sincs csavar, utana kell nezni a hogy az ovehez van e service manual, de valahogy ugy lehet szetszedni hogy el kellett csavarni egy reszet es ugy szetvalik szethuzhato lesz. persze jo erosen egybe van.
az akkus fogkefek is hasonloak, azokban sincs csavar de feszegetni nem szabad attol szettorik, megfeleloen kell megcsavarni az egeszet es szetjon (persze ehhez nem art boztosra menni hogy valoban nem e csavaros).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest