- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PROTRON #83558 üzenetére
Én a Bosch BME680-as gázszenzorát tervezem használni a lakás fűtés-szellőzés vezérlésére (még csak a prototípus vár az összeszerelésre). Én a kanárival ellentétben arra törekedtem, hogy diszkrét, észrevehetetlen érzékelőket tudjak szétszórni a házban, és semmi helyi megjelenítés nincs benne, csak adatok a központnak.
Szerk: Sajnos nagyon sok ígéretes projekt, sokszorosan elért céllal bukott el Kickstarteren, Indiegogon. Mégnagyobb sajnos, hogy sokba befizettem a megvalósítandó termék reményében. Azóta sok hasonló projektet követtem, és úgy voltam vele, hogy inkább dobják össze mások, én meg majd megveszem ha piacon lesz, akár drágábban is. Nem lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest