Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
hu ennek a 106+6-osnak megorultem, mert telleg kis alakitassal jo lenne. de valahogy amiket talaltam azok olyanok hogy ket billenojuk van, szoval fuggetlenul lehet kapcsolni oket.
nyilvan ossze is lehetne valahogy ragasztani a ket billenot, de azert szebb lenne egy sima telibe.
kozben talaltam a 107-es tipust ami kereszt kapcsolo, itt kettot kellene atvagni es mar jo is lenne.amin meg gondolkodtam az "ipari" forgo kapcsolo. abbol van sok fele meg mintha lattam volna olyat aminel lehet egymas ala betenni kapcsolo egysegeket. hatha ilyenbol ki lehet legozni vagy egy kicsit alakitani rajta.
aztan lattam meg karos/billeno kapcsolot, talan van olyan amiben van ket fuggetlen kor, 2x3 erintkezovel es 2 allasu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold