Hirdetés
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Kicseréltem az előerősítő és a teljesítmény fokozat közötti jel vezetékeket árnyékoltra, mert ha lekötöttem az előfokozatot a teljesítmény fokozatról, akkor csend lett, gondoltam ott vesz fel hálózati búgást, de semmi változás, összekötve ugyanúgy búg.
A 7812-eset helyettesítettem egy 180ohmos ellenállással RC szűrő gyanánt az előfokozatnak, de így sincsen semmi változás, ugyanúgy búg.
Már csak arra tudok gondolni hogy valami a kapcsolásban nem jól van tervezve.
Illetve még arra gondoltam, hogy a hálózati trafó nem megfelelő esetleg, mármint nem feszültségileg, hanem tervezésileg, mivel erőteljesen melegszik szólóban is, ha nincsen terhelés, mintha a primer tekercse alul lenne méretezve, esetleg ez is okozhat plusz búgást, de csak tipp.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest