Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
// Chaka //
tag
válasz
_ATi_1 #57206 üzenetére
Elkezdtem egy PIC RF projektet, de a hivatalos munkám miatt nem maradt idő a hobbira. Szóval félbemaradt. Többféle PIC-kel dolgoztam, és RFM69-es 868MHz-es modullal. Egy régebbi demó példát alakítottam át (szinte minden sorában) a saját képmásomra. Konkrétan nekem kis átviteli sebesség és nagy távolság kellett, és ehhez állítottam be a paramétereket. Ha nincs jobb ajánlat, akkor el tudom küldeni a programrészleteket. CCS C-ben írtam. Illetve el tudom mondani az adás-vétel működési logikáját (azon kívül, hogy az adatlapja sok mindent leír). Én a legalja kétdolláros típust vettem meg, és azzal 27m-ig stabilan ment az adásvétel, minimálisra csökkentett adóteljesítmény mellett. Ez 16uW körüli teljesítményt jelent a 20mW maximumból. Egy fickó ugyanennek egy nagyobb teljesítményű változatával, max adóteljesítménnyel 40km-t lőtt át. Persze erre mifelénk nincs esély, ő elhagyatott (zajszegény) helyen, egy tó felett végezte a mérést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest