Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #22965 üzenetére
Ez aztan erdekes. Megcsinaltam a muveletet. Most a LED egyik labanal 1 db 20 ohm-os ellenallas van, a masiknal pedig 3 db 20 ohm-os parhuzamosan kotve. Igy a terhelt LED feszultseg 8,5V-rol mindossze 9V-ra ugrott.
Eszembe jutott, hogy mi van ha megmerem a feszultseget az adott felallasban a LED egyik laba es a egyeniranyito egyeniranyitott laba kozott (me'g az ellenallasok elott). Igy 11,25 V-ot mertem. Szamomra logikusnak tunik, hogy ez egyenerteku azzal, mintha nem lenne, csak 1 db 20 ohm-os ellenallas. Jol gondolom, vagy hatalmas badarsag? Mert ha jol, akkor eleg lenne csak 1 db 20 ohm-os ellenallas.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest