- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
HDMI CEC másnál is furcsán működik?
Erősítővel van összekötve a TV, ARC funkciót használom.
Minden este 2-kor bekapcsol a TV egy pillanatra (kép nincs, csak a piros led alszik el) és vele együtt kapcsol az erősítő is. TV kikapcsol, de az erősítő bekapcsolva marad. Ha az utolsó forrás zene volt, akkor éjszaka zenél nekem.TV nincs neten, kilőve az EPG frissítés, nincs gyorsindítás. ARC funkciót kikapcsolva megszűnik a dolog, de pont ez lenne a lényeg.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
SztiviVander #4748 üzenetére
Pontosan.. Én az enyémre vettem plusz 2 év garit, így ha négy év múlva megkotlik, akkor jó szél fúj..
-
SztiviVander
addikt
-
Slyer
senior tag
Félek hogy nem lesz egyszerű a gari… plusz itt utolsó darabnak írják az auchannál. Ha gariztatom akkor Hisense javítja / cseréli? Közben odajött egy ott dolgozó tag, és mondta hogy 2 éve ott van a tv
-
arabus
addikt
És ha csak a fólia foltos?
Nézd meg jól mert nekem már az a7gq telibe fóliázott képernyővel volt.
Ha meg akarod venni nyugodtan húzasd le róla.
Amúgy ha fóliás a jobb felső sarokban ott ahol az a fogyasztási cimke van alatta kell lennie egy kis sárga szinű felhúzónak.
Bal oldalon pedig szintén felül ahol az a rózsaszin papir van alatta egy fekete vagy piros betű-szám P0 ha jól emlékszem a fólián. -
IQfályter
tag
Sziasztok le szeretném cserélni a 40"-os Samsung tévémet. A kiszemeltek Hisense 43E7HQ, Hisense 43A7GQ és a TLC 43 c735. Egyre jobban a Hisense felé hajlok csak a kettő közül nem nagyon tudok választani . Az E7 jobb választásnak tűnik de nem vagyok benne 100%- ig biztos . Vagy tudtok esetleg jobbat úgy 150- ezer forintig? A méret az 43".
-
Slyer
senior tag
Hopp! Köszönöm a tippet! Érdekes, hogy az árukereső nem listázza...
Igazából 3 lehetőségem van kb ebben a méretben / árban.
65A6BG -180k
TCL 65P639 - 200k
és amit Te linkeltél 220-ért.
Ezek közül egyértelmű hogy a QLED Hisense lenne a legjobb választás.
Lehet megvárom a pénteket, aztán kiderül... -
HF77
őstag
ITT most épp 220
-
HF77
őstag
nekem van belőle 65', nem bántam meg, igaz csak 196-ért vettem 2 hónapja.
pl. full sötétben azért láthatók az IPS panel hiányosságai, de összességében szép képe van, színhűség ok, 4K HDR a tévé tudásához képest rendben van, még szoftveresen is stabilnak mondanám, még játékhoz (xbox) is ajánlanám (de aztán 230-ért meg venném e háát jó kérdés....) -
Slyer
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Az 58-as A7GQ-t ajánlottátok ketten is. Ez 65-ös méretben is ajánlott? 230 az auchannál, az még igazából beleférhet
-
HF77
őstag
válasz
Hieronymus #4722 üzenetére
-
Hieronymus
veterán
Igen fontos.
Az IPS sötét képernyőnél barnás felhőket generál a kijelzőre, leginkább a sarkok közelében. Betükröződik a háttérvilágítás egy kicsit.A VA nem rendelkezik ezzel a képességgel. Helyette pontosan szemből nézve sokkal erőteljesebb látványt nyújt, mint néhány fokkal eltérve a merőlegestől. Ezt részben kompenzálják egy speciális fóliával.
A jó VA kijelző drágább mint az IPS. Meg kellene nézned élőben a kijelzőket és döntened melyiket vállalod be inkább.
-
-
Slyer
senior tag
Köszönöm szépen a kimerítő választ, Neked is HF77!
Az az igazság, hogy muszáj lesz kompromisszumot kötnöm, mert ez a 200-220 lenne a keret, és jó lenne a 65-ös méret is
Remélem emag black fridayen sikerül kifogni valamit...
Van a családban egy TCL 58P635. Gondolom kb ahhoz hasonló az A6BG is nem?
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Nekem is egy 58A6BG-m van. Az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy a képernyő szélén, főleg bal-jobb-lent világosabb a kép? Fent is egy kicsit, de a többi helyen már-már zavaró.
HDMI formátum auto
Képmód mozi éjjel
Adaptív kontraszt ki, Zajcsökkentés alacsony, Low blue light be, a többi alapon.Mi lehet ez?
HDMI-n kapja a directone boxból...Köszi!
-
arabus
addikt
Nagyon elszálltak az árak TV fronton is.
Tulajdonképpen 3x áron van minden mint tavaly ilyenkor ha ugyanazt a szinvonalat nézzük.
A kiválasztott tipusról tudnod kell hogy az a belépő alapmodell egy sima ips panellel szerelve.
Nagyon nem fogsz leülni a képminőségtől de épp elmegy még.
Ha bármelyik gyártónál 65 méretet akarsz jó képpel ahhoz még 200-at hozzá kell dobni.
Jelenleg egy modell kapható ami jó képet ad ebben az árban az 58-as [link] .
Ha mindenképp 65 akkor ez van viszont ebből sem sok lehet már tehát sok időd nincs [link] . -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
65" méretben keresek jó ár értékű TV-t, ezért eddig a TCL / Hisense vonalon nézelődtem. Hallottam hogy a Hisense nem túl acélos szoftver téren, de most elég jó áron van az Euronicsnél a 65A6BG, 180k. Mennyire kompromisszumos egy ilyen TV a versenytársakhoz képest? Leginkább youtube, netflix meg tv adás menne, hbo max ugye nincs, de arra mondjuk van xbox. Mennyire jó vétel most ez?
Köszönöm előre is!
-
togaba
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre. Még megvan az U7QF. Nemrég elhunyt a X96 médialejátszóm, gondoltam, rádugom az USB-re a tárat. Azt vettem észre, hogy a DV-s filmek mindegyike HDR-ben játszódik le. Vajon miért?
Köszi. -
arabus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #4707 üzenetére
Biztos jó lehet.
Én mondjuk a szoftverrel is elégedett vagyok,ez monitor az 58 meg TV-ként van használva.
Ezekre meg teljesen jó. -
arabus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #4701 üzenetére
Nem ez qled direct led-es itt nincsen zónákra szedve a háttérvilágitás.
És ha jól olvasom nem is fehér ledeket használnak.
De annyira nem mélyültem ebbe bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest