Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
65E7HQ-ra valahogy lehet iphonet tükrözni vezeték nélkül?
köszönöm! -
Slyer
senior tag
Ma megint van egy 65A7GQ eMagon úcs-ban ha esetleg valakit érdekel. Nem tudom hogy ez a tegnapi újra felrakva, vagy egy másik, mert a leírás ugyanaz.
Tegnap 189k volt, ma 172k.
-
-
Slyer
senior tag
Felraktam bestbuyba is, de bedobom ide is, hátha innen visszi valaki, ennyiért jó pénz, főleg hogy kb új.
"Hisense 65A7GQ QLED Smart LED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
eMag úcs: 188.900 Ft [link]
Használat apró jelei a terméken, sérült csomagolás, apró karcolások a tv keretén, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett, szállítás során megsérült, jelek a csomagoláson
Ha van arra esély hogy péntek óta felrakták úcs-be, akkor ezt én vittem vissza 13-án. Semmi használati jel nincs rajta, nincs karc a keretem, patika állapotban van. Kivettem, használtam, visszavittem. Azért vittem vissza, mert az edge led miatt kicsit bevilágít és engem zavart, aki látta mindenki lehülyézett hogy minek viszem vissza, szóval élhető.
ÁK: 220-tól, a min ára 200 volt tegnapig. [link]"
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Kicsit offtopik, bocsi. Olyan led szalagot keresek, ami elég egy 65A7GQ hátuljára 3 oldalra, és megy külön tápegység nélkül USB-ről. Régebben még nekiálltam mókolni ilyenekkel, de most valami kulcsrakész megoldást keresek, amit nem kell forrasztani meg ilyesmi, csak összedugni és megy
Lehet RGB, vagy meleg fehér is.
Köszönöm!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
ha választani kéne, melyiket ajánlanátok? Nappaliban lenne, nappali és esti használatban is lenne, többnyire streaming filmezés, komzol.
65A7GQ, vagy 65U7QF
köszönöm!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Még mindig nem jutottam előrébb a dilámmámban, ebben kérném mégegyszer a segítségeteket, illetve a véleményeteket.
Van egy Hisense 65A7GQ tv-m, amivel alapvetően meg vagyok elégedve, 2 év gari van rá, IPS.
Még vissza tudom vinni, benne vagyok a 14 napban. Az emagnál most 220 a 65E7HQ, ami elég jó ár érte az eddigiekhez képest. 3 év gari van rá, VA panel, elvileg 100/120Hz, és 2022-es modell. 15 ezer forintot kéne ráfizetnem. Nappaliban van a TV, elég világos. Nappal inkább tv adás megy, este filmezünk netflix, hbo max ilyesmi.Megérné a csere, vagy hagyjam?
Köszönöm előre is!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
vettem az emagnál egy 65A7GQ-t, igazából meg vagyok vele elégedve, bár hiányzik hogy iphonet nem tudok tükrözni, meg windowsos gép sem látja, pedig ugyanazon a wifin van. 2 év garit adott rá az emag.most van náluk akcióban 65E7HQ 220-ért 3 év garival. Többet tud ez, mint az A7GQ? Mégérné visszaküldeni? Még benne vagyok. 14 napban.
köszönöm! -
Slyer
senior tag
Visszavittem, nem nagyon akartak cserét ajánlani. Vissza akarták adni a pénzt, és rendeljem újra. Már nem 205, hanem 220. Nem azon a 15-on múlik, de azért kiharcoltam hogy csere legyen. Már megrendelték az újat!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Black fridayen rendeltem egy 65A7GQ-t. Még nem érkezett meg, csak előre kérdezősködnék. Van esetleg olyan előre bevált beállítás ami jó lehet (TCL topikban láttam hogy vannak bevált setupok)?
Illetve érdemes lefrissíteni egyből a TV-t, vagy van erre egyáltalán lehetőség? OTA tudok frissíteni, vagy csak pendrive?
Köszönöm előre is!
-
Slyer
senior tag
Köszi mindenkinek az előző napok információit! eMag-on 205k a 65A7GQ, be is húztam egyet, ennyiért szerintem jó lesz ez, lejjebb úgysem megy...
-
Slyer
senior tag
Félek hogy nem lesz egyszerű a gari… plusz itt utolsó darabnak írják az auchannál. Ha gariztatom akkor Hisense javítja / cseréli? Közben odajött egy ott dolgozó tag, és mondta hogy 2 éve ott van a tv
-
Slyer
senior tag
Hopp! Köszönöm a tippet! Érdekes, hogy az árukereső nem listázza...
Igazából 3 lehetőségem van kb ebben a méretben / árban.
65A6BG -180k
TCL 65P639 - 200k
és amit Te linkeltél 220-ért.
Ezek közül egyértelmű hogy a QLED Hisense lenne a legjobb választás.
Lehet megvárom a pénteket, aztán kiderül... -
Slyer
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Az 58-as A7GQ-t ajánlottátok ketten is. Ez 65-ös méretben is ajánlott? 230 az auchannál, az még igazából beleférhet
-
Slyer
senior tag
Köszönöm szépen a kimerítő választ, Neked is HF77!
Az az igazság, hogy muszáj lesz kompromisszumot kötnöm, mert ez a 200-220 lenne a keret, és jó lenne a 65-ös méret is
Remélem emag black fridayen sikerül kifogni valamit...
Van a családban egy TCL 58P635. Gondolom kb ahhoz hasonló az A6BG is nem?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
65" méretben keresek jó ár értékű TV-t, ezért eddig a TCL / Hisense vonalon nézelődtem. Hallottam hogy a Hisense nem túl acélos szoftver téren, de most elég jó áron van az Euronicsnél a 65A6BG, 180k. Mennyire kompromisszumos egy ilyen TV a versenytársakhoz képest? Leginkább youtube, netflix meg tv adás menne, hbo max ugye nincs, de arra mondjuk van xbox. Mennyire jó vétel most ez?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Delta Force (2024)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest