- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
föccer
nagyúr
válasz Tomics #60689 üzenetére
34-35-re lesz gold. Be akartam pengetni preorderre (gyenge pillanatom volt naaa), de a rendszer nem engedte. Ennyivel kevesebb lesz blizznél.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
h3lios
addikt
válasz Tomics #46182 üzenetére
Én már a TGT-nél megtanultam, hogy a Blizzard 1 komolytalan cég ilyen szempontból, nem egy Valve kaliber...
Akkor még újoncként vártam a kieget, meg is látszott a kommentjeimen. Jelen pillanatban nekem tök mind1, hogy mikor jön a kieg. Már régóta csak a napi Questeket csinálom, most volt tegnap egy kivétel, mert a brawl-ba belepörgettem kb. 30 játékot, mert jól lehetett vele goldot farmolni.
Igazából minnél később jön annál jobb, már most van 7000+ dustom (ha töröm a fölös arany lapokat) és 7000+ goldom. Ha meglesz a 10k gold, akkor már bőven elég lesz mellé az előrendelés és nem kell többet packot venni.
B-tag: H3lios#2825
-
DaveNo1
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz Tomics #45870 üzenetére
Nehéz megmondani, mert ha csak TGT szintű kieg lesz, akkor is a Standardból kieső lapok miatt lehet, hogy nem lesz elég a szokásos mennyiség (azaz ~100 pakli). Ha meg jobb lesz, és itt főleg a jó legendaryk és epicek száma lesz a döntő, akkor akár 200 pakli is kellhet belőle. No meg esetleg a korábbi Classic és TGT packokból is bekerülhetnek új lapok a metába, így lehet, hogy azokból is venni kell majd.
Nekem egyelőre 8k goldom van, előrendelést nem tervezek, de ha úgy tűnik, hogy kevés lesz a 100 pakli, és az előrendelés legalább 10 pack pluszt jelent (nem csak egy hátlapot), akkor van rá esély, hogy fizetek.
Egyébként mindenki a Standrad-ra hajt, vagy a Wild-nak is meglesz a respektje?
Másik kérdés, hogy ha nem lesz elég a goldod, de pénzt nem akarsz költeni, akkor elkezditek törni az amúgy csak Wild-ban használható lapokat? (Én egyelőre ezt semmiképp nem tervezem.)
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
attól is függ, mennyi dustolható lapod van. nekem most van ~4000goldom, 1235 dustom + 4735-öt ír a mass disenchant, plusz van pár beáldozható trash legend és golden epic, ott lesznek a naxx lapok és a szituációs GvG lapok szintén. lesz legalább 45 packom, ebből az eddigi átlagot nézve meglesznek a common és rare lapok szinte teljesen, pár epic és 2-3 legend, a többit meg majd legyártom, ha látszik, mi lesz a metával.
ilyenkor el szokott kapni a nagy nyitogatási vágy, lehet veszek 15 pakkot majd, de előrendelni a nagyot nem fogom, az tuti.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Soybex
őstag
Nem. Eddig is f2p-ben játszottam ezután is abban fogok. Dustom 2 legendre elég, meg ha arról van szó dr balanced mehet a levesbe
Apropó valaki nem tudja hogy új hős "skinek" mikorra várhatóak?
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
addikt
válasz Tomics #45570 üzenetére
Az a baj, hogy a challenger csak hab a tortán. Általában már az elején elmegy a game ellene, ha jó curve-je van: lásd minibot, mustár és csatolt vidéke. Arról nem is beszélve, hogy ha kijön neki ilyen dr6-7-8 vagy dr 6-6-7 és társai, akkor azt a legtöbb dekkel nem tudod megoldani és game over.
Nem kevés ember mondta a friendlistemről, hogy alig várja, hogy jöjjön a standard és menjen ez a dekktype a levesbe /szerintem az se lenne baj ha 1-2 hónapig a palának to the ground lenne, anyfin meg secret retya után/[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
addikt
-
F-ECT$
titán
-
SLYM
veterán
válasz Tomics #42041 üzenetére
van, hogy nem adja, de hidd el jó a CW, csak tudni kell vele játszani (tolni kell vele, hogy megtanulj egyszerűen), nem mondom, hogy nincs nála sok jobb most, de egy rank 5-öt ezzel is simán el lehet érni, ha kész van a deck, a tényleg jók meg legendig mennek vele
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nehéz kenyeret választottál. A legdrágább paklik egyike, de közel sem a legjobb. Gyakorlatilag a mid/late game-ben tudsz maradandót alkotni, earlyben rush ellen, ha nem jönnek a fegyók illetve a leszedések, akkor game over van. Amennyiben mid game-et eléred és nem épp, hogy élsz még, akkor a legtöbb deck ellen nincs már félnivalód különösen ha Justicart is ki tudod rakni /coinnal én az esetek nagyrészében megtartom kézben/.
A rush ellen viszont, ahogy írtam különösen gyenge vagy /múltkor engem aggro druid Reno +15 armorral együtt megborított, csak a viszonyítás kedvéért/ valamint secret pala ellen se vagy a legjobb /itt is kaptam már ki úgy, hogy 2 brawl ellenére is le tudott ütni/ ezektől meg jelenleg hemzseg a meta.. Kitkatz ill Lifecoach-t nézzed twitch-en sokat, tőlük lehet talulni, de ahogy Zoley is írta, még nekik se egyszerű vele elérni a legendet. Tegnap Coach játszott az új tauntos majom lappal, meg is lett neki lego, ha gondolod teszteld be azt a verziót, ő gyakorlatilag istenitette a majmos lapot. Amúgy meg kitartás, játsz vele sokat, ha még csak most raktad össze, akkor valszín nem csak a jelenlegi meta miatt szenvedsz, hanem a játékodon is kell csiszoni. Szerintem ne add fel, számomra hosszú ideje a cw a legélvezetesebb pakli HS-ben (: /lego nekem se jött össze vele, de előző szezonban rank5ről 2-re vele sikerült kapaszkodni/."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
sajnos ezzel eléggé elkéstél, a Ctrl W régóta nem top tier. Sok minden ellen szenved már. Kitkatz aki szinte csak azzal nyomja, mindig nagyon későn lesz vele legend, mert ő se tud vele hasítani már. Ma is csak rank3 volt még. Esetleg megnézheted amivel Lifecoach ment legutóbb.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Linkelj 1 deck listet. Mostanában sokat változott a CW early-ben. Pl. Lifecoach elkezdte használni a tauntos majmot és tényleg működik.
Én jelenleg ezt használom és nem rossz. Az elején lehet variálni, ahogy neked jobban tetszik úgy érdemes. Eddig 2 taskmastert és 2 acolyte-ot játszottam, de sok esetben halott lapok early game-ben és bedarálják őket hamar. Ha nem együtt használom őket nem is tudom hányszor húz 1-nél többet a pain, szerintem max whirlwind effektel tudom megoldani.
Bash-ből is mehet bele a kettő, ha úgy érzed hogy kell.
A Legendekből pedig szintén rajtad múlik mit használsz. Ragnarost is lehet berakni, Harrisont techelni most elég nehéz, mert a többi lap erősebb hosszú távon.B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz Tomics #39615 üzenetére
Ha Control Warit játszol akkor Yserát nem raknám már be ragnaros mellé.
Régi CW-mben bent volt geddon, de egy második Brawl-al kiváltható, összességében tehát én Justicart gyártanám le bele, mert nagyon jól muzsikál CW-ben és Priestben is.
Yserát csak akkor craftolnám, ha aktuális lehet a Dragon Priest én helyette Ragnarost játszottam, mert agresszívabb volt a deckem.
B-tag: H3lios#2825
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Max
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest