- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallazeal
tag
válasz beherit #78341 üzenetére
Jól teszed, büntessed is a mohókat!
Ezt a Theo-priest paklit kipróbálom énis, van hozzá mindenem szerencsére. Egyébként a big priest óta nemis játszottam pappal.
Sajnálom is hogy elvándorolt, kiváló pakli volt.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz kwzatz #78334 üzenetére
Félreérthető voltam, a spiteful druid bevált, a Hadroxonos nem igazán. Szerintem túl greedy...
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
-
Hallazeal
tag
Azért azt meg kell hagyni, hogy Shudderwock hangja oda van téve.
Kargyraa worksHa egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz salaam #78130 üzenetére
Most én is ezt az új generációs face huntert játszom. Nagyon erős szerintem, jött ellenem egy tank-up warrior, és simán kikapott, pedig ha úgy vesszük az ő hero powere nem fair, mert ő 4 armort kap, a hunter meg hármat tud lőni körönként, de még ez sem számított...
Hozzáteszem, hogy még silence sem kellett eddig. A warlock is ki tud purcanni még a lackey kör előtt...nem semmi. Van egy olyan érzésem, hogy ez a pakli velünk marad...
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy én nem igazán board alapúra kreáltam meg, csak az első 2-3 körben kell a minion sebzés, utánna már kézből megy minden.[ Szerkesztve ]
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Állítólag ma fény derül majd egy olyan Sámán kártyára, amitől ledobjuk a láncot.
Továbbá állítólag a Cubelockot már figyelik, és ha tovább erősödik akkor eljön érte a fekete Volga.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Nagyon izgalmas
-
Hallazeal
tag
válasz Chumlee #77586 üzenetére
Érdekesnek érdekes, de tényleg nem valami jó...legalábbis egyelőre. Amire megérné ez a buff, az az early game, de 6 manánál ez már szinte mindegy is, esetleg Yserából csinálna 12/12-t. De azért a pár lapért amit megéri innerelni sokkal egyszerűbb a klasszikus módszer. De lehet egyszer majd jó lesz ez a lap, kitudja...
-
Hallazeal
tag
válasz kwzatz #77558 üzenetére
Most nekem is volt egy masszív kihagyásom. De ebben a hónapban meglepően könnyen meglett az r5... 5-6 nap játékkal viszonylag kényelmesen sikerült, bár volt többször is 10 feletti winstreakem. Csak kicsit fura volt, hogy már r20-on is 5 csillag van
Mondjuk deck trackert nem használtam sosem, de ha több meccset akarok lejátszani akkor valószinűleg be kell adnom a derekam, mert mondjuk a napi 10. meccs után már összekeverednek a dolgok, az előző meccsekkel.
Köszi a linket, ez jópofa nagyon.
Elvileg bele kell férnie a legendnek az időmbe, na majd meglátjuk.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz kwzatz #77555 üzenetére
Nagy Gratula!
Látom jól belemerültél a témába. Bármennyire is lusta disznó vagyok hozzá, de már nekem is ideje lenne végre kiprögetni a legendet.
Mindig halasztgattam a legend rusht, hogy ó ráér az még... aztán azóta is ezt mondogatom és r5-nél megállok.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
-
Hallazeal
tag
válasz pachito #77433 üzenetére
Igen ez igaz, viszont azt ne felejtsük el, hogy Lyra esetében egy öngerjesztő folyamat indul be amivel így inkább az auctionerre hasonlít. Viszont ennél a sámán hősnél ez az öngerjesztő folyamat nincs...
-
Hallazeal
tag
válasz whitezo88 #77431 üzenetére
"Meg túl sok a gyenge shaman spell"
De ez tudod, hogy lesz majd? A streamerek Lava burst-öt kapnak majd belőle, amikor az ellenfelük épp 5 Hp-n van, mi meg majd ice fishinget, meg totemic mightot
De viccet félretéve, tényleg oltári nagy szórás van a shaman spelleknél. Meg szerintem mire ezt lerakod, kb semmi kezed nem marad addigra, szóval aligha lehet majd ezt kihasználni...[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz Kanczy #77426 üzenetére
Nekem sem tetszik ez a Hagatha... nem fog ez csinálni semmit szerintem. Ha még népszerűbbek lesznek a spiteful paklik, akkor ez gyakorlatilag egy "8 mana: Nem csinálok semmit" típusú lap. A heropower meg az az igazi Hs-es kaszinó lesz. Látszik, hogy value irányba szeretnék terelni a sámánt, de ez normális laphúzás nélkül még annyit sem ér mint Virág elvtárs fáradozásai...
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz penge111 #77392 üzenetére
A klasszikus értelemben vett Aventure-k már nem lesznek, kizárólag soklapos kiegészítők fognak érkezni.
-
Hallazeal
tag
válasz Chumlee #77371 üzenetére
Olyankor születnek meg a legőszintébb hozzászólások.
A HS legyűri a gátlásokat.penge111: Karazant már ne vedd meg, mert megy wildba. Én a helyedben most inkább megvárnám az új kiegészítőt, és addig nem költeném a goldot.
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz KISDUCK #77369 üzenetére
Hát igen. Sajnos igazad van, r10-től már nekem is olyan érzésem volt mintha gép ellen játszanék. Secret Magek, Murloc palák, és néha egy-egy Warlock, ja és tök sablonos taktikák, ami nekem végülis előnyös volt mert tudtam mi fog történni,ellentétben velük.
"szegény plébános lelépett sunyiba a sekrestyén keresztül."
Ez jó! Úgy volt vele hogy, semmi Púder...csak simán concedeHa egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz KISDUCK #77365 üzenetére
Miért lenne benned hiba? Kiélvezed a játékot, teljesen jól csinálod. Nem kell mindig meta paklival játszani.
pl.: Ebben a hónapban én is egy Elemental Druidával tekertem ki a rank 5-öt, R20-ról indulva.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz beherit #77343 üzenetére
Közben visszakerestem a ranked változásról szóló hírt, és ott azt írják, hogy reset után az aktuális rankodról esel vissza, viszont a jutalmat a legjobb elért eredményed után kapod. hm...ez egy kicsit fura.
"de ahogy indult ez a hónap is, barmi lehet " Na ez maximálisan igazHa egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Most a hónapi végi rank reset után, az aktuális rank eredmény alapján esünk vissza 4-et, vagy ami a legmagasabb elért eredményünk volt?
-
Hallazeal
tag
válasz tomazin #77205 üzenetére
úgy értem hogy lefelé tartó trend van szerintem. Az ungorónál volt egy kis korrekció, de ennyi. Nagyon lecsökkent az olyan paklik száma ahol nem a csodát kell várni és az álom kezet. Valódi stratégiai lehetőség egyre kevesebb van...
-
Hallazeal
tag
Szép ez a +20 pakk akció, és egyben árulkodó is. Tényleg értenek az üzlet részéhez, azt be kell vallani. +20 pakk az égvilágon semmit nem számít majd, ellenben elhiteti, hogy most jó dealt csinál az ember(látszólag).
Egy minimálisat fog lökni majd a pity timeren aztán ennyi. De azért jön kasztonként 2 legend, meg majd gondolom egy halom epic... szarnak a pofon kb. De azért elsőre jól hangzik. Ráadásul, ez majd feltornásza ismét elfogadható szintre az eladásokat, aztán a meeting-en majd verik egymásnak a mellüket, hogy nem kell ide semmilyen normális kiegészítő, csak mézes-madzag... a többit a hírnév megoldja. Felőlem adhatnának amúgy +100 pakkot is, akkor se rendelnék elő... most inkább minőség kéne már, nem mennyiség.
Örülnék ha ez mégsem így alakulna... és a játékosok igenis bemutatnának végre nekik, és be kéne látniuk, hogy igenis bele kell tenni a munkaidőt normálisan... nem pedig piaci módra alkudozgatni...Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz Hallazeal #76054 üzenetére
És egyébként mi ez a snowball most a játékban? Valami elképesztően hulladék a játékélmény most... A midrange shamanos idők jutnak az eszembe, mindenki hagyigálja ki a nagy lényeket korán... és az veszít aki nem húzza be a választ, vagy aki kicsit kisebb lényt recruit-ol... hát ez valami borzalom most... az Ungoro és a Frozen throne után nem gondoltam, hogy ennyire eltolt kieggel jönnek elő.
Van egyáltalán valami normális pakli? ami nem a highroll kocka recruit-on alapszik? Létezik ilyen most?Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
80 Goldot cserélek!
Btag: Ravenlord#21937Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Hát a Shaman csuzli az elég undorítóan rossz az biztos.
Bár szerintem csak casterek esetében lehetnének kedveltek a fegyók, mert ők nem cserélgetik le, lévén spellekkel fordítanak tempót. De alapvetően szerintem nemsok fegyvert fogunk látni ezekből hosszú távon.(szigorúan SzvSz)
Na és aki úgy dönt, hogy virraszt azoknak sok sikeres nyitást, és egy jó nagy adag legendaryt kívánok.
Én meg majd meló után holnap reggel kinyitom a kemény 20 pakkomat.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
80 Goldos Quest csere lehetőség. (EU)
Btag: Ravenlord#21937[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz grizlisandor #75266 üzenetére
Egyetértek veletek. Régen előrendelgettem még az áremelés előtt, de utána megtanultam helyén kezelni a játékot, ami azt jelenti hogy pénzt nekem ez nem ér meg, mert ahhoz nem lehet eléggé komolyan venni. Én mondjuk toltam volna bele pénzt rendszeresen( mármint az 50-es előrendelésekre), de lassan már a fun paklik alig különböznek a meta pakliktól, és a bohóckodáshoz már sokallom a számjegyeket.
@H3lios:
A Drakonid Operative-t miért nem csupa nagybetűvel írtad? Úgy tudtam, hogy a kedvenc lapod.
-
Hallazeal
tag
válasz whitezo88 #75257 üzenetére
Én big priestel tegnap elvertem párat.
De mondok neked jobbat, ne vedd komolyan a játékot, nincs értelme. A random szarságok már egyre kiszámíthatatlanabbak, firelands portalból hydra, evolve sámán rulett, keleseth highroll, Barnes, lyra stb. Olyan randomokkal még nincs baj mint az adapt, mert azzal legalább tudsz matekozni. De már rengeteg olyan van amire semmi rálátásod nincs. De ezt még fokozzák recruit-al meg joust effektel szóval nincs értelme itt sokat várni. A legjobb ha elfogadod, hogy ez ilyen és nem veszed komolyan az egészet.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Hát kinek mi jön könnyebben, elképzelhető hogy valaki könnyebben keresi a valódi pénzt mint a goldot.
Egyébként rendeltetek most elő pakkot?Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz ígyvanferi #75250 üzenetére
Ennek majd azok örülnek a legjobban, akik valós pénzért vették a pakkokat. És akkor majd nem Recruit lesz, hanem Ragequit.
-
Hallazeal
tag
válasz whitezo88 #75248 üzenetére
Jaja, vasárnap jól szokott működni a hunter, mert mindenki másnapos és nem bírják a gyomrot még tovább facsaró tempó playeket.
-
Hallazeal
tag
válasz rocket #75239 üzenetére
Na ezaz, ami még kellett a hunternek. Van már 3 manás huffer, és van 9 manás is, mostmár végre 6 manáért is lehet disznót kapni. Hát a hunternek pont ez hiányzott már régóta, és ráadásul a lap feltétele is igazán semmiség, ugyan ki akarna más miniont a paklijába, ha végig is "disznólkodhatja" a mérkőzést.
Egyértelműen ez a legjobb lap ami a huntert igazi Vadkanná teheti.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz whitezo88 #75233 üzenetére
Az szerintem csúnya kifejezés, hogy kamu. Inkább mondanám úgy, hogy egy fricska, vagy maga a hearthstone egy lap személyében.
-
Hallazeal
tag
Új Lap érkezett, és ráadásul egyik magyar streamerünk kapta meg bemutatásra ( YelloRambo ).
[link]Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
-
Hallazeal
tag
válasz F-ECT$ #72879 üzenetére
Köszi az infót! Sejtettem, hogy sok a druid. Elsején játszottam egy hosszabb menetet és énis sok druidával találkoztam. Akkor szerintem marad a pirate.
Chumlee: Köszi neked is! Múlt hónapban nekem is jól ment a pirate warival, csak kár hogy már későn kapcsoltam, hogy át kéne váltanom rá.
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
Elkezdtétek-e már a létrázást? Mit gondoltok mivel érdemes most hadba állni?
A józan paraszti eszem azt mondatja velem, hogy a pirate warrior-t kéne most előkapnom. Mik a tapasztalatok?Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz Hallazeal #72800 üzenetére
Bocsi lejárt a szerkesztés, de azt még hozzáfűzném, hogy érthető legyen amit mondani akarok, hogy az innervate jóval felerősíti a dudu összes koncepcióját, többel mint ahova be akarhatták tervezni.
-
Hallazeal
tag
válasz F-ECT$ #72798 üzenetére
De a druid futtathatna, de az aggrónak nincs szüksége rá, ellenben az innervate-re feltétlenül, sőt az összes deck típusának mellőzhetetlen kelléke.
-
Hallazeal
tag
válasz F-ECT$ #72793 üzenetére
Gondolom az Innervate helyett az Ultimate Infestation-ra gondolsz mint probléma. De szerinted akkor mi az összefüggés ezt követően abban, hogy a Jade druid futtat UI-t és Innervate-t is, viszont az aggro nem futtat UI-t csak innervatet és legalább olyan erős mint a jade?
Az innervate erős spell, ha van a druidnak erős koncepciója, akkor az még erősebbé válik tőle.
Nemhinném, hogy az innervate miatt kéne lebutítani az összes druid kaszt lapot, csak azért hogy ne annyira érje meg őket ki-innervatelni. Akkor már ésszerűbb 1 db lapon változtatni.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz DaveNo1 #72671 üzenetére
Általában egyet szoktam érteni a véleményeddel, és ez most sincs másképpen. Szerintem nagyon is igazad van, a druid most el van eresztve nagyon, és még a régi aggró sámántól is jobban. Mana előnyt generál, konzisztensen lapokat húz, a boardot olcsón televágja nagy lényekkel, és még ha arra próbálnál apellálni, hogy kirakj sok lényt a jade-ek ellen, hogy valamivel tudjál tradelni, akkor megkapod a plaguet válaszul, és lesel hogy most tulajdonképpen magadat szivattad be mégjobban. Majd ezekután, a manaelőnyéből fakadóan kiszórja a kezét, és újratölti a brutálisan erős UI-val. Mindent konzisztensen csinál, és szinte nemtud kifogyni.
Szerintem a változtatások amiket írtál, tényleg kellenének.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz KISDUCK #72622 üzenetére
Nálam ilyen még nem történt, ellenben olyan volt már, hogy a hasonló név/art miatt összekevertem hirtelen, és ez miatt rosszul emlékeztem. Talán nálad is ez áll fenn. Nem lehet, hogy a Necrotic Geist-el keverted össze hirtelen?
-
Hallazeal
tag
válasz DrGonzo22 #72616 üzenetére
Persze ez igaz, a tudást tökéletesen méri a rendszer. sőt. Én mindemellett csak annak örültem volna még, ha kevésbé lenne stresszes a hangulata.
De lehet csak azért kívánom ezt, mert énis csak középszerű játékos vagyok.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Szerintem olyan nem létezik, hogy nem érdekel a rang hogyha rankeden játszol. Ennek Pszichés okai lehetnek,
ugyanis kényszeresen is figyelni fogod a számot a neved mellett, és ezt szerintem nagyon nehéz teljesen kizárni. Én is úgy csinálom, hogy amennyi meccset le akarok játszani, annyi strigulát húzok be magamnak, mint a fegyencek, és próbálom kizárni a pillanatnyi állást, de még ígyis fullasztónak érzem néha az egészet. Pedig nekem csak annyi a kívánalmam, hogy mindent hibátlanul csináljak, és jól osszam be az erőforrásaim a meccs alatt, ez az ami nálam prioritás, és elégedettséggel tölt el. A meccs eredménye ilyenkor másodlagos.
Ennek ellenére sokszor érzem, hogy hiába való volt az 2-3 meccsem, nincs érte jutalmam, amit kaptam azt ellopta tőlem egy olyan játékos aki előbb játsza ki a mark of the lotust, és csak utánna pakolja ki a lényeit, de legalább behúzza a két hidrát innervate-el. Ezt minden hónapban előlről kezdeni, na ez az ami igazán meg tudja folytani a felszabadult játékot.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz rocket #72608 üzenetére
De amúgy érted, ez senkit nem zavarna különösebben ha végre rendbe raknák a Ladder rendszert, mert jelenleg, ez így nagyon lelombozó tud lenni. Megcsinálsz egy ilyen meccs előtt egy 35 perces küzdelmet, amit lehozol pusztán a tudásoddal, aztán ezt az egész 35 percnyi hibátlan teljesítményedet tönkreteszi egy ilyen esemény. Ha meg lenne reformálva a ranked, ez nem számítana különösebben, és senkit nem érdekelne.
Pedig csak szerintem annyit kéne tenni, hogy a megszerzett rankot már ne tudd elbukni, viszont azon belül a csillagokat továbbra is, ehhez még hozzájönne a win streak eltörlése rank 20-tól, és a 10 kör feletti meccsek győztesének járna egy plusz csillag. ( vagy valami ilyesmi )
A Jelenlegi ranked szerintem, csak olyan játékoknál tud megfelelően működni, ahol 100%-ig csak a tudás számít, és semmilyen szerencsefaktor nem játszik szerepet.
Ha megváltozna ez a rendszer, engem az ilyen esetek a legkevésbé sem zavarnának.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
Sziasztok!
2 Hónap pihentetés után, énis visszaeső lettem. Sok dustomba került a visszatérés, de viszonylag most tetszik a játék, egy-két kivételtől eltekintve. De mivel ezeket már szóba hozta más is, így nem ismétlem el.
Szóval akit érdekel, annak most tudok ajánlani egy Kontroll Paladin paklit, YelloRambo kreálta, és szerintem baromi jól sikerült neki, eddig 6-0 a Druidok ellen ez a pakli. Sőt nagyjából, 10-12 meccset játszottam vele és simán lehozható volt vele az összes, az hozzátartozik hogy Rank10 környékén játszom most, ami azt jelenti, hogy máshol talán nembiztos hogy ilyen jól teljesít. De aki szereti a Kontroll paklikat az tegyen egy próbát vele.Íme:
### Con-Troll
# Class: Paladin
# Format: Standard
# Year of the Mammoth
#
# 1x (2) Acidic Swamp Ooze
# 1x (2) Dark Conviction
# 2x (2) Doomsayer
# 2x (2) Equality
# 2x (2) Wild Pyromancer
# 2x (3) Aldor Peacekeeper
# 2x (3) Coldlight Oracle
# 2x (3) Stonehill Defender
# 2x (4) Consecration
# 1x (4) Spellbreaker
# 2x (4) Truesilver Champion
# 1x (5) Elise the Trailblazer
# 1x (6) Ivory Knight
# 1x (6) Skulking Geist
# 2x (6) Spikeridged Steed
# 1x (6) Sunkeeper Tarim
# 1x (8) Primordial Drake
# 1x (8) Ragnaros, Lightlord
# 1x (8) The Lich King
# 1x (8) Tirion Fordring
# 1x (9) Uther of the Ebon Blade
#
AAECAYsWDPIF+gaKB+auAo+0ArnBAsnHAs/HAuXLAqDOAsLOAo7TAgmKAdwD9AXPBvYH+AePCZvCAojHAgA=
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in HearthstoneHa egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Ben Brode ismét kampányol.
[link]Nem lenne már rossz egy torna mód. Lehet, hogy küszöbön van?
-
Hallazeal
tag
válasz Bazsi1987 #68677 üzenetére
Én kipróbáltam mert szeretem az aggró paklikat, és csak 1 db Living manát kellett legyártanom hozzá.
Szerintem erős pakli, bár az hozzá tartozik, hogy túl sokat nem játszottam vele. De első látásra határozottan életképesnek tűnik. Nyilván nincs annyira jó mint az aggró sámán volt rota előtt, de szerintem használható. És egyébként külön örülök, hogy most a Druidnak van egy ilyen típusú paklija is.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz F-ECT$ #68614 üzenetére
Ezen interjú alapján, van rá lehetőség. De persze konkrétumot nem mondtak ezzel kapcsolatosan. Röviden annyi az egész, hogy visszajöhet pár régi mechanika, többek között a highlander lapok is, de egyelőre nincs tervben ( vagyis az interjú készítésekor nemvolt tervben.)
-
Hallazeal
tag
válasz Joco_77 #68600 üzenetére
Úgy működik,hogy elősször az egyik fél hívja ki a másikat, majd utánna fordítva. És így megkapja mind a két fél a 160 goldot.
-
Hallazeal
tag
válasz kwzatz #68584 üzenetére
Ne haragudj, de nem vágyom arra hogy elismerd, hogy igazam van. Egyszerűen csak alázattal, ismét elismerem, hogy pontatlanul fogalmaztam. És akkor egyezünk ki annyiban, hogy a Heroic Brawl nem verseny, az aréna pedig nem Heroic Brawl, ebből kifolyólag az aréna sem verseny.
És tényleg ne haragudj, komolyan nem cinizmusból írtam amire azthitted, hogy az.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz KaraDani #68582 üzenetére
Persze értem amit mondasz, azért írtam Fogtündérnek is, hogy megértettem a dolgot. Verseny alatt azt értettem, hogy próbálod legyőzni az ellenfeleid a 12 winért, ami kvázi az első helyet jelenti jelképesen. De nyilván ez nem ugyan az. Mert összevissza jönnek az ellenfelek, így valóban más a helyzet, mintha konkrétan az elején kötött emberek állnának össze egy futamra.
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz kwzatz #68576 üzenetére
Tessék: [link]
De segítek neked azért: " küzdelem a résztvevők között a legkedvezőbb hely elfoglalásáért"
De nyilván igazad van, ez egy az egyben aréna, csak véletlenül átírták heroic brawlra a nevét.
Nem állítottam nagyobb hülyeséget mint te. Nem egyértelműen egy verseny, de sokban hasonlítható hozzá, sőt valószínűleg azt tesztelgetik vele, hogy egy valódi verseny opcióra mekkora igény lenne. Ne haragudj, ha meg sértettelek, nem állt szándékomban.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz kwzatz #68570 üzenetére
Így van, ez olyan mint az aréna, csak teljesen más, jól mondod.
@salaam:
Na ha megvan Tarim, akkor lehet paladinozni
Én még most sem mertem lekraftolni. Félek, hogy hátha nem marad meg hosszabb távon a mostani pala.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz fogtunder #68561 üzenetére
Egy lényeges dolgot elfelejtetek, ez nem aréna, és viszonylag ritkán van ilyen. Nevezheted money sink-nek is, de egy verseny mindig a szervezőnek éri meg a legjobban, de ez attól még egy verseny, és nem aréna. Olyan paklit építesz amilyet akarsz, és nincsenek megkötéseid mint arénában. Továbbá semmi olyat nem kapsz 12 winnél, amit amúgy máshogy nem tudnál megszerezni a játékban, ebből kifolyólag nincs kényszerhelyzet. Ha érzel magadban annyit, elindulsz, ha nem akkor meg nem. Nem késztet rá senki, hogy pénzt fektessen bele az ember.
-
Hallazeal
tag
válasz F-ECT$ #68558 üzenetére
A 3 win az 50%-os winrate, tehát 3-at nyertél, és 3-at buktál, jó magyarosan megfogalmazva pont nulla. Egy versenyen nem értem miért kéne ezért visszakapnod a beugrót. Továbbra sem arról szól ez az egész, hogy majd azok is jól járnak vele, akik kaszinó paklikkal vágnak neki. Ide kell egy megbízható játéktudás, hogy kifizetődjön, ez úgy van pozícionálva. Ha 3-nál visszajönne az ára, akkor mindenki addig ütné az 50-50-es paklikkal amíg ki nem fog egy szerencsés szériát, na annak úgy nem lenne értelme.
-
Hallazeal
tag
Na de srácok, ez lényegében egy verseny. Ne a kaszinóhoz hasonlítgassuk már, egy mini liga ne arról szóljon, hogy 45% winrate-el megkapod a fele királyságot, meg még a hercegnőt is. Ez csak annak hoz a konyhára aki nagyon jól játszik, és nem a feltétel nélküli adományozásról szól. Igenis legyen benne rizikó, ettől lesz izgalmas.
-
Hallazeal
tag
válasz salaam #68544 üzenetére
Grat! A 7 win azért elég jó eredmény, még optimális paklival is jónak számítana. Sejtettem, hogy sok lesz a sámán és a paladin, láttam hogy Herarthpwn-on már reklámozták a 12 wines aggró sámán paklit. A paladin meg most felkapott amúgyis. Én is gondolkozom rajta, hogy ma megyek egy menetet Ramp Druidával, ezzel egész tűrhetően játszok. Mondjuk én csak részvételi/élmény célzattal indulok, ha indulok.
A 7 winért milyen rewardokat kaptál?Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Egyébként készül valaki játszani egy heroic brawl-t ma?
Wildon azért vannak lehetőségek gazdagon.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz kchryss #68512 üzenetére
Nem tudom, hogy gúnyból linkelted-e be a hsz-em, vagy nem, de hozzá tartozik, hogy akkor utólag elemeztük páran a meccs kimenetelét, illetve azt hogy, hogyan lehetett volna mégis kivédeni. De ez nem egyenlő azzal, hogy élesben én nem néztem volna be, sőt biztos hogy benéztem volna. Ha pedig nem gúnyból írtad, akkor pedig tárgytalan a dolog.
-
Hallazeal
tag
válasz BrukoMisike #67922 üzenetére
Szia!
Én egy kicsit változtatnék a dekkeden, bár az alapja az jó.
A warden helyére én inkább egy hydrát raknék be, vagy egy stealthes cicát. Tundrából 1-et játszanék, mert ha épp nincs lent lényed a 2/5 nem valami jó, és kettő darab Highmanet raknék be. A két firefly-t is kevenném inkább, és a helyükre mehet 1 darab unleash, és plusz még egy animal companion. Illetve a két direwolf helyére én inkább rat pack-et raknék be, vagy a 4 manás a farkast, ők azért is jók mert ragadósak, és segítik buffolni a hyenát.
Egyébként igen, a hyenát akkor rakd le, ha egyből etetni is tudod, máshogy nem igazán éri meg. Ezért kellenek a deathrattle-ös beastek.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
Ez szomorú akkor. Pedig annó milyen jól jött az infó, hogy lesz-e az aggró sámánnak early game-je vagy nem
más: Akkor el lehet indulni VS report alapján is, az megmutatja,hogy az adott rangon miből mivel találkozol nagyobb eséllyel.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz Gyuri27 #67823 üzenetére
Igen lehet ettől még kalóz. De amíg van valami mentén elindulnod és döntést hoznod, addig talán célravezetőbb azt használni mint a pénzfeldobást.
@whitezo88:
Nekem csak telefonon mutatja egyszerre a mulligant. Pc-n látom, hogy mit dobál el.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz Gyuri27 #67821 üzenetére
Azért van rá módszer, hogy megtudd az esetek nagyrészében. Figyelni kell mit csinál az ellenfél mulligan közben, ha eldobja a szélső lapot ami ugyebár a quest lap helye lenne,vagy neadj isten eldob mindent, akkor szinte biztos hogy pirate warrior. Ez a módszer egy pár mérkőzésben talán meccsdöntő is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz h3lios #67749 üzenetére
Hát a brokeback lehetősége annyiból érdekes, hogy van értelme tovább játszanod, ha szarul is állsz, illetve kalkulálhatsz az outokról stb. Viszont a full tempó alapú metában erre lehetőséged sincs, gyakorlatilag ha nem húzod a curve-öt, és van egy gyengébb köröd emiatt, fel is adhatod. De nyilván mindenkinek más a fontos ebből a szempontból.
Abban egyetértünk viszont, hogy sokkal jobb a helyzet a Mean Street-es kiegészítőhöz képest, ehhez kétség sem fér.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz h3lios #67746 üzenetére
Nézd, salaam-nak nem az a gondja,hogy nem tudja megfogni a pirate warit, ha ismered az itt felmutatott eredményeit ez egyértelmű. Arra gondol, hogy a játék nemtudott ki izzadni magából egy olyan paklit, amihez nagy tudás kell, de cserében nagyon nagy lehetőségek is vannak benne, mint pl régen a patron wari volt, vagy például a freeze mage. És ez teljesen érthető szerintem.
@salaam:
A taunt wariorról is igazad van, egyszerűen röhej, hogy hova torzították el a legendás kontroll warit. Nekem sem tetszik az első pillanattól fogva.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz thesound #67559 üzenetére
"Vagy pl. a boardon lévők ne legyenek 5/5-ösek, csak a deckben lévők. Vagy legyen minden neki akkor 5/5, de 5 mana is legyen, ne 1 manás 5/5-ök."
Nagyszerű ötlet, sőt tovább megyek, változzanak inkább 5 manás 1/1-es minionokká a quest után.
-
Hallazeal
tag
válasz callmeakos #67562 üzenetére
"Topdeckel két shadowstepet" Igen ilyem könnyen megy ez mindig
Ha behúzod a dreamet akkor behúzod a meccset is...igaz ez azért más paklira is.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz callmeakos #67557 üzenetére
Azért azt ne feledd, hogy itt a teljesítéshez kombózni kell, arról nem beszélve, hogy ez tempó kieséssel is jár. Szóval megvan a gyengélye, ha sok jön szembe akkor menjél zooval vagy pirate warival... sokan szidják az aggrót de pont erre a helyzetre van kitalálva, nem kell itt nerfekről beszélni... tegnap egy összehányt zoo paklival 5 ilyen rogue-ot is elvertem, semmilyen interakcióba nem tudtak lépni a boardal.
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz Mister_X #67490 üzenetére
Megnéztem most gyorsan Savjz videóját a deckről, nagyon állat meccs volt Na én ilyen meccsekre vágytam, igazi adok-kapok. Most megyek és megnézem mi hiányzik ehhez a paklihoz.
Azthiszem teljesen érthető, hogy kikerült standardből a conceal, azzal együtt ez már tényleg túl brutális lenne.
Ja egyébként nem próbáltál összerakni egy token paladin szerűséget? Úgy tűnik nekem, hogy vannak hozzá most lehetőségek.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Idevésem énis a nyitásaimat. Szóval 110 pakkot nyitottam,
Legendaryk: Rogue quest, arany Swamp king dred, Sherazin, Elise, Voraxx, Pyros ( ez így szerintem abszolúte jó, pláne hogy az egyik még arany is)
Epic: 27 db, amiből 4 db golden. Természetesen sikerült két arany Explore un'gorot nyitni
Rare: ebből a Volcano-n kívül mindegyikből van legalább 1db, de a legtöbb meglett duplán is.
szóval a végeredményben nagyon elégedett vagyok a nyitással, maradt 2000 goldom a 7000-ből, de szerintem ezt már nem költöm el pakkokra.
Eddig még nemnagyon próbálgattam semmit, csak egy minimálisat mentem a quest Rogue-al, amiben kellemeset csalódtam, nagyon tetszik a pakli.
Egyébként egészen meglepő, hogy a profi játékosok nagyrésze is mennyire nemtudja belőni mégcsak hozzávetőlegesen sem, hogy mi lesz mennyire használható. Ha ezt figyelembe vesszük nem meglepő, hogy néha a fejlesztők sem tudják hogy, hanyadikára esik elseje.
Kíváncsian várom a fejleményeket, hogy fognak alakulni a paklik. Az Elementál sámán egészen megbízhatónak tűnik a későbbieket tekintve. A taunt warrior nem tetszik egyelőre, az igazi kontroll wari sokkal de sokkal taktikusabb volt, és lehetőségekben gazdagabb.
Viszont ami már most látszik negatívum, hogy a questek egymáshoz viszonyítva nem balancoltak. A druid quest valami borzalom...jött velem szembe egy ilyen, és egy full hagyományos Ramp druiddal teljesen ledózeroltam, még a questje feléig se tudott eljutni. Mondjuk ha sikerül is teljesítenie a questet akkor is nulla az egész,mert a kezedben lévő lapokat nem nullázza, csak a pakliban lévőt, amiből meg körönként 1-et húzol, és azsem biztos, hogy egyáltalán lény lesz.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
Értem amit mondasz, de én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy amerre tart a játék annak tudatában már nem kezdeném el...
-
Hallazeal
tag
Hát, most nulláról indulni talán már nem is önsanyargatás, hanem egyenesen egy saját lényed ellen elkövetett bűntény. Én picivel az old god előtt csöppentem bele a játékba... és lapkészletileg felzárkózni nem volt egyszerű menet, de mivel akkor még élveztem nagyon és lelkes is voltam, így ment bele némi pénz is. Amit a mai napig nem bánok, mert akkor tényleg élveztem. Viszont a Mean street-es kiegészítő óta valami nagyon eltört bennem...Nagyjából úgy éreztem magam, mint Tót János aki már nagyon várta az őrnagyurat, de amint megismerte hamar elege lett belőle. Én a mostani kilátásokkal valahogy nem indulnék neki ennek az egésznek a nulláról azthiszem...
-
Hallazeal
tag
válasz 0karmacoma0 #66656 üzenetére
Ezen énis gondolkoztam. A violet teacher a quest reward-al elég brutál tudna lenni. Ma hajnalban meg azon gondolkoztam, hogy a rezorpetal lapokkal lehetne csinálni talán egy malygos-os verziót is, és amikor megvannak a sebző lapok, amik így ügyesen össze tudnak ugrani a rezorpetal segítségével, kitolni Hemetet és következő körben már csak malygos maradna a pakliban, és ha még kézben van barnes, akkor ő ugye kihozza a malygos másolatot, így maradna mana a kis 1-2 manás spellekre, és lényegében OTK üzemmódban ledarálni az ellenfelet, továbbá van ehhez conterfeit coin is stb... lehet hülyeség amit írok (sőt), de én ezt tuti kifogom próbálni. A miracle-t nem érdemes temetni sosem, játszottam anno conceal nélkül is, úgyis erős volt... a lényeg hogy szerintem bőven vannak benne lehetőségek.
-
Hallazeal
tag
Pedig valamilyen szinte kellene az átfedés a kiegek között, mert így a mean street-es hunter lapokat még annyira sem akarod, mint az egymásra épülő új lapokat. Félbehagyott mechanikák vannak, közel sem arról van szó, hogy már egy elhasználódott mechanikát kell újra lecserélni. A warlock kapott előzőleg egy pár darab démonszinergiára épülő tempólapot, akkor azok most mit érnek majd? Soha nemfogod berakni már a paklidba, úgyanígy a Mean street-es hunter lapokat sem, mert soha nem is lesznek már helyzetbe hozva.
De amúgy jól mondod, ezeknek a dolgoknak biztosan anyagi okai vannak, talán tudják ők is, hogy már ketyeg aza bizonyos óra.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz DaveNo1 #66571 üzenetére
Tegnap melóban volt időm rendesen átnézni az összes lapot, és rá kellett jönnöm, hogy mennyire igazad van. Hol vannak az előző kieghez illő lapok, mivan a handbuffal akkor, warlock megkezdett démonszinergiáival, és mivan a highlanderekkel, nameg a secret vonalat félbehagyott hunterrel? Nem illeszkednek egymásba a dolgok, a druid például megkapta a questjéhez a támogatást és más semmi... jött egy csomó reprint, van itt nekünk nerubian egg, eadrich, fel river ( ami amúgy elég jó), meg egy halom win more lap, plusz az adapt is bevallottan egy rég eldobott ötlet előásása, a kezdeti lelkesedést nálam egyelőre felváltotta a gyanakvás, hogy kifogyott a szufla. Nincs igazán új a nap alatt, a quest önmagában nem elég, mert egy konkrét pakli kell köré, ergo nemsok lehetőséget ad, ebből következik, hogy hamar megfogod unni, de tökmindegy mert a következő kiegben, már semmi nem fog jönni a questhez úgysem. Megint kapunk majd valami új dolgot, amihez majd direkten jönnek a kasztlapok is, teljesen behatárolva az egész pakli építést. Megmondom mit gondolok most az egészről, ez a játék haldoklik, összecsapott kiegészítők halmaza, reprintek, és dobott ötletek elővétele, nem állnak össze a dolgok, nincs meg a "jól megtervezett" érzés.
Most kurvára reménykedem benne, hogy ne legyen igazam, mert nehéz lenne már elengednem a játékot, ha itt most gondok lesznek.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz Mister_X #66448 üzenetére
[link]
Itt majd minden össze lesz foglalva képekkel, és a kártyák fordításaival is. Jó ünneplést kívánok nektek.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Értem amit mondasz, igazad is van. Mert nyilván ilyen stílusban ne beszéljenek már, nekem csak az ezt megelőző "megfúrási kísérlet" nem tetszett, és arra gondoltam, hogy az sem egy egyenes dolog. És én sem akarom védeni ezt a semmi embert, sosem szerettem az olyan személyeket akik egy csatorna mögé bújva modoros testbeszéddel, és feltűnést kiváltani akaró 4-5 regisztert átívelő rikácsolást csinálnak a szubharmónikustól a fisztula hangig.
-
Hallazeal
tag
válasz Cathfaern #66413 üzenetére
Nekem az első perctől kezdve ellenszenves volt ez az ember, abban a pár videóban amiben láttam. Viszont azért mert a személyével baja van valakinek, és ezért csúnyán fogalmazva megfúrni legalább olyan undorító dolog mint amit ő csinál... Az hogy a twitch-en mit csinál, és hogy valamikor régen admin-ként elcseszett valamit, még nem jelenti azt, hogy nem vehet részt egy versenyen, aminek ezekhez semmi köze. Az lett volna az egyenes út, hogy szépen elverjük a versenyen, és ott bizonyítja be az illető akinek gondja van vele, hogy márpedig te nem ide való vagy... egyszerűen nevetséges már, és mert xy kedvenc játékosának is baja van vele, így már ők is közvetlen ellenfélként tekintenek rá, annyira, hogy már egy öklendező nácizó előtt is kalapot emel...szörnyű. És mondom ezt úgy, hogy borzasztóen ellenszenves nekem ez a p4 figura a modorosságával együtt, de amit vele csináltak az sem volt egyenes szerintem.
-
Hallazeal
tag
válasz BrukoMisike #66330 üzenetére
Megígérem, hogy szombaton elárulom neked
-
Hallazeal
tag
válasz whitezo88 #66326 üzenetére
Mondjuk a Cornered sentryt nem merném sámán ellen kirakni curve-ön, mert jön egy flametongue és kb meg is zabálta a tauntot, grátiszba meg marad még egy 1/1-es ( 3 face damage).
De amúgy a felsőt leszámítva egész korrekt lapok. Eddig nem bántam meg az előrendelést egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz NyxNyxNyx #66212 üzenetére
Az úgy hibás play... beleüt a tauntba, és lentvan 12 hp alatt, a két darab mortal strike pedig szintén megöli...
azért írtam úgy ahogy, mertha esetleg még felhúz egy fegyverbuffot, akkor hogy aktiválja a mortal strike-ját, bele kell ütni valamibe, amivel így 2 sebzéstől elesik és a győzelemtől is...[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz fogtunder #66209 üzenetére
Mondjuk én inkább a Kabal talonpriestel feltápoltam volna a lightspawn-t és úgy heal face és passz, hogy a következő körben armor upp mellett is ki tudjam nyírni...
[ Szerkesztve ]
-
-
Hallazeal
tag
válasz kchryss #66180 üzenetére
Szerintem nem emiatt a lap miatt lett elbocsájtva, sokkal valószínűbbnek tartom, hogy egy másik 6 manás kártya miatt, amit még eddig nem láttunk, legalábbis az indoklás erre enged következtetni.
-
Hallazeal
tag
jaja! Ez a lap nekem is tetszik. earlyben nagyon jó a 2. körös kindly grandmother után, vagy akár az új 1 manás lapra is. És a játék későbbi szakaszában is jól használható pl. a highmane-nel.
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
Új Hunter lap:
[link]Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
Hát ez bizony tényleg egy nagy karika. 5. körben másra sem vágyom, csak hogy felhúzzam azokat a lapokat amiket az első két körben akartam volna... és a rá következő körben még véletlenül sem a highmanet kirakni, hanem a két 1 manás lapot. Gyönyörű kártya...inkább húzna 2db secretet.
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz salaam #65705 üzenetére
Elősször is Gratula!
Másodsorban pedig: "Egyébként meg nagyon boldog vagyok, hogy végre eltűnik reno és vele együtt a sok highroller barom deck, egy percig sem bánom, hogy betörtem az arany kazakust és a renot is, hányingerem lenne, ha ezzel kéne játszanom." Ehhez is gartula, szívemből szóltál. Gyűlölöm mind a két lapot, kazakust leginkább, remélem soha többé nem játszák majd ezt a szerencse-potion legendary lottószelvényt.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz rocket #65696 üzenetére
Teljesen mindegy, ilyen és ennyire erős early game lapokat már biztos nem adnak a sámánnak mint a trogg/golem páros. Abból felháborodás lenne megint ha igen. Meg valahol olvastam, hogy nem terveznek kiadni már "OP" 1 droppokat. Meglátjuk.
-
Hallazeal
tag
Nem valószínű, hogy olyan erős lesz a sámán mint most, legalábbis gyökeresen megváltozik vele a játék. A trogg és a totem golem eléggé erős húzólapjai voltak a kasztnak.
Az elementálok terén pedig nincs kétségem affelől, hogy jók lesznek, már mostis vannak jó elementáljai a sámánnak, unbound elemental; Earth elemental; Fire elemental, és a twilight of hammer is elementalt idéz.
Továbbá az új 7 manás lap is elég meggyőző számomra. Az pedig, hogy egy ilyen questet kapott a sámán mégjobban megerősíti bennem ezt a véleményt.
A quest pedig szórakozásnak jó lesz, de komolyan vett paklikban nem hinném hogy látni fogjuk a murloc bokszolót.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz rocket #65682 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy a sámán elementálok terén nagyon jó szinegiákat fog kapni, valószínűleg ezért kellett balansz szempontjából egy használhatatlan questet kapnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla