- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
válasz
DjDanee87 #987 üzenetére
ha legendaryra gyűjtesz akkor nyilván nem tudod felvenni így "alap" lapok nélkül a versenyt ranked módban másokkal, éppen ezért kell arénázni. ott kb egyenlő esélyekkel indulsz (persze ha ott se ad classnak megfelelő "must have" lapokat akkor szívás), mindig kapsz legalább egy pakli kártyát, ha legalább 7et nyersz akkor meg annyi aranyat is kapsz hogy a következőd ingyen legyen, ha pedig kevesebbet akkor meg annyit érdemes csak unrankedben menni hogy meglegyen a következő arénára a pénz.
én legalábbis így csinálom, ahogy tudom arénázok -
kovsol
titán
válasz
DjDanee87 #987 üzenetére
Én még egy legendarit nem nyitottam, de argent commander már volt vagy 5db nálam. Ennyire jó lap lenne? Én nem használom egyik paklimban se most.
Én eddig két kártyát craftoltam mégpedig két darab Lightspawnt, mivel priest a kedvencem és akartam egy olyan paklit is amiben ők benne vannak. Ma nyitottam pont egy olyan paklit amiben volt egy, de nem bánom, hogy craftoltam előtte 2x40 dustert belőlük, mert sokat játszottam már azzal a paklival.
Arany lapot már én is törtem szét, de egyelőre csak Spelleket, minionokat gyűjtöm inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest