Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThySoul
senior tag
válasz
F-ECT$ #83494 üzenetére
Előző hónapban a max valami legend150 volt, amúgy 300on belül végeztem, így is volt dupla csillag a végén. De osztom a lenti véleményt, nekem sem jött be az új rendszer, leggyorsabban valami 6 nap volt mikor felértem, most 1 nap volt úgy hogy azért játszottam mással is mellette
-
Yamaha R1
tag
válasz
F-ECT$ #83496 üzenetére
EU szerveren 11-et kaptam Legend 980-ra. Amerikain 10-et Rank 5-re. Amúgy másoknak sem teljesen egyértelmű, mert több helyen azt írták, hogy az MMR is számít, nem csak a rank.
Pedig most aztán megérné belehúznod, mert egy rakás első alkalmi és hónap végi jutalom várja, hogy a tied lehessen.
-
Yamaha R1
tag
válasz
F-ECT$ #83494 üzenetére
Win streak ugyan nincs az utolsó 5 szinten, de aki előző hónapban elérte a legend rangot, az egy győzelemért 2 csillagot kap. Legend rang után 11 bónuszcsillag jár hónap elején, ami diamond 5-nél esik le 2-re, és tart egészen legendig. Elképesztően gyors és egyben primitív lett így a létrázás. Én indulás után 2 napon belül felértem, pedig normál esetben 1.5-2 hét szokott lenni a régi rendszerben. Tyler-nek még 6 óra sem kellett: [link]
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #83455 üzenetére
A 2 évenkénti rotával és ha kell HoF-ba küldéssel elég jól lehet menedzselni az erős lapokat. Illetve az, hogy 1 nap után nerfelnek az 2 éve még elképzelhetetlen lett volna.
Egyelőre egyébként elég változatos a meta, persze sok a DH (de csökkenő a tendencia, az első napon 50% volt az arányuk, most kb minden 4-ik ellenfél az), de van face hunter, token druid, gala és resurrect priest, gala rogue, warlock, libram pala, spell és highlander mage, talán csak shamanból jött kevés szembe.
-
KISDUCK
addikt
Imádom az Eater of secret lapot, ha olyan ellenfelem van aki nem használ secretet akkor mindkét lapot felhúzom, ha használ akkor egyet sem.
Éljen soká RNGesus!
-
F-ECT$
titán
Egyébként ez a DH kicsit emlékeztet a rugóra (ott a combo lapokkal kell zsonglőrködni, itt meg az outcast-tal), illetve a vanilla Miracle verzióra is, valaki pl már el is kezdett Questinget játszani az agro lapok mellett. Úgy érzem, hogy még mindig erős a class, és olyan helyzeteket tud megoldani, amit mással nem nagyon lehet, ami igazán beteg az az Alturis kombó, de a Warglaives is kemény dolgokra képes.
-
szinesz.bob
senior tag
Tudja valaki, hogy most mi van a zayle deckekben?
-
lm83
őstag
Jól sikerült a nerf:
hsreaplay
Most warlock van 60% felett... -
Demizson92
aktív tag
Sziasztok!
80G csere: Donvito#22800
-
eLit-MiLan
őstag
Redditen találtam...
-
F-ECT$
titán
Ezek a lapok legalább 2 évig megmaradnak standardban, és van rá esély, hogy egy pár deck variánsba kelleni fognak még. De ugye ezerszer le lett már írva, hogy bár a kieg után élvezetes a meta, craftolni egyéb okokból sem nagyon érdemes ilyenkor
Mondom ezt úgy, hogy anno nekem is sikerült első nap craftolnom Hobart Grapplehammer-t, aztán jött a nerf a kalózokra és bár tök jó lapnak tűnt, soha egyetlen deckbe se került be utána
-
fogtunder
nagyúr
jól sikerült a patch, az Eye Beamen az van, hogy Outcast: this costs 0, de 1 manába kerül
-
F-ECT$
titán
válasz
grizlisandor #83471 üzenetére
Igen, plusz a kiesettek history-ját nézve is mindenféle hülyeség látszik. Illetve én ötödikként kaptam vagy +40 pontot
(Twitteren láttam, hogy aki első lett, attól meg levont a rendszer, szóval BG most nálam off.)
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem jól sikerült a nyitás. Mikor hallottam a *WÁÁ GOLDEN LEGENDARY*-t, reméltem, hogy a Priest 1/3 lesz, és az is lett. Ezen kívül a taunt kerülő DH lap jött még. kb 30 pack-ból. El is szórtam már 7k dustot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
grizlisandor #83471 üzenetére
hát ez mondjuk túlélhető
-
F-ECT$
titán
Toltam egy BG-t, természetesen az is bugos
-
fogtunder
nagyúr
én egyáltalán nem bánom, HSReplay-en az első oldal csak DH volt, 60% feletti winrate-el, ami teljesen szürreális és egyértelműen balansz probléma. hogy most ennyire nem jött ki a playtest alatt, hogy ez lesz, vagy direkt csinálták erősen OP-re, hátha többen preorderznek, az egy jó kérdés.
-
lm83
őstag
Csudába, hogy csak r4 ig mentem tegnap, most már tuti nem lesz meg a legend...
-
fausto
addikt
Azért milyen király, hogy ahogy belépek, semmi infó nem jön a nerfekről. A collection-ben meg nem látszanak a módosítások, de a játék közben már igen. Viszont legalább teljes áron törhetőek a lapok.
-
pachito
őstag
'We're planning on making some balance changes that should go out today. Cards we're looking at are Skull of Gul'dan, Imprisoned Antaen, Eye Beam, and Aldrachi Warblades. We'll send out the final info from our official channels when it's ready.'
Ez gyors volt
-
ThySoul
senior tag
válasz
F-ECT$ #83457 üzenetére
AAECAea5AwTMugPDvAPHxgPaxgMNh7oDi7oDyboDvbsD17sD4LwDjb0DusYD2cYD1cgD18gD98gD/MgDAA==
Nekem ez lett a befutóm. Aggroval kezdtem, azzal mentem diáig, de sose volt a szívem csücske az aggro, meg egyre több olyan mirror volt ahol játszották a Warblades-et, szóval hagytam inkább, aztán rámentem az OTK-ra, de az meg inkonzisztens volt. (Egyszer hatodik körben 27ről levertem szegeny ellenfelem, kövi meccsen az utolsó öt lapban volt mindenem) végül maradt ez, ez szeritnem egész jól működik, stabil is, mirrorban a 10/6 meg kb kötelező annyira jó lap.
Amúgy nem bírom elképzelni hogy ez így marad, akkora százalékban vertem midnent ami nem dh hogy az már undorító -
ThySoul
senior tag
Na, egy nap kellett ahhoz hogy végigmenjek demon hunterrel az egész ladderen, bronze 7-től legendig 30 win kellett. Ebbe benne van hogy az outcastel nem egyszer fogyatékos voltam, meg háromféle verziót kipróbáltam mire megtaláltam a megfelelőt számomra. A classról meg a véleményem annyi hogy nevetséges, van életképes midrange, aggro és otk (ugye ezzel különösen nevetséges hogy leeroyt kiveszik de az nem baj ha valami képes a hatodik körben 30at rádverni) minden lapja szinte a nevetséges kategória. Értem hogy erős lapok kellenek neki mert hogy levan maradva, de ennek semmi értelme, akármit raksz bele kb instant legwnd leszel :D
-
F-ECT$
titán
Az direkt van hogy nem látom az ellenfelem rankját, vagy bug?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #83438 üzenetére
68k dust lett tört wild lapok+volt 10k+ dust-om alapból, meg ha megnyomom a gombot jön még 10,5k dust.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
fausto #83449 üzenetére
kicsit kevésbé követem a dolgokat, mint régebben, de nekem a Dragons ciklusból az jött le, hogy vissza akarnak állni az egy pakkos - egy adventure ciklusra, és ezek alatt lenne érvényes a battle pass. én megvettem, mert constructedből akkor is ki tudom szedni az aranyat, ha vesztek, szóval who cares, a napikból kényelmesen megvan pár hónap alatt a következő battlepass ára. a 2 hősös választási opció szerintem nagyon hamar frusztráló lesz, a statisztika és az emote-ok lényegtelenek, de néha a 4 hőst is úgy adja be, hogy szívem szerint egyiket se választanám.
-
fausto
addikt
Nagyon gondolkozom ezen a Battle Pass-on. Ti megvettétek? Maradt úgy 3000 goldom, de nem tudom, hogy várható még valami fizetős cucc a következő kiegészítőig? Van bejelentve kaland mód vagy ilyesmi?
-
pachito
őstag
Nem lesz ez a DH így jó gyerekek...és most még csak nem is az otk kombóra gondolok, szerintem azt azért lehet counterelni majd idővel.
Ez a hiperaggresszív "van mindenre válaszom, közben építem a boardot azonnali leszedést igénylő lényekkel és mindig tele a kezem" azért eléggé nem fun. Vagy ez vagy az, ne legyen már minden téren prémium lapja..főleg 3 lap amivel szerintem kurvagyorsan kellene valamit kezdeni:
- Skull of Guldan
- Eyebeam
- a kish rush immune murlocEz a 3 lap gyakorlatiag megöl mindenféle lassabb deckkel való próbálkozást.
Ti hogy látjátok a dolgot?
Szerk.: Fogtündér köszi
-
Frogged
aktív tag
Én most nem panaszkodhatok
68pakkból 7 legendary abból 1 aranykeretes és 12 epic. -
fogtunder
nagyúr
szerencsére a dragon hunter 0 új lappal továbbra is hatékony, meg is lett két nap alatt a platinum 10.
5 pakkból eddig nyitottam 0 legendet , gondoltam meghagyom őket pachitonak
-
Yamaha R1
tag
Az elmúlt 5 év legszégyenteljesebb nyitását sikerült összehozni:
80 pack - 2 legendary + 8 epicNincs jobb szó: TRAGÉDIA!
-
-
F-ECT$
titán
Illidannal csak letoltam 10 meccset, meglett vele a Platinum 10, egyelőre nem tűnik ráknak az új kieg, de persze ez nagyon gyorsan változhat
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ezt nem hiszem el
BG utolsó kör golden brann nagy murlocokkal, de nincs poision, ha azt beadná fixen nyerek. Van 2 triplám, utolsó 20 másodpercben vagyok mikor elkezdem kibontani őket, mindkettőben volt ghastcoiler és megasaur is, és én mindkétszer véletlen a ghastcoiler-t szedtem ki, mert siettem.
Így a végén kikaptam 1 ponttal.
-
fausto
addikt
Most mennyi ingyen pakk lesz?
-
lm83
őstag
Hát itt is 53 pakk
- 2 lego...
- 8 epic -
F-ECT$
titán
Rohadtul nem követtem az új lapokkkal kapcsolatos híreket, de ahogy most látom Maiev kb auto include egy csomó deckbe. Ellenfél lény ellen jó csak vagy van saját lényes combója is?
-
pachito
őstag
válasz
grizlisandor #83423 üzenetére
Nyitottál 2 olyat amit én is szerettem volna, nem rossz az
-
lm83
őstag
válasz
shouryuken #83426 üzenetére
köszönöm én is
-
F-ECT$
titán
Vettem 55 packot goldból:
-3 legendary
-9 epic
-rare-ből van olyan, amiből nincs meg a pár, sőt 2 olyan is, amiből 1 db-ot se nyitottam
-commonból vannak 6-7 db-ok is25 packnyi goldot meg inkább betoltam BG-re. Letolom még a nyitó questeket és utána veszek még annyit, hogy nyissak egy legendaryt, aztán egyelőre ennyi, a többit craftolom.
-
DJGABI
addikt
ez most nem az én köröm:
54 pakk
2 legó (msshi'fn, reliquary)
12 epic -
shouryuken
senior tag
válasz
shouryuken #83425 üzenetére
Elkelt!
-
shouryuken
senior tag
#80g csere
greyfox#1557 -
fogtunder
nagyúr
válasz
grizlisandor #83421 üzenetére
Nekem 2900 goldom van, szóval sok pakkot nem fogok nyitni
-
pachito
őstag
16 pack, 5 legendary
(Reliquary of Souls, The Lurker Below, Teron Gorefiend, Maghteridon, arany Shadowjeweler Hanar), 4 epic..mivel maradt még 10k dustom ezért nem rendeltem elő, ha bejön a kieg úgyis veszek még pakkot.
-
grizlisandor
veterán
2500 a BG-be betolva, 31 packból 3 legendás(Maiev, Murgur és Zixor), 4 epic.
Semmit nem néztem az új lapokról, egyenlőre van egy silence priest deck-em, ami nem rotált ki. -
F-ECT$
titán
válasz
grizlisandor #83415 üzenetére
Igen, egyelőre csak a nagy csomagos preorderrel megy a dolog, este fog élesedni a 2500 goldos verzió.
-
fausto
addikt
BG-ban már csak 2 hőst lehet választani
-
lm83
őstag
Hihetetlen, hogy megint nem sikerült r6 3*-ról megugrani az 5-t.
Csak szépen visszaestem 9-re aztán tegnap egész nap ott lépcsőztem... -
balisz
senior tag
80g csere Dittore#2665
-
grizlisandor
veterán
-
F-ECT$
titán
A win 5 games quest már megy bg-n, igaz meg kell hozzá nyerni a lobbyt
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok! Elég rég nem léptem be, ezért tudok választani class deckek közül. Melyiket érdemes választani? Úgy hallottam, hogy mage és a rogue a legerősebb, de nekem a hunter is tetszik. Melyiket választanátok?
-
sagem
addikt
80G csere nálam
-
h3lios
addikt
Na csináltam 1 Fireside-ot itthonra, hogy ki tudjam nyitni a packokat.
Azt kell, hogy mondjam a 145-ös preorderrel rendesen oda durrantottam.Összesen 12 db Legendary-t sikerült nyitni.
-
platinum 10 minek felelne meg régebbibe?
egy 80-asom nekem is volna i5t3v3#2805 , (kb 2 hónapos
) de csak holnap este 19 után.
-
lm83
őstag
Na sikerült felérnem diamond 10-re, el is fogytak a szorzó-csillagaim...
Elnézve ez lehetett a rank 5 eddig?
De mondjuk epic majd csak ha meglesz a 5 akkor jár:/
Érdekes, valami rakta ki twitterre, hogy jó az új rendszer, mert 45% winrate-el is meglett neki a legend...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest