Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
na, így pár nap után persze már egyértelmű, hogy a nagák teljesen OP-k, miután megtanultak velük játszani az emberek, kb minden más játszhatatlan lett, és ha a hősöddel nem tudsz rohadt gyorsan felmenni 5-6 csillagra, akkor GG, lehet elfáradni a jobb alsó sarokba. vagy ha utána nem kapsz legalább egy athissat.
remélem hamar jön a balansz patch, mert ez így nagyon gyorsan fog nagyon unalmassá válni. -
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #85893 üzenetére
Nekem is van egy ilyen friend-es izém.
-
pachito
őstag
válasz
grizlisandor #85895 üzenetére
Most jöttünk csak bele igazán..
-
grizlisandor
veterán
1500 xp-t(régi 80g) cserélnék:
Sanyiiiiii#2558 -
aerosmith
őstag
sziasztok, van pár mercenaries pakkom azokat érdemes most kinyitni eshet belőle új lap vagy csak coinok portrék a meglévőkhöz?
-
fogtunder
nagyúr
szerintem ne gondold, hogy ez volt az első meccsem a patch óta, murlocokkal is vertem már el, young murc eye elég jó lett. az elementálok és a quilboarok is sokkal erősebbek voltak launch után. továbbra is azt mondom, hogy aránylag későn indulnak be, vagy egy wrangler, vagy egy atissa, de inkább két atissa kell, hogy tényleg legyen értelmes scaling. ha komolyan beindul, ez is el tud szállni, de az előző két patchnél iszonyatos dominancia volt az új tribe részéről, én ezt itt most nem érzem.
-
fogtunder
nagyúr
épp most vertem el egy full tápos naga buildet egy leapfrogger builddel
OK, volt benne tripla baron, meg két tripla madár, de meglett. mindenki a nagakat veszi ki, és a midgame-je nem túl erős a tribe-nak, későn indul be, nagyon nagy mázli kell, hogy tényleg kiadja. kivételesen nem lett full OP az új tribe.
-
aerosmith
őstag
Másnak se megy a darkshore event? Kiválaszom mapot meg a csapatot aztán hibát dob.
-
fogtunder
nagyúr
kör elején kapsz egy spellt, ami a kártyára van írva, ami a következő körre eltűnik a kezedből, tehát fel kell használnod, és a hatása is csak a következő combat phase-re érvényes. erősebbek általában, mint egy blood gem, de nem permanensek sem kézben, sem boardon. és van egy csomó kártya, ami ezzel kombózik.
-
-
fogtunder
nagyúr
a darkmoonra is az volt a reakció, de egyelőre úgy néz ki, hogy ez a ciklus van, az év első nagy update-je hoz egy új fajt, azt nagyjából kibalanszolják, aztán jön a második nagy update új játékmechanikával.
persze amúgy event jelleggel simán lehet, hogy vissza fog jönni, de tuti, hogy már a csőben van az új koncepció. -
-
grizlisandor
veterán
Híreink következnek:
Megerősítették, hogy buddyk out.
Amalgám is megy, de a nightmare Amalgám visszatér.
DH nerf várható.Multi Strikenak mehet a nerf, meg stat nerf a D'Tre.
-
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #85874 üzenetére
"A Buddy-k megszűnnek."
MééééééKéptelenek balancolni őket szerintem.
-
grizlisandor
veterán
Pletyka, a buddy rendszer megy a levesbe.
-
grizlisandor
veterán
-
lm83
őstag
válasz
grizlisandor #85870 üzenetére
Amúgy most belenéztem így, hogy beraktad.
Itt is megy játék közben, hogy iszonyatosan erős volt a druid, hmeg hunter is.
Csávó simán bukott két meccset, esélye nem volt neki...
Aztán csak itt nevetgélnek rajta a kászterek... -
grizlisandor
veterán
Megint vannak dropok itt lehet nézni, youtube fiókkot kell kapcsolni a blizzarddal és 2+2 óra ad 1-1 packot. (forrás)
Most is megy egy verseny, meg holnap is lesz. -
grizlisandor
veterán
-
lm83
őstag
válasz
grizlisandor #85867 üzenetére
Szép Munka!
Látom wari kveszttel sokat nyomtál -
grizlisandor
veterán
Victory!!4!
Itt tart most a legendás számozás.
Ennyi meccs kellett, egy pár vereséget nem számolt, mert hamarabb bezártam a klienst, mint fel tudta volna jegyezni a vereséget.
Utolsó meccsen a csóri Priest úgy döntött, hogy inkább nem mérkőzik meg velem.
Előtte meg vért izzadva kellett elvernem egy DH-t, boardról vert volna, de én Dredgeztem Chaos Strikeot, mondom húz majd valami lethált, sikerült felhúzni a Fel Barraget. -
grizlisandor
veterán
Ma csak 3x jutottam el ladderen a final bossig, mindhárom esetben vereséggel zárult a kimenetel:
1 hp-ról visszajött a druid, az armor stackel, ciril betűs nevű mech mage, előadta a tökéletes játékot, turn5 lethalja volt. Végül druid jött vissza a 2 mana másolok 2 cost miniont, csinált egy halom 1/3 tauntot és nem tudtam befejezni. -
grizlisandor
veterán
Vajon harmadjára is sikerült eljutnom Dia 1 3 csillagik és visszaesni Dia 2 1 csillagra?
Vagy megint 3 vereség után kilépek a fenébe ebből a csodálatos kínai kislányoknak készült mesekártya játékból. -
lm83
őstag
válasz
grizlisandor #85859 üzenetére
Én komolyan azt hiszem, hogy ők nem azt a játékot nézik amit mi játszunk...
-
szinesz.bob
senior tag
válasz
eLit-MiLan #85862 üzenetére
Azt nem olvastam el. De majd legközelebb okosabb leszek! -
eLit-MiLan
őstag
válasz
szinesz.bob #85861 üzenetére
Rá van írva a tauntra.
-
pachito
őstag
válasz
szinesz.bob #85858 üzenetére
Ha előbb hal meg a másik lény amivel érkezik akkor végleg elnyeli őket.
#85859: Kazakusan nerf jó, ramp druid hirtelen nem is tudom hogyan oldja majd meg az új követelményt..dragon priestben viszont jó lehet.
Puffer nerf is oké, switcheroo végre kilőve, miracle-t nem teljesen értem de legyen.
Pirate warrior nerf megint nevetségesen xar lett. Nem értik meg, hogy nem a quest teljesítésének sebességével van a baj..alig várom hogy az összes gyökér quest végre rotáljon. -
grizlisandor
veterán
Nerf érkezik!
Természetesen a Quest huntert kihagyták. -
szinesz.bob
senior tag
Valaki megtudja mondani, hogy Gigafint ha megölöm miért nem kapom vissza a minionjaimat?
-
grizlisandor
veterán
Ezt a 20 mana kristályra fel tudja stackelni magát a druid én nem hoztam volna be, nettó csalás.
Úgy volt, hogy megcsinálom a legendást a pirate warriorral, hát nem, mert rájöttek az emberek arra, hogy a tetves quest hunter péppé ver. Blizzard érdekes módon a gépfegyver priestet nerfelte, ezt valahogy elfelejtette nerfelni. -
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #85849 üzenetére
BG emote spam legjobb pedig...
-
pachito
őstag
Imádom mikor megy a bm emote cunami egy 25 perces meccs végén..aztán a csóka rájön hogy mégse ő nyert
-
grizlisandor
veterán
Jó ez a ladder főleg pirate warri, utána vegyes mech mage, mech pala, naga mage, ramp druid.
Magenek van 2 lapja, ami nagyon erős:
- 3 mana 4/3 mech, ha kijátszol egy mech-et, akkor deal 3 dmg random.
- 3 mana talán, naga és felváltva folyamatosan reseteli a naga/spell mana costot a lapok alapján.Paladinnál 2mana 1/3 és buffolódik a mechektől, meg durva a taunt divine shield adó minion is.
Druid meg a 0 mana 8/8 minionokat másolgatja.
Más:
Dia5 megvan, Quest Warriorral 68% winrate sikerült, az átlag 69% állítólag. -
la_cc
addikt
Hogy lehet 2 nap alatt 600 SR-t bukni BG-ben? Néha úgy érzem leépülök...
-
pachito
őstag
"Secret"
-
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #85839 üzenetére
Maradj a BG-nél, az legalább fun.
-
Rinkasime
tag
válasz
grizlisandor #85834 üzenetére
A lényeg hogy a switchheroot felhúzod ami a twin fin és a deathwing támadását és életét megcseréli lesz 2db 12/12 a boardon ami rush ugye de a következő körben face
a silence és a power word fortitude hozzák a lethal-t
-
fogtunder
nagyúr
válasz
grizlisandor #85828 üzenetére
igen, később nekem is sikerült, de azért kicsit szánalmas, hogy ezt rendszeresen nem sikerül megugrani. azért nem ugyanaz a jelentősége már a játékmódnak, mint pár éve és állítólag már nem is béta.
-
Rinkasime
tag
Sziasztok! Van egy Challenge a friend questem 1500-at ad. Mivel a dailyk között van nem rollolnám,ez adja a legtöbb xp-t daily-be. Ki lesz aki vállalkozik?
-
DJGABI
addikt
52 pakkból 3 legó: Finley, Kotori, golden Sivara
10 epic -
fogtunder
nagyúr
természetesen az új BG perks se volt a shopban elérhető tegnap este, bár már kezdem megszokni
-
grizlisandor
veterán
Ha valaki törni akarja a wildba költözött lapokat, válassza ki a wild szetteket és úgy törje be.
Betörtem a wild lapokat, sok lap nem fog hiányozni.
179k duston ülök, így nem veszek egy packot se, majd craftolok mindent, ami kelleni fog. -
grizlisandor
veterán
Nincs pakk nálam se.
Mondom elkezdem betörni a wild lapokat, hát bugos, stantard lapokat is wildnak mutat.Small indie company.
-
pachito
őstag
Na megvolt a nyitogatás..50 pakk, 3 legó, 9 epic. Elmegy.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Nektek sincs a boltban új pakk? Nem rendeltem elő, most akartam venni egy párat aranyért, de lassan egy órája csak az Alterac van felül
Szerk: egy kis panaszkodás és újraindítás orvosolta a helyzetet, jó nyitogatást srácok! -
fausto
addikt
A shop-ban csak nálam nincs új kieg? Nem tudok pakkokat venni
-
vaki
aktív tag
válasz
grizlisandor #85813 üzenetére
Főleg BG, mert megint megvettem a BG passt, laddert csak a napi küldik miatt nyomtam. Gold 5-nél nem is szoktam jobb lenni :)
-
pachito
őstag
válasz
szinesz.bob #85814 üzenetére
e-peen +3cm
-
szinesz.bob
senior tag
Valaki megtudja mondani, mit kapok a 13585 achievements pontomért?
-
grizlisandor
veterán
Hehe.
(#85809) eLit-MiLan:
Annyira indie a cég, hogy azt is leegyszerűsítették.(#85811) Midguardian:
Már eligértem a cserét, azért köszi a jelentkezést.Jól meg volt hirdetve, lefekvés előtt felnézek twitchre, hogy mi van és akkor vettem észre, gyors belőttem az android boxot, hogy nézze és alvás.
(#85812) vaki:
GG, hogy sikerült ez? Nagyba nyomod a laddert vagy a BGt?
lvl 187 vagyok most. -
vaki
aktív tag
válasz
grizlisandor #85781 üzenetére
-
Midguardian
csendes tag
válasz
grizlisandor #85803 üzenetére
Hali! Nekem is van, tradelhetünk mondjuk szerda délután/este ha jó úgy.
+ Twitch-en most lehet 1 packot szerezni, a HS csatornáját kell "nézni".
-
lm83
őstag
válasz
eLit-MiLan #85809 üzenetére
Hát csak este 7-re van a tervezett megjelenés, aznap már biztos nem kezd ilyennel az ember még egy óra bontogatás után...
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
grizlisandor #85807 üzenetére
-
lm83
őstag
válasz
grizlisandor #85807 üzenetére
Ja holnap? Valamiért 14-re emlékeztem...
Na gyerek majd megint ül ide mellém bontogatni, persze pont nem szabadna neki engedni/rászoktatni... -
grizlisandor
veterán
válasz
eLit-MiLan #85806 üzenetére
A kiegészítő április 12-én 19:00-kor fog megjelenni.(forrás)
Szerintem erre gondolt. -
grizlisandor
veterán
válasz
Jegelve.
(#85804) lm83:
Igen, az lesz. -
lm83
őstag
válasz
Tartsd meg péntekig, csak utána nyomj el ennyi xp-t
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #85786 üzenetére
Nincs megállás!
1500 xp-t(régi 80g) cserélnék:
Sanyiiiiii#2558 -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #85801 üzenetére
Időben kiírtam, közben vége lett a Dropnak.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #85786 üzenetére
Elkelt.
Más:
Twitch Dropokat engedélyezték, 2 pack-ot lehet kapni az új kiegből.
Twitch-en kell nézni az embereket. 2 óránként jár 1 pack, Drop raktárban el kell fogadni, utána engedi a 2. pack-ot! Ne járjatok úgy, mint én, hogy hol a pack és utána olvastam, hogy el kell fogadni.Behúztam végül 3k gold-ért Drek'Thar-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest