Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kohautech
junior tag
Shopban megvettem a Saviors adventures-t 5500ft ért . Most vásároltam először . Azt hittem kapok csomó lapot meg ilyesmi. Most ez miért érte meg nekem ?
-
-
oba
addikt
Na meg is csináltam mindkettőből az első szárnyat... nem volt egyáltalán kihívás, meglett elsőre mindegyik. Már csak 1400 gold kell jövő hétre... van jelenleg 10...
esélyes...
-
tomi20100
tag
80q-t cserélnék
-
lm83
őstag
Este érkezik a Kaland
Hétvégre itt a Runaterra, nem fogunk unatkozni azt hiszem...
Már csak idő kellene hozzá... -
NyxNyxNyx
addikt
80g csere NyxNyxNyx#2778
Esténként vagyok.
-
shouryuken
senior tag
válasz
shouryuken #82980 üzenetére
El is kelt.
-
shouryuken
senior tag
80g csere greyfox#1557
-
lm83
őstag
válasz
NyxNyxNyx #82976 üzenetére
Nem semmire sikerült nekik eljutni, a tavalyi ww ingyenes solo kalandtól a plusz fizetősig...
Végülis vissza értek két évhez képest,
Úgye kevés volt a két kiegészítő plusz kaland,
Legyen három kiegészítő, az több pénz..
Aztán csak jobb a három kiegészítő plusz solo kaland...
Persze még mindig jobb mint az előző kiegészítőnél ha elő rendelted, aztán csak pakokk..
Persze így meg muszáj megvenni, mert tuti fixen kártyák vannak, amikből biztos utolsó szárnyon lesznek az op lapok... -
lm83
őstag
válasz
grizlisandor #82974 üzenetére
Csak kb most is már kiegészítő megjelenés óta volt két nerf, így merjen kraftolni valamit az ember...
-
lm83
őstag
Csak Ungoro óta játszok, Karazhan-nál is így volt, hogy hetente jöttek az új szárnyak és vele az új lapok?
-
shouryuken
senior tag
80g csere greyfox#1557
-
Kohautech
junior tag
válasz
ThySoul #82964 üzenetére
Nyomtam vele, gala warrior könnyebb , és egyértelműbb deck,kiszamithatobb ,meg inkább facedeck. Ez a gala rugó kiszámíthatatlan, több varialasi lehetőséggel koronkent. Néha olyan sok kombináció jön létre ha megtelik a kezed + sok Low mana Costos lap van közöttük , hogy ember legyen a talpán akik egy kor idő alatt megtalálják a legjobb kombokat. Ha az elején rosszul huzol vele,meg simán ki is kaphatsz bármitol. Nem mondanám erősebbnek egyiket se a másiknál .
-
sagem
addikt
80G-t cserélnék
-
ThySoul
senior tag
Ha valaki elakadt volna, Boar Gala rugója konkrétan verhetetlen jelenleg. 643nál hagytam abba, szerintem senki nem ver meg ha nem húzol nagyon rosszul. (ha sok a hunter azért annyira nem ajánlom)
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Kohautech #82954 üzenetére
Jól értem, hogy Tier 1-2-es paklival játszol rank 20-on és panaszkodsz, hogy pay 2 win a játék és azért vernek el?
Olyan van, hogy egy erős optimalizált pakli gyenge a lokális metában, ahol vagy. Például erős Control Priest-tel anno(évekkel ezelőtt) nehéz volt rank20-ról lejönnöm, mert mindenki greedy paklikkal játszott, amivel nem tudtam mit kezdeni. Próbáld meg counterelni valamivel a lokális metát, nem tudom mik mennek rank 20-on.
-
oba
addikt
válasz
Kohautech #82954 üzenetére
ott vannak a statisztikák... nem vagyok túl jó játékos és mégis tudok vele haladni... már rank 6on vagyok... ennél magasabb winratet ne várj semmitől... nincs olyan deck ami mindig nyer :) játszani kell, gyakorolni... rég nem játszottál, ne várd azt hogy ennyi kihagyás után egyből mindenkit lealázol :D türelem, kitartás... nem kell fizetni ahhoz hogy eredményes legyél, rengeteg F2P legend játékos van
-
Kohautech
junior tag
Ugyan ezt használom , nem tartom erősnek , rank20-an állok vele 2 napja, egyszer nyerek ,egyszer meg jön valami csaló deck ês egy körben letesz 5db 6-9 tauntot.
Sajnálattal látom nem változott semmit a hs, ugyan olyan jatszhatatlan ,élvezhetetlen mióta kijött ,sajnos ez már nem fog változni , ahol a pénz dönti el ,hogy milyen eredményes leszel egy adott játékban , mindig rossz lesz. 21.szazadi üzletpolitika ,ide jutottunk sajnos.
-
oba
addikt
válasz
Kohautech #82950 üzenetére
Én kb 2 hete kezdtem újra a hs -t, szerintem többet hagytam ki mint te. Igaz, hogy a wild lapokat daráltam, hogy legyen dustom, és csináltam 3-4 mostani decket. R7 -en vagyok jelenleg, és meglesz az 5 is. Persze a legend lenne a cél de azt még nem érzem magamban
Szóval lehet azért haladni... csak sokat kell játszani. 50% feletti winrate -et kell elérni és játszani sokat. Én a Galakrond Warriorral most 54% -on vagyok 90 meccs után.
-
Kohautech
junior tag
válasz
grizlisandor #82949 üzenetére
Hat nem bonyolult a meta 80%ban galakrond deckekkel találkozok
borzaszto uncsi ugyan az a galakrond wari deckek ellen menni
mivel 2 napja kezdtem ujrA a hs, rank 20 ban vagyok, nem sikerült 19 re se lemenni ennyi idő alatt, itt mindenki fullos deckekkel jön már meg tud játszani .. mi lett a hs-el? Régebben rank8 easy volt egy tier1 deckel, de ott éreztem is a powert, most meg egy helyben tapogatózás , uncsi meccsekkel, átlagos deckel.
-
KISDUCK
addikt
80g-s questet cserélnék. Btag Puder#1982
-
Kohautech
junior tag
válasz
grizlisandor #82945 üzenetére
Ezzel a “basic” deckjêvel játszom , ez az alap gondolom, azt ennek vannak egyéb verzioi .. hát nem tudom.. ez a deck se nem agro,se nem controll, olyan lesz ami lesz a végén kb.. nem tartom erősnek egyébként ... azt tier1 elvileg... [link]
-
Kohautech
junior tag
válasz
grizlisandor #82943 üzenetére
Akkor a Galakrond warrior deckek , olyan tempo deckek, amikkel úgy kell játszani , hogy ha az ellenfelem lassú deckel játszik ,akkor támadni kell végig ,ha gyors akkor elhúzni a meccset?
-
grizlisandor
veterán
válasz
ThySoul #82942 üzenetére
GG.
(#82940) DJGABI:
Miért ne működne egy tempo deck Zilliax nélkül? Az invoke effect-ekkel smorc.(#82941) Kohautech:
Galakrond warrior deckek tempo deckek, ismerni kell az ellenfeleidet, milyen deck-ekkel és lapokkal játszanak, meg kell találni a az egyensúlyt, hogy mit kell trade-elni és mit nem.Ennél a deck-nél[link] arra játszol, hogy a Leeroy+InnerRage+Bloodsworn Mercenary (18 dmg) létrehozz egy őrületes kombót, amivel megnyered a meccset. Galakronddal sikerül felhúzni a Leeroy-t, akkor ugye +4/4 és így még több dmg-et kiosztó kombód lesz, azzal kellene finish-elni a game-eket.
Pirate(katt) Minél gyorsabban minél több dmg-et bevinni ellenfelünknek, smorc.
bomb[link] minél több dmg-et bevinni, meg bombákat rakni az ellenfelünk deckjébe.
-
ThySoul
senior tag
Talán a legkönnyebb legendem volt eddig, egész élvezetes a meta, jön minden szembe, a nerfek miatt meg semmi nem érződik túl erősnek. Egy óra ingázás rank2-n, azon kívül szeritnem ki sem kaptam. Az meg külön öröm, hogy rugóval lett meg, azzal sosem sikerült meg pedig a kedvenc classom. ( Jöhet a magamnak ígért golden edwin craft :D ) -
Kohautech
junior tag
válasz
grizlisandor #82939 üzenetére
Ez teljesen más deck mint amit előtte linkeltem, ki tudtam tenni mind2 paklit, nem tudom melyik az erősebb . Játszottam velük párat , de annyira nem erősek hogy alázni lehessen velük . Az se világos hogy a galakrond warrior rusholos vagy végletekig húzós ? Pl maradjunk annál a basic decknel amit linkeltel hsreplayrol.
-
DJGABI
addikt
válasz
grizlisandor #82939 üzenetére
ez így, leeroy meg zilliax nélkül műdökne? előbbi mondjuk megvan, meg grom is, de még így se éreztem túl ütősnek. wildon a gala shámán, na az 10/10. egész élvezetes vele a játék
-
grizlisandor
veterán
válasz
Kohautech #82938 üzenetére
Hs replay(katt) szerintem Tier 1, szóval erős.
-
Kohautech
junior tag
válasz
grizlisandor #82937 üzenetére
Ezt tettem össze most, ez akkor erős most?
[link] -
grizlisandor
veterán
válasz
Kohautech #82932 üzenetére
Galakrond Bomb(katt) Warriorból most a Galakrond deck-ek a meták, főleg az aggro és a midrange, de én ellenfélként találkoztam bomb verzióval is, mint amit linkeltem.
(#82933) Bazsi1987:
Van már sokféle deck a tech-eléseknek köszönhetően, talán(katt) ez jó lesz, ha nem az igazi, akkor ezen az oldalon találsz még deck-eket. -
Bazsi1987
őstag
Face hunterből melyik változat a menő most?😊
-
Kohautech
junior tag
Hosszabb kihagyás után újra belevetem magam a játékba . Ott hagytam abba mikor kijött a bomb warrior. Most is áll teljesen a deck. Azt akarom kérdezni hogy all a játék most,mikor jött ki az utolsó update,mikor lesz kb a következő ,és fejlődött e azóta valamit a bomb warrior, erősebb lett esetleg. Link is jöhet ahonnan ki tudom másolni a deck lisztet. Köszi
-
ThySoul
senior tag
Az a baj hogy tényleg tök más mindenhol a meta. Én 5ről kezdtem neki, most mindjárt rank1, egy darab pap nem jött meg max 2 hunter. Streamet is nézek, high legendbe Hunter konkrétan egysincs, pap is rohadt ritka, a rugó-wari-lock hármas megy mindenkinél.
Előző hónapban mikor mentem a rank5-ért néztem is a deckeket hogy miért nincs tech hunter ellen.... hát mert rank5 után konkrétan eltűnik a játékból rexxar :D -
-
oba
addikt
válasz
grizlisandor #82928 üzenetére
Priestnél a resurrect lapok és minion(ok) is elég erősek... ha jól jön ki neki a lap akkor gyakorlatilag semmit nem lehet a bordja ellen tenni.
-
grizlisandor
veterán
válasz
ThySoul #82914 üzenetére
Nem lett igazad sajnos.
A battlecry qt-jét kellett volna feltolni 8-ra, meg a 2/1 rusholó elementálokat 1/1-re nerfelni. Jah, hogy még úgy is erősebb lenne galakronja a shámánnak a warlocknál, mert csóró csak 1/1 és nem csinálok semmit.
Priest qt-t is feltolnám legalább 20-ra.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ThySoul #82926 üzenetére
Hú én most lassú deckek ellen játszottam rank 10 környékén, de nagyon élvezetes volt. Priest elleni meccsek a régi Priest vs Priest-re emlékeztetnek, ahol teljes valuemaximalizálás megy és 0 face dmg. Előbb szegényt akkor ütöttem meg először, mikor már 4 fatigue dmg-et kapott. Szerencsére nem fogta fel, hogy engem is healelhet.
-
ThySoul
senior tag
-
ThySoul
senior tag
Új adventure január 21.-én
[link] -
ThySoul
senior tag
-
F-ECT$
titán
BG-ben is lesz egy kis vérfrissítés a változtatások után, ami rá is fér.
Illetve igazán behozhatnák már a dragonokat, hogy ne csak demon, beast, mech, murloc vonal legyen.
-
thomeef
őstag
válasz
ThySoul #82914 üzenetére
Dehogynem, ez a nerf is még lótúró sámánnak, kb. most lesz a többi class galakrond kártyáival egy hangban, az invoke-ja messze a legerősebb, az 1 manás freeze+invoke kártya meg a tavalyi év vicce szerintem
Viszont a warri anchar 2 manássá tétele megint érdekes lesz, így kb pirate nélküli deckbe is intant pick lesz
-
ThySoul
senior tag
válasz
grizlisandor #82913 üzenetére
Mostmár semmi baj mert szeritnem nem nagyon fogjuk látni ladderen a shamant :D
-
ThySoul
senior tag
Gala shaman sima t1. Most kezd el terjedni a ctrl lock, de kb két napja minden második meccs legenden shaman volt kb. Egyszerűen a dupla 8/8 kétszer, hetedik körre fullra tolt gala meg a végtelen 5/6os tauntokkal nem bírt mit kezdeni kb senki. Mondjuk ezt szerintem picit túltolták, de engem különösen nem zavar, elég idegesítő volt ellene játszani.
A rugó wari nerf fogalmam sincs elég e, de az biztos volt hogy egyel növelik a mana költséget azt kész, mindig ez csinálják.
Priestet nem lehet értelmesen nerfelni szeritnem, ha csak nem nerfelnek belőle vagy 6 lapot egyből, hunter meg godnolom nincs annyi ladderen vagy nem erős. Én Miracle rugóval egy sima 60%ot hozok ellenük szerintem, úgy hogy zilliaxon kívül nulla heal van. Ha nem húz questet szerintem simán verhető. -
ThySoul
senior tag
Warlock
Fiendish Rites : Mana cost increased from (3) to (4).
Warrior
Scion of Ruin : Mana cost increased from (3) to (4) .Ancharrr : Durability reduced from (3) to (2) .
Shaman
Dragon’s Pack : Now reads, “…If you’ve Invoked twice, give them +2/+2 .” (reduced from +3/+3).Invocation of Frost : Mana cost increased from (1) to (2).
Rogue
Necrium Apothecary : Mana cost increased from (4) to (5).
Neutral
Dragonqueen Alexstrasza: Battlecry effect can no longer generate Dragonqueen Alexstrasza.
Shaman talán játszhatatlan lett -
oxox
addikt
azt lehet tudni, hogy a battle mode-ból kivett hősök visszakerülnek majd?
ahogy számolom 4-6 hős került ki a játékból. -
JayZ
tag
sziasztok 80g csere?
Dani#24346 -
ThySoul
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #82905 üzenetére
Előző hónapban 5-1 között szeritnem találkoztam vagy kettővel, most kicsit több volt, de ja, tényleg okádék ellene játszani, én miracle rugóval megyek, vagy behúzok valami beteg earlyt és akkor talán megfogom, vagy galakrondal dupla sap leeroyt húzok nulláért és leburstolom. Egyébként azt nem tudom hogy tudnák nerfelni azt leszámítva hogy törlik a decket
-
ThySoul
senior tag
Hol van ennyi priest rankeden? Vagy három napja nem játszottam, de nekem se decemberben se eddig januárban nem volt anyni priest, talán minden nyolcadik meccs kb
Egyébként aláírom hogy a jelenlegi meta legundorítóbb deckje, én inkább egyből concede elek és megyek a kövi meccsre, hogy ne kelljen szenvedni -
lm83
őstag
Nagyon borzasztó megint ez a meta
Face Hunter, vagy kveszt priest
Egyik ellen jobb játszani mint a másik ellen...
Dr rúgó meg remélem tényleg kap valamit
Gala wariról nem beszélve
Remélem a Hunter side kveszt is kap valamit,
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Egyedi ékszerdobozka
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest