- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz Chuzzlee803 #85798 üzenetére
Küldtem barátfelkérést, 18:00 után leszek.
-
Chuzzlee803
aktív tag
80g questet cserélnék, Chuzzlee803#2223
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz grizlisandor #85791 üzenetére
Hát nekem még annyi sem kellett volna.
Vagy én a szövetséggel voltam alapban Diamond Vandar megvan.
De jött volna akkor Drek'Thar is ha végére érek? -
grizlisandor
veterán
Kaptunk egy prepatch-et az új kieg miatt.
Változott a acsi lista, feldobja az újakat már az elején, nem kell végiggörgetni, hogy mit is kaptam.
Bekerült a Diamond Drek'Thar a shopba 25 eur vagy 3k gold.
Meg kellett volna csinálni az eventet, csak 1400 honor kellett volna.Szerk.:
Igen, eddig kaptunk az új kieghez packokat, most úgy néz ki spórolósra vették a figurát.[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Ilyenkor már nem az új kiegből szokta dobni a csomagokat is?
Nem az aktuális kiegből? -
lm83
őstag
válasz grizlisandor #85786 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
1500 xp-t(régi 80g) cserélnék:
Sanyiiiiii#2558Egy hónap alatt ez a második!
-
grizlisandor
veterán
Igen, ha előtte sikerült kijátszani a DR minionjaidat.
(#85784) lm83:
Mindig kell valami rák.Más:
Furán adta meg a ladderért a jutalmat, mivel nem nekem kellett egyessével kattintanom, hogy mit kaptam, hanem csak látom ott van 4 db bontásra váró pack. Goldot nem tudom, hogy kaptam, de extra lapot biztosan nem kaptam, pedig mindig szokott adni. Vagy csendben átalakították a ladder jutalmazási rendszert? -
lm83
őstag
Hát tényleg nagyon ügyesek ezek a dizájn csapatnál...
Mekkora szívás volt a machine gun priest, utána csak nerfelték is, hogy ne 0 manna legyen a hp
Erre megcsinálják ugyanezt a hunterral most... -
lm83
őstag
válasz grizlisandor #85781 üzenetére
Hero pont hiányzik, úgyhogy nem lesz próba vele...
Elég nagyot üt a bcje -
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #85781 üzenetére
Asszem lvl 128-130 vagyok, de ez csak BG-vel. 100 felett megszalad rendesen még a tavern pass nélkül is.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
grizlisandor
veterán
Megvan a Dia5, DR Priest decket csináltam meg a végét, 91% winrate szerintem nem rossz.
Össze kellene szednem magam és felmenni Legendbe 100 év után. De BG az élet!XP alapú szinttel, hogy álltok? Én lvl 158 vagyok.
-
aerosmith
őstag
sziasztok mercenaryben a 15ös task helyett ma 1es szintűt látok több karakteremnél is. Ez bug vagy resetelték a Taskokat?
-
lm83
őstag
válasz eLit-MiLan #85776 üzenetére
Ja most nézem bottom, aham.
Hát jól megcsavartak akkor, nagyon kreatív emberek dolgoznak a dizájn csapatban látszik...Na ez meg még jobb, hányszor van velünk, hogy a meccs végén húzzuk a nyerő lapot?
Persze mikor már mindegy és nincs is rá szükség (Mostanában pl Multicaster) -
grizlisandor
veterán
Persze ez a tulajdonság így leírva nagyon erős, de még csak pár lapot láttunk és nem tudjuk mekkora powercreapek jönnek. Most lesz rota, sok core lap megy a wildba, ki tudja az új kiegben milyen stattal jönnek ezek a lapok.
A rotával érkező kiegekben nem szoktak nagyon erős lapokat kiadni, hanem az ezt követő kiegekkel hozzák be az erős lapokat.Koca ladderhuszárként benne van, hogy tévedek.
-
lm83
őstag
válasz grizlisandor #85774 üzenetére
Azért a Predict, akarom mondani itt Dredge lesz, szóval elég erős szerintem.
Azért az marha nagy segítség, ha ki tudod választani a top3 lapból, melyiket húzd.
Tracking is milyen erős és itt még el sem dobod a másik kettőt. Azért megtalálni a lapot a lethal-hoz, vagy a survive-hoz egyértelműen döntő.
Pláne ha több mindent is átvesznek és lesz itt is:
Plusz ha még ilyen is lesz:
Egyik kedvencem:[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Igen, már kínosak inkább ezek a videók.
Ezek az új kulcsszavak se valami erősek, de ha csinálnak hozzájuk lapokat akár jó is lehet. -
DJGABI
addikt
Érdekesek ezek az új keywordok, de amúgy semmi extra. Ez a Colossal eléggé OP-nak tűnik, remélem abból sokat nem printeltek. Bár mostanában annyira nem divat ez a kézből summon nélkül kijátszás.
A mage Sweepere is elég jó value. Mechmage visszatér?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
lm83
őstag
Hát ezt a cinematic traile-t nem tudom miért erőltetik ennyire. Tényleg olyan érzés évek óta mintha 10 éves kisgyerekeknek készülne a játék. Ilyenkor én érzem magam furcsán, hogy majdnem ennyi idős gyerekeim mellett én játszom ezzel...
Zenében legalább ugrottunk egy évtizedet Saviors of Uldum-hoz képest.
Az eddigi legfülbemászóbb, mondjuk a korom miatt is persze.
Már az hittem a végén megjelenek Daft Punk-ból a kék lények is... -
TBT
addikt
Bemutatkozott az új kiegészítő!
Voyage to the Sunken CityEgész ötletes és tetszetős lett a videó.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85768 üzenetére
lehet kell még egy kis idő a balance testingre
I hate morning people. And mornings. And People.
-
grizlisandor
veterán
Jól megtartottad.
Majd figyellek. -
lm83
őstag
válasz grizlisandor #85766 üzenetére
Hú én is kaptam a múltkor, alig vártam valaki jöjjön már
Délután/este felé leszek csak elérhető -
grizlisandor
veterán
1500 xp-t(régi 80g) cserélnék:
Sanyiiiiii#2558Fél év után el is felejtettem, hogy ilyen is van.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #85744 üzenetére
Megint lehet droppokat szeretni, a megválaszolt hozzászólásomban a link!
Más:
Március 15-én tudjuk meg miről fog szólni az új kieg! -
fogtunder
nagyúr
az szép. nem játszok túl sokat már, napi egy-két meccs, attól függ, mennyire van időm nap közben, ritkán tudok olyat csinálni, amit még soha senki. próbálkoztam Voljinnel is, de valahogy sose jött össze ekkora se. viszont tegnap meglett a Spicy Pretzel mustard is, már alig van függőben pár BG achi, bár nem hiszem, hogy pl az AFK-s valaha meglesz.
-
fogtunder
nagyúr
Elsősorban a harc közben bevitt sebzés számít, ha van hamar egy nagy Pinkmaned, vagy robotkutyád, az sokat segít, de lényeges az is, hogy hány lényed van a harc kezdetén. Az, hogy nyersz, ezeknél sokkal kevesebbet számít.
Ja, és új largest minion rekord:
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz ClydeBeka2 #85757 üzenetére
Na arra pont nem gondoltam, egy 2-es tier-ű tényleg hamarabb kipattan.
-
aerosmith
őstag
válasz grizlisandor #85754 üzenetére
köszi megadta
-
la_cc
addikt
BG-be mióta van ez a "buddy" rendszer, azóta nem sikerült rájönnöm, hogy mi alapján kapja a %-ot a "buddy-s" mérő. Most pl. 3 kör után, max hp-n, csak win körrel, már hátrányban voltam több társhoz képest... Valahogy nem tűnik ez logikusnak.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #85750 üzenetére
Jó hát a Blizzard-tól már semmit sem szabad várni...
-
aerosmith
őstag
válasz grizlisandor #85744 üzenetére
hol látom amikor megkapom a dropot?
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #85748 üzenetére
Én is itt kb. 6000-6500. Ahogy nézem itt van a legtöbb ember amúgy is. Előző szezonban majdnem meglett a 7k, pár pont kellett volna csak, de utána jött a mélyrepülés.
Ha gondolod, add-olj: lacc#2648
Amúgy csak BG-zek, a hagyományos HS-t teljesen skippelem, csak fun-olgatok.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
6200 mmren vagyok, 6600 mmren tanyáztam az előző szezonokban.
Lehetne jobb is, de ma is például kiszaladtam a konyhába, mire visszatértem egy kört(turn 2) skipeltem, végül kihoztam mmr vesztés nélkül, de több potenciál volt abban a körben. A másik, ami rendszerint előfordul, hogy mindig nézek videót a HS mellett és elvonja a figyelmem, így kimarad megint egy kör, én meg szitkozódok. Bezzeg ladderen nem fordul ilyen elő velem.Te mennyi mmren küzdesz?
Ha még valaki BGzik megoszthatja velünk. -
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #85746 üzenetére
Megesik a legjobbakkal is... Mekkora MMR-en tolod?
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Nem, de az ingyen pack, az ingyen pack!
Más:
Belefutottam egy bugba, Tickatus voltam és egy őrületes pirate buildet toltam, tele volt a kezem, jött a hero powerem, hogy válasszak Darkmoon Prizest, kiválasztottam az Ice Blockot, de nem rakta fel.
Nem számított, mert míg anyáztam, addig az ellenfelem a jobb alsó sarkot válaszotta. -
la_cc
addikt
-
grizlisandor
veterán
Tessék menni nézni a hs versenyt, jár érte drop.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Ismét 80gre keresnék partnert Chuzzlee803 #2223
-
aerosmith
őstag
Komolyan gondolták ezt a Chi-jis Song of Harmony küldetést????
Öljem meg Lokholart heroicon, amikor még a bossig se jutok el mert az a rohadék Iceblood Garrison lewipeolja a csapatomat???
Először le kellene ölni a Peont, de az nem megy 1 kör alatt, (max nature teammel de azt meg nem hozhatok!) telefossa a boardot zöldekkel mire leölöm a peont és egyesével leverem a Garrisont. Eddigre a zöldek 40es attackal agyonvernek mindenkit...
JA ÉS NE VEGYEK FEL BUFFOKAT MERT ATTÓL NEM ADJA MEG A KÜLDETÉST! WTF?
Amivel nem ment: mukla, krush, sinestra, brightwing, trigore, alex.
Ti mivel tudtátok megcsinálni? -
grizlisandor
veterán
Megtaláltam közben, de hogy tudta elveszíteni a horda ezt a csatát?
-
itldj
aktív tag
válasz grizlisandor #85739 üzenetére
Elvileg a választott oldal meg a honor alapján "lezajlott" az Alterac Valley csata és a allisok nyerték.
Amit választottál azt kaptad meg goldenben ajándékba és a nyertes frakció legendaryját meg platinumban. -
grizlisandor
veterán
2021-09-05-én kaptam 80g-s qt-t, nem most volt.
Mindenki megvette a minikieget? Agy nélkül megvettem, majd keresni kell valami lapelemzést, hogy legyen fogalmam mit, miért csinálnak a nagyon szövegezett lapok.
AV frakcióválasztónál a hordát választottam, megkaptam a Drek'Thart goldenben, erre most meg kaptam az alis legendaryt, platiniumban. Mi a logika ebben?
-
Chuzzlee803
aktív tag
Kaptam "játssz valakivel"-t, este 8 után elérhető leszek, akit érdekel Chuzzlee803 #2223
-
ClydeBeka2
őstag
válasz ClydeBeka2 #85736 üzenetére
Csak a tagem nem irtam oda : ClydeBeka #21717
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
Van 80g questem úgy 1 év után ha valaki cserélne
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #85731 üzenetére
Amúgy ezt a rendszert kb. lehetetlen is balancolni... Van vagy 3 hős, ami tudja a buddy-kat lopkodni is. A lehetőségek végtelenek kb.
Szerintem fun a BG mód, én a sima hagyományos lapgyűjtőgetős, pénznyelő HS-t nem is toltam egy percet se, csak ennél csatlakoztam be.
Mercenaries-t is megnéztem, de az is teljesen p2w így offoltam elég hamar.
[ Szerkesztve ]
-
XharX
aktív tag
Rendben, köszönöm a választ.
Igazából fogalmam sincs kaptam vagy sem visszatérős küldit, mert amikor beléptem annyi input fogadott, hogy fogalmam sincs.
#85727grizlisandor
Köszi szépen neked is, már kezdem végre érteni nagyjából újra a játékot.
Egy valami van még, amit nem tudok feldolgozni, az néhány lap.
Pl ott a Northshire Cleric vagy a Divine Spirit. Azt értem, hogy kirotálták őket, de most nem tartalmazzák a lapjaim se classicban, se wildban, de le tudom craftolni. Ez így ebben a formában komoly? -
grizlisandor
veterán
Csütörtökönként új Tavern Brawl, amiért mindig jár egy pack.
Ha venni akarsz, akkor a 2021 kiadott kiegek( Forged in the Barrens, United in Stormwind, és Fractured in Alterac Valley) packjai közül vegyél, azok majd 2 év múlva rotálnak.
Csinálod a questeket, érdemes betárazni kettőt, minden nap ad egy újat és úgy cserélgetni a questeket, hogy 1000 xpt adót csináld meg. Heti questek, 3 db nagyobb xpt adók, ezeket is cserélheted, kivéve a "play 5 ranked... ".AV event van, mind2 frakciónak van egy legendary lapja, amit választasz. Elég pontot gyűjtesz, akkor az event végén megkapod a másik a legendaryt.
Délután dobok linkeket, melóhelyről nehéz. -
XharX
aktív tag
Sziasztok!
Nagy segítséget szeretnék kérni. Most tértem 3 napja vissza a játékba, még naxxramas után kezdtem és amikor bevezették wildot utána hagytam abba. Gondolom mondanom se kell, kb azt se tudom merre vagyok arccal előre. Az elmúlt 3 napban próbálgattam a dolgokat, megnéztem a duelt, mercenariest stb. és baromira örültem a classic módnak eleinte, amíg nem kiderült, hogy minden második meccs nem az a fajta combolock nosztalgia amit hittem, hanem a "do metrade? me go face?" féle. Szóval a nosztalgia hamar elillant és most se lett jobb csodarugóval face huntereket gyepálni, ezért jó lenne visszajönni a standarba(meg a classic ladder valami félelmetesen könnyű, gondolom mert kb senki nem játszik ott).
Az új mechanikákat már átnéztem, van 13500 dustom még, meg 1-2 olyan arany legó mint grul.
Szóval a kérdésem, hogyan lenne érdemes elkezdenem? Ahogy észrevettem most egy fokkal egyszerűbb aranyat farmolni, össze is jött 600 már, mire érdemes költeni?
Csak a legújabb kiegre? ÉS találtam itt mini kieget is, azt hiszem 35 lappal. Azt érdemes megvenni, esetleg irl pénzért?
Még valami, mikor beléptem kérte, hogy válasszak, horda vagy alli, utóbbira nyomtam, ezt jlent bármi hátrányt?
Esetleg ha valaki tud valami normális guidet linkelni, azt is nagyon szépen megköszönném!
Üdv.,
Peti -
lm83
őstag
válasz grizlisandor #85723 üzenetére
Mennyi idő kellett nekik, hogy rájöjjenek erre a modellre?
Riot már mióta ezzel megy?
Runaterra-ba is így kezdték már az elején. Reward track is onnan lett simán átvéve. -
grizlisandor
veterán
Héten tettek be 2 portrét a shopba, 1k gold/db áron, most már rájöttem, hogy ez beetetés és csak felhasználtatják veled a goldodat, hogy ne tudj venni packokat.
-
DJGABI
addikt
válasz grizlisandor #85720 üzenetére
T6 volt egy Frostbite ellen részéről
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
grizlisandor
veterán
Turn9ben a Skull of Guldanom miért került 10 manába?(hsreplay)
Élőben anyáztam egy sort, hiába nézem a visszajátszást nem esik le.
Szerk.:
Nem is dicsekedtem, hétvégén meglett elsőre a tavernbrawl.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
BG bug, ha Vol'Jinnel lecseréled a Old Murk-eye statjait másik minionéval, akkor nem aktiválódik a képessége a OMnek, hogy + támadást kap a murlocok után.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz csuzda #85715 üzenetére
Parancsolj Alap Quest warrior, természetesen fel lehet cserélni pl. a Rancort a 3 manás pirate-re aki +1 attackot ad, de nagyon sokszor mentette meg a seggem, azt mindenképp benthagynám, esetleg a Cutting Classt cserélném le, mert dead card volt párszor, csak tartottam a kezemben.
### Quest Warrior
# Class: Warrior
# Format: Standard
# Year of the Gryphon
#
# 2x (1) Bloodsail Deckhand
# 1x (1) Raid the Docks
# 2x (1) Shiver Their Timbers!
# 1x (1) Whetstone Hatchet
# 2x (2) Bloodsail Raider
# 2x (2) Fogsail Freebooter
# 2x (2) Harbor Scamp
# 2x (3) Cargo Guard
# 2x (3) Defias Cannoneer
# 1x (3) Lord Barov
# 2x (3) Southsea Captain
# 2x (3) Stormwind Freebooter
# 2x (4) Rancor
# 2x (4) Sword Eater
# 2x (5) Cutting Class
# 2x (5) Stonemaul Anchorman
# 1x (6) Mr. Smite
#
AAECAcLbBAST0AOO7wOY9gO/gAQN99QDtd4D/ucDj+0D1fEDlfYDlvYDl/YDz/sDnIEEpooEraAEr6AEAA==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #85714 üzenetére
Kérhetek egy decket? Gold 3-tól feljebb nem tudtam menni
-
lm83
őstag
válasz grizlisandor #85711 üzenetére
A legtöbb új hero kártya tényleg nagyon erős lett.
Csak szokásos év utolsó kiegjébe elszállnak a dizájn csapatnál rendesen, hogy már ne költs el rá mindent... -
grizlisandor
veterán
Laddereztem az elmúlt pár napban, hát kiégetett rendesen.
Az új paladin hero(Lightforged Cariel) card nagyon jó, ezzel a végtelen dmg felező fegyverével, de a durability nem fogy el róla, hacsak te le nem szeded.
6 mana charge-oló pirate-k(Mr. Smite), valami vicc. Warrioron a quest-ből egy Gorehowl van a kezébe, kirakja a charge legendást, + a 2 mana 2/3 bc + stat a fegyveredet és csinálj vele valamit. -
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85708 üzenetére
Jó, de Reno megint olyan, hogy ha kapsz valami OP cuccot az első 6 körben, akkor GG, ebből kár kiindulni. Az az igazság, hogy miután Diablot végre eltakarították, nagyjából sose volt ekkora balansz BG-Ben, mint most
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85706 üzenetére
Ha majd játszod a buildet, akkor rájössz, hogy nagyon highroll kell, hogy nyerj is vele, meg hogy beinduljon, még Ysera is simán bele tud halni. Midrange buildhez képest erős, de kevés minion, ha nem kapsz Nadinat, egy közepes murloc build megaláz.
-
grizlisandor
veterán
BG-n ez a 3 mana 4/4 rajta marad a buff sárkányra ráférne +1 cost nerf, gusztustalan kombókat csinálnak vele a 1 mana DR a hp random minion-nal, már nagyon korán.
-
ETOM
addikt
válasz grizlisandor #85703 üzenetére
Az ellenfél paklijába is bent kell legyen az a nozdormu.
-
grizlisandor
veterán
-
lm83
őstag
válasz grizlisandor #85701 üzenetére
Hát gondolom mert csak az aznapi kveszt miatt csinálták nem?
-
grizlisandor
veterán
Ezt a hunter deck-et játszom.
Nozdormu effect nem igazán működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4